Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!
Predstavljamo nova dejstva o zloglasnem skupinskem posilstvu petih fantov nad petnajstletnico v Domžalah. Dogodek se je zgodil marca 2020. Predstavljamo dejstva, ki domžalsko mladoletnico predstavljajo v popolnoma drugi luči.
prava .
Slovenija

Sobota, 1. oktober 2022 ob 18:19

Odpri galerijo

Amar Ličina. (Foto: Facebook)

Konec leta 2020 je Slovenijo pretresla še ena afera. Mnogi slovenski mediji so poročali, da je skupina petih fantov, starih med 17 in 23-let posilila petnajstletnico iz Domžal. Zadeva je eskalirala, ko so je na družbenem omrežju TikTok pojavil posnetek "skupinskega posilstva." Posnetek je delil osrednji akter zgodbe, takrat dvajsetletni Amar Ličina. Po letošnjih odmevnih aferah spolnega nasilja in nadlegovanja ( primer Kmetič, Smodej-Uranjek, mariborski plesni učitelj) so se na uredništvo našega medija obrnili mladi raziskovalci, da bi nam podali nekaj informacij o skupinskem posilstvu. Opozorili so nas na članek v Delovi prilogi Onaplus z naslovom Posililo me je pet moških. V meni je zeval občutek krivde. A po njihovem mnenju je omenjeni članek le še ena predstava za javnost. V Onaplus so mladoletnico poimenovali Marija, mi jo bomo Lolita po znani knjižni junakinji pisatelja Vladimira Nabokova. Tako so nam predstavili več zvočnih (vsebino si lahko ogledate v datotekah na koncu članka) in video posnetkov, sms sporočil, kjer se domžalska mladoletnica pokaže v popolnoma drugi luči kot v Onaplus. Domžalska Lolita je imela že pri svojih petnajstih letih po njenih besedah 50 neresnih fantov in uživala v spolnih avanturah s starejšimi (polnoletnimi) vrstniki. V enem izmed pričevanj se tudi razkrije njen modus operandi. Starejšega fanta zapelje, ima z njim spolni odnos ter mu prične groziti s policijskim pregonom. Po razpadu zveze pa še spi z njegovimi prijatelji. Ja, mladoletno domžalsko Lolito so nekatere njene (bivše) prijateljice in fanti za eno noč ožigosali za kurbo. S tem se ne strinjamo, a če se mladoletnica rada igra prvinsko nagonske spolne igre lahko pričakuje tudi take žaljivke na svoj račun. Zgodba ni preprosta na prvi pogled. Domžalska mladoletnica je ugotovila, da je v godlji, ko so prišli posnetki hitro v javnost. Glede na njeno starost ji ni preostalo drugega, da proti fantom poda prijavo glede posilstva. Vsaka oseba doživlja izkušnjo s posilstvom na svoj način. A domžalska mladoletnica se je po travmatični izkušnji hitro zapletla v nove spolne dogodivščine. Ja, fantje so krivi v tej zadevi marsičesa, a po zbranih dokazih z obeh strani po mnenju avtorja besedila FANTJE DOMŽALSKE LOLITE NISO POSILILI!

Posilstvo je nekaj najhujšega, kar lahko doživi posamezna oseba. Večinoma so žrtev posilstev predvsem ženske. Tudi mladoletne. V Sloveniji sta v bližnji preteklosti odmevala dva primera, ki sta razburkala javnost. V prvem je sedanja novinarka Reporterja Katarina Kekič zaupala, da jo je po njenih besedah pred petindvajsetimi leti spolno nadlegoval v dvigalu stavbe Slovenskih železnic takratni vodja sindkata strojevodij in trenutni član programskega sveta RTV Slovenija Slavko Kmetič-ideološko blizu politični desnici. Kmetič je vse očitke Kekičeve zavrnil in povedal, če bi bilo res, bi o tem poročali že takrat vsi slovenski osrednji mediji. Kako se bo omenjeni primer odvil, bomo videli v bližnji prihodnosti.


				Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice			Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice

Veliko bolj šokatna je bila afera Fotopub z njenim osrednjim protoganistom, novomeškim kulturnikom Dušanom Smodeju. Na družabnem omrežju Instagram se je oblikovala Skupina proti nasilju Dušana Smodeja. Na njem smo lahko prebrali več kot dvajset pričevanj domnevnih žrtev spolnega nasilja in finančnih prevar s strani Smodeja. Kljub temu, da je za trenutek utihnila v javnosti se je v aferi Smodej razkrilo, da gre za že dolgoletni modus operandi delovanja nekaterih vidnih predstavnikov kulturne scene. Vse to se je dogajalo z različnimi akterji že od 80.ih let naprej.  Smodej pa je v intervjuju za Tarčo med drugim povedal, da je droga za posilstvo GHB na ljubljanski kulturni sceni znana kot REKREATIVNA DROGA!!!! Že zaradi te izjave bi morala policija nemudoma ukrepati zoper Smodeja, a osrednji protagonist se še vedno mirno sprehaja po Ljubljani. Mogoče se bo pa res na koncu izkazala Smodejeva resnica, da je le on žrtev izsiljevanja. Bomo videli, a v tej zgodbi se je pojavilo že preveč imen, da bi se na koncu Smodejeva zgodba izkazala za resnično.


				Foto: Posnetek zaslona-24ur

Foto: Posnetek zaslona-24ur

Ali se še spominjate posnetkov Amarja Ličine na TikToku?

Glej ga zlomka, eno takšnih zgodb bomo predstavili v našem mediju. Predvsem bomo poskušali dokazati, da se najverjetneje posilstvo ni zgodilo. Zadeva je še toliko hujša, saj je bila domnevna žrtev posilstva takrat stara le petnajst let.

Marca 2020, nekaj dni po uveljavitvi policijske ure so se na enem izmed domžalskih parkirišč družili petnajstletnica iz Domžal in pet (šest) fantov, stari med 17 in 23-let. Vse se je odvilo na enem izmed domžalskih parkirišč, kjer so petnajstletnico fantje prisilili v spolne odnose in jo na koncu posilili. Drama je bila še toliko večja, saj so se posnetki domnevnega posilstva znašli na omrežju TikTok.


				Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Delil jih je osrednji akter zgodbe takrat 20-letni Amar Ličina. Afera je izbruhnila šele decembra 2020, ko so se posnetki Ličine znašli v slovenskih medijih. Na spletu so se tudi razkrila imena preostalih fantov, ki so bili soudeleženi pri tem dogodku. Policija je reagirala že pred medijskim razkritjem in vse fante (razen enega, ki je bil mladoleten in se je dogovoril za pogojno kazen) poslala v pripor. Zgodba na prvi pogled izgleda čista in vsak bi se postavil na stran posiljene petnajstletnice.

Domžalska Lolita, za Onaplus spisala pretresljivo izpoved posilstva! Predstavljamo dejstva, da je omenjeni članek le predstava za javnost!

Zgodba o Ličini in njegovih prijateljih avtorja tega članka ni nikoli zanimala. Kdo pa bi bil tako neumen, da bi šel branit domnevne posiljevalce. Kot pri vsaki zgodbi se je tudi tukaj nenadoma pojavila druga plat zgodbe. Tako je avtor nekega dne dobil klic skupine mladih raziskovalcev, da bi radi predstavili zamolčana dejstva o mladoletnici.

Predvsem zgodba o mladoletnici le ni tako nedolžna kot jo želi predstaviti sama in mediji, ki so ji verjeli na prvo besedo. Po posredovanih dokazih, audio in video posnetkih lahko sklepamo, da je domžalska mladoletnica v resnici "prvinsko nagonska" Lolita, ki izkorišča starejše fante za svoje spolne avanture in jim ob tem redno grozi s policijskimi postopki.


				Foto: Posnetek zaslona-Onaplus, Delo			Foto: Posnetek zaslona-Onaplus, Delo

V reviji Onaplus so šestega septembra 2022, slab mesec po izbruhu afere Smodej objavili anonimno pričevanje Marije o posilstvu iz leta 2020. Kdor je njeno izpoved prebral je takoj vedel, da gre za primer posilstva petih (šestih) fantov in medijsko odmevnega posilstva v Domžalah. V reviji Onaplus je med drugim povedala:

" Doma sem povedala šele, ko sem se odločila podati prijavo. Potrebovala sem osem mesecev, da sem sprejela to odločitev. Veliko deklet, žensk o tem, kaj se jim je zgodilo, ne spregovori zato, ker imajo tako silovite občutke krivde. Kajti, če si ženska želi najti izgovor, da je za vse skupaj kriva sama, ga bo tudi našla. Vsaj jaz sem. Čeprav me je posililo pet moških, je v meni zeval občutek krivde: " Če si prostovoljno sedla v avto, potem si sama kriva za to, nič manj huda kot samo dejanje, zaradi katerega si tam. Predstavljajte si, kako je, ko si na točki, da se odločiš posilstvo prijaviti- in prijava je izjemno pomemben korak-, saj si počasi začel ločevati od občutkov krivde in sramu, potem pa prideš na sodišče. Ne samo da moraš ponovno opisovati, kaj se ti je zgodilo- to bi bilo še sprejemljivo, na to sem bila pripravljena-, odpreti moraš celotno življenje. Dobesedno povedati o sebi vse. Ni stvari, ki je sodišče o meni ne bi vedelo. Morala sem odgovarjati, koliko spolnih partnerjev sem imela, kdaj sem imela prvi spolni odnos, ali je bil zaščiten ali ne. Postavljali so mi vprašanja, zaradi katerih na koncu nisem več vedela, kdo je v tej zgodbi kriminalec. Grozljivo, da sodišče to sploh dovoljuje."

"Veste, ljudje pogosto mislijo, da se bo žrtev na vse pretega branila, kričala  iskala izhode. A kaj lahko narediš po tem, ko si že otrpnil, večkrat jasnoo povedal, da tega ne želiš? Kam se boš umaknil? Nimaš niti moči. Zavedala sem se, da me bodo, če bom začela brcati in kričati, pretepli in ubili. Prav zato mi je tako grozljivo vprašanje, zakaj se nisem bolj upirala. Zakaj? Ker mi je bilo povsem jasno, da sem v primerjavi s petimi starejšimi moškimi nemočna. Pravz tako sem večkrat slišala vprašanje, zakaj sem čakala osem mesecev, preden sem poklicala policijo. Pa zakaj nisem šla prej na ginekološke preiskave, zakaj sem čakala.... Povedala sem, da nisem imela moči, da bi govorila o tem, a sem na neki točki svojega življenja spoznala, da ne bom nikoli bolje, če posilstva ne prijavim. Me je bilo strah, da mojega primera ne bodo obravnali prav zato, ker sem čakala."

Instagram razkrival zlodejstva kulturnika Dušana Smodeja, TikTok pa temno plat domžalske Lolite! 

Ob prebrani vsebini bi vsakega izmed nas zmrazilo, kakšno hudo izkušnjo je morala preživeti nič hudega kriva mladoletnica. A glej ga zlomka, na družbenem omrežju TikTok se je pojavila skupina Reality-Borimo se za pravico22. Del ozadja zgodbe pa se je pojavil tudi na Facebooku na profilu Grda resnica dne 14. septembra 2022


				Foto: Posnetek zaslona-Facebook			Foto: Posnetek zaslona-Facebook

Na omenjenem profilu lahko vidite več pričevanj njenih (nekdanjih) prijateljic in fantov. Pa tudi komunikacijo domžalske mladoletnice, kjer je večkrat spreminjala zgodb o zloglasnem skupinskem posilstvu.

Pričevanja našo mladoletno domžalsko Lolito predstavljajo v popolnoma drugačni luči. Med drugim se izve, da po njenem pričevanju naj bi posnetki prišli vse do t.i. mafijcev, ki so že dan po dogodku kontaktirali njeno mamo. Enako se je izvedelo, da je mladoletna domžalska Lolita imela pri svojih petnajstih letih že 50 "neresnih fantov". Oglasil se je tudi eden izmed bivših fantov, da mu je grozila s policijo, ker jo je "prisilil" v spolni odnos. Enako so potrdile tudi njene (nekdanje) prijateljice, da je to bil njen modus operandi. Prvo se je zapletla z njimi, po koncu kratkotrajnih avantur pa jim je grozila s policijo. Sama se je tudi pohvalila, da lahko opravi samo en klic in bodo akterji imeli hitro težave z organi pregona. Kdo pa ne bo verjel petnajstletnici, da je doživela posilstvo? Kaj hudiča se je dogajalo tiste usodne marčevske noči leta 2020, vedo le ona in večinoma soudeleženi polnoletni mladi fantje.

Predstavljamo vam izpovedi nekdanjih fantov in prijateljic domžalske Lolite! Lolita uživala prvinsko in nagonsko z več kot 50 fanti pri petnajstih letih!

V nadaljevanju vam predstavimo nekaj pričevanj (nekdanjih) prijateljic in fantov v skupini Reality-Borimo se za pravico22 na družbenem omrežju TikTok:

Bivši fant 1

jaz ja js sm z lino meu kr jebeno izkušnjo.. Uglaunm neki sva mela in sm
ji medtem sliku kurac in je screenala kao da bo sam gledala medtem k ga
nemore dobit alneki?

Okej in k sva midva neki mela je mela kurva se enga druzga umes znaci furala
je 2 tipa naenkrt js nism mogu vrjet... in sm jo poslou u kurac in mi je
modelka grozila da me bo prjaula in me je isto zacela izsiljevat da ce ji
nebom dou 100e da bo usm poslala sliko mojga kurca...

Nism vedu kaj nrdti... prsezm in mislm da je pol tut posiljala okol
in tud po tem se je modelka pofukala z skot usemi mojimi frendi in tud ksni.


				Foto: Posnetek zaslona-Tiktok			Foto: Posnetek zaslona-Tiktok

Bivši fant 2

od njih so mel podobno izkusnjo kokr js...
to je blo po tem k nej bi njo unih 5 domzalcanov kao posill modelka se obnasa
ful porazno enx mi je govorila neke zgodbice o tem kaj naj bi se je zgodil in valda
cudn sm jo gledu k ona je to govorila k da ni nc tazga tko pa tud ful enih stvari mesala
pa da nej bi jo 10 tipov posiljeval da neve sploh tocne cifre
js man se dans probleme u glavi zrd te zenske skos sm mislu da karkol ji bom reku da me bo
prjaula na murjo in dam mam pol js frke z murjo zrd nje je isto porazno...
in k sm vidu to stran da jo izpostavljate dan se mi je naredu majkemi..
meu sm ful enih slik pa pogovorov k mi je grozila sam sm jih zbrisu zrd paranoj da me bo
prjavla tkoda nazalost tega vm nemorm poslat loh sm vm edin povedu mojo izkusnjo z Lolito
In upam da bo to kej pomagal..


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok

Bivši fant 3

okej uglaunem js sm z Lino zamutiv prvič v letu 2019 in že takrt je bla ona dost lahka da se ne izrazim grdo. In ubistvu takoj k sm ji začev pisat je bla zainterisirana full vame tko takoj bla za da mi ga povleče.
Pol po neki casa sva se dobila in itak ga je vlekla k da je zadnji hahah..
vem da je tud že takrt ga rafa vlekla usakmu zto sm tud js končav z njo ker je pač taka kokr je ane, tud takrt je ona mene obtožila pa govorila okol da nej bi js njo prsilu da mi ga vleče pa nevem kva in sm ji jebu mater ker se je lagala o men zato da nebi
kujica izpadla.. mi je pa modelka isto grozila da me bo prjavla na polcijo kao ce ji nebom nehu težit pa grozit alneki
A modelki nič groziu jebu sm ji mater ker okol govori da sm jo prsilu da ga vleče kot sm že prej povedov in ja scena uglaunem....
Dejansk da sm iskren z vami.. tipica je cist obična kujica pač rada se fuka okol z usakmu sej to je splošno znano v njenem kraju in okolici haha...
in tud to da je te fante prjavla da nej bi jo posill je tud še ena njena laž več ker se draga Lolita pač hrani z lažmi in neresnico... in k ji kej
ni prov pa grozi z polcijo pa nevem kakšnimi problemi... Jz u tem kar so
mel onih 5 z njo nevem kaj preveč ampak iz moje izkušnje lahko povem da je mala katastrofa zenska res...


				Foto: Posnetek zaslona- TikTok			Foto: Posnetek zaslona- TikTok

Lolitina prijateljica:

Živjo, ko naj bi se to zgodilo z domžalčani sm se js družila z njo kr redno ona je men povedala 3 različbe zgodbice in usakič je blo neki drgač in število udeleženih in da naj bi jo tepli ni da ni kaj.
Na začetku sm ji pe verjela ampak po neki časa je pa postalo res očitno da se laže pač tud ko smo jo spraševalu kej o temu dogodku ko smo bile zunaj je vedno mutila neki nikol ni povedala
dejansko iste zgodbe skos je kej dodajala alpa je začela jeclat in če jo je kdo od drugih popravu je pol govorila naprej zgodbo kaj nej bi se zgodil.
Omenjala je isto da nej bi jo ugrabl te fantje pol drugič je pa rekla da je šla sama u auto itd...
pač js sm se z njo nehala družt lih zaradi tega ker ful laže in tud do prjatlov se ful grdo obnaša pa jim laže pa izkorišča in doskrat se mi je hvalila kako loh ona z policijo
vse reši da če ji kdo teži da opravi samo en klic in je rešeno. in tud njeno privat življenje ni
lih good pač tipe izkorišča samo za fuk in je v enem letu zih dala čez 30 tipov k jih js poznam
in pač ne vrjamem ji isto ker da bi njo res 5 tipov posill dvomm da bi sploh pustila da se jo ker tip dotika kaj šele kaj več. vsi vejo za njo da je kurva in da izkorišča pa izsiljuje tipe če ma pa kdo kej proti njen pa takoj
grozi z mami njeno pa policijo. pač pička misl da ji noben nič ne more in en jo mre ustavt ker ni ona sam tem 5 tipom unicla lajfa ampak še marsikomu drugmu in Lolita je res pokvarjena js mislim da še njena družina neve
resnice. in tud na unih posnetkih gor se vid da ona to prostovoljno dela in da uživa
čeprov je ona nm govorila da to sploh ni ona čeprav je blak ji je bla sramota.
tipi so res nedoužni v zaporu in more se zvedt resnica kaj se je res zgodil ker Lolita je nalagala kar velko število ljudi. to je to kar vem.

Lolitina prijateljica 2

Živjo, oprostite za late reply. Ja jst ubistvu Lolito poznam že od osnovne šole, zlo zlo velik sva se predružle in si tud velik zaupale.
Uglavnem tekom najinega družena po temu kao "posilstvu" je mela Lolita ful enih tipov, tko usak mesc druzga če ne clo usak teden in jih je dobesedno izkoriščala za užitke in
kšnega od teh je tud izsiljevala z različnimi forami, ko je končala z njimi.
Jst sm njo tko večkrat sprašvača pač kaj se ji je dejansko zgodil, ker mi je u pol leta povedala
par različnih zgodb, enkrat nej bi "posiljevalcev" blo 15, drugič 6, pol že 5. Uglavnm skos je neki drgač povedala, pol smo ble enkrat zuni in so ji ene omenjale te njene
posnetke, k je Amar snemu in je ženska skos sprašvala kakšne lase ma ta punca na omenjenih posnetkih pa kako je bla oblečena pa tko in pol je ona dejansko začela govort kako je ona bla oblečena na teh posnetkih in kako je bil Amar oblečen itd in da to niso njeni posnetki...
Pač nevem men osebno se ful zdel čudn, da spomne točno kakšne...
Lase ma ta punca na omenjenih posnetkih pa kako je bla oblečena pa tko in pol je ona dejansko začela govort kako je ona bla oblečena na teh posnetkih in kako je bil Amar oblečen itd in da to niso njeni posnetki... Pač nevem men osebno se je ful zdel čudn, da se spomne točno kakšne barve gat in modrca je mela na dan dogodka.
No in ona je še kr trdila, da to ni ona na posnetkih in si je kr na hit zmisnla kakšno barvo gat pa modrca je mela, pa take pa čeprov smo usi vedl da je na teh posnetkih ona. Pa tudi enmu mojmu frendu, k jo je sprašvou glede teh posnetkov, jo je zanimal ubistvu sam kakšna je bla punca na posnetkih in vztrajala pr temu, da ona ni na nobenmu posnetku.
Pa k jo je uprašu, če je bla res posiljena sploh ni odgovorila. No in takrt sva pol midva začela razmišljat, da je možno, da ona njih prjavla sam zard teh posnetkov, k ji je blo tok bed...
Jst sicer nevem kaj je res kaj ni, ker me ni bilo zraven ampak glede na to, da se konstantno laže (ne samo glede tega, ampak tud glede drugih random stvari) pa glede na to kakšen ma odnos do tipov pač, da se dobesedno jebe z usakmu, ki ji pride na pot more bit neki narobe...
Iskreno dvomim, da bi žrtev brutalnega posilstva vsak teden mela neke afere z različnimi tipi al pa clo z večimi naenkrat.
Če bi se to men zgodil bi sigurno zlo dolg časa rabla, da se navadm biti v bližini moških in mislm, da nobena žrtev posilstva nebi tok hitr iskala nove tipe in se z njimi tud spuščala v spolne odnose... Jst nebi pustila da se mi na 5 metrov
približa kerkol tip, kaj šele da se jebem z usakmu pa da me nevem kdo use dotika.
In medtem, k mi je razlagala te svoje "travmatične momente" je men blo ful čudn, ker je razlagala kt da se dejansko ni zgodil nič, nism opazla nobenih znakov travmatiziranosti poleg tega se je še smejala, k je kej povedala... Vem, da vsem razlaga te njene zgodbe o posilstvih in k ji kdo nevrjame pljuva folk,
čis se ji odfuka in začne žalt in grozit da jih bo prelomila na pol pa take, isto s policijo konsantno + vse njene frendice vemo kakšna je z tipi, ker se valda "pohval" k kkšnga novga dobi.
Že pred "posilstvom" je menjala tipe k gate. Mislim, da je to blo še 2019, k smo se pogovarjale
u grupi in sm jo uprašala kok resnih fantov je mela do zdej in mi je rekla, da resnega nobenega, neresnih pa ene 50?
I was like, what? Nism ji hotla nč rečt, ker ne prenese, če ji kdo reče kej k ji nepaše.
Saj tud usi vemo, da je jebala z celo svojo vasjo in tud Domžalami in okolico. I dont't want to judge ampak to, kar ona dela je wrong.

Njene best frendice sta xxx pa xxxx. Pač one so vse iste, menjajo tipe k gate in tud nebi se čudila, da so kdaj skupi sodelovale pr jebanju, glede na to kakšne so. Poznam pa obe kr dobr. In tud takrt marca, k nej bi se zgodil z unimi tipi ns je ona tiste, k ns ne šteje kot best frendice odjebala sicer nevem zakaj ampak ja.

Vem tud, da jo je en moj
bivši jebu, k je dost starejši od mene in Lolite to mal po tem, k sva midva zakljućila...
Pač ful nespoštljivo od "frendice." Sej ona svojih frendic ful ne spoštuje, druž se z njimi dokler ma neko korist od njih. Kar se tiče tega, da naj bi bla posiljena zlo močno dvomm, njej je to sedl, skos je govorila o nekih gangbangih pa nevem kaj, uglavnm ne vrjamm. Pa takrt marca je končala z enim tipom in se mu je hotla maščevt, to je skos omenjala tkoda
I don't know tbh. Ubistvu je bil pomoje razlog za prijavo to, da je Ličina pošilju posnetke okol. In si je s tem, da jih je prijavila hotla oprat ime, da nebi izpadla kur*a, ker je jebala z 5
tipi naenkrat... Če bi vedla kaj več o točni tej zadevi povedala več.
Povedala sm to, kar sm zasledila med druženjem z njo in drugimi prijateljicami. Dvomim tud, da je drugim prijateljicam povedala resnico kaj se je
dejansko takrat res zgodilo.
To je to kar vem, upam da bo kej pomagal, če se pa še kej spomnem al pa zvem vam pa javim. Evo to so pa te pogovori med Lolito pa mojim frendom, ki sm jih prej omenjala...


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok

POGOVOR Lolite s PRIJATELJEM:
PRIJATELJ: Ce nam prej zaspau... sam iskreno sama si vedla kaj hoče.. Kasn je... In sla si vn z njemu... al
Lolita: Nism ga poznala frend.. Prvic v lajfu sm ga vidla.. Nism vedla kaksn je...
PRIJATELJ: A pol teje res posilu... kuni drugi bojo spusceni hmau.. Sam zakaj so bla edina zenska oz. vidve med mosko druzbo
Lolita: Podajsan pripor majo se za 3 mesce usi.. Nebojo spusceni..Brt moj...Moji videi.. So bli zablokirani..Nevem kaj tocno si gledu...
PRIJATELJ: Ares... ej nevem.
Lolita: Ampak mojih videou nisi
PRIJATELJ: Neki u auto
Lolita: Nenenene
Prijatelj: Pol enmu fletu.
Lolita: neeee
Prijatelj: Pa 19
Lolita: hahahahaha
Prijatelj: to
Lolita: Kaj si folk to pošilja.. To nism js.. Obed... Kdaj bo to folk skontu....
Prijatelj: Ej nevem skos se ta video kroz pol pa res nevem
Lolita: ker je to? Kasne lasje so..
Prijatelj: Bom poisku nevem kje so
Lolita: No zmenjeno. Drgac kdaj ti je ta reku da jih bojo spustil? Ker men je odvetnica dva dni nazaj
rekla da majo podaljšan pripor... Če jim 15 let grozi.


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok

Foto: Posnetek zaslona-TikTok

EN DAN PO DOGODKU domžalska mladoletnica prizna, da se je "jebala s ful folka naenkrat":

PRIJATELJ: Midva prhajava
Lolita: kam
PRIJATELJ: do tebe
Lolita: sj sm rekla danim u moodu dons da bi jebal
PRIJATELJ: pjt na snep
Lolita: ok
PRIJATELJ: vazu

19.3.2020
PRIJATELJ: ei a dons se pol vidmo al ne k jutr pol nesme nben vn k cene 800 evrov kazna
Lolita: Vem jaa sam se bojim ful nevem kaj mi je v depri sm
PRIJATELJ: zkj kjblo
Lolita: neki s familjo
PRIJATELJ; Kjblo
Lolita: Fotr ns je spet neki zaceu nadlegvt.. Pa mtka ma probleme z enim folkom.
PRIJATELJ: kjepa je.. Ja z kerim?
Lolita: Pa nc eni mafijci 40+ sj bomo resl
PRIJATELJ: Ja zkj ji
Lolita: Eni posnetki ce sm prou slisala
PRIJATELJ: Kakšni posnetki
Lolita: Moji posnetki
PRIJATELJ: Kakšni tvoji posnetki. Kjblo Lolita?

Lolita: Jebala sm s ful folka naenkrat in so snemal in so posnetki prsl do nekih
italijanskih mafijcou k poznajo mojo mtko pa fotra zaradi enih vez in so kupl te moje posnetke in nm pacgrozijo s polcijo ker sm mladoletna oseba. Pac nekdo iz une grupe je posnetke poslou v italijo. Ker to kupujejo tm. In so prsli to moje matke in mam ful frke zdj.

PRIJATELJ: Kva kva kva caki zkj si pustila da snemajo model? pc zkj nisi
fone jim uzela model, ja dj abos lah usaj na cik prsla zdj me zanima
Lolita: ti bom razlozila... okol enajstih loh pridm vn k bo mtka zaspala.
Prej nemorm ker mi ne pusti nikamor zdj.. K je cela panicna.
PRIJATELJ: Dobr sj bova prsla na slrijva, vrjam ja sj bom pomagu
Lolita: okej hvalati...pac okol enajstih aprou? Pa do postaje ulet k nesme vidt nobenega auta al karkol..
PRIJATELJ: Zmenjeno, ja zmenjeno sj bova itk mau se furala naokrog da vidva če je kdo ziv k dons bom dan izkoristl ane...

Kakšen bo epilog zgodbe? Kako noben izmed fantov ni ugotovil, da je punca stara petnajst let!!!, ne pa triindvajset let! Ali bo druga plat zgodbe pripeljala do tega, da bodo fantje oproščeni posilstva? 

Upajmo, da bo sodišče opravilo svojo nalogo ter pravično razsodilo, kaj se je dogajalo. A v tej zgodbi vsi pozabljajo, da živimo v dobi družabnih omrežjih. Ni nič presenetljivega, če si mladoletna oseba (fant oz. punca) dopisuje z več osebami nasprotnega spola. Dejansko tudi ni nič pretresljivega, če se petnajstletnica oz. petnajstletnik zapleteta v spolne odnose. Tudi z več osebami. Vsak pozna oz. je poznal osebo, da je bil že polnoleten (starost med 18 do 20 let) in bil v zvezi z mladoletno osebo (staro med 15 do 17.let).

Težava naše mladoletne domžalske Lolite je, da je sama o takšnih spolnih dogodivščinah fantazirala in tudi po tem "travmatičnem dogodku" se še naprej zabavala s starejšimi (polnoletnimi) fanti v spolnih dogodivščinah. Normalna reakcija je tudi to, da jo nekateri zaradi njenih spolnih avantur ožigosajo za kurbo. Vendar živimo v svobodnih časih, naj vsak dela tisto, kar mu paše. A tudi naj nosi posledice in odgovornost za svoja dejanja. Popolnoma vseeno je, ali gre mladostniške spolne avanture naše mladoletne domžalske Lolite ali le za uživanje marihuane oz. drugih prepovedanih drog.

V celotni zgodbi se avtor članka sprašuje sledeče. Prvič, zakaj je odšla mladoletna Domžalčanka sploh na cigareto z osebo, o kateri ni vedela popolnoma ničesar in si je z njim izmenjala le nekaj sporočil na enem izmed družabnih omrežjih. Zakaj se preprosto ni obrnila, ko je videla v avtomobilu več oseb? Kako so lahko fantje nasedli, da jim je ob srečanju domžalska Lolita povedala, da 
				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok je stara že 23 let! Kako tega niso ugotovili? A na srečo so nam njihovi/e bližnji/e prijatelji/ice zagotovili in se nam zaobljubili, da si ne predstavljajo, da bi fantje res koga v življenju posilili ali imeli namen izvesti posilstvo. 

Tega ne moremo trditi, a mladoletna Domžalka je pred "usodnim srečanjem" sama imela podobne izkušnje. Kot smo izvedeli, eden izmed priprtih fantov z njo sploh ni imel nobenega odnosa tiste usodne marčevske noči 2020. Nič, tvegam. Fantje so lahko krivi marsičesa, a domžalske LOLITE NISO POSILILI!!!

Luka Perš

Priloge:

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 7. Dec 2022 at 11:25

886 ogledov

[PISMO MEHMEDA MEHMETOVIČA] DEAN JURIČ OBLJUBIL MEHMETOVIĆU, DA NE BO PROCESIRAN ZA POSKUS UMORA ALENA ZILIĆA!!
Spletni medij 24ur je v enem izmed svojih člankov s pomočjo novinarke Damjane Seme opravil medijsko čistilno akcijo "grehov" obalnega kriminalista Deana Juriča, po informacijah Nova24tv tudi sveža interventna delovna sila na Nacionalnem preiskovalnem uradu (NPU). Med drugim so ga medijsko pokrili, da Jurič ni nikoli sodeloval s člani Kavaškega klana. O sodelovanju z zloglasno črnogorsko kriminalno združbo in Juričem pa je vodja poslanske skupine Slovenske demokratske stranke Jelka Godec postavila poslansko vprašanje sedanji Golobovi vladi. Vendar se vse bolj izkazuje, da temu ni tako. Že v oktobru smo v našem članku razkrili, kaj vse je počel Mehmetovič za Deana Juriča in člana Kavaškega klana Darka Nezvatoviča na Obali. Sedaj razkrivamo še dve novi dejstvi. Mehmetović je po naročilu Nezvatovića in Juriča moral v zaporu ubiti Alena Zilića. V zameno mu je Jurič PO TELEFONU OBLJUBIL, da se njegova zadeva ne bo nikoli znašla na sodišču!!! Dobili pa smo tudi del zdravstvene dokumentacije Mehmetovića. Juričevo žrtveno jagnje je spet začutil velike zdravstvene težave. Isto kot prej je sumil tudi tokrat na zastrupitev. Podobno kot je na sum zastrupitve sumil v mariborskem priporu. Glej ga zlomka, v ugotovitvah zdravstvenega kartona piše, da obstaja možnost, da se je Mehmetović zastrupil s opiati. Nič, kriminalistična obalna shrljivka vedno preseneti z novimi šokantnimi dejstvi.  V našem mediju Prava že dlje časa pišemo o sumljivih praksah obalnih kriminalistov pod vodstvom dolgoletnega "obalnega kriminalističnega šerifa" Deana Juriča.  Slovensko javnost je 21. maja 2021 presenetil intervju z Valonom Hoxhajem objavljen v spletnem mediju Topnews. V njem je Hoxhaj razkril modus operandi obalnih kriminalistov predvsem zvestih Deanu Juriču.  V letošnjem letu se korak za korakom razkrivajo domnevne nepravilnosti, ki so jih počeli Juričevi fantje v modrem. Razkrilo se je že marsikaj, a do sedaj vodstvo policije Juričeva dejanja zanikajo in jih s pomočjo osrednjih medijev uspešno pometajo pod preprogo. Sedaj le čakamo, kdaj bo vodstvo policije z novim piar člankom objavljen na 24ur (a ne Damjana Seme) zanikali zadnjo razkrito afero Juriča objavljeno v našem mediju. Kot smo razkrili, je eden izmed prebivalcev Ankarana plačeval Juriču pet tisoč evrov na mesec, da mu je dolgoletni šef koprskih kriminalistov varoval hrbet. Ankarančan pa je v štirih letih Juriču plačal med 240 do 250 TISOČ EVROV!!! Huje le še to, da vodja koprskega oddelka Specializiranega državnega tožilstva Barbara Milič Rožman vse hude obtožbe na račun Juriča vestno pospravlja v predal. Kljub vloženim kazenskim ovadbam. V primeru, da jih ne bi, bi se Jurič in njegova druščina zvestih pomočnikov v modri uniformi že zdavnaj morala znajti v postopkih na sodišču. Zakaj smo prej omenili spletni medij in informativno oddajo 24ur? Že dlje časa se ve, da del novinarske ekipe 24ur ima zelo odlične odnose z zaposlenimi na NPU. Prav novinarka 24ur Damjana Seme pa je v preteklosti bila oz. še je partnerka vodje kriminalistične policije Davida Antoloviča, nekdanjega dolgoletnega uslužbenca na NPU. Damjana Seme je v primeru Deana Juriča storila podobno medijsko akcijo kot na začetku leta ob medijskem čiščenju domnevnih "grehov glede strokovne izobrazbe" nekdanjega predsednika Vrhovnega sodišča RS Branka Masleše. Med drugim je v svojem članku tudi zapisala, da policija v notranjevarstvenem postopku ni našla nobenih povezav, da bi obalni kriminalist Dean Jurič sodeloval s Kavaškim klanom. Dean Jurič po telefonu Mehmetoviču obljubil, da ne bo procesiran na sodišču zaradi poskusa umora Alena Žilića! Le tega je Mehmetović po naročilu Juriča in člana Kavaškega klana Nezvatoviča hotel ubiti na Povšetovi v Ljubljani! Zakaj omenjamo zloglasni Kavaški klan? Mogoče ste že pozabili, a prav v našem mediju smo dne 3. oktobra 2022 objavili članek z naslovom  [DOKUMENTI KAZENSKE OVADBE] EKSKLUZIVNO: Obalni kriminalist Dean Jurić tesni sodelavec KAVAŠKEGA KLANA!!! V njem smo predstavili vložene kazenske ovadbe, pismo srbski ambasadi in še nekaj drugih dokumentov, v katerih se pojavlja ime zapornika Mehmeda Mehmutovića.  Foto: Prava.si V vseh dokumentih je vidno, da je Dean Jurič sodeloval s članom Kavaškega klana Darko Nezvatovićem. Le ta je med lanskoletno racijo slovenskih članov razvpite črnogorske kriminalne združbe "pobegnil." Z drugimi besedami, umaknili so ga na varno. Vodja Kavaškega klana, sedaj že dlje časa na begu Radoje Zvicer zelo dobro ve, kdo je bil krt v slovenski celici njegove kriminalne organizacije. "Želel bi izpostaviti, da sem v petem mesecu leta 2018 bil na obali v apartmaju Zlatka Dekića. Tam sem čakal na navodila za posle, ki bi jih opravil skupaj s članom kavaškega klana Darkom Nevzatovićem. Po navodilih kriminalista Deana Jurića iz Kopra nas je prosil, da gremo na eno lokacijo katero nam je dal Jurič. Povedal nam je, da naj mučimo dilere, pokrademo denar in vzamemo drogo. Na eni izmed akcij je Darko Nezvatović šel še s tremi državljani iz Bosne, da naredijo posel, ki jim ga je naročil Dean Jurič," je razkril Mehmetović. Sedaj pa je v naše uredništvo po skritih kanalih prišlo še pismo Mehmetovića iz dne 18. novembra 2022. V njem še enkrat razkrije celotno zgodbo in svoje poznavanje z Juričem in Nezvatovićem. Tako še enkrat razkrije svojo zgodbo sumov, da so ga hoteli zastrupiti v mariborskem priporu s pomočjo tam zaposlenih pravosodnih policistov. Že ob objavi našega članka pa so nekaj dni kasneje se odzvali v Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij in zanikali navedbe Mehmetoviča. Že v prvem članku o zelo dobrih prijateljskih vezeh med obalnim kriminalistom Deanom Juričem in članom Kavškega klana Darko Nezvatovićem smo opisali poskus umora Alana Zilića. Le tega je s pomočjo pravosodnih policistov hotel ubiti Mehmetović po naročilu Juriča in Darka Nezvatovića. Še več, kot boste videli v napisanem pismu, je Jurič obljubil Mehmetoviću, da nikoli ne bo procesiran pred slovenskim sodiščem. To mu je Jurič povedal po telefonu.  V pismu Mehmed Mehmutović razkrije, da mu je obalni kriminalist Dean Jurič obljubil po telefonu, da zaradi poskusa umora Alena Ziliča ne bo procesiran pred sodiščem. (Foto: Bralec Prava.si) Vendar se navedbe Mehmetovića ne zdijo iz trte zvite. Že v preteklosti je sumil, da je bil žrtev zastrupitve. Vse kaže, da se mu je pred kratkim to isto zgodilo na prestajanju zaporne kazni v Dobu. Tako smo v naše uredništvo dobili zdravstveni dokument, kjer v končni diagnozi piše sledeče: "38-letni gospod je bil obravnavan v urg. int. amb. zaradi motnje zavesti. Ob sprejemu je HD stabilen. Deluje kot da razume, kar mu povemo, vendar ne more sodelovati v pogovoru. Prejme Anexat 1/2 ampule i.v., po katerem sprememb ne beležimo. Opravimo CT glave, CT trebuha, CT toraksa s KS. Gospoda parantelno hidriramo, nadkandno prejme še Naloxon, po katerem pa se začne nekoliko bolj prebujati. Lahko, da je šlo za zastrupitev z opiati." Zanimivo je predvsem dejstvo, da je bil Mehmetovič več ali manj zdrav. Čudne zdravstvene težave pa so se pri njemu pričele pojavljati šele takrat, ko se je prvič srečal s slovenskimi zapori. V pismu pa tudi Mehmetović jasno zapiše, da ga želi Jurič odstraniti in to poimenuje z besedo ATENTAT! Slovenska javnost se lahko ob vseh teh razkritij spornih in sumljivih praks obalnega kriminalista Deana Juriča sprašuje, če so to strokovni standardi za opravljanje kriminalističnega poklica. Kot kaže žal so. Vendar policiji, tožilstvu in sodstvu zagotavljamo, da bomo tudi v prihodnje razkrivali sporne prakse Juriča in njegovih "potrčkotov". Takrat vam piar članki Damjane Seme ne bodo pomagali. Luka Perš 

Tue, 6. Dec 2022 at 13:35

129 ogledov

Citypark obiskal znameniti Coca-Cola tovornjak
Na svoji poti čez Evropo se je pred Cityparkom ustavil bleščeči in znameniti Coca-Cola tovornjak, ki je v sebi skrival pravo presenečenje kot za velike, kot tudi za male otroke. Navdušeni obiskovalci so imeli edinstveno priložnost pokukati in se sprehoditi po Božičkovem začasnem domovanju ob njemu najdražjem času v letu. Vsi so se lahko tudi fotografirali z njim, hkrati pa so prejeli še sladka darilca, ki so jih delili Božičkovi pomagači. Slednji so tudi poskrbeli, da so bila darila vašim najdražjim zavita edinstveno. Karavana Coca-Cole z rdečimi tovornjaki in Božičkom je televizijske ekrane prvič preplavila leta 1995. Zanimivo pa je, da sprva sploh niso bili resnični, ampak je šlo za oglas, ki ga je leta 1995 ustvarila ameriška agencija W.B. Doner in predstavila tri po meri izdelane rekvizite za 18-kolesne tovornjake. Na svoji poti čez Evropo se je pred Cityparkom ustavil bleščeči in znameniti Coca-Cola tovornjak. (Foto Robert Krumpak) Božična karavana je bila v oglasu opremljena tudi s posebnimi učinki, leta 1996 pa je oglas postal resničnost in od takrat obkrožajo svet z Božičkom v prednovoletnem času. Leta 1998 jim je uspel preboj obiskati kar 100 držav, pozdravilo pa jih je več milijonov obiskovalcev. S tem so poskrbeli za mega prepoznavnost te znamenite pijače tudi v zimskih časih. Luka Perš

Tue, 6. Dec 2022 at 13:31

98 ogledov

Podjetje Acron: Kako lahko prihranite pri ogrevanju?
Podjetje Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno papirnico go2school.com je prepoznavno predvsem po svoji dobrodelnosti. V preteklih 30-letih, odkar so na trgu, so izvedli že mnogo projektov, s katerimi so pomagali mnogim posameznikom, otrokom in družinam, ki so potrebovali pomoč. Samo v zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov. Se je tudi pri vas podražilo ogrevanje? Kako lahko privarčujete in vseeno ogrejete svoje bližnje? »Pri nas najdete vse od toplih nogavic, do mehkih kap in šalov, lepe skodelice ali prijetno dišeče svečke. Darila, s katerimi razveselite najdražje in jih hkrati tudi pogrejete,« je izpostavila vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron Tina Naraglav. Privarčujte in vseeno ogrejte svoje bližnje. (Foto: Acron) V kar 67 poslovalnicah po Sloveniji in spletnih trgovinah Office&More in Bags&More boste lahko izbrali lepa in uporabna darila za vso družino. S čudovito potiskanimi darilnimi škatlami ali vrečkami pa bo darilo za piko na i še lepo zavito v manj kot minuti. Da vam bo toplo pri srcu, pridite po najlepša darila v Bags&More. Luka Perš

Tue, 6. Dec 2022 at 12:54

128 ogledov

AlejA: Ujemite Miklavža in zaupajte želje Božičku
V najboljšem nakupovalnem središču ALEJA so poskrbeli za pester božično-novoletni program, ki bo razveselil tako najmlajše kot tudi mlade po srcu. Prvi dobri mož Miklavž vas bo obiskal danes ob 17. uri.  Spremljali ga bodo tudi parkeljni, ki bodo pripravili prav posebno ognjeno predstavo, ko bodo tudi skupaj drsali. Na osrednjem prireditvenem prostoru bodo to sredo postavili tudi Božičkovo dnevno sobo. V njej se bodo odvijale interaktivne animacije za otroke in družine ter nepozabne LEGO igralne urice. Prav tako se bodo tam lahko obiskovalci fotografirali z njim, mu zaupali želje za prihodnje leto in prejeli njegovo darilce. Božiček se bo ustavil v ponedeljek, 19. decembra, ob 17. uri, še preden se bo odpravil na pot okoli sveta. Družbo mu bosta delala tudi nagajiva škrata. ALEJA je praznično okrašena s številnimi lučkami in okraski (Foto: Robert Krumpak) Vsi ljubitelji drsanja lahko uživajo na pravljično okrašenem drsališču na ALEJI SKY, ki je veliko kar 1000 m2, ima 140 m dolge ledene steze in bo obratovalo vse do konca tega leta. Odprto je od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure in ob nedeljah ter praznikih od 11. do 21. ure. V najboljšem nakupovalnem središču ALEJA je pestro dogajanje (Foto: Robert Krumpak) Obiskovalci si lahko izposodijo drsalke, pingvinčke ali hokejske palice. Poleg se lahko v čarobnih hiškah okrepčajo z vročim čajem in s kuhanim vinom. Drsališče je odeto tudi v disko barve. Za najmlajše se ob sobotah od 17. ure odvija pester program na drsalkah, vsi ostali pa se v disko ritmih z DJ-jem lahko zazibajo od 19. ure. Ob nedeljah bo drsališče postalo učilnica na prostem, saj se bodo obiskovalci s Pino Umek in prijatelji učili drsati. Obiskovalci lahko drsajo na največjem drsališču v Sloveniji. (Foto: Robert Krumpak) Luka Perš

Tue, 6. Dec 2022 at 12:26

76 ogledov

Praznično nakupovanje v polnem teku v SES-ovih najboljših nakupovalnih središčih
V prvih decembrskih dneh se je v nakupovalnih središčih SES (ALEJA, Citypark, Center Vič, Citycenter in Europark) že dodobra ustalilo praznično vzdušje. Že od septembra dalje zaznavajo nakupovalno mrzlico, v sklopu katere se številke obiskovalcev povečujejo. Mnogi so že prejšnji teden izkoristili možnost za božično novoletne nakupe – prvič po dveh letih imamo praznične nakupe brez pandemičnih omejitev. Zelo dober začetek božičnega poslovanja potrjujejo tudi trgovine nakupovalnih središč SES-a, raznolika praznična ponudba dobro založenih prodajaln pa daje vsem obiskovalcem širok nabor daril. ALEJA, Citypark, in Center Vič Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor, ki spadajo pod okrilje SES, so že prižgali svoje praznične luči, s čimer se je pričel tudi uradni začetek prednovoletnega nakupovanja. Poleg praznične okrasitve vas pričakujejo z očarljivo okrasitvijo notranje in zunanje dekoracije s prazničnimi lučkami ter ponekod z božično-novoletnim sejmom. Kupcev pa ni privabilo le pestro dogajanje, ampak tudi bogata praznična ponudba.  Močan črni petek poskrbel za pozitivno vzdušje v maloprodajnem sektorju Zadnji teden novembra smo s črnim petkom vstopili v sezono prazničnih nakupov. Na začetku najpomembnejšega nakupovalnega časa trgovci maloprodaje v nakupovalnih centrih SES kažejo pozitivne rezultate in so zelo zadovoljni z obiskom. Na prvi adventni vikend, ko so še veljali popusti črnega petka, so bili najbolj prodajani artikli na področju mode, tehnologije, parfumerije in drogerij ter adventne dekoracije zase in za družino. Zlasti trgovine z elektroniko, parfumi in tekstilom so ta dan poročali o posebej velikem povpraševanju. Na črni petek je bil tudi povečan obisk restavracij. Na prvi advent so najbolj povpraševali po toplih oblačilih in obutvi V neživilskih trgovinah so obiskovalci prejšnji vikend najraje nakupovali topla oblačila, pletenine in praznične oprave. V trgovinah s tekstilom so bili najbolj prodajani artikli predvsem bunde, puloverji, šale, kape in rokavice. Povečan promet so zabeležile tudi prodajalne s čevlji, predvsem je bilo povečano povpraševanje po zimski obutvi, kot so zimski škornji, bulerji in gležnarji. Pestro je bilo tudi v trgovinah z električnimi napravami, kjer so bili najbolj prodajani artikli pametni telefoni, televizije in gospodinjski aparati. Dobro so se prodajali tudi računalniki in ostala računalniška oprema, saj so imeli obiskovalci še dodatno možnost, da izkoristijo digitalne bone. Povečan promet so zabeležile tudi trgovine z igračami, kupci pa blagovnim znamkam sledijo v vseh sektorjih. Povečano povpraševanje je bilo zabeleženo tudi po zlatem nakitu vseh cenovnih razredov. Direktor SES Slovenija in direktor ALEJE Toni Pugelj (Foto Črt Piksi) Že vrsto let med najbolj zaželenimi: darilni bon „Desetak“ Že vrsto let darilni bon Desetak uživa največ povpraševanja ravno v prazničnem času. Približno 50 % vseh bonov kupijo ravno zadnja dva meseca v letu. Desetaka kot darilo uporabljajo tako podjetja, ki želijo razveseliti svoje zaposlene in poslovne partnerje, kot tudi posamezniki za svoje bližnje. Desetaka je mogoče kupiti prek spleta kar v petih nakupovalnih središčih SES, unovčite pa ga lahko v vseh trgovinah v ALEJI, Cityparku in Centru Vič v Ljubljani, Citycentru Celje in Europarku Maribor. Vse dobre stvari so vredne Desetaka. Luka Perš

Mon, 5. Dec 2022 at 17:05

3488 ogledov

[PREPIS POGOVORA] ŠOKANTNO! Ankaranski BAD BOY NAKAZAL OBALNEMU KRIMINALISTU DEANU JURIČU 250 TISOČ EVROV v štirih LETIH!!!
Spletni medij 24ur je poročal, da so obalni kriminalisti oproščeni obtožb na njihov račun. Največ jih je letelo na obalnega kriminalista Deana Juriča, svežo intvervetno delovno silo na Nacionalnem preiskovalnem uradu. Vendar so nam naši kriminalistični in »underground« obalni viri zaupali, da policija in tožilstvo sploh niso zaslišali ključnih prič. Tokrat vam razkrivamo še en sumljiv posel Juriča in njegove ekipe. Eden izmed prebivalcev Ankarana je moral za mir pred organi pregona Juriču plačevati ŠTIRI LETA PET TISOČ EVROV NA MESEC! Večina nakazil je potekala preko Juričeve žene, odvetnice in sedaj tudi občinske svetnice v občini Ankaran Maje Prodan Jurič. Več ali manj je plačevala mama Ankarančana, tudi sošolka od mame Maje Prodan Jurič. Juričevo »izsiljevanje« se je končalo, ko ga je Ankarančan v slogu Rockyja v enem izmed lokalov v Ankaranu postavil na realna tla. Jurič pa je zaradi vpliva v štirih letih pokasiral 240 tisoč evrov!!! Damjana Seme, čakamo tvoj novi članek na 24ur! V našem mediju smo se resno lotili razkrivanja sumljivih praks obalnega kriminalista Deana Juriča. Po poročanju Nova24tv je Jurič postal tudi sveža delovna interventna pomoč sedanjemu direktorju NPU Darko Muženiču, še enemu staremu znancu iz koprske policijske uprave. Muženič je pred zasedbo položaja v Uradu za preprečevanja denarja bil vrsto let desna roka Alenki Drolc, osrednji protoganistki pregajanja motečih igralcev obalnega omrežja grobarja dela slovenskega pomorstva. Dušan Ribaš, Dean Jurič, Mitja Kirbiš in Ljubo Volmut. (Posnetek zaslona- STA, Policija, Youtube, Primorske novice) Dne 18. avgusta 2022 smo v članku DOSJE KRIMINALISTIČNI OPERATIVCI LJUBA VOLMUTA: Razkrivamo imena kriminalistov, ki delujejo v interesu OBALNEGA MEHANIZMA!!! zapisali sledeče: »Tako so bili v hude kriminalne rabote in v trgovino z drogo na Obali vpleteni dolgoletni "cappa di banda" obalne kriminalistične struje vzporednega mehanizma Dean Jurič, Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Dean Grandič in vse kaže naivna kriminalistka Heidi Fluher. Za vse to sta vedela ves čas sedanja notranja ministrica v Golobovi vladi mag. Tatjana Bobnar kot njen izbranec na mestu v.d. generalnega direktorja slovenske policije Boštjan Lindav. Prav Fluherjeva je vse šokantne podatke zaupala svojemu prijatelju iz drugega zakona Davidu Klemencu. Vendar so omenjeni le igralci, ki jih omenja v svoji ovadbi Klemenc le izvršitelji ukazov obalnih veljakov iz Splošne plovbe. Ne pozabite, da tako novi stari vodja NPU Darko Muženič in vodja urada za preprečevanje denarja Anika Vrabec Božič prihajata iz Obale. Predvsem za Juriča in Muženiča velja, da sta pod direktnim vplivom dolgoletnega obalnega kriminalista Ljuba Volmuta. Izvedeli pa smo tudi, da je Volmut opravil nekaj poslov v podjetju Draga Kosa.  Vse zapisane besede v članku nam je potrdil tudi Matjaž Hrovatin, nekdanji dolgoletni vodja koprskih kriminalistov in dolgoletni tajni sodelevec za preganjanje najhujše oblike kriminala. Sam je pripravljen razkriti še marsikaj zanimivega o ugrabiteljih policije z Obale in si enkrat za vselej očistiti ime v slovenski javnosti.« Resnih očitkov na račun nekaterih obalnih kriminalistov so se v preteklih mesecih poročali poleg našega medija še Nova24tv. Osrednji mediji so se zganili šele, ko je povzetke obeh medijev v enem izmed svojih člankov predstavili v Slovenskih novicah. V mediju Prava smo tako predstavili anonimko zaposlenih na SK PU Koper iz leta 2010, kjer so na Juriča in njegovo bližnjo ekipo leteli očitki o sumljivem delovanju. Enako smo tudi objavili kazenske ovadbe Mehmeda Mahmutovića, da je Jurič bil tesno povezan s članom Kavaškega klana Darko Nezvatovićem. Ta je sedaj na »begu« oz. z drugimi besedami ima verjetno status zaščitene priče policije nekje v tujini. Isto kot Čubrilović leta 2015. Foto: Posnetek zaslona-24ur Policija se je na nekatere naše navedbe odzvala in zanikala kakršno koli vpletenost Juriča in njegove ekipe v sumljive posle s prepovedanimi drogami. Še več, spletni medij 24ur je v članku z naslovom Obtožbe, da naj bi koprski kriminalisti sodelovali s kriminalci, se niso potrdile z dne 2.12.2022 zapisali, da se vse obtožbe glede Juriča in ekipe umikajo. O tem bomo več pisali v prihodnjih člankih o obalni kriminalistični združbi pod vodstvom Deana Juriča. A v uredništvu hranimo dokumentacijo, da tožilstvo v omenjenem postopku in tudi policija sploh niso zaslišali ključne priče, nekdanjega kriminalista in dolgoletnega sodelavca Juriča Matjaža Hrovatina. Tokrat vam bomo predstavili še en umazan posel, ki so ga izvedli Jurič in ekipa. Ankarančan plačeval preko svoje mame Juričevi ženi PET TISOČ EVROV NA MESEC obalnemu kriminalistu Juriču za mir pred organi pregona! To je trajalo štiri leta! Zamudili plačilo en mesec, Jurič pa je bolno mamo Ankarančana strpal takoj v zapor!!! V našem uredništvu posredujemo video posnetek, v kateri se je obalni kriminalist Dean Jurič znašel v novi neprijetni situaciji. Osrednji akterji na posnetku nam še niso dali dovoljenja, da ga predstavimo javnosti. Smo pa dobili dovoljenje, da lahko razkrijemo vsebino pogovora. Obalni kriminilastični »godfellas« je dlje časa ustvarjal pritisk na enega izmed živečih Ankarančanov zaradi preprodaje droge. Ponudil mu je sledečo ponudbo. Za mir pred organi pregona je morala družina (njegova mama) Ankarančana Juriču plačevati pet tisoč evrov na mesec. To je trajalo štiri leta! Ankarančan pa je po lastnih besedah vsa mesečna nakazila v višini pet tisoč evrov plačeval s pomočjo svoje mame preko Juričeve žene, nekdanje agentke Sove, »delne grobarke Istrabenza«, odvetnice in letošnji kandidatki za županjo Ankarana Maji Prodan Jurič. Tako je družina Ankarančana v štirih letih plačala obalnemu kriminalistu Deanu Juriču med 240 in 250 TISOČ EVROV!!! Kaj se je zgodilo? Družina Ankarančana je enkrat zamudila z mesečnim plačilom oziroma niso imeli pri hiši pet tisoč evrov pripravljenih za Juriča. Hoteli so se pogoditi, a dolgoletni "obalni kriminalistični šerif" Jurič ni hotel slišati za nobeno zamudo. Ni minilo veliko časa, je zelo bolno mamo Ankarančana strpal v ZAPOR! Ankarančanu je dobesedno počil film. Juriča, njegovo ženo Majo Prodan Jurič in še enega prijatelja je srečal v ankaranskem lokalu Bartima & Korta. Jurič je bil oblečen v športno trenirko znamke Jupa. Pred vsemi pričami se je Ankarančan fizično lotil Juriča. Ta je od strahu skupaj z ženo in svojim prijateljem pobegnil iz lokala.   Ankaranski lokal Bandima & Kora. Prestrašeni Jurič je po izbruhu Ankarančana pobegnil skupaj s svojo ženo Majo Prodan Jurič in svojim prijateljem. (Foto: Posnetek zaslona-Badima & Korta) Preberite si tale zapis! Ankarančan v pogovoru prizna, da je Jurič v štirih letih prejel 250 tisoč evrov! Kot smo že zapisali, v uredništvu imamo videoposnetek, kjer Ankarančan v družbi še dveh oseb opisuje celotno dogajanje. V nadaljevanju si lahko preberete zapis pogovora. Iz zapisa je jasno razvidno, da je družina Ankarančana plačevala Juriču s pomočjo njegove žene Maje Prodan Jurič vsak mesec pet tisoč evrov v obdobju štirih let! Ankarančan pa tudi pove, da je Jurič od njegove družine v tem obdobju prejel 250 tisoč evrov!!! V pogovoru pa se pojavita še priimka dveh obalnih kriminalistov in zvestih sodelavcev Juriča (Ribaš in Beganović). V prepisu pogovora smo označili osebe z imenom Ankarančan, oseba B in oseba C. Dobesedni prepis zvočnega pogovora: Ankarančan: Zdaj trči stari...in pričel teči po Ankaranu (smeh).. To je bil šov. Oseba B: Slišal sem to. Kje je bilo to? Ankarančan: V Ankaranu, v Badmini. Oseba B: Sem zvedel to. Imamo tvojo ščubo o Juriču. Ankarančan: Mhmmm... Oseba B: In kaj je bilo? Ankarančan: Dali smo mu pet tisoč na mesec in to štiri leta. Oseba B: Štiri leta po pet jurjev na mesec? Ženi? Preko žene vse? Ankarančan: Moja mama je bila sošolka od njegove žene. Oseba B: A veš kaj mene zanima? On je rekel, da tebe Duško non stop za brata napadel. Zato sem jaz prišel. Oseba C: Prvo si bil v Celju, potem pa si prišel na Dob. Ankarančan: Ja, preden sem šel na Dob. Oseba C: In potem je prišel Duško? Je prišel Duško k tebi? Oseba B: Nek starejši z očali? Ankarančan: Ja, je.. Oseba C: Vem, da je. Oseba B: On pravi, da je Duško prišel do tebe in ti je obljubil bilo kaj hočeš, samo da ga ne zjebeš. Ankarančan: Kaj je s tabo? Nič, on je prišel za ono, kar sem jaz Juriča napadel in me vprašal, zakaj se je šlo. Potem me je pričel spraševati za Juriča. Takrat so oni delali. Jaz sem povedal, koji kurac, da sem jim dajal pet jurjev na mesec. Smo en mesec zamudili.... Oseba C: To si povedal Ribašu? Ankarančan: Seveda sem mu rekel. Pa da prihajata z Juričem... Stari, ima kuča tri milijona evra, on policaj... Jaz sem povedal po pravici. Jaz sem dajal mojo oznavavo.... Oseba C: Sedaj ti jaz povem, kako stvari stojijo. Ti tega ne veš. Tudi tebe jebejo. Ankarančan: Niso me jebali.... Oseba C: Ti si imel to nesrečo, da so zapalili hišo, ko si bil v bolnici. Kdo je do tebe prišel? Ankarančan: Beganovič. Oseba C: Kaj ti je obljubil? Ankarančan: Nič.... Oseba B: Ti je dal kak telefon? Ankarančan: Mi je dal telefon. Samo sem ga takoj isti dan vrgel v morje. Oseba C: Kaj ti je napletel? Ankarančan: Pisal mi je, da so zapalili.. Oseba B: Da ti bo pomagal? Ankarančan: Ja, to so ta Miroslav Radvon... Oseba B: Zdaj ti bo on povedal?... Oseba C: Za Juriča. Ankarančan: Ne... Oseba B: To je on poslal... Oseba C: Beganovič je potrčko od Juriča. Zato, ker je on vedel, da si ti tam v Kortah v Ankaranu onega napadel. Ankarančan: Sej mi rekel Beganovič "Kaj napadaš policaja"?! Oseba B: Pa kaj tebe boli kurac, ti delaš svoje delo... Ankarančan: Pa mene boli kurac. Jaz sem plačeval stari vsak mesec pet jurjev. Ne bodite vi meni.... Oseba C: Zato so ti poslali Beganoviča. Oseba B: Zato je prišel on, da samo vidi, kaj ti vse veš in da si tiho, da ti bo on pomagal. Da si tiho v zameno za Juriča. Ankarančan: Jaz sem isti dan.. mi je dal škatlo, sem vzel škatlo in jo vrgel v bolnici v kanti... Oseba B: Zato je on tebi pustil telefon.... Ankarančan: Kaj boš ti meni govoril? Jaz sem jezen, ker je moja mama bolana. Oseba C: Vem jaz to. Ankarančan: On jo trpa za jedno godino v zatvor. Kaj hočeš stari? Dobival je štiri leta znači po pet jurjev. To je 250 jurjev dobo. Samo od moje mame. Koga još ima? Oseba B: Četri pet, nema puno. Oseba C: Četri pet (smeh)... To si isto povedal Beganoviču? Ankarančan: Juriču. Direkt.  On mene zjebal... Oseba B: Veš kaj je bila fora? Ankarančan: Juriča ko srečam v šenki bo šel. Oseba B: Veš v čem je fora. Je Jurič, Beganovič in Duško. On pa je delal za Beganoviča. Oseba C: Mene je isto nategnil.  Oseba B: In so ga nategnili uno na finjaka. In to je tri godina. Tri leta zapora. Vikend. Ankarančan: Pičko mater. Oni niso mele paske na mene.... Juriču.... Sorodnik Ankarančana vložil kazensko ovadbo na koprsko policijo in tožilstvo! Varuhi Deana Juriča so tudi tokrat ovadbo pospravili v predal! Ali se Tatjana Bobnar in Boštjan Lindav bojita, da bi Jurič izdal neprijetne informacije o njuni preteklosti? Zgoraj opisana zgodba je zaznana tako na koprski policiji, NPU in Specializiranem državnem tožilstvu. Kot smo izvedeli iz obalnih kriminalističnih in »underground« virov je sorodnik Ankarančana podal kazensko ovadbo na policijo in tožilstvo. A so raje neprijetno zadevo za Juriča pospravili v predal. Policija in tožilstvo pa ob resnih obtožbah o enem najvišjem uslužbencu SK PU Koper sploh niso naredili razgovora in poklicali ključne priče. Dean Jurič ima predvsem to srečo, da si je v svoji dolgoletni karieri zgradil nedotakljivi status. To dobro ve sam Jurič, saj ga bo vrh policije še ob tako neverjetnih razkritjih manjšega dela slovenskih medijev vedno pokril. Mogoče pa tudi Jurič ve kakšno neprijetno informacijo o sedanji notranji ministrici Tatjani Bobnar ali v.d. GPU Boštjanu Lindavu. Mogoče tudi o Aleksandru Jevšku. Sedanja notranja ministrica v Golobovi vladi in nekdanja dolgoletna višja uslužbenka v vodstvu slovenske policije Tatjana Bobnar. (Foto: Posnetek zaslona- Vlada RS) V članku na 24ur so tudi zapisali, da je Jurič vložil že nekaj odškodniskih in kazenskih ovadb. Kljub temu obalni kriminalist Dean Jurič zelo dobro ve, da ni tako nedolžen kot se predstavlja osrednjim medijem v državi. To zelo dobro vedo njegovi nekateri nekdanji ožji sodelavci, ki so morali tudi po krivem zaključiti svojo kariero v vrstah slovenske policije. Enako vedo veliko o njem obalni »underground« fantje, ki se zavedajo in priznavajo nekatera svoja kazniva dejanja v preteklosti. A sami so tokrat odločeni, da v zadevah kjer niso krivi popolnoma ničesar dokažejo svojo nedolžnost. Sedanji v.d. direktorja slovenske policije Boštjan Lindav. Ali Lindav ni dobil mandata zaradi spornih ravnanj obalnega kriminalista Deana Juriča? (Foto: Posnetek zaslona- Vlada RS, Policija) Nič, še bo pestro. Medij Prava bo o spornih dejanjih obalne kriminalistične ekipe Deana Juriča razkrival tudi v prihodnje. Seveda, brez dlake na jeziku. Luka Perš
Teme
Domžalska Lolita lažno prijavila posilstvo skupinsko posilstvo Domžale amar ličina TikTok videoposnetki

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!