Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!
Predstavljamo nova dejstva o zloglasnem skupinskem posilstvu petih fantov nad petnajstletnico v Domžalah. Dogodek se je zgodil marca 2020. Predstavljamo dejstva, ki domžalsko mladoletnico predstavljajo v popolnoma drugi luči.
prava .
Slovenija

Sobota, 1. Oktober 2022 ob 18:19

Odpri galerijo

Amar Ličina. (Foto: Facebook)

Konec leta 2020 je Slovenijo pretresla še ena afera. Mnogi slovenski mediji so poročali, da je skupina petih fantov, starih med 17 in 23-let posilila petnajstletnico iz Domžal. Zadeva je eskalirala, ko so je na družbenem omrežju TikTok pojavil posnetek "skupinskega posilstva." Posnetek je delil osrednji akter zgodbe, takrat dvajsetletni Amar Ličina. Po letošnjih odmevnih aferah spolnega nasilja in nadlegovanja ( primer Kmetič, Smodej-Uranjek, mariborski plesni učitelj) so se na uredništvo našega medija obrnili mladi raziskovalci, da bi nam podali nekaj informacij o skupinskem posilstvu. Opozorili so nas na članek v Delovi prilogi Onaplus z naslovom Posililo me je pet moških. V meni je zeval občutek krivde. A po njihovem mnenju je omenjeni članek le še ena predstava za javnost. V Onaplus so mladoletnico poimenovali Marija, mi jo bomo Lolita po znani knjižni junakinji pisatelja Vladimira Nabokova. Tako so nam predstavili več zvočnih (vsebino si lahko ogledate v datotekah na koncu članka) in video posnetkov, sms sporočil, kjer se domžalska mladoletnica pokaže v popolnoma drugi luči kot v Onaplus. Domžalska Lolita je imela že pri svojih petnajstih letih po njenih besedah 50 neresnih fantov in uživala v spolnih avanturah s starejšimi (polnoletnimi) vrstniki. V enem izmed pričevanj se tudi razkrije njen modus operandi. Starejšega fanta zapelje, ima z njim spolni odnos ter mu prične groziti s policijskim pregonom. Po razpadu zveze pa še spi z njegovimi prijatelji. Ja, mladoletno domžalsko Lolito so nekatere njene (bivše) prijateljice in fanti za eno noč ožigosali za kurbo. S tem se ne strinjamo, a če se mladoletnica rada igra prvinsko nagonske spolne igre lahko pričakuje tudi take žaljivke na svoj račun. Zgodba ni preprosta na prvi pogled. Domžalska mladoletnica je ugotovila, da je v godlji, ko so prišli posnetki hitro v javnost. Glede na njeno starost ji ni preostalo drugega, da proti fantom poda prijavo glede posilstva. Vsaka oseba doživlja izkušnjo s posilstvom na svoj način. A domžalska mladoletnica se je po travmatični izkušnji hitro zapletla v nove spolne dogodivščine. Ja, fantje so krivi v tej zadevi marsičesa, a po zbranih dokazih z obeh strani po mnenju avtorja besedila FANTJE DOMŽALSKE LOLITE NISO POSILILI!

Posilstvo je nekaj najhujšega, kar lahko doživi posamezna oseba. Večinoma so žrtev posilstev predvsem ženske. Tudi mladoletne. V Sloveniji sta v bližnji preteklosti odmevala dva primera, ki sta razburkala javnost. V prvem je sedanja novinarka Reporterja Katarina Kekič zaupala, da jo je po njenih besedah pred petindvajsetimi leti spolno nadlegoval v dvigalu stavbe Slovenskih železnic takratni vodja sindkata strojevodij in trenutni član programskega sveta RTV Slovenija Slavko Kmetič-ideološko blizu politični desnici. Kmetič je vse očitke Kekičeve zavrnil in povedal, če bi bilo res, bi o tem poročali že takrat vsi slovenski osrednji mediji. Kako se bo omenjeni primer odvil, bomo videli v bližnji prihodnosti.


				Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice			Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice

Veliko bolj šokatna je bila afera Fotopub z njenim osrednjim protoganistom, novomeškim kulturnikom Dušanom Smodeju. Na družabnem omrežju Instagram se je oblikovala Skupina proti nasilju Dušana Smodeja. Na njem smo lahko prebrali več kot dvajset pričevanj domnevnih žrtev spolnega nasilja in finančnih prevar s strani Smodeja. Kljub temu, da je za trenutek utihnila v javnosti se je v aferi Smodej razkrilo, da gre za že dolgoletni modus operandi delovanja nekaterih vidnih predstavnikov kulturne scene. Vse to se je dogajalo z različnimi akterji že od 80.ih let naprej.  Smodej pa je v intervjuju za Tarčo med drugim povedal, da je droga za posilstvo GHB na ljubljanski kulturni sceni znana kot REKREATIVNA DROGA!!!! Že zaradi te izjave bi morala policija nemudoma ukrepati zoper Smodeja, a osrednji protagonist se še vedno mirno sprehaja po Ljubljani. Mogoče se bo pa res na koncu izkazala Smodejeva resnica, da je le on žrtev izsiljevanja. Bomo videli, a v tej zgodbi se je pojavilo že preveč imen, da bi se na koncu Smodejeva zgodba izkazala za resnično.


				Foto: Posnetek zaslona-24ur

Foto: Posnetek zaslona-24ur

Ali se še spominjate posnetkov Amarja Ličine na TikToku?

Glej ga zlomka, eno takšnih zgodb bomo predstavili v našem mediju. Predvsem bomo poskušali dokazati, da se najverjetneje posilstvo ni zgodilo. Zadeva je še toliko hujša, saj je bila domnevna žrtev posilstva takrat stara le petnajst let.

Marca 2020, nekaj dni po uveljavitvi policijske ure so se na enem izmed domžalskih parkirišč družili petnajstletnica iz Domžal in pet (šest) fantov, stari med 17 in 23-let. Vse se je odvilo na enem izmed domžalskih parkirišč, kjer so petnajstletnico fantje prisilili v spolne odnose in jo na koncu posilili. Drama je bila še toliko večja, saj so se posnetki domnevnega posilstva znašli na omrežju TikTok.


				Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Delil jih je osrednji akter zgodbe takrat 20-letni Amar Ličina. Afera je izbruhnila šele decembra 2020, ko so se posnetki Ličine znašli v slovenskih medijih. Na spletu so se tudi razkrila imena preostalih fantov, ki so bili soudeleženi pri tem dogodku. Policija je reagirala že pred medijskim razkritjem in vse fante (razen enega, ki je bil mladoleten in se je dogovoril za pogojno kazen) poslala v pripor. Zgodba na prvi pogled izgleda čista in vsak bi se postavil na stran posiljene petnajstletnice.

Domžalska Lolita, za Onaplus spisala pretresljivo izpoved posilstva! Predstavljamo dejstva, da je omenjeni članek le predstava za javnost!

Zgodba o Ličini in njegovih prijateljih avtorja tega članka ni nikoli zanimala. Kdo pa bi bil tako neumen, da bi šel branit domnevne posiljevalce. Kot pri vsaki zgodbi se je tudi tukaj nenadoma pojavila druga plat zgodbe. Tako je avtor nekega dne dobil klic skupine mladih raziskovalcev, da bi radi predstavili zamolčana dejstva o mladoletnici.

Predvsem zgodba o mladoletnici le ni tako nedolžna kot jo želi predstaviti sama in mediji, ki so ji verjeli na prvo besedo. Po posredovanih dokazih, audio in video posnetkih lahko sklepamo, da je domžalska mladoletnica v resnici "prvinsko nagonska" Lolita, ki izkorišča starejše fante za svoje spolne avanture in jim ob tem redno grozi s policijskimi postopki.


				Foto: Posnetek zaslona-Onaplus, Delo			Foto: Posnetek zaslona-Onaplus, Delo

V reviji Onaplus so šestega septembra 2022, slab mesec po izbruhu afere Smodej objavili anonimno pričevanje Marije o posilstvu iz leta 2020. Kdor je njeno izpoved prebral je takoj vedel, da gre za primer posilstva petih (šestih) fantov in medijsko odmevnega posilstva v Domžalah. V reviji Onaplus je med drugim povedala:

" Doma sem povedala šele, ko sem se odločila podati prijavo. Potrebovala sem osem mesecev, da sem sprejela to odločitev. Veliko deklet, žensk o tem, kaj se jim je zgodilo, ne spregovori zato, ker imajo tako silovite občutke krivde. Kajti, če si ženska želi najti izgovor, da je za vse skupaj kriva sama, ga bo tudi našla. Vsaj jaz sem. Čeprav me je posililo pet moških, je v meni zeval občutek krivde: " Če si prostovoljno sedla v avto, potem si sama kriva za to, nič manj huda kot samo dejanje, zaradi katerega si tam. Predstavljajte si, kako je, ko si na točki, da se odločiš posilstvo prijaviti- in prijava je izjemno pomemben korak-, saj si počasi začel ločevati od občutkov krivde in sramu, potem pa prideš na sodišče. Ne samo da moraš ponovno opisovati, kaj se ti je zgodilo- to bi bilo še sprejemljivo, na to sem bila pripravljena-, odpreti moraš celotno življenje. Dobesedno povedati o sebi vse. Ni stvari, ki je sodišče o meni ne bi vedelo. Morala sem odgovarjati, koliko spolnih partnerjev sem imela, kdaj sem imela prvi spolni odnos, ali je bil zaščiten ali ne. Postavljali so mi vprašanja, zaradi katerih na koncu nisem več vedela, kdo je v tej zgodbi kriminalec. Grozljivo, da sodišče to sploh dovoljuje."

"Veste, ljudje pogosto mislijo, da se bo žrtev na vse pretega branila, kričala  iskala izhode. A kaj lahko narediš po tem, ko si že otrpnil, večkrat jasnoo povedal, da tega ne želiš? Kam se boš umaknil? Nimaš niti moči. Zavedala sem se, da me bodo, če bom začela brcati in kričati, pretepli in ubili. Prav zato mi je tako grozljivo vprašanje, zakaj se nisem bolj upirala. Zakaj? Ker mi je bilo povsem jasno, da sem v primerjavi s petimi starejšimi moškimi nemočna. Pravz tako sem večkrat slišala vprašanje, zakaj sem čakala osem mesecev, preden sem poklicala policijo. Pa zakaj nisem šla prej na ginekološke preiskave, zakaj sem čakala.... Povedala sem, da nisem imela moči, da bi govorila o tem, a sem na neki točki svojega življenja spoznala, da ne bom nikoli bolje, če posilstva ne prijavim. Me je bilo strah, da mojega primera ne bodo obravnali prav zato, ker sem čakala."

Instagram razkrival zlodejstva kulturnika Dušana Smodeja, TikTok pa temno plat domžalske Lolite! 

Ob prebrani vsebini bi vsakega izmed nas zmrazilo, kakšno hudo izkušnjo je morala preživeti nič hudega kriva mladoletnica. A glej ga zlomka, na družbenem omrežju TikTok se je pojavila skupina Reality-Borimo se za pravico22. Del ozadja zgodbe pa se je pojavil tudi na Facebooku na profilu Grda resnica dne 14. septembra 2022


				Foto: Posnetek zaslona-Facebook			Foto: Posnetek zaslona-Facebook

Na omenjenem profilu lahko vidite več pričevanj njenih (nekdanjih) prijateljic in fantov. Pa tudi komunikacijo domžalske mladoletnice, kjer je večkrat spreminjala zgodb o zloglasnem skupinskem posilstvu.

Pričevanja našo mladoletno domžalsko Lolito predstavljajo v popolnoma drugačni luči. Med drugim se izve, da po njenem pričevanju naj bi posnetki prišli vse do t.i. mafijcev, ki so že dan po dogodku kontaktirali njeno mamo. Enako se je izvedelo, da je mladoletna domžalska Lolita imela pri svojih petnajstih letih že 50 "neresnih fantov". Oglasil se je tudi eden izmed bivših fantov, da mu je grozila s policijo, ker jo je "prisilil" v spolni odnos. Enako so potrdile tudi njene (nekdanje) prijateljice, da je to bil njen modus operandi. Prvo se je zapletla z njimi, po koncu kratkotrajnih avantur pa jim je grozila s policijo. Sama se je tudi pohvalila, da lahko opravi samo en klic in bodo akterji imeli hitro težave z organi pregona. Kdo pa ne bo verjel petnajstletnici, da je doživela posilstvo? Kaj hudiča se je dogajalo tiste usodne marčevske noči leta 2020, vedo le ona in večinoma soudeleženi polnoletni mladi fantje.

Predstavljamo vam izpovedi nekdanjih fantov in prijateljic domžalske Lolite! Lolita uživala prvinsko in nagonsko z več kot 50 fanti pri petnajstih letih!

V nadaljevanju vam predstavimo nekaj pričevanj (nekdanjih) prijateljic in fantov v skupini Reality-Borimo se za pravico22 na družbenem omrežju TikTok:

Bivši fant 1

jaz ja js sm z lino meu kr jebeno izkušnjo.. Uglaunm neki sva mela in sm
ji medtem sliku kurac in je screenala kao da bo sam gledala medtem k ga
nemore dobit alneki?

Okej in k sva midva neki mela je mela kurva se enga druzga umes znaci furala
je 2 tipa naenkrt js nism mogu vrjet... in sm jo poslou u kurac in mi je
modelka grozila da me bo prjaula in me je isto zacela izsiljevat da ce ji
nebom dou 100e da bo usm poslala sliko mojga kurca...

Nism vedu kaj nrdti... prsezm in mislm da je pol tut posiljala okol
in tud po tem se je modelka pofukala z skot usemi mojimi frendi in tud ksni.


				Foto: Posnetek zaslona-Tiktok			Foto: Posnetek zaslona-Tiktok

Bivši fant 2

od njih so mel podobno izkusnjo kokr js...
to je blo po tem k nej bi njo unih 5 domzalcanov kao posill modelka se obnasa
ful porazno enx mi je govorila neke zgodbice o tem kaj naj bi se je zgodil in valda
cudn sm jo gledu k ona je to govorila k da ni nc tazga tko pa tud ful enih stvari mesala
pa da nej bi jo 10 tipov posiljeval da neve sploh tocne cifre
js man se dans probleme u glavi zrd te zenske skos sm mislu da karkol ji bom reku da me bo
prjaula na murjo in dam mam pol js frke z murjo zrd nje je isto porazno...
in k sm vidu to stran da jo izpostavljate dan se mi je naredu majkemi..
meu sm ful enih slik pa pogovorov k mi je grozila sam sm jih zbrisu zrd paranoj da me bo
prjavla tkoda nazalost tega vm nemorm poslat loh sm vm edin povedu mojo izkusnjo z Lolito
In upam da bo to kej pomagal..


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok

Bivši fant 3

okej uglaunem js sm z Lino zamutiv prvič v letu 2019 in že takrt je bla ona dost lahka da se ne izrazim grdo. In ubistvu takoj k sm ji začev pisat je bla zainterisirana full vame tko takoj bla za da mi ga povleče.
Pol po neki casa sva se dobila in itak ga je vlekla k da je zadnji hahah..
vem da je tud že takrt ga rafa vlekla usakmu zto sm tud js končav z njo ker je pač taka kokr je ane, tud takrt je ona mene obtožila pa govorila okol da nej bi js njo prsilu da mi ga vleče pa nevem kva in sm ji jebu mater ker se je lagala o men zato da nebi
kujica izpadla.. mi je pa modelka isto grozila da me bo prjavla na polcijo kao ce ji nebom nehu težit pa grozit alneki
A modelki nič groziu jebu sm ji mater ker okol govori da sm jo prsilu da ga vleče kot sm že prej povedov in ja scena uglaunem....
Dejansk da sm iskren z vami.. tipica je cist obična kujica pač rada se fuka okol z usakmu sej to je splošno znano v njenem kraju in okolici haha...
in tud to da je te fante prjavla da nej bi jo posill je tud še ena njena laž več ker se draga Lolita pač hrani z lažmi in neresnico... in k ji kej
ni prov pa grozi z polcijo pa nevem kakšnimi problemi... Jz u tem kar so
mel onih 5 z njo nevem kaj preveč ampak iz moje izkušnje lahko povem da je mala katastrofa zenska res...


				Foto: Posnetek zaslona- TikTok			Foto: Posnetek zaslona- TikTok

Lolitina prijateljica:

Živjo, ko naj bi se to zgodilo z domžalčani sm se js družila z njo kr redno ona je men povedala 3 različbe zgodbice in usakič je blo neki drgač in število udeleženih in da naj bi jo tepli ni da ni kaj.
Na začetku sm ji pe verjela ampak po neki časa je pa postalo res očitno da se laže pač tud ko smo jo spraševalu kej o temu dogodku ko smo bile zunaj je vedno mutila neki nikol ni povedala
dejansko iste zgodbe skos je kej dodajala alpa je začela jeclat in če jo je kdo od drugih popravu je pol govorila naprej zgodbo kaj nej bi se zgodil.
Omenjala je isto da nej bi jo ugrabl te fantje pol drugič je pa rekla da je šla sama u auto itd...
pač js sm se z njo nehala družt lih zaradi tega ker ful laže in tud do prjatlov se ful grdo obnaša pa jim laže pa izkorišča in doskrat se mi je hvalila kako loh ona z policijo
vse reši da če ji kdo teži da opravi samo en klic in je rešeno. in tud njeno privat življenje ni
lih good pač tipe izkorišča samo za fuk in je v enem letu zih dala čez 30 tipov k jih js poznam
in pač ne vrjamem ji isto ker da bi njo res 5 tipov posill dvomm da bi sploh pustila da se jo ker tip dotika kaj šele kaj več. vsi vejo za njo da je kurva in da izkorišča pa izsiljuje tipe če ma pa kdo kej proti njen pa takoj
grozi z mami njeno pa policijo. pač pička misl da ji noben nič ne more in en jo mre ustavt ker ni ona sam tem 5 tipom unicla lajfa ampak še marsikomu drugmu in Lolita je res pokvarjena js mislim da še njena družina neve
resnice. in tud na unih posnetkih gor se vid da ona to prostovoljno dela in da uživa
čeprov je ona nm govorila da to sploh ni ona čeprav je blak ji je bla sramota.
tipi so res nedoužni v zaporu in more se zvedt resnica kaj se je res zgodil ker Lolita je nalagala kar velko število ljudi. to je to kar vem.

Lolitina prijateljica 2

Živjo, oprostite za late reply. Ja jst ubistvu Lolito poznam že od osnovne šole, zlo zlo velik sva se predružle in si tud velik zaupale.
Uglavnem tekom najinega družena po temu kao "posilstvu" je mela Lolita ful enih tipov, tko usak mesc druzga če ne clo usak teden in jih je dobesedno izkoriščala za užitke in
kšnega od teh je tud izsiljevala z različnimi forami, ko je končala z njimi.
Jst sm njo tko večkrat sprašvača pač kaj se ji je dejansko zgodil, ker mi je u pol leta povedala
par različnih zgodb, enkrat nej bi "posiljevalcev" blo 15, drugič 6, pol že 5. Uglavnm skos je neki drgač povedala, pol smo ble enkrat zuni in so ji ene omenjale te njene
posnetke, k je Amar snemu in je ženska skos sprašvala kakšne lase ma ta punca na omenjenih posnetkih pa kako je bla oblečena pa tko in pol je ona dejansko začela govort kako je ona bla oblečena na teh posnetkih in kako je bil Amar oblečen itd in da to niso njeni posnetki...
Pač nevem men osebno se ful zdel čudn, da spomne točno kakšne...
Lase ma ta punca na omenjenih posnetkih pa kako je bla oblečena pa tko in pol je ona dejansko začela govort kako je ona bla oblečena na teh posnetkih in kako je bil Amar oblečen itd in da to niso njeni posnetki... Pač nevem men osebno se je ful zdel čudn, da se spomne točno kakšne barve gat in modrca je mela na dan dogodka.
No in ona je še kr trdila, da to ni ona na posnetkih in si je kr na hit zmisnla kakšno barvo gat pa modrca je mela, pa take pa čeprov smo usi vedl da je na teh posnetkih ona. Pa tudi enmu mojmu frendu, k jo je sprašvou glede teh posnetkov, jo je zanimal ubistvu sam kakšna je bla punca na posnetkih in vztrajala pr temu, da ona ni na nobenmu posnetku.
Pa k jo je uprašu, če je bla res posiljena sploh ni odgovorila. No in takrt sva pol midva začela razmišljat, da je možno, da ona njih prjavla sam zard teh posnetkov, k ji je blo tok bed...
Jst sicer nevem kaj je res kaj ni, ker me ni bilo zraven ampak glede na to, da se konstantno laže (ne samo glede tega, ampak tud glede drugih random stvari) pa glede na to kakšen ma odnos do tipov pač, da se dobesedno jebe z usakmu, ki ji pride na pot more bit neki narobe...
Iskreno dvomim, da bi žrtev brutalnega posilstva vsak teden mela neke afere z različnimi tipi al pa clo z večimi naenkrat.
Če bi se to men zgodil bi sigurno zlo dolg časa rabla, da se navadm biti v bližini moških in mislm, da nobena žrtev posilstva nebi tok hitr iskala nove tipe in se z njimi tud spuščala v spolne odnose... Jst nebi pustila da se mi na 5 metrov
približa kerkol tip, kaj šele da se jebem z usakmu pa da me nevem kdo use dotika.
In medtem, k mi je razlagala te svoje "travmatične momente" je men blo ful čudn, ker je razlagala kt da se dejansko ni zgodil nič, nism opazla nobenih znakov travmatiziranosti poleg tega se je še smejala, k je kej povedala... Vem, da vsem razlaga te njene zgodbe o posilstvih in k ji kdo nevrjame pljuva folk,
čis se ji odfuka in začne žalt in grozit da jih bo prelomila na pol pa take, isto s policijo konsantno + vse njene frendice vemo kakšna je z tipi, ker se valda "pohval" k kkšnga novga dobi.
Že pred "posilstvom" je menjala tipe k gate. Mislim, da je to blo še 2019, k smo se pogovarjale
u grupi in sm jo uprašala kok resnih fantov je mela do zdej in mi je rekla, da resnega nobenega, neresnih pa ene 50?
I was like, what? Nism ji hotla nč rečt, ker ne prenese, če ji kdo reče kej k ji nepaše.
Saj tud usi vemo, da je jebala z celo svojo vasjo in tud Domžalami in okolico. I dont't want to judge ampak to, kar ona dela je wrong.

Njene best frendice sta xxx pa xxxx. Pač one so vse iste, menjajo tipe k gate in tud nebi se čudila, da so kdaj skupi sodelovale pr jebanju, glede na to kakšne so. Poznam pa obe kr dobr. In tud takrt marca, k nej bi se zgodil z unimi tipi ns je ona tiste, k ns ne šteje kot best frendice odjebala sicer nevem zakaj ampak ja.

Vem tud, da jo je en moj
bivši jebu, k je dost starejši od mene in Lolite to mal po tem, k sva midva zakljućila...
Pač ful nespoštljivo od "frendice." Sej ona svojih frendic ful ne spoštuje, druž se z njimi dokler ma neko korist od njih. Kar se tiče tega, da naj bi bla posiljena zlo močno dvomm, njej je to sedl, skos je govorila o nekih gangbangih pa nevem kaj, uglavnm ne vrjamm. Pa takrt marca je končala z enim tipom in se mu je hotla maščevt, to je skos omenjala tkoda
I don't know tbh. Ubistvu je bil pomoje razlog za prijavo to, da je Ličina pošilju posnetke okol. In si je s tem, da jih je prijavila hotla oprat ime, da nebi izpadla kur*a, ker je jebala z 5
tipi naenkrat... Če bi vedla kaj več o točni tej zadevi povedala več.
Povedala sm to, kar sm zasledila med druženjem z njo in drugimi prijateljicami. Dvomim tud, da je drugim prijateljicam povedala resnico kaj se je
dejansko takrat res zgodilo.
To je to kar vem, upam da bo kej pomagal, če se pa še kej spomnem al pa zvem vam pa javim. Evo to so pa te pogovori med Lolito pa mojim frendom, ki sm jih prej omenjala...


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok

POGOVOR Lolite s PRIJATELJEM:
PRIJATELJ: Ce nam prej zaspau... sam iskreno sama si vedla kaj hoče.. Kasn je... In sla si vn z njemu... al
Lolita: Nism ga poznala frend.. Prvic v lajfu sm ga vidla.. Nism vedla kaksn je...
PRIJATELJ: A pol teje res posilu... kuni drugi bojo spusceni hmau.. Sam zakaj so bla edina zenska oz. vidve med mosko druzbo
Lolita: Podajsan pripor majo se za 3 mesce usi.. Nebojo spusceni..Brt moj...Moji videi.. So bli zablokirani..Nevem kaj tocno si gledu...
PRIJATELJ: Ares... ej nevem.
Lolita: Ampak mojih videou nisi
PRIJATELJ: Neki u auto
Lolita: Nenenene
Prijatelj: Pol enmu fletu.
Lolita: neeee
Prijatelj: Pa 19
Lolita: hahahahaha
Prijatelj: to
Lolita: Kaj si folk to pošilja.. To nism js.. Obed... Kdaj bo to folk skontu....
Prijatelj: Ej nevem skos se ta video kroz pol pa res nevem
Lolita: ker je to? Kasne lasje so..
Prijatelj: Bom poisku nevem kje so
Lolita: No zmenjeno. Drgac kdaj ti je ta reku da jih bojo spustil? Ker men je odvetnica dva dni nazaj
rekla da majo podaljšan pripor... Če jim 15 let grozi.


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok

Foto: Posnetek zaslona-TikTok

EN DAN PO DOGODKU domžalska mladoletnica prizna, da se je "jebala s ful folka naenkrat":

PRIJATELJ: Midva prhajava
Lolita: kam
PRIJATELJ: do tebe
Lolita: sj sm rekla danim u moodu dons da bi jebal
PRIJATELJ: pjt na snep
Lolita: ok
PRIJATELJ: vazu

19.3.2020
PRIJATELJ: ei a dons se pol vidmo al ne k jutr pol nesme nben vn k cene 800 evrov kazna
Lolita: Vem jaa sam se bojim ful nevem kaj mi je v depri sm
PRIJATELJ: zkj kjblo
Lolita: neki s familjo
PRIJATELJ; Kjblo
Lolita: Fotr ns je spet neki zaceu nadlegvt.. Pa mtka ma probleme z enim folkom.
PRIJATELJ: kjepa je.. Ja z kerim?
Lolita: Pa nc eni mafijci 40+ sj bomo resl
PRIJATELJ: Ja zkj ji
Lolita: Eni posnetki ce sm prou slisala
PRIJATELJ: Kakšni posnetki
Lolita: Moji posnetki
PRIJATELJ: Kakšni tvoji posnetki. Kjblo Lolita?

Lolita: Jebala sm s ful folka naenkrat in so snemal in so posnetki prsl do nekih
italijanskih mafijcou k poznajo mojo mtko pa fotra zaradi enih vez in so kupl te moje posnetke in nm pacgrozijo s polcijo ker sm mladoletna oseba. Pac nekdo iz une grupe je posnetke poslou v italijo. Ker to kupujejo tm. In so prsli to moje matke in mam ful frke zdj.

PRIJATELJ: Kva kva kva caki zkj si pustila da snemajo model? pc zkj nisi
fone jim uzela model, ja dj abos lah usaj na cik prsla zdj me zanima
Lolita: ti bom razlozila... okol enajstih loh pridm vn k bo mtka zaspala.
Prej nemorm ker mi ne pusti nikamor zdj.. K je cela panicna.
PRIJATELJ: Dobr sj bova prsla na slrijva, vrjam ja sj bom pomagu
Lolita: okej hvalati...pac okol enajstih aprou? Pa do postaje ulet k nesme vidt nobenega auta al karkol..
PRIJATELJ: Zmenjeno, ja zmenjeno sj bova itk mau se furala naokrog da vidva če je kdo ziv k dons bom dan izkoristl ane...

Kakšen bo epilog zgodbe? Kako noben izmed fantov ni ugotovil, da je punca stara petnajst let!!!, ne pa triindvajset let! Ali bo druga plat zgodbe pripeljala do tega, da bodo fantje oproščeni posilstva? 

Upajmo, da bo sodišče opravilo svojo nalogo ter pravično razsodilo, kaj se je dogajalo. A v tej zgodbi vsi pozabljajo, da živimo v dobi družabnih omrežjih. Ni nič presenetljivega, če si mladoletna oseba (fant oz. punca) dopisuje z več osebami nasprotnega spola. Dejansko tudi ni nič pretresljivega, če se petnajstletnica oz. petnajstletnik zapleteta v spolne odnose. Tudi z več osebami. Vsak pozna oz. je poznal osebo, da je bil že polnoleten (starost med 18 do 20 let) in bil v zvezi z mladoletno osebo (staro med 15 do 17.let).

Težava naše mladoletne domžalske Lolite je, da je sama o takšnih spolnih dogodivščinah fantazirala in tudi po tem "travmatičnem dogodku" se še naprej zabavala s starejšimi (polnoletnimi) fanti v spolnih dogodivščinah. Normalna reakcija je tudi to, da jo nekateri zaradi njenih spolnih avantur ožigosajo za kurbo. Vendar živimo v svobodnih časih, naj vsak dela tisto, kar mu paše. A tudi naj nosi posledice in odgovornost za svoja dejanja. Popolnoma vseeno je, ali gre mladostniške spolne avanture naše mladoletne domžalske Lolite ali le za uživanje marihuane oz. drugih prepovedanih drog.

V celotni zgodbi se avtor članka sprašuje sledeče. Prvič, zakaj je odšla mladoletna Domžalčanka sploh na cigareto z osebo, o kateri ni vedela popolnoma ničesar in si je z njim izmenjala le nekaj sporočil na enem izmed družabnih omrežjih. Zakaj se preprosto ni obrnila, ko je videla v avtomobilu več oseb? Kako so lahko fantje nasedli, da jim je ob srečanju domžalska Lolita povedala, da 
				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok je stara že 23 let! Kako tega niso ugotovili? A na srečo so nam njihovi/e bližnji/e prijatelji/ice zagotovili in se nam zaobljubili, da si ne predstavljajo, da bi fantje res koga v življenju posilili ali imeli namen izvesti posilstvo. 

Tega ne moremo trditi, a mladoletna Domžalka je pred "usodnim srečanjem" sama imela podobne izkušnje. Kot smo izvedeli, eden izmed priprtih fantov z njo sploh ni imel nobenega odnosa tiste usodne marčevske noči 2020. Nič, tvegam. Fantje so lahko krivi marsičesa, a domžalske LOLITE NISO POSILILI!!!

Luka Perš

Priloge:

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

659 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1504 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

107 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Tue, 4. Jun 2024 at 17:14

1405 ogledov

Razkrivamo hobotnico kadrov Antona Balažeka, ki so svojo mesto našli v Golobovi Gibanje Svoboda!
V našem mediju smo že večkrat razkrivali politično poslovno omrežje nekdanjega lendavskega župana in kandidata na listi Desus-Dobra države na letošnjih evropskih volitvah Antona Balažeka. V preteklosti smo tudi razkrili, da je že dlje časa zaposlen kot svetovalec pri poslancu madžarske narodnostne skupnosti Ferenca Horvatha. V preteklosti smo tudi pisali o spornem poslu, kjer je sodeloval znan slovenski podjetnik Martin Odlazek. To smo razkrili v članku z naslovom V kakšne rabote se je z medijsko-smetarskim tajkunom Odlazkom zapletel madžarski narodnostni poslanec Ferenc Horvath? objavljen dne 19. novembra 2021.Razkrili smo tudi, da je Anton Balažek s pomočjo določenih kadrov ima določen vpliv po informacijah naših virov iz lendavskih koncev na kadre Gibanje Svoboda. Največji vpliv naj bi imel na delovanje aktualnega poslanca Gibanje svobode in nekdanjega državnega sekretarja na ministrstvu za kmetijstvo Dejana Dejan Süča. Pisali pa smo tudi o tem, da je mu j zavod Minta, ki ga je ustanovila Pomurska madžarska narodnostna skupnost nakazovali na mesec zneske v višini 4000 evrov. PMNS je takrat vodil prav aktualni poslanec DZ RS Ferenc Horvath. O tem smo v našem mediju pisali v članku z naslovom Dejan Süč, Tomaž Vesel Golobove vlade! V popoldanskem šihtu zasluži vsak mesec štiri tisoč evrov! Za kmetijstvo se mu FUČKA!! (objavljen dne 22. septembra 2022) in Madžari jezni na Dejan Süča! Kdaj bo ukrepala Irena Šinko in Süču ZABIČALA, da se naj NEHA ZAJEBAVATI S PRIVATNIMI BIZNISI! (objavljen dne 30. avgusta 2023).Zdaj pa smo v uredništvu prejeli pismo žvižgačev, ki razkrivajo kdo so v Lendavi "elita". Večina "elite" prihaja iz kroga Antona Balažeka, ki so se sedaj "prikradli" v lendavsko organizacijo trenutno največje vladne in parlamentarne stranke Gibanje Svoboda. Avtorji izpostavljajo poleg Horvatha, Balažeka in Süča še Mirjam Balažek (žena Antona Balažeka), ravnateljico Dvojezične šole Lendava Silvijo Hajdinjak Prendel, učiteljico na srednji šoli Lendava Heleno Antolin Tibaut in njenega moža, direktorica Ljudske univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc, občinski svetnik z GS Sven Serjaš in aktualna romska svetnica v lendavskem občinskem svetu in podpornica GS Nataša Horvat. Celotno besedilo si lahko preberete in ocenite sami, ali navedbe držijo.Se Anton Balažek na volitve v EU Parlament na listi Desus financira s strani Narodnostnega poslanca Ferenca Horvatha"Zanimivo kakšne denarje pobira Anton Balažek s svojim podjetjem AB Poslovne storitve Anton Balažek. Take zaslužke si ne morejo navadni Slovenci in Slovenke privoščiti. To lahko le iz denarja za Narodnosti ob asistiranju Horvatha.Največji "oboževalec" in financer Balažeka je Horvath Ferenc. Le kako da si Horvath ne izbere kakega mladega manjšinca in da možnost za zaposlitev mlademu Lendavčanu. Ne, on rajši finacira iz DZ RS upokojenca in s tem nekomu odžira dohodke. Poleg tega pa so na PMNS kupili od občine Dobrovnik prostore ( sedaj stojijo prazni) za potrebe PMNS oziroma za potrebe ene zaposlene na PMNS, ki ima zelo bližnje "prijateljske" odnose z Antonom Balažekom. Horvath Ferenc pa je Balažeku šel na roko in kupil prostore za osebno prijateljico Balažeka.No to je lendavska elita v krog katerih so vključene elite, ki se ne menijo za navadne ljudi temveč denar delijo v svojem krogu. Kdo so lendavski elitneži:Poleg Balažeka je še vidno s strani "pošteno" ( Horvath imel je ta slogan na volitvah) Ferenca Horvatha izdatno financiran Dejan Süč ( Labaratorij velikih zgodb - Dejan Süč s.p.), ki je pridobival enormne zneske ( vir Erar) pred, med in po kampanji za volitve v DZ RS. Bo pa zanimivo spremljat zaslišanja preiskovalne komisije, ki bodo doletela tudi njega , zaradi prikritega financiranja volilne kampanje Gibanje Svobode. Seveda ne smemo pozabiti na ženo Antona Balažeka- Mirjana Balažek ( 5Plus Mirjana Balažek - vir Erar).Vidni elitneži so še ravnateljica Dvojezične šole Lendava Silvija Hajdinjak Prendel, ki je mimogrede sestrična poslanca Horvatha. Verjeli ali ne kot ravnateljici je uredil s predlogom zakona o financiranju dodatka za uporabo madžarskega jezika. Znaša 15- odstotkov pri njeni plači vsak mesec. Sramota, navadni klientalizem brez primere. V kratkem bo Balažekova hčerka prestopila v Dvojezično Srednjo šolo Lendava. Zanimivo bi bilo pogledat plače direktorjev v javnih ustanovah v Sloveniji. Plača Silvije Hajdinjak Prendel ekstremno izstopa iz vrst drugih ravnateljih slovenskih srednjih šol. Lahko se tudi povpraša ministra za šolstvo Feldo. Baje pa bi lahko imela s temi dodatki višjo plačo od resornega ministra."Izjemna lendavka eminenca" je učiteljica na srednji lendavski šoli Helena Antolin Tibaut. Je zelo "vsestranska". Starši so nad njo zgroženi, saj se po njihovem mnenju vlači vsepovsod in zanemarja poučevanje svojih učencev. S svojim možem izvajata v KS Gaberje privatni biznis. Helena je predsednica KS Gaberje, njen mož pa Gaberskega turističnega društva. Kaj imajo od tega Gaberčani? Veliko delajo za nič, Helena se pa nastavlja novinarjem. Njen mož kot predsednik Turističnega društva Gaberje prodaja svoje vino na vseh prireditvah ( drugi vinarji ne morejo zraven- niti če so cenejši) in iz skupine blagajne si nakazuje denar za vino - po kdo ve kakšni ceni. Naj pa povemo da je Helena Antolin Tibaut tudi svetnica Gibanje Svoboda.Med lendavske elitneže spada tudi Rahela Hojnik Kelenc, ki je nasledila "družinski" JAVNI ZAVOD, saj je enostavno pod Antonom Balažekom za njemu podporo se je ustoličila za "večno"???? direktorica Ljudske Univerze Lendava. Rahela se pa ukvarja z razpisi za romsko problematiko, kjer je ogromno denarja. Rada se pohvali, koliko finančnih sredstev je pridobila na razpisih. Na žalost mesto in Lendava nima nič od tega. Denar se porablja za elitneže kjer zelo radi potujejo, feštajo in tako izpuhti ves pridobljeni denar.Če pa pogledamo strukturo zaposlenih na Ljudski univerzi. Zato nas ne čudi, kam gre denar, saj sta v javnem zavodu zaposlena trenutno dva občinska svetnika z liste Gibanje Svoboda! To sta: Sven Serjaš, katera žena dela na lendavski občini in Nataša Horvat. Le ta kot kandidatka Gibanje Svoboda ni prišla v občinski svet. Na ponovnih volitvah za romskega predstavnika - ker na rednih volitvah (zanimivo) ni bila kandidata - kandidira sama Nataša Horvat! Kot edina kandidatka za romsko občinsko svetnico je bila izvoljena v lendavski občinski svet. Seveda Nataša Horvat vedno negira da je iz kvote Gibanje Svoboda.Glej ga zlomka - dokaz : Nataša Horvat "romska svetnica" je bila imenovana v volilno komisijo v Dolgi vasi iz Gibanje Svoboda- kakšna slučajnost! Ja, za Natašo Horvat je mogoče slučajno za druge pač ni- tako pač je!V prejšnjem mandatu je bila občinska svetnica tudi direktorica Ljudske Univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc. Lahko rečemo, da je lendavska ljudska univerza "privatni inkubator zaokrožene celote kadrov Gibanja Svobode v Lendavi". Povezovalec pa je kdo drug kot Dejan Süč, "vajenec" Antona Balažka- ki ga je lansiral kot neuspešnega kandidata za župana Lendave.V Lendavi teh elitnežev nimajo zelo radi. Kot prvo so vrata pokazali Ferencu Horvathu, ki mu ni uspelo zasesti predsedniško mesto v krovni instituciji pomurskih Madžarov. Vsekakor imajo zadosti teh "svinjarij", ki jih je počel kot "mali Bog". A si lahko zamislite pohlepnost po funkciji in denarju, sedaj želi spremeniti celo zakon o združljivosti njegovega poslanskega mandata in vodenje PMNS. Verjemite nam, da se Marija Požonec in ostali predhodni predsedniki PMNS se obračajo v grobu s takimi predlogi.Vprašanje je ali bo Horvath v predlog uvrstil združljovost poslanskega in županskega mandata. To bi razumeli kot konstruktiven predlog. Horvath Ferenc gleda le sebe in svoje elitneže. Verjamemo, da mu bodo tudi ostali parlamentarci pokazali vrata. V kolikor ne bodo oni sami odgovarjali za take podle rabote.Bomo pozorno spremljali.....Luka Perš

Mon, 27. May 2024 at 10:26

775 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:

Mon, 27. May 2024 at 10:26

165 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:>Luka Perš
Teme
Domžalska Lolita lažno prijavila posilstvo skupinsko posilstvo Domžale amar ličina TikTok videoposnetki

Zadnji komentarji

Gauis Terrence :

13.6.2024 01:29

Mail - Cybergenie (AT) Cyberservices (DOT) C O M. W/App - +1 - 2 - 5 - 2 - 5 - 1 - 2 -0 - 3 - 9 - 1. W_E_B - Cybergeniehackpro . X Y Z. To recover lost or stolen Bitcoin and other cryptocurrencies, CYBER GENIE HACK PRO has become the go-to option for individuals and companies. Reliable and efficient recovery services are becoming more and more necessary as the cryptocurrency business expands rapidly. CYBER GENIE HACK PRO distinguishes itself from competitors by employing a group of exceptionally proficient blockchain analysts and cybersecurity specialists who use state-of-the-art forensic methods to track the flow of digital assets, even in the most intricate situations. To increase the likelihood of a successful recovery, their all-encompassing strategy combines rigorous on-chain research, calculated cooperation with law enforcement, and the most recent advancements in crypto tracking technology. Cyber Genie Hack Pro is unique in that they have recovered millions of dollars worth of digital money that was lost or stolen, and it has never wavered in its dedication to maintaining client confidentiality. Throughout the recovery process, clients can be sure that their private information and belongings will be handled with the highest care and secrecy. Cyber Genie Hack Pro offers the know-how and resources to understand the complex world of blockchain transactions and restore lawful cryptocurrency holdings to their owners, regardless of the cause—a hack, a software bug, or a straightforward human error. Cyber Genie Hack Pro, the leading authority on Bitcoin and cryptocurrency recovery, offers priceless comfort to individuals who have been harmed by the inherent dangers of the digital asset ecosystem. I was a sinking boat of lost bitcoin until Cyber Genie Hack Pro rescued me from the boat. Find Cyber Genie Hack Pro via the info above. Thank you.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!