Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!
Predstavljamo nova dejstva o zloglasnem skupinskem posilstvu petih fantov nad petnajstletnico v Domžalah. Dogodek se je zgodil marca 2020. Predstavljamo dejstva, ki domžalsko mladoletnico predstavljajo v popolnoma drugi luči.
prava .
Slovenija

Sobota, 1. Oktober 2022 ob 18:19

Odpri galerijo

Amar Ličina. (Foto: Facebook)

Konec leta 2020 je Slovenijo pretresla še ena afera. Mnogi slovenski mediji so poročali, da je skupina petih fantov, starih med 17 in 23-let posilila petnajstletnico iz Domžal. Zadeva je eskalirala, ko so je na družbenem omrežju TikTok pojavil posnetek "skupinskega posilstva." Posnetek je delil osrednji akter zgodbe, takrat dvajsetletni Amar Ličina. Po letošnjih odmevnih aferah spolnega nasilja in nadlegovanja ( primer Kmetič, Smodej-Uranjek, mariborski plesni učitelj) so se na uredništvo našega medija obrnili mladi raziskovalci, da bi nam podali nekaj informacij o skupinskem posilstvu. Opozorili so nas na članek v Delovi prilogi Onaplus z naslovom Posililo me je pet moških. V meni je zeval občutek krivde. A po njihovem mnenju je omenjeni članek le še ena predstava za javnost. V Onaplus so mladoletnico poimenovali Marija, mi jo bomo Lolita po znani knjižni junakinji pisatelja Vladimira Nabokova. Tako so nam predstavili več zvočnih (vsebino si lahko ogledate v datotekah na koncu članka) in video posnetkov, sms sporočil, kjer se domžalska mladoletnica pokaže v popolnoma drugi luči kot v Onaplus. Domžalska Lolita je imela že pri svojih petnajstih letih po njenih besedah 50 neresnih fantov in uživala v spolnih avanturah s starejšimi (polnoletnimi) vrstniki. V enem izmed pričevanj se tudi razkrije njen modus operandi. Starejšega fanta zapelje, ima z njim spolni odnos ter mu prične groziti s policijskim pregonom. Po razpadu zveze pa še spi z njegovimi prijatelji. Ja, mladoletno domžalsko Lolito so nekatere njene (bivše) prijateljice in fanti za eno noč ožigosali za kurbo. S tem se ne strinjamo, a če se mladoletnica rada igra prvinsko nagonske spolne igre lahko pričakuje tudi take žaljivke na svoj račun. Zgodba ni preprosta na prvi pogled. Domžalska mladoletnica je ugotovila, da je v godlji, ko so prišli posnetki hitro v javnost. Glede na njeno starost ji ni preostalo drugega, da proti fantom poda prijavo glede posilstva. Vsaka oseba doživlja izkušnjo s posilstvom na svoj način. A domžalska mladoletnica se je po travmatični izkušnji hitro zapletla v nove spolne dogodivščine. Ja, fantje so krivi v tej zadevi marsičesa, a po zbranih dokazih z obeh strani po mnenju avtorja besedila FANTJE DOMŽALSKE LOLITE NISO POSILILI!

Posilstvo je nekaj najhujšega, kar lahko doživi posamezna oseba. Večinoma so žrtev posilstev predvsem ženske. Tudi mladoletne. V Sloveniji sta v bližnji preteklosti odmevala dva primera, ki sta razburkala javnost. V prvem je sedanja novinarka Reporterja Katarina Kekič zaupala, da jo je po njenih besedah pred petindvajsetimi leti spolno nadlegoval v dvigalu stavbe Slovenskih železnic takratni vodja sindkata strojevodij in trenutni član programskega sveta RTV Slovenija Slavko Kmetič-ideološko blizu politični desnici. Kmetič je vse očitke Kekičeve zavrnil in povedal, če bi bilo res, bi o tem poročali že takrat vsi slovenski osrednji mediji. Kako se bo omenjeni primer odvil, bomo videli v bližnji prihodnosti.


				Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice			Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice

Veliko bolj šokatna je bila afera Fotopub z njenim osrednjim protoganistom, novomeškim kulturnikom Dušanom Smodeju. Na družabnem omrežju Instagram se je oblikovala Skupina proti nasilju Dušana Smodeja. Na njem smo lahko prebrali več kot dvajset pričevanj domnevnih žrtev spolnega nasilja in finančnih prevar s strani Smodeja. Kljub temu, da je za trenutek utihnila v javnosti se je v aferi Smodej razkrilo, da gre za že dolgoletni modus operandi delovanja nekaterih vidnih predstavnikov kulturne scene. Vse to se je dogajalo z različnimi akterji že od 80.ih let naprej.  Smodej pa je v intervjuju za Tarčo med drugim povedal, da je droga za posilstvo GHB na ljubljanski kulturni sceni znana kot REKREATIVNA DROGA!!!! Že zaradi te izjave bi morala policija nemudoma ukrepati zoper Smodeja, a osrednji protagonist se še vedno mirno sprehaja po Ljubljani. Mogoče se bo pa res na koncu izkazala Smodejeva resnica, da je le on žrtev izsiljevanja. Bomo videli, a v tej zgodbi se je pojavilo že preveč imen, da bi se na koncu Smodejeva zgodba izkazala za resnično.


				Foto: Posnetek zaslona-24ur

Foto: Posnetek zaslona-24ur

Ali se še spominjate posnetkov Amarja Ličine na TikToku?

Glej ga zlomka, eno takšnih zgodb bomo predstavili v našem mediju. Predvsem bomo poskušali dokazati, da se najverjetneje posilstvo ni zgodilo. Zadeva je še toliko hujša, saj je bila domnevna žrtev posilstva takrat stara le petnajst let.

Marca 2020, nekaj dni po uveljavitvi policijske ure so se na enem izmed domžalskih parkirišč družili petnajstletnica iz Domžal in pet (šest) fantov, stari med 17 in 23-let. Vse se je odvilo na enem izmed domžalskih parkirišč, kjer so petnajstletnico fantje prisilili v spolne odnose in jo na koncu posilili. Drama je bila še toliko večja, saj so se posnetki domnevnega posilstva znašli na omrežju TikTok.


				Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Delil jih je osrednji akter zgodbe takrat 20-letni Amar Ličina. Afera je izbruhnila šele decembra 2020, ko so se posnetki Ličine znašli v slovenskih medijih. Na spletu so se tudi razkrila imena preostalih fantov, ki so bili soudeleženi pri tem dogodku. Policija je reagirala že pred medijskim razkritjem in vse fante (razen enega, ki je bil mladoleten in se je dogovoril za pogojno kazen) poslala v pripor. Zgodba na prvi pogled izgleda čista in vsak bi se postavil na stran posiljene petnajstletnice.

Domžalska Lolita, za Onaplus spisala pretresljivo izpoved posilstva! Predstavljamo dejstva, da je omenjeni članek le predstava za javnost!

Zgodba o Ličini in njegovih prijateljih avtorja tega članka ni nikoli zanimala. Kdo pa bi bil tako neumen, da bi šel branit domnevne posiljevalce. Kot pri vsaki zgodbi se je tudi tukaj nenadoma pojavila druga plat zgodbe. Tako je avtor nekega dne dobil klic skupine mladih raziskovalcev, da bi radi predstavili zamolčana dejstva o mladoletnici.

Predvsem zgodba o mladoletnici le ni tako nedolžna kot jo želi predstaviti sama in mediji, ki so ji verjeli na prvo besedo. Po posredovanih dokazih, audio in video posnetkih lahko sklepamo, da je domžalska mladoletnica v resnici "prvinsko nagonska" Lolita, ki izkorišča starejše fante za svoje spolne avanture in jim ob tem redno grozi s policijskimi postopki.


				Foto: Posnetek zaslona-Onaplus, Delo			Foto: Posnetek zaslona-Onaplus, Delo

V reviji Onaplus so šestega septembra 2022, slab mesec po izbruhu afere Smodej objavili anonimno pričevanje Marije o posilstvu iz leta 2020. Kdor je njeno izpoved prebral je takoj vedel, da gre za primer posilstva petih (šestih) fantov in medijsko odmevnega posilstva v Domžalah. V reviji Onaplus je med drugim povedala:

" Doma sem povedala šele, ko sem se odločila podati prijavo. Potrebovala sem osem mesecev, da sem sprejela to odločitev. Veliko deklet, žensk o tem, kaj se jim je zgodilo, ne spregovori zato, ker imajo tako silovite občutke krivde. Kajti, če si ženska želi najti izgovor, da je za vse skupaj kriva sama, ga bo tudi našla. Vsaj jaz sem. Čeprav me je posililo pet moških, je v meni zeval občutek krivde: " Če si prostovoljno sedla v avto, potem si sama kriva za to, nič manj huda kot samo dejanje, zaradi katerega si tam. Predstavljajte si, kako je, ko si na točki, da se odločiš posilstvo prijaviti- in prijava je izjemno pomemben korak-, saj si počasi začel ločevati od občutkov krivde in sramu, potem pa prideš na sodišče. Ne samo da moraš ponovno opisovati, kaj se ti je zgodilo- to bi bilo še sprejemljivo, na to sem bila pripravljena-, odpreti moraš celotno življenje. Dobesedno povedati o sebi vse. Ni stvari, ki je sodišče o meni ne bi vedelo. Morala sem odgovarjati, koliko spolnih partnerjev sem imela, kdaj sem imela prvi spolni odnos, ali je bil zaščiten ali ne. Postavljali so mi vprašanja, zaradi katerih na koncu nisem več vedela, kdo je v tej zgodbi kriminalec. Grozljivo, da sodišče to sploh dovoljuje."

"Veste, ljudje pogosto mislijo, da se bo žrtev na vse pretega branila, kričala  iskala izhode. A kaj lahko narediš po tem, ko si že otrpnil, večkrat jasnoo povedal, da tega ne želiš? Kam se boš umaknil? Nimaš niti moči. Zavedala sem se, da me bodo, če bom začela brcati in kričati, pretepli in ubili. Prav zato mi je tako grozljivo vprašanje, zakaj se nisem bolj upirala. Zakaj? Ker mi je bilo povsem jasno, da sem v primerjavi s petimi starejšimi moškimi nemočna. Pravz tako sem večkrat slišala vprašanje, zakaj sem čakala osem mesecev, preden sem poklicala policijo. Pa zakaj nisem šla prej na ginekološke preiskave, zakaj sem čakala.... Povedala sem, da nisem imela moči, da bi govorila o tem, a sem na neki točki svojega življenja spoznala, da ne bom nikoli bolje, če posilstva ne prijavim. Me je bilo strah, da mojega primera ne bodo obravnali prav zato, ker sem čakala."

Instagram razkrival zlodejstva kulturnika Dušana Smodeja, TikTok pa temno plat domžalske Lolite! 

Ob prebrani vsebini bi vsakega izmed nas zmrazilo, kakšno hudo izkušnjo je morala preživeti nič hudega kriva mladoletnica. A glej ga zlomka, na družbenem omrežju TikTok se je pojavila skupina Reality-Borimo se za pravico22. Del ozadja zgodbe pa se je pojavil tudi na Facebooku na profilu Grda resnica dne 14. septembra 2022


				Foto: Posnetek zaslona-Facebook			Foto: Posnetek zaslona-Facebook

Na omenjenem profilu lahko vidite več pričevanj njenih (nekdanjih) prijateljic in fantov. Pa tudi komunikacijo domžalske mladoletnice, kjer je večkrat spreminjala zgodb o zloglasnem skupinskem posilstvu.

Pričevanja našo mladoletno domžalsko Lolito predstavljajo v popolnoma drugačni luči. Med drugim se izve, da po njenem pričevanju naj bi posnetki prišli vse do t.i. mafijcev, ki so že dan po dogodku kontaktirali njeno mamo. Enako se je izvedelo, da je mladoletna domžalska Lolita imela pri svojih petnajstih letih že 50 "neresnih fantov". Oglasil se je tudi eden izmed bivših fantov, da mu je grozila s policijo, ker jo je "prisilil" v spolni odnos. Enako so potrdile tudi njene (nekdanje) prijateljice, da je to bil njen modus operandi. Prvo se je zapletla z njimi, po koncu kratkotrajnih avantur pa jim je grozila s policijo. Sama se je tudi pohvalila, da lahko opravi samo en klic in bodo akterji imeli hitro težave z organi pregona. Kdo pa ne bo verjel petnajstletnici, da je doživela posilstvo? Kaj hudiča se je dogajalo tiste usodne marčevske noči leta 2020, vedo le ona in večinoma soudeleženi polnoletni mladi fantje.

Predstavljamo vam izpovedi nekdanjih fantov in prijateljic domžalske Lolite! Lolita uživala prvinsko in nagonsko z več kot 50 fanti pri petnajstih letih!

V nadaljevanju vam predstavimo nekaj pričevanj (nekdanjih) prijateljic in fantov v skupini Reality-Borimo se za pravico22 na družbenem omrežju TikTok:

Bivši fant 1

jaz ja js sm z lino meu kr jebeno izkušnjo.. Uglaunm neki sva mela in sm
ji medtem sliku kurac in je screenala kao da bo sam gledala medtem k ga
nemore dobit alneki?

Okej in k sva midva neki mela je mela kurva se enga druzga umes znaci furala
je 2 tipa naenkrt js nism mogu vrjet... in sm jo poslou u kurac in mi je
modelka grozila da me bo prjaula in me je isto zacela izsiljevat da ce ji
nebom dou 100e da bo usm poslala sliko mojga kurca...

Nism vedu kaj nrdti... prsezm in mislm da je pol tut posiljala okol
in tud po tem se je modelka pofukala z skot usemi mojimi frendi in tud ksni.


				Foto: Posnetek zaslona-Tiktok			Foto: Posnetek zaslona-Tiktok

Bivši fant 2

od njih so mel podobno izkusnjo kokr js...
to je blo po tem k nej bi njo unih 5 domzalcanov kao posill modelka se obnasa
ful porazno enx mi je govorila neke zgodbice o tem kaj naj bi se je zgodil in valda
cudn sm jo gledu k ona je to govorila k da ni nc tazga tko pa tud ful enih stvari mesala
pa da nej bi jo 10 tipov posiljeval da neve sploh tocne cifre
js man se dans probleme u glavi zrd te zenske skos sm mislu da karkol ji bom reku da me bo
prjaula na murjo in dam mam pol js frke z murjo zrd nje je isto porazno...
in k sm vidu to stran da jo izpostavljate dan se mi je naredu majkemi..
meu sm ful enih slik pa pogovorov k mi je grozila sam sm jih zbrisu zrd paranoj da me bo
prjavla tkoda nazalost tega vm nemorm poslat loh sm vm edin povedu mojo izkusnjo z Lolito
In upam da bo to kej pomagal..


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok

Bivši fant 3

okej uglaunem js sm z Lino zamutiv prvič v letu 2019 in že takrt je bla ona dost lahka da se ne izrazim grdo. In ubistvu takoj k sm ji začev pisat je bla zainterisirana full vame tko takoj bla za da mi ga povleče.
Pol po neki casa sva se dobila in itak ga je vlekla k da je zadnji hahah..
vem da je tud že takrt ga rafa vlekla usakmu zto sm tud js končav z njo ker je pač taka kokr je ane, tud takrt je ona mene obtožila pa govorila okol da nej bi js njo prsilu da mi ga vleče pa nevem kva in sm ji jebu mater ker se je lagala o men zato da nebi
kujica izpadla.. mi je pa modelka isto grozila da me bo prjavla na polcijo kao ce ji nebom nehu težit pa grozit alneki
A modelki nič groziu jebu sm ji mater ker okol govori da sm jo prsilu da ga vleče kot sm že prej povedov in ja scena uglaunem....
Dejansk da sm iskren z vami.. tipica je cist obična kujica pač rada se fuka okol z usakmu sej to je splošno znano v njenem kraju in okolici haha...
in tud to da je te fante prjavla da nej bi jo posill je tud še ena njena laž več ker se draga Lolita pač hrani z lažmi in neresnico... in k ji kej
ni prov pa grozi z polcijo pa nevem kakšnimi problemi... Jz u tem kar so
mel onih 5 z njo nevem kaj preveč ampak iz moje izkušnje lahko povem da je mala katastrofa zenska res...


				Foto: Posnetek zaslona- TikTok			Foto: Posnetek zaslona- TikTok

Lolitina prijateljica:

Živjo, ko naj bi se to zgodilo z domžalčani sm se js družila z njo kr redno ona je men povedala 3 različbe zgodbice in usakič je blo neki drgač in število udeleženih in da naj bi jo tepli ni da ni kaj.
Na začetku sm ji pe verjela ampak po neki časa je pa postalo res očitno da se laže pač tud ko smo jo spraševalu kej o temu dogodku ko smo bile zunaj je vedno mutila neki nikol ni povedala
dejansko iste zgodbe skos je kej dodajala alpa je začela jeclat in če jo je kdo od drugih popravu je pol govorila naprej zgodbo kaj nej bi se zgodil.
Omenjala je isto da nej bi jo ugrabl te fantje pol drugič je pa rekla da je šla sama u auto itd...
pač js sm se z njo nehala družt lih zaradi tega ker ful laže in tud do prjatlov se ful grdo obnaša pa jim laže pa izkorišča in doskrat se mi je hvalila kako loh ona z policijo
vse reši da če ji kdo teži da opravi samo en klic in je rešeno. in tud njeno privat življenje ni
lih good pač tipe izkorišča samo za fuk in je v enem letu zih dala čez 30 tipov k jih js poznam
in pač ne vrjamem ji isto ker da bi njo res 5 tipov posill dvomm da bi sploh pustila da se jo ker tip dotika kaj šele kaj več. vsi vejo za njo da je kurva in da izkorišča pa izsiljuje tipe če ma pa kdo kej proti njen pa takoj
grozi z mami njeno pa policijo. pač pička misl da ji noben nič ne more in en jo mre ustavt ker ni ona sam tem 5 tipom unicla lajfa ampak še marsikomu drugmu in Lolita je res pokvarjena js mislim da še njena družina neve
resnice. in tud na unih posnetkih gor se vid da ona to prostovoljno dela in da uživa
čeprov je ona nm govorila da to sploh ni ona čeprav je blak ji je bla sramota.
tipi so res nedoužni v zaporu in more se zvedt resnica kaj se je res zgodil ker Lolita je nalagala kar velko število ljudi. to je to kar vem.

Lolitina prijateljica 2

Živjo, oprostite za late reply. Ja jst ubistvu Lolito poznam že od osnovne šole, zlo zlo velik sva se predružle in si tud velik zaupale.
Uglavnem tekom najinega družena po temu kao "posilstvu" je mela Lolita ful enih tipov, tko usak mesc druzga če ne clo usak teden in jih je dobesedno izkoriščala za užitke in
kšnega od teh je tud izsiljevala z različnimi forami, ko je končala z njimi.
Jst sm njo tko večkrat sprašvača pač kaj se ji je dejansko zgodil, ker mi je u pol leta povedala
par različnih zgodb, enkrat nej bi "posiljevalcev" blo 15, drugič 6, pol že 5. Uglavnm skos je neki drgač povedala, pol smo ble enkrat zuni in so ji ene omenjale te njene
posnetke, k je Amar snemu in je ženska skos sprašvala kakšne lase ma ta punca na omenjenih posnetkih pa kako je bla oblečena pa tko in pol je ona dejansko začela govort kako je ona bla oblečena na teh posnetkih in kako je bil Amar oblečen itd in da to niso njeni posnetki...
Pač nevem men osebno se ful zdel čudn, da spomne točno kakšne...
Lase ma ta punca na omenjenih posnetkih pa kako je bla oblečena pa tko in pol je ona dejansko začela govort kako je ona bla oblečena na teh posnetkih in kako je bil Amar oblečen itd in da to niso njeni posnetki... Pač nevem men osebno se je ful zdel čudn, da se spomne točno kakšne barve gat in modrca je mela na dan dogodka.
No in ona je še kr trdila, da to ni ona na posnetkih in si je kr na hit zmisnla kakšno barvo gat pa modrca je mela, pa take pa čeprov smo usi vedl da je na teh posnetkih ona. Pa tudi enmu mojmu frendu, k jo je sprašvou glede teh posnetkov, jo je zanimal ubistvu sam kakšna je bla punca na posnetkih in vztrajala pr temu, da ona ni na nobenmu posnetku.
Pa k jo je uprašu, če je bla res posiljena sploh ni odgovorila. No in takrt sva pol midva začela razmišljat, da je možno, da ona njih prjavla sam zard teh posnetkov, k ji je blo tok bed...
Jst sicer nevem kaj je res kaj ni, ker me ni bilo zraven ampak glede na to, da se konstantno laže (ne samo glede tega, ampak tud glede drugih random stvari) pa glede na to kakšen ma odnos do tipov pač, da se dobesedno jebe z usakmu, ki ji pride na pot more bit neki narobe...
Iskreno dvomim, da bi žrtev brutalnega posilstva vsak teden mela neke afere z različnimi tipi al pa clo z večimi naenkrat.
Če bi se to men zgodil bi sigurno zlo dolg časa rabla, da se navadm biti v bližini moških in mislm, da nobena žrtev posilstva nebi tok hitr iskala nove tipe in se z njimi tud spuščala v spolne odnose... Jst nebi pustila da se mi na 5 metrov
približa kerkol tip, kaj šele da se jebem z usakmu pa da me nevem kdo use dotika.
In medtem, k mi je razlagala te svoje "travmatične momente" je men blo ful čudn, ker je razlagala kt da se dejansko ni zgodil nič, nism opazla nobenih znakov travmatiziranosti poleg tega se je še smejala, k je kej povedala... Vem, da vsem razlaga te njene zgodbe o posilstvih in k ji kdo nevrjame pljuva folk,
čis se ji odfuka in začne žalt in grozit da jih bo prelomila na pol pa take, isto s policijo konsantno + vse njene frendice vemo kakšna je z tipi, ker se valda "pohval" k kkšnga novga dobi.
Že pred "posilstvom" je menjala tipe k gate. Mislim, da je to blo še 2019, k smo se pogovarjale
u grupi in sm jo uprašala kok resnih fantov je mela do zdej in mi je rekla, da resnega nobenega, neresnih pa ene 50?
I was like, what? Nism ji hotla nč rečt, ker ne prenese, če ji kdo reče kej k ji nepaše.
Saj tud usi vemo, da je jebala z celo svojo vasjo in tud Domžalami in okolico. I dont't want to judge ampak to, kar ona dela je wrong.

Njene best frendice sta xxx pa xxxx. Pač one so vse iste, menjajo tipe k gate in tud nebi se čudila, da so kdaj skupi sodelovale pr jebanju, glede na to kakšne so. Poznam pa obe kr dobr. In tud takrt marca, k nej bi se zgodil z unimi tipi ns je ona tiste, k ns ne šteje kot best frendice odjebala sicer nevem zakaj ampak ja.

Vem tud, da jo je en moj
bivši jebu, k je dost starejši od mene in Lolite to mal po tem, k sva midva zakljućila...
Pač ful nespoštljivo od "frendice." Sej ona svojih frendic ful ne spoštuje, druž se z njimi dokler ma neko korist od njih. Kar se tiče tega, da naj bi bla posiljena zlo močno dvomm, njej je to sedl, skos je govorila o nekih gangbangih pa nevem kaj, uglavnm ne vrjamm. Pa takrt marca je končala z enim tipom in se mu je hotla maščevt, to je skos omenjala tkoda
I don't know tbh. Ubistvu je bil pomoje razlog za prijavo to, da je Ličina pošilju posnetke okol. In si je s tem, da jih je prijavila hotla oprat ime, da nebi izpadla kur*a, ker je jebala z 5
tipi naenkrat... Če bi vedla kaj več o točni tej zadevi povedala več.
Povedala sm to, kar sm zasledila med druženjem z njo in drugimi prijateljicami. Dvomim tud, da je drugim prijateljicam povedala resnico kaj se je
dejansko takrat res zgodilo.
To je to kar vem, upam da bo kej pomagal, če se pa še kej spomnem al pa zvem vam pa javim. Evo to so pa te pogovori med Lolito pa mojim frendom, ki sm jih prej omenjala...


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok

POGOVOR Lolite s PRIJATELJEM:
PRIJATELJ: Ce nam prej zaspau... sam iskreno sama si vedla kaj hoče.. Kasn je... In sla si vn z njemu... al
Lolita: Nism ga poznala frend.. Prvic v lajfu sm ga vidla.. Nism vedla kaksn je...
PRIJATELJ: A pol teje res posilu... kuni drugi bojo spusceni hmau.. Sam zakaj so bla edina zenska oz. vidve med mosko druzbo
Lolita: Podajsan pripor majo se za 3 mesce usi.. Nebojo spusceni..Brt moj...Moji videi.. So bli zablokirani..Nevem kaj tocno si gledu...
PRIJATELJ: Ares... ej nevem.
Lolita: Ampak mojih videou nisi
PRIJATELJ: Neki u auto
Lolita: Nenenene
Prijatelj: Pol enmu fletu.
Lolita: neeee
Prijatelj: Pa 19
Lolita: hahahahaha
Prijatelj: to
Lolita: Kaj si folk to pošilja.. To nism js.. Obed... Kdaj bo to folk skontu....
Prijatelj: Ej nevem skos se ta video kroz pol pa res nevem
Lolita: ker je to? Kasne lasje so..
Prijatelj: Bom poisku nevem kje so
Lolita: No zmenjeno. Drgac kdaj ti je ta reku da jih bojo spustil? Ker men je odvetnica dva dni nazaj
rekla da majo podaljšan pripor... Če jim 15 let grozi.


				Foto: Posnetek zaslona-TikTok

Foto: Posnetek zaslona-TikTok

EN DAN PO DOGODKU domžalska mladoletnica prizna, da se je "jebala s ful folka naenkrat":

PRIJATELJ: Midva prhajava
Lolita: kam
PRIJATELJ: do tebe
Lolita: sj sm rekla danim u moodu dons da bi jebal
PRIJATELJ: pjt na snep
Lolita: ok
PRIJATELJ: vazu

19.3.2020
PRIJATELJ: ei a dons se pol vidmo al ne k jutr pol nesme nben vn k cene 800 evrov kazna
Lolita: Vem jaa sam se bojim ful nevem kaj mi je v depri sm
PRIJATELJ: zkj kjblo
Lolita: neki s familjo
PRIJATELJ; Kjblo
Lolita: Fotr ns je spet neki zaceu nadlegvt.. Pa mtka ma probleme z enim folkom.
PRIJATELJ: kjepa je.. Ja z kerim?
Lolita: Pa nc eni mafijci 40+ sj bomo resl
PRIJATELJ: Ja zkj ji
Lolita: Eni posnetki ce sm prou slisala
PRIJATELJ: Kakšni posnetki
Lolita: Moji posnetki
PRIJATELJ: Kakšni tvoji posnetki. Kjblo Lolita?

Lolita: Jebala sm s ful folka naenkrat in so snemal in so posnetki prsl do nekih
italijanskih mafijcou k poznajo mojo mtko pa fotra zaradi enih vez in so kupl te moje posnetke in nm pacgrozijo s polcijo ker sm mladoletna oseba. Pac nekdo iz une grupe je posnetke poslou v italijo. Ker to kupujejo tm. In so prsli to moje matke in mam ful frke zdj.

PRIJATELJ: Kva kva kva caki zkj si pustila da snemajo model? pc zkj nisi
fone jim uzela model, ja dj abos lah usaj na cik prsla zdj me zanima
Lolita: ti bom razlozila... okol enajstih loh pridm vn k bo mtka zaspala.
Prej nemorm ker mi ne pusti nikamor zdj.. K je cela panicna.
PRIJATELJ: Dobr sj bova prsla na slrijva, vrjam ja sj bom pomagu
Lolita: okej hvalati...pac okol enajstih aprou? Pa do postaje ulet k nesme vidt nobenega auta al karkol..
PRIJATELJ: Zmenjeno, ja zmenjeno sj bova itk mau se furala naokrog da vidva če je kdo ziv k dons bom dan izkoristl ane...

Kakšen bo epilog zgodbe? Kako noben izmed fantov ni ugotovil, da je punca stara petnajst let!!!, ne pa triindvajset let! Ali bo druga plat zgodbe pripeljala do tega, da bodo fantje oproščeni posilstva? 

Upajmo, da bo sodišče opravilo svojo nalogo ter pravično razsodilo, kaj se je dogajalo. A v tej zgodbi vsi pozabljajo, da živimo v dobi družabnih omrežjih. Ni nič presenetljivega, če si mladoletna oseba (fant oz. punca) dopisuje z več osebami nasprotnega spola. Dejansko tudi ni nič pretresljivega, če se petnajstletnica oz. petnajstletnik zapleteta v spolne odnose. Tudi z več osebami. Vsak pozna oz. je poznal osebo, da je bil že polnoleten (starost med 18 do 20 let) in bil v zvezi z mladoletno osebo (staro med 15 do 17.let).

Težava naše mladoletne domžalske Lolite je, da je sama o takšnih spolnih dogodivščinah fantazirala in tudi po tem "travmatičnem dogodku" se še naprej zabavala s starejšimi (polnoletnimi) fanti v spolnih dogodivščinah. Normalna reakcija je tudi to, da jo nekateri zaradi njenih spolnih avantur ožigosajo za kurbo. Vendar živimo v svobodnih časih, naj vsak dela tisto, kar mu paše. A tudi naj nosi posledice in odgovornost za svoja dejanja. Popolnoma vseeno je, ali gre mladostniške spolne avanture naše mladoletne domžalske Lolite ali le za uživanje marihuane oz. drugih prepovedanih drog.

V celotni zgodbi se avtor članka sprašuje sledeče. Prvič, zakaj je odšla mladoletna Domžalčanka sploh na cigareto z osebo, o kateri ni vedela popolnoma ničesar in si je z njim izmenjala le nekaj sporočil na enem izmed družabnih omrežjih. Zakaj se preprosto ni obrnila, ko je videla v avtomobilu več oseb? Kako so lahko fantje nasedli, da jim je ob srečanju domžalska Lolita povedala, da 
				Foto: Posnetek zaslona-TikTok			Foto: Posnetek zaslona-TikTok je stara že 23 let! Kako tega niso ugotovili? A na srečo so nam njihovi/e bližnji/e prijatelji/ice zagotovili in se nam zaobljubili, da si ne predstavljajo, da bi fantje res koga v življenju posilili ali imeli namen izvesti posilstvo. 

Tega ne moremo trditi, a mladoletna Domžalka je pred "usodnim srečanjem" sama imela podobne izkušnje. Kot smo izvedeli, eden izmed priprtih fantov z njo sploh ni imel nobenega odnosa tiste usodne marčevske noči 2020. Nič, tvegam. Fantje so lahko krivi marsičesa, a domžalske LOLITE NISO POSILILI!!!

Luka Perš

Priloge:

Galerija slik

Zadnje objave

Wed, 4. Oct 2023 at 07:06

0 ogledov

Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??
V našem mediju smo objavili dne 28. septembra 2023 članek z naslovom Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Že isti dan smo dobili od odvetnice Meire Hot dve pismi, da moremo članek in enega izmed tvitov umakniti. V nasprotnem primeru bo sledila tožba. Mi pa že sedaj napišemo, da v primeru če bo prišlo do tožbe bomo z veseljem za priče poklicali vse obdolžence v procesu Kavaški klan, njihove zagovornike in tudi sodnika Tomaža Bromšeta. Kaj smo sploh naredili v tem članku? Nič takega, le razkrili vsebino na procesu Kavaški klan z dne 27. septembra 2023, ko so kot priče nastopili Marko Hot, Seid Đelilović in Darko Nevzatović. Zanimiv dogodek pa se je zgodil tudi na sodnem procesu, kjer kriminalist NPU Mitja Gregorc toži nekdanjega poslanca DZ in predsednika Slovenske nacionalne stranke Zmaga Jelinčiča Plemenitega. Ob začetku procesa je Gregorc zahteval, da se avtorja članka odstrani iz dvorane, "ker sodeluje pri procesu Kavaški klan, jaz pa sem tudi osebno vpleten in bi lahko razkril moje osebne podatke". Zanimivo, kljub temu, da proces redno spremljam že vsaj od sredina aprila se ime kriminalista NPU Mitje Gregorca ni uporabljalo. Sta pa bila nekajkrat omenjena kriminalista NPU Nejc Eržen in Sandi Kociper. Mogoče pa je Gregorc tudi eden izmed tajnih sodelavcev s strani NPU, ki so se imenovali CUBO. Zelo verjetno se nakazuje indic, da je obramba ujela tožilstvo in zbrane dokaze s strani nekaterih preiskovalcev z Nacioanalnega preiskovalnega urada na levi nogi. V čem je bistvena težava, ki jo izpostavlja obramba in predvsem brata Klemen in Blaž Kadivec.Ključno težavo predstavljajo kupljeni telefoni ključne priče tožilstva Darka Nezvatovića. Znotraj združbe je veljal dogovor, da se vsi Sky telefoni nabavaljajo pri osebi v Zagrebu ali pri Blažu Kadivcu po obtožnici tožilstva.Marko Hot. (Posnetek zaslona- Facebook)Vendar je Nezvatović nekaj telefonov oziroma vsaj enega nabavil pri lokalnem obalnem trgovcu z mobilnimi telefoni in belo tehniko Seidu Đeliloviću. Kot je razkrila prikazana Sky komunikacija, se je za ključno osebo izkazala oseba z Sky telefonom ID DC843E. Prav to je bil oseba, ki je Đeliloviću prinesla vsaj en SKY telefon. Prvo se je domnevalo, da bi to lahko bil Marko Hot. A se je izkazalo, da je brat poslanke Socialnih demokratov Meire Hot v Sky komunikaciji nastopal z ID JVUST2. Že nekaj časa je poteka borba argumentov med obrambo in tožilstvom glede Nezvatovićevega telefona z ID TVJ00FJ. Tožilstvo trdi, da ni ničesar spornega in Nezvatović telefona sploh ni aktivno uporabljal. Obramba na drugi strani trdi, da je bil omenjeni telefon aktivno uporabljen. Tudi podatki francoskih organov so razkrili, da iz tinega telefona poslana na desetine poslanih sporočil.Prav ta telefon je Nezvatović po mnenju obrambe uporabljal za svojo izmišljeno zgodbo. Omenjeni telefon je imel prvo vzdevek No name, a je Nezvatović spremenil v vzdevek Left. Težava je, da se je ta telefon zelo verjetno že aktivno uporabljal pred uradnim dnem, ko je Nevzatović postal tajni policijski sodelavec. Darko Nevzatović. (Foto: Bralec Prava.si)Tudi predstavljena Sky komunikacija predstavljena na procesu 27. septembra 2023 je nakazovala, da je Nezvatović kupoval v aprilu 2020 še vsaj tri ali štiri Sky telefone preko posrednika z Sky ID številko DC843E. Nezvatović se je ujel v to zanko na dva načina. V eni izmed komunikacij je bilo razkrito, kjer ga je neznani udeleženec v SKY komunikaciji v septembru 2020 spraševal, če je podaljšal naročnino na telefone. Tukaj se je razkrilo glede na podatke francoskih organov, da je bila prva naročnina na te telefone sklenjena že aprila 2020. V drugi komunikaciji pa se je spet razkrilo, da se je Nezvatović oziroma druga oseba dobila z osebo DC843E dobil na eni izmed lokacij v Kopru za prevzem telefonov.Zelo očitno je postalo, da vsi trije (Hot, Đelilović in Nezvatović) poznajo posrednika za SKY telefone z vzdevkom ID DC843E. Kljub temu, da je na njih pritisnil zelo glasnim in jeznim glasom sodnik Bromše, se niti eden od njih ni spomnil kdo je ta oseba. Nezvatović pa je po našem laičnem opazovanju in mišljenju še podpihoval celotno zadevo s tem, ko je Đeliloviću govoril, da ga je strah izdati omenjeno osebo. Bomo videli, kaj bo prihodnje, a saga glede Sky telefonov v procesu Kavaški klan še zdaleč ni zaključena.Luka Perš

Sun, 1. Oct 2023 at 08:05

8919 ogledov

Marko Odlazek me je hotel "PODKUPITI", a ker mu NI USPELO, bom moral na ZATOŽNO KLOP!!!
V našem mediju smo enajstega septembra objavili članek o Marku Odlazku in njegovih druženjih z nekaterimi zaposlenimi na Gospodarski zbornici Slovenije. V ospredju so se znašli Marko Odlazek, Sebastijan Zupanc, direktor Zbornice komunalnega gospodarstva pri GZS, Tanja Jamnik, Dijana Botonjić in Polonca Podgoršek, direktorica Zbornice računovodskih servisov pri GZS. Omenjena druščina posameznikov je tudi po informacijah naših virov najmanj junija lani in tudi junija letos skupaj jadrala med dalmatinskimi otoki. Po objavi članka nam je Marko Odlazek poslal sms, ki nakazuje na možnost mirne rešitve, da se zadeva spravi pod preprogo v kolikor sprejmem »dogovor«, dejansko pa ponudbo v višini » pet«. Tako bi se izognil tožbi. Ponudbe nisem sprejel. A vse kaže, da bo Marko Odlazek sedaj zoper mene uporabil vsa pravna in drugačna sredstva. Spodaj pa si lahko še enkrat preberete celotni članek, objavljen enajstega septembra 2023.Tokrat malce drugačen uvod. Sam se še vedno imam za novinarskega začetnika in enako to velja za portal, ki ga spremljate. Če zadevo poenostavim mi je cilj, da bi mi v prihajajočih dveh do treh letih uspelo vzpostaviti zadostno število naročnikov in donatorjev spletnega medija Prava.si. Takšno pot sem si sam izbral in tudi moram sprejeti, da sem javna medijska osebnost. To ima svoje pluse in minuse. Nič zato, vsaka reklama je koristna.Marko Odlazek, Tanja Jamnik, Dijana Botojič, Polonca Podgoršek in Sebastijan Zupanc. (Foto: Instagram, Bralec Prava.si in Gorenjski glas)Kdor me pozna, lahko pove, da sem razumevajoč, sproščen in "domač" sogovornik. Tudi če me kdo pokliče za kakšno vsebino članka in mi v normalnem tonu razloži, kje sem naredil napako in zakaj bi jo morali izbrisati to razumem in željam sogovornika ugodim, saj se mi zdi to korektno.Kako nam je Marko Odlazek prodal lažno in manipulativno zgodbo o tem, da ne držijo navedbe v anonimki, da se je udeležil vročih jadranj z zaposlenimi na GZS!Ne MARAM in SOVRAŽIM ter PREZIRAM, da mi nekdo dobesedno laže v obraz in me ima za bedaka. Enim govori eno, meni pa popolnoma diametralno nasprotno zgodbo. Kdo je ta oseba? Še pred pisanjem o morebitnih orgijah na Snežičevi jahti z eno izmed slovenskih Tinc smo v našem mediju plasirali anonimko o Marku Odlazku, Sebastijanu Zupancu in Polonci Podgoršek ter o njihovih vročih jadralnih druženjih.Po objavi članka me je poklical Marko Odlazek in mi najprej povedal, da bo v svojih medijih o meni plasiral zgodbo, kako po Ljubljani "fafam kurce". Na ta njegov komentar sem se glasno zakrohotal in mu povedal: "Priznam, da sem v življenju zakuhal 1000 neumnosti, a te pa fiks nisem naredil."Potem se je malo umiril in prosil za srečanje. Sva se dobila in lepo pogovorila. Jaz sem gentelmensko umaknil članek in sem mislil, da je zadeva zaključena. V tem času sem tudi na večkratne prošnje Marka Odlazka začel raziskovati, kdo je lastnik spletnega medija Zadnjenovice.info.Po zadnjem obisku tega portala pa je videti, da je Odlazek verjetno tudi tam dosegel umik članka. Osebno sumim srbski kapital, Marko Odlazek pa je še vedno zmotno prepričan, da gre za medij v lastni mojega zadnjega direktorja Borisa Tomašiča. Izvedel pa sem še eno dejstvo, da je Marko Odlazek kupil "dobronamerne " informacije določene gospe, ki so se prav tako izkazale za napačne. A je vsaj gospa zelo vesela, da ji je odgovoril na njeno pisanje.Marko Odlazek je dlje časa avtorja članka prosil, da naj poskrbi, da se povzeti del našega uvodnega članka umakne. Kot kaže mu je uspelo. (Foto: Zadnjenovice)Bomo videli kaj bo naredila Policija, saj je Marko Odlazek podal kazensko ovadbo proti spletnemu mediju Zadnjenovice.info. Tega medija sploh ni v razvidu registrov medijev.Sledila sta dva članka, kjer smo razkrili zapisnik uslužbencev Urada za preprečevanje pranje denarja ter opravljen pogovor in nadzor pri znani obalni notarki Polki Boškovič. Nekdanjo dolgoletno kazensko preiskovalno sodnico je tako obiskal uslužbenec UPPD Marko Masleša, sin Branka Masleše. Kot zanimivost smo izvedeli, je bil Branko Masleša mentor Polki Boškovič pri opravljanju sodniškega pripravništva in tudi njen nadrejeni, ko je še bila strokovna sodelavka na Višjem sodišču v Kopru.Boškovičeva se je leta 2014 odločila, da bo kandidirala za županjo Kopra. Prej se v medijih ni pojavljala, morebiti le kot nekdanja spremljevalka odvetnika Francija Matoza. Z njenim udejstovanjem v lokalni politiki pa so v medijih blizu nekdanjega koprskega župana Borisa Popoviča začeli objavljati kritične članke o njej. Boškovičeva je bila trn v peti Popoviču, saj je bila v tistem mandatu med glasnejšimi opozicijskimi svetniki v koprskem mestnem svetu. V istem obdobju, natančnenje v letu 2016 se je pričelo tudi njeno razmerje z Markom Odlazkom. Že leto ali dve kasneje so o razmerju Bošković-Odlazek začeli poizvedovati nekateri novinarji.Zaradi vsega navedenega sem tudi sam umaknil vse članke o UPPD, Polki Boškovič, Marku Odlazku (Majdičev mlin) in Sebastijanu Zupancu, a je naše nadalnje raziskovanje pokazalo, da nas je Marko Odlazek grdo zavajal in manipuliral.Boškovičeva je imela nadzor UPPD ravno zaradi poslov, ki jih je opravljala zanj. Očitno je tudi UPPD jasno in znano, da je Odlazkove posle vodila ravno Boškovičeva, kot njegova dolgoletna partnerica v zasebnem življenju. Znova se je izkazalo, da so nam naši odvetniški, notarski, policijski in novinarski viri govorili resnico.Obenem so se nas obrnili žvigači iz GZS in zahtevali pojasnila zakaj smo umaknili razkritja iz anonimk? Pri tem smo jim navedli zgornja dejstva in Odlazkove prepričljive argumente, katerim smo žal nasedli. A tokrat so žvižgači iz GZS predočili neizpodbitne dokaze o tem, da je Marko Odlazek lagal. Tako so se odločili, da bodo aktivirali osebe, s katerimi se Marko Odlazek vsakodnevno oziroma zelo pogosto sestaja, druži in jim zaupa.Marko Odlazek glede trditev, da se udeležuje orgij: "Jadranj z GZS-jevkami se nisem udeležil! A se ti zdim, da bi jaz fukal stare in grde?!"Kamen spotike je bilo vprašanje, ali so se Marko Odlazek in njegovi osebni prijatelji udeležili razvratnih jadranj z vsemi odtenki sive s Sebastijanom Zupancem, Polonco Podgoršek, Dijano Botonjič, Tanjo Jamnik........"A se ti zdim, da bi jaz fukal stare in grde"?, nam je povedal Marko Odlazek. Ali je to mislil na svoje prijateljice iz barke?. (Foto: Bralec Prava.si in Instagram)Marko Odlazek je to zanikal, na navedbe o orgijah pa je povedal :"Jadranj z GZS-jevkami se nisem udeleži! A se ti zdim, da bi jaz fukal stare in grde?!"Kasneje smo izvedeli, da se je o teh vročih druženjih pričelo vse bolj glasno govoriti tudi po hodnikih Gospodarske zbornice Slovenije. Zaposleni so nam potrdili, da so imele takšna druženja zgoraj navedene osebe lani in tudi letos junija.Po trditvah ene izmed udeleženk: "Sindikalno druženje, seksa kdor želi."Največja težava v vsem tem je dejstvo, da nobeno podjetje povezano z Markom Odlazkom ( katerega je dejanski ali skriti lastnik: Medeja, Teambau, Team nepremičnine itd..) ni član nobenih združenj na GZS. Zelo čudno, a ne?Njegov najboljši prijatelj, predsednik Zbornice komunalnega gospodarstva Sebastijan Zupanc pa Odlazka vztrajno vabi tudi na jesenske jadralne regate- Komunalke. Slednje so namenjene le zaposlenim v komunalnih podjetjih, ki so člani zbornice. Tudi tam Marko Odlazek in njegovi osebni prijatelj nimajo kaj početi. Razen da, s prijetnimi udeleženkami raziskujejo lepote bližnjih otokov.Katera oseba je po navedbah poznavalcev poslovnega imperija Marka Odlazka še ključna? To je Polonca Podgoršek, predsednica Zbornice računovodskih servisov pri GZS. Le ta s svojim položajem nadzoruje vse računovodske servise v državi ter ima že po sami funkciji dlje časa zelo dobre veze in odnose z nekaterimi vplivnimi uslužbenci na FURS-u, kar tajkun Marko Odlazek glede na policijske in sodne postopke, ki so v teku še kako potrebuje.Polonca Podgoršek, direktorica Zbornice računovodskih servisov. (Foto: Posnetek zaslona-GZS)"Tukaj se obračajo milijoni in pripravljajo se zakonski in podzakonski akti, pisani na kožo poslovnemu imperiju družine Odlazek". Vse to in še več so nam pripravljeni v bližnji prihodnosti javno razkritii naši žvižgači iz Gospodarske zbornice Slovenije.Sami smo že lani septembra o spornih jadralnih avanturah spraševali Marka Odlazka in tudi njegovo dolgoletno partnerko v zasebnem življenju Polko Boškovič. Spor med njima naj bi nastal ravno zaradi njegovih vročih jadralnih podvigov.Ob najinem prvem srečanju po objavi članka mi je Marko Odlazek osebno zatrdil, da potem, ko je zaključil razmerje s Boškovičevo je sedaj samski in lahko počne kar želi in to s katero koli.Marko Odlazek in Polka Boškovič. (Foto: Posnetek zaslona-Instagram)Obenem pa se sprehaja po Ljubljani z materjo enega od svojih otrok in po novem razlaga naokoli, da mu je tudi ta partnerica. Boškovičeva si je njegovo udeležbo na jadranjih z GZSJ-evkami izmislila, ke naj bi bila ljubosumna in užaljena, čeprav Boškovičeva z našim raziskovalnim delom nima popolnoma nič.Vse bolj kaže, da je Marko Odlazek istočasno fural dvojni life. Enega v Prašah pri Kranju, drugega na Primorskem. Še več, Boškovičevo njen nekdanji partner sedaj označuje za "zmešano", ker naj bi si po trditvah Marka Odlazka izmišljevala grde pravljice o njem. Pri Marku Odlazku termin "zmešana" ni neobičajen. Njegovi prijatelji vedo povedati, da je Marko tudi svojo bivšo ženo ( mati njegove starejše hčere Eve) razglašal za zmešano, a to le zato, ker slednja njegove skoke čez plot prav tako ni tolerirala, z razliko od njegove gorenjske partnerice.Spoštovani Marko Odlazek, omenjeni članek ne bom umaknil! Zaradi mene lahko uporabite vsa pravna in medijska sredstva! Oboje bo ZASTONJ REKLAMA! Vnaprej hvala.Luka Perš

Thu, 28. Sep 2023 at 07:21

6267 ogledov

Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!
Ali je razkrita Sky komunikacija na procesu Kavaški klan končno ujela večjo slovensko politično ribo? Na procesu Kavaški klan je kot priča nastopil Marko Hot, brat zelo znane poslanke Socialnih demokratov in podpredsednice Državnega zbora RS Meire Hot. Med razkrivanjem vsebine z veliko gotovostjo njegovega Sky telefona s ID številko JVUST2 ujela tudi njegova sestra Meira Hot. Po mnjenju obrambe dokazuje poslana čestitka za rojstni dan Marku Hotu, ki ga je poslala s svojega Sky telefona s ID številko 3G0N55. Še več, v komunikaciji telefona Marka Hota JVUST2 se večkrat pojavi ime Seka, ki je vzdevek za poslanko SD Meiro Hot. Tudi naši viri, ki se imajo za odlične poznavalce Sky komunikacije zatrjujejo, da je Meira Hot uporabljala "mednarodno-balkansko kriminalno" aplikacijo Sky.V začetku avgusta je zelo dober znanec me je poklical in prosil, če umaknem članek z naslovom V procesu Kavaški klan sta se pojavila tudi Maja Prodan Jurič in Marko Hot!! Komunikacija Sky dokazuje, da je bil Darko ŠEFE!, ker se v njem pojavlja Marko Hot, brat poslanke Socialnih demokratov in podpredsednice Državnega zbora RS Meire Hot. Ob tem pa mi še pove, da z Hotom sedaj sedi na pijači v enem izmed obalnih mest. Povedal sem mu le, da naj pozabi in se naj Marko Hot zmiga na sodišče. Foto: Prava.siSami tudi temu nismo posvečali veliko pozornosti, saj smo mislili da vloga Marka Hota v tem procesu sploh ni pomembna. A vse kaže, da smo se grdo zmotili. To, kar se je dogajalo na procesu Kavaški klan v sredo, dne 27.9.2023, si verjetno ne bi izmislili še najboljši scenaristi na svetu. Kdo so bili glavni junaki? To so bili Marko Hot, Seid Đelilović in za naš medij zelo sporna osrednja priča tožilstva Darko Nevzatović.Foto: Posnetek zaslona-DemokracijaAli je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!Avtor članka je že decembra 2021 ob preiskovanju ustreznih strokovnih preferenc nekdanjega predsednika Vrhovnega sodišča RS Branka Masleša v oddaji Tema dneva na Nova24tv povedal, da so mednarodne institucije organov pregona na območju Balkana zasegli vsaj 4000 komunikacij aplikacije Sky, od tega na območju Slovenije 700. Foto: Prava.siIn res, ob razkrivanju črnogorske kriminalne združbe Kavaški klan so se vrstile aretacije nekaterih sodnikov, policistov, kriminalistov, politikov, obveščevalcev v Srbiji, Bosni in Hercegovini in v Črni gori. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovi Dosje Balkanski kriminal: Tuji obveščevalci namigujejo, da se je v aplikaciji Sky ujela Tatjana Bobnar! in Dosje Balkanski kriminal: Slovenija, banana republika!Edina država v Evropi, ki NIMA PROBLEMOV Z DROGO IN PRANJEM DENARJA!. Vse kaže, da se je v komunikaciji Sky ujela prva večja politična riba. Po predstavljenih dokazih obrambe je to Meira Hot, poslanka Socialnih demokratov in aktualna podpredsednica Državnega zbora RS. Po mnenju obrambe se je Hotova skrivala za identifikacijsko številko Sky telefona 3G0N55. Razkrila se je na način, da je svojemu bratu Marku Hotu poslala čestitko za rojstni dan. Mi smo se obrnili tudi na naše vire, ki so odlično poznavalci balkanskega kriminala in kdo vse se je skrival za vzdevki aplikaciji Sky. Tudi sami so nam potrdili, da je informacija točna in je bila Meira Hot uporabnica SKY aplikacije.Na sojenju se je razkrilo, da je zelo verjetno Marko Hot uporabljal SKY telefon s identifikacijsko številko JVUST2. V njem se je večkrat v komunikaciji opazilo ime Seka, kar je dolgoletni vzdevek trenutne poslanke Socialnih demokratov. Med drugim tudi je pisalo: " Saj je Seka govorila da je ena poli kot v politiki". Verjetno bo na prihodnjih procesih predstavljeno še več komunikacije, kjer bo glavna vloga igrala Seka.Glede na to, da obramba zahteva, da se zasliši Meiro Hot alias Seka je mogoče za trenutno poslanko iz Socialnih demokratov res bolje, da se odzove vabilu in pojasni, kako se je znašla v mednarodni-balkanski "kriminalni" aplikaciji Sky. Foto: Prava.siKaj vse se je razkrilo v mapi Vakum pod uporabnikom JVUST2, za katerim se je skrival z veliko gotovstjo Marko Hot?Zakaj se je Marko Hot sploh znašel na sodišču? Poleg osrednjega procesa Kavaški klan poteka oz. bo potekalo še nekaj drugih vzporednih sodnih procesov povezanih z delovanjem razvpite črnogorske kriminalne združbe.V eni izmed teh zadev se je znašel tudi Marko Hot. Tako ga je policija in tožilstvo po obtožnici v eni izmed zadev povezanih s Kavaškim klanom identificirala kot admistratorja za telefone s aplikacijo SKY. Njegov telefon je imel ID JVUST2. Ne glede na to, da je Hot na vsako vprašanje obrambe in okrožnega sodnika ter podpredsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Tomaža Bromšeta odgovoril z odgovorom "ne vem ali nimam pojma" je predstavljena komunikacija jasno nakazovala, da gre za Hota. Prvo vprašanje s strani sodnika Tomaža Bromšeta je bilo, ali Hot pozna ddr. Roka Snežiča. Tako smo videli komunikacijo, ki se je nanašala na sodni primer nasilništva Marka Hota iz leta 2020. Slišal se je tudi zvočni posnetek, kjer se je slišal tudi njegov glas. Kljub zanikanju Hota, da bi to na posnetku bil on je sodnik Bromše povedal, da gre za veliko gotovostjo za njegov glas. Podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani pa je Hotu in zbranim v dvorani prikazal pravnomočno obsodilno sodbo Hota. V svojo obrambo je brat poslanke SD Meire Hot alias Seke povedal, da je njegova zadeva sedaj na Vrhovnem sodišču RS. Sami zelo dobro vemo Še večji šok za zbrane v sodni dvorani so predstavljale slike iz SKY telefona ID JVUST2. Toliko droge (trava, kokain) na slikah, kot smo jo videli je verjetno ni bilo prikazanih v celotnem procesu Kavaški klan. V eni izmed predstavljenih slik se je pojavilo, da bo določena oseba uredila glasovanje enega izmed občinskih svetnikov SDS za določeno zadevo. Glede na to, da ima ddr. Rok Snežič stanovanje v Piranu (ki je v lasti njegovih sorodnikov) se ne čudimo, zakaj je Bromše Marka Hota spraševal če pozna davčnega strokovnjaka iz Maribora.Nadalje se je pojavilo tudi nekaj podjetij, ki opravljaljo nepremičnisko dejavnost. Pojavilo pa se je še nekaj drugih podjetih. O njih bomo verjetno pisali v enem izmed naših prihodnjih člankov. Pojavilo se je tudi več slik z logotipi Sky aplikacije. V eni izmed njih je bil tudi viden elektronski naslov marko@adminskysupport.com, če smo si dobro zapisali in zapomnili fotografijo na ekranu. V naslednjem članku pa bomo razkrili, zakaj so verjetno kupljeni Sky telefoni Darka Nezvatovića bili uporabljeni že aprila 2020 in jih je verjetno po prepričanju obrambe uporabljala policija. Če se to dokaže, bo veljalo celotno delovanje Nevzatovića kot tajnega delavca za nezakonito in bo to pomenilo hud udarec tako za tožilstvo kot policijo. Bomo videli.Luka Perš

Tue, 26. Sep 2023 at 22:36

1611 ogledov

Ali je Darko Nevzatović bil POLICIJSKI ŠPICELJ že novembra 2019 ob zasegu 730 kilogramov HEROINA?
Naši žvižgaški viri so nam zaupali informacijo, da je ključna priča tožilstva v procesu Kavaš(ć)ki klan Darko Nevzatović že leta 2019 po njihovem vedenju sodeloval kot tajni policijski sodelavec pri zasegu 730 kilogramov heroina novembra 2019 v Luki Koper. V primeru, da bi se informacija izkazala za točno, bi to pomenilo hud udarec za tožilstvo in policijo.V našem mediju smo Darka Nevzatovića omenjali že oktobra 2022, da je bil eden izmed bolj vplivnih članov slovenske celice črnogorske kriminalne združbe Kavaš(ć)ki klan. Vsaj tako je v svojih kazenskih ovadbah in v pismu srbski ambasadi v Sloveniji izpovedal obosojeni zapornik Mehmed Mahmutović. Le ta je bil obsojen na 25 let zapora zaradi ropov in posilstev več ljubljanskih prostitutk. Vendar bomo v našem mediju predstavili drugo plat zgodbe, o kateri so osrednji mediji v naši državi zamolčali.Foto: Prava.siMehmutović je med drugim zapisal, da je z Nezvatovićem sodeloval v letu 2018 (2019). Le ta je že takrat deloval po navodilih obalnega kriminalista Deana Juriča, nekdanjega dolgoletnega vodjo SKP PU Koper, sedaj zaposlen na Nacionalnem preiskovalnem uradu. Tako bi se naj Nevzatović in Jurič dobila v piranski parkirni hiši v avgustu 2018. Mehmutović pa tudi trdi, da je poskus umora Alena Zilića izvedel po naročilu Darka Nevzatovića. Dejan Jurič pa bi mu naj po telefonu obljubil, da ne bo procesiran zaradi poskus umora. Mehmutović pa bi naj tudi delal kot eden izmed voznikov za Nevzatovića. Govori se, da želijo Mehmutovića nekateri preiskovalci iz NPU prepričati, da za ponujeno znižanje zaporne kazni priča proti obdolžencem v procesu Kavaški klan. Vendar bi Mehmutović veliko raje pred sodnikom Tomažom Bromšetom izpričal to, kar v našem mediju predstavljamo že nekaj časa. Nikoli ne reci nikoli, mogoče pa bomo tudi Mehmetuvića videli na prostoru za priče v sodnem procesu desetletja. Bomo videli. Moramo tudi dodati, da je na Dean Jurič povedal, da nikoli v življenju ni videl ali poznal Mehmutovića. Za Nevzatovića pa je tudi povedal, da ga je videl prvič v življenju dvajsetega maja 2020. Vodstvo PU Koper in GPU pa sta v preteklosti že večkrat zavrnila vse kritične očitke, ki letijo na obalnega policista iz Maribora Deana Juriča.Foto: Prava.si Naši žvižgači pa so nam posredovali veliko hujšo zgodbo. Si predstavljate, da bi varovana priča v enem najbolj varovanem sodnem procesu v slovenski zgodovini sodelovala pri zasegu droge, ko bi že zdavnaj morala biti na varnem v programu za zaščito prič. Prav ta neverjeten scenarij pa se je po informacijah naših virov dogajal v avgustu 2021 v Luki Koper. Takrat naj bi Nevzatović odigral ključno vlogo pri zasegu 400 kilogramov kokaina. Še več, naši viri trdijo, da je Nevzatović sodeloval pri kraji 300 kilogramov kokaina! Vse to smo napisali v članku z naslovom Ali je bil Darko Nevzatović glavni igralec "zaseženih" 400 KILOGRAMOV KOKAINA V LUKI KOPER AVGUSTA 2021 kot ZAŠČITENA PRIČA?!Foto: Posnetek zaslona-VestnikAli je Darko Nevzatović že kot tajni policijski sodelavec v letu 2019 sodeloval pri zasegu 730 kilogramov heroina v Luki Koper?Ključno vprašanje v procesu Kavaški klan je, ali bo tožilstvo, policija in sam Darko Nevzatović zdržali pritisk obrambe in obdolžencev, da je Nevzatović sodeloval s slovensko policijo pred datumom dvanajsti junij 2020. Na ta dan je ključna priča tožilstva v sodnem procesu desetletja postala tajni sodelavec policije.Vsi dokazi policije in tožilstva bodo zastonj, če se dokaže, da je Nevzatović bil tajni policijski sodelavec pred dvanajstim junijem 2020. V primeru, da se izkaže katera izmed informacij za točno in dokazljivo na sodišču bo to pomenilo hud udarec za tožilstvo in policijo.Naši viri so nas opozorili na članek z naslovom Rekordni zaseg: Madžari preko Luke Koper tihotapili heroin, zaslužili bi lahko 87 milijonov evrov z dne 13. november 2019. O tem zasegu so nam žvižgači sodnega procesa Kavaški klan zaupali sledeče:"Za tem isto stoji Darko Nevzatović. Sodeloval je pri prevozu na Madžarsko, kjer je imel svoje poslovne partnerje. Koper policija je nadzirala ta tovor in pomagala, da so ga zasegli. Alfa in omega tovora in organizator v Sloveniji zaradi poznanstev v Luki Koper in koprski policiji pa je bil Darko Nevzatović. Zato se ne omenja Slovenija, temveč samo Madžarska."Ja, na narokih so se že nekajkrat omenjali madžarski posli Darka Nevzatovića. Mogoče pa bo prav Madžarska usodna za tožilstvo. Bomo videli.Luka Perš

Sun, 24. Sep 2023 at 22:04

2069 ogledov

Kavaški klan: Zakaj Slavko Tešić potaplja svoje nekdanje kolege? Za 10 tisoč evrov na mesec in novo identiteto v Skandinaviji
V procesu Kavaški klan sledijo zanimivi obrati eden za drugim. Obdolženec v procesu Kavaški klan Slavko Tešić se je odločil, da bo priznal svojo krivdo.Tako je v preteklih mesecih kraljica črne kronike, novinarka Večera Damjana Žist poročala o tem, kako je Slavko Tešić v tajnosti in brez prisotnosti javnosti izpovedoval svoje delovanje znotraj slovenske celice Kavaškega klana. Vendar se je predvsem ob vprašanjih prvoobtoženega v procesu Klemna Kadivca korak za korakom zapletal v svoji zgodbi. Starejši od bratov Kadivec mu je tudi povedal, da ga v življenju ni srečal. Med drugim mu je Tešić očital, da ga je videl v letu 2019 večkrat v avtomobilu BMW 5. Klemen Kadivec pa mu je povedal, da je ta avto prodal ob koncu leta 2018 in ima pri sebi kupoprodajno pogodbo. Naslednji dan pa so po tej izjavi Kadivca policisti že obiskali dom, kjer živita starša Klemna in Blaža Kadivca. Tešić je v svoji izpovedbi večkrat močno obremenil Danijela Mišljenovića in ga obtožil, da mu je v mariborskem priporu/ zaporu pošiljlal ljudi, ki so mu grozili. Zaradi tega so Tešića premestili v Mursko Soboto. Vendar se je spet pojavila huda nelogičnost. Tešić ob prepoznavanju slik obtožencev ni prepoznal ne Klemna Kadivca ne Danijela Mišljenovića! Še več, Mišljenoviča Tešič ni prepoznal ne v mariborskem priporu, niti v živo v sodni dvorani! Še več, naši insajderji in žvižgači so nam zaupali, da se je za usodo Slavka Tešića pogajala njegova žena, višja srbska policistka Katarina Popovič. V procesu se je že večkrat omenjal zaseg 800 kilogramov prepovedane droge v portugalskih vodah. Prav tukaj po informacijah naših žvižgačev Tešić odigral vlogo informatorja višji srbski policistki Katarini Popović. Naši žvižgači razkrivajo, da je prav Popovićeva odigrala ključno vlogo za "novo življenje" Slavka Tešića. V zameno, da Slavko Tešić prizna krivdo in v svojem pričevanju močno obremeni ostale obdolžence je dosegla dogovor s slovensko policijo. Kot smo izvedeli, so jima obljubili deset tisoč evrov mesečno in novo identiteto in življenje v Skandinaviji. Bomo videli prihodnje, ali se je informacija naših žvižgačev izkazala za točno.One man band medija Prava.si že od sredine aprila redno spremlja sodni proces desetletja proti domnevnim članom slovenske celice črnogorske kriminalne združbe Kavaš(ć)ki klan. Smo tudi eden redkih medijev, ki na obravnah dnevno preživimo od začetka do konca. Za razliko od novinarjev osrednjih medijev, kjer poslušajo le tisto, kar predstavlja tožilstvo in njim naklonjeni dokazi in priče. Če se že pojavijo na obravnavah, so tam velikokrat maksimalno do 13. oziroma 14.ure. Potem lahko veselo prebirate šokatne članke o obtoženih v Večeru, Delu, Slovenskih novicah, Dnevniku, Žurnalu24, 24ur in RTV Slovenija. Zadnja se jim je s svojimi članki pridružila še novinarka Reporterja Katarina Keček.Za razliko od osrednjih medijev v našem mediju predstavljamo tudi drug vidik zgodbe, ki jo predstavljajo obdolženci in njihovi zagovorniki. Ne bomo trdili, da se po našem opažanju obramba na trenutke ne poslužuje "zavlačevalnih trikov". To se je najlepše opazilo, ko so rabili dodaten dan priprav za svoje kliente in so " pravniško utemeljeno zahtevali" vsaj dvakrat ali trikrat izločitev predsednika senata, okrožnega sodnika in podpredsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Tomaža Bromšeta. Včasih pa narok odpade zaradi tehničnih težav in slabih telefonskih povezav. Nazadnje sta dva naroka odpadla, ker obramba ni imela dovolj časa, da se pripravijo strategijo s svojimi klienti. Tukaj tudi sami pritrjujemo tezam zagovornikom obdolženih, da zaradi tega procesa ne morejo vzeti novih strank, ob tem pa jim trpijo tudi njihove odprte zadeve na posameznih slovenskih sodiščih. Jebiga, za ene izmed njih je to sodni proces življenja. Enako kot za sodnika Tomaža Bromšeta.Foto: Prava.siV zgodbi Darka Nevzatovića se pojavljajo luknje kot v švicarskem siruV našem mediju smo do sedaj predstavili več kritičnih člankov, da so po našem lastnem mnenju tožilstvo in policijski-kriminalistični preiskovalci naredili veliko napak pri zbiranju dokazov.Še več, ključno vprašanje je, ali je bila osrednja priča tožilstva "skesanec" Darko Nevzatović že sodelavec policije (informator ali tajni sodelavec) pred dnem 12. junijem 2020, ko je to nalogo pričel uradno opravljati. Nevzatović se je svojim pričanjem, podanimi kazenskimi ovadbami in predstavljeno Sky komunikacijo izkazal za Demoklejev meč za tožilstvo in policijo.Mi smo do sedaj vse to opozarjali v člankih z naslovi Še ena razkrita PREVARA NEVZATOVIĆA! Nobeno podjetje za prevoz TOVORA ne hrani RDEČI in MODRI OBRAZEC v svojem ARHIVU!, Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! , Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali!, V procesu Kavaški klan sta se pojavila tudi Maja Prodan Jurič in Marko Hot!! Komunikacija Sky dokazuje, da je bil Darko ŠEFE! , Kavaški klan: Obeta se nam tri dnevno zaslišanje Darka Nevzatovića, "CLEANER" obalne kriminilastične klike v NPU!, Proces Kavaški klan: Ali je obalni kriminalist Dean Jurič lagal pod prisego?!!! , Ali je bil Darko Nevzatović glavni igralec "zaseženih" 400 KILOGRAMOV KOKAINA V LUKI KOPER AVGUSTA 2021 kot ZAŠČITENA PRIČA?! in Dosje: Tožilka Mateja Gončin.Klemen Kadivec. (Foto: Posnetek zaslona-Dnevnik)Slavko Tešič na slikah ni prepoznal Klemna Kadivca! Mamo Klemna Kadivca pa naslednji dan že obiskala policija, ko je njen sin Klemen razkril, da bo dokazal laži Tešiča!Že nekaj časa je sodnik Tomaž Bromše opozarjal udeležence na procesu, da se jim bo pridružil kmalu še en obtoženi. Tako so tajno in mimo javnosti med majem in avgustom opravili štiri obravnave, kjer je nastopal obdolženec v zadevi Kavaški klan Slavko Tešić.Seveda so bili na njegovem pričanju spet za nekaj trenutkov novinarji osrednjih medijev, da so spet lahko izvedli medijsko psihozo nad vse udeležence v procesu.Ja, Tešič je res ob postavljanju vprašanj tožilca Jožeta Levašiča do "potankosti" natančno povedal, kdaj in kam so nekateri izmed obdolženih prevažali drogo. Tešič je v svojih pričanjih tudi povzel navedbe Nevzatovića, da je velikokrat pri prevzemu droge v Španiji sodeloval z Danijelom Mišljenovičem. Pričanje Tešića že traja dva tedna in pol ter se bo verjetno nadaljevalo na prihajajočih narokih.Vendar se je pričanje Tešiča in njegova zgodba korak za korakom pričela rušiti, ko je nastopila obramba. Predvsem je veliko lukenj Tešiča s svojimi vprašanji razkril prosto po tožilcu Levašiču "direktor kriminalne združbe" prvoobtoženi Klemen Kadivec. Korak za korakom si je Tešič pričel kopati lastno jamo.Prvo jamo si je skopal Tešič sam, ko je moral prepoznati obraze obdolženih. Glej ga zlomka, na slikah ni prepoznal kako izgleda Klemen Kadivec! Tešič je večkrat povedal, da je videl avtomobil "šefa" v letu 2019. Po besedah Tešiča je šlo za avtomobil znamke BMW. Vendar je Kadivec povedal, da to enostavno ne drži, ker ima kupoprodajno pogodbo iz leta 2018 in je omenjeni avtomobil prodal. Presenečenje je sledilo za dva dni ob pričetku razprave. Zagovornik Klemna Kadivca, Branko Gvozdič je prebral elektronsko sporočilo, ki sta mu ga poslala starša bratov Kadivec. Dan po razkriti informaciji Kadivca so njegovega starša obiskali policisti ter očitali, da gre za ponarjeno pogodbo. Za to dejanje pa obtožili mamo bratov Kadivec. Zakaj je policija šla "zastraševat" starša? Nas zadeva spominja na proces proti domžalski peterici. Tudi takrat so policisti zelo verjetno po naročilu tožilstva hodili od vrat do vrat zasliševat priče, ki so bili pripravljeni povedati drugo plat zgodbe kot sta jo predstavljala tožilstvo in policija.Danijel Mišljenović. (Foto: Posnetek zaslona-Večer)Slavko Tešič in Darko Nevzatovič v svojih pričanjih močno obremenila Danijela Mišljenoviča, a Tešič ni prepoznal Mišljenoviča ne v priporu v Mariboru, ne na slikah v obtožnici, niti v sodni dvorani! HALO!!!Ključna priča tožilstva Darko Nevzatović je v svojih izpovedbah, kazenskih ovadbah in pričanju večkrat močno obremenil obdolženega Danijela Mišljenoviča. S podobno zgodbo kot Nevzatović je s svojim pričanjem Mišljenoviča obremenil tudi Slavko Tešić.Vendar včasih enostavno ne moreš verjet, če to ne vidiš na lastne oči. Kdor vsaj malo logično premišljuje, bi si zelo verjetno zapomnil obraz osebe s katero bi sodeloval večkrat pri predaji droge. Tako bi naj po obtožnici tožilstva in pričanju Nevzatovića ter Tešića bil Mišljenović eden ključnih prevzemnikov trave v Španiji.Tešič med prepoznavanjem slik obtožencev iz obtožnice na slikah ni prepoznal Danijela Mišljenovića. Med enim izmed narokov se je sodnik Tomaž Bromše odločil, če prepozna obdolžence v živo. Pred kamero so se pojavili Mišo Krcič, Danijel Mišljenović in zagovornik Radenka Vukojevića Miha Lipej. A Tešič je še enkrat brcnil v prazno. Tako je za Krcića dejal, da je DANIJEL MIŠLJENOVIĆ! Za Mišljenovića in Lipeja pa ni vedel, kdo sta.Dalje, Tešič je večkrat izjavil v svojem pričanju, da mu je pošiljal grožnje preko drugih zapornikov v mariborskem priporu Mišljenović. Zaradi teh groženj so Tešiča premestili v zapor v Mursko Soboto. A tukaj ga je spet presenetil Mišljenović. Povedal je, da sta s Tešićem enkrat srečala v mariborskem priporu, a drug drugega sploh nista prepoznala. Mišljenoviću je za Tešića povedal eden izmed pravosodnih policistov kdo sploh je.Mišljenović pa je tudi zelo verjetno dokazal, da v enem časovnem obdobju v letu 2019 ni vozil Tešićevega tovornega vozila, kar ga je v svojih izpovedbah obtoževal Tešić. Po našem laičnem mnenju bi lahko te napake Tešića Mišljenovića rešilo domnevnih kaznivih dejanj, ki mu jih očita tožilstvo. Bomo videli.Aplikacija Sky, ki so jo uporabljali člani črnogorske kriminalne združbe Kavaški klan. (Foto: Posnetek zaslona-Radio Sarejevo)Tešićove nelogičnosti pri razkrivanju svojega vzdevka OKO v aplikaciji SKYCelotna obtožnica več ali manj temelji na vzdevkih, ki naj bi jih obdolženi uporabljali v aplikaciji SKY. Ves čas je veljalo, da je vzdevek OKO uporabljal Slavko Tešić. Tudi sam je priznal, da je uporabljal ta vzdevek.Smo pa tudi sami opazili, da je tožilstvo spremenilo obtožnico in sedaj trdijo, da se je za tem vzdevkom skrival Radenko Vučenović. Zakaj so to storili? Odgovor je zelo preprost. Ker je tožilstvo zelo verjetno rabilo za lastne potrebe, da Tešiča obremenijo in krivdo pripišejo drugemu.Da si Tešić zelo verjetno izmišljuje je pokazala predstavljena ena izmed komunikacij predstavljenih je tajnih poročilih Darka Nevzatovića. Kaj se je zgodilo? Bila je predstavljena komunikacija, ki je potekala zjutraj do večera. Tešič je zatrdil, da je jutranji in večerni del komunikacije pisal on. Ni pa hotel priznati komunikacije med njim in Darkom Nevzatovićem v popoldanskem času, kjer sta se pogovarjala o enem izmed prevozov nelegalnega blaga. A Tešić je povedal, da popoldansko komunikacijo ni pisal on ampak Radenko Vučenović. Ta izgovor je Tešić vedno uporabil in zvalil krivdo na Vučenovića, ko ga je predstavljena komunikacija močno obremenjevala za njegova kazniva dejanja.Pripadnice srbske policije. Ena izmed njih, višja srbska policistka Katarina Popović je za svojega moža Slavka Tešića po informacijah naših virov dosegla dogovor s slovensko policijo za svojega moža. Fotografija je simbolična. Foto: Posnetek zaslona- Haber.ba)Žena Tešiča, višja srbska policistka Katarina Popovič sklenila dogovor s slovensko policijo? Je Tešić bil njen informator?Ob pričanju Slavka Tešića se je razkrilo, da je že nekaj časa poročen s srbsko policistko in ima z njo tudi sina. Zdaj pa smo s strani naših žvižgačev in insajderjev procesa Kavaški klan pridobili neverjetno informacijo.Izvedeli smo, da se je Tešić poročil z višjo srbsko policistko Katarino Popović. Njune vezi so se stkale že v letu 2018, ko naj bi bil prav Tešić njen informator ob zasegu 800 kilogramov prepovedane droge na Portugalskem.Kot so nam izdali naši viri, se je za Tešića s slovensko policijo pogajala prav Popovićeva. Tako se je izpogajala, da za priznano krivdo in da bo Tešić s svojim pričanjem močno obremenil ostale obtožence izpogajala življenje z novo identiteto v Skandinaviji in za mesečno plačo deset tisoč evrov!Luka Perš

Tue, 19. Sep 2023 at 15:12

2681 ogledov

Ali je skrivnostni gospod D Jamnikov "kader" Primož Damjanovič?, spoštovana novinarka Dela Suzana Kos?
Novinarka Dela Suzano Kos je razkrila, da jo je nekega dne v letu 2021 na njeno telefonsko številko klical takratni direktor SOVA-e Rajko Kozmelj. Le ta ji je po telefonu povedal, da ve za njen sestanek z gospodom D iz Agencije za trg vrednostnih papirjev. Glej ga zlomka, kdo bi to lahko bil. Kot smo izvedeli iz naših neuradnih, a zelo dobrih poznavalcev ATVP je to Primož Damjanovič, namestnik direktorice ATVP. Še več, gre za še en dolgoletni "kader" iz poslovnega omrežja akterjev Boruta Jamnika. Kaj dela SOVA!?, da ne mora sama sebe OČISTITI!Moja nekdanja podpisana novinarska sodelavka Sara Kovač je dne 15. januarja 2021 napisala članek z naslovom [Ekskluzivni posnetek] Kako je direktor SOVE po navodilu Damirja Črnčeca klical novinarko Suzano Kos! napisala, da naj bi Kozmelj poklical Kosovo po naročilu Damirja Črnčeca, takratnega državnega sekretarja za nacionalno varnost v kabinetu nekdanjega predsednika vlade Marjana Šarca. Sedaj pa je Damir Črnčec državni sekretar na ministrstvu za obrambo pod vodstom Šarca v trenutni vladi pod vodstvom Roberta Goloba. Vprašanje je, kako je možno, da je dobil to funkcijo pod to vlado in kako je možno, da je svoje stališče do Boruta Jamnika zelo očitno spremenil. Da ni to morda posledica daljšega bivanja/ "usposabljanja" v zaselku Jagodje blizu Izole na Obali. Sam sem na ta članek moje nekdanje sodelavke pozabil, a je nehote spet postal aktualen.Foto: Posnetek zaslona-Nova24tvZa to je poskrbela sama novinarka Dela Suzana Kos. Le ta je podala intervju za organizacijo Balkan Investigative Reporting Network, ki so izvedli raziskavo z naslovom Surveillance states- Covert Tracking of Journalist in Central and South - East Europe. Slabi dve leti in pol kasneje se je izvedelo, kaj se je takrat dogajalo novinarki Dela Suzani Kos in zakaj jo je klical po telefonu takratni direktor Slovenske obveščevalne službe Rajko Kozmelj- domnevno po naročilu Damira Črnčeca, zdajšnjega državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo.Novinarka Dela Suzana Kos pove, da je hotela vlada Marjana Šarca omejiti vpliv v našem mediju zelo poznanega Boruta Jamnika. Donedavnega je bil Jamnik dolgoletni predsednik uprave Modre zavarovalnice, ki skrbi za 270 tisoč zavarovancev javnega sektorja in upravlja z 2,2 milijardami evrov. V eni izmed svojih zgodb o raziskovanju Boruta Jamnika se je obrnila tudi na vodstvo agencije za trg vrednostnih papirjev, da bi z njimi opravila neformalni razgovor, vendar so vsi srečanje odklonili. Ostala pa je v stiku z osebo D, ki je po besedah Kosove spade med višje uslužbence v tej instituciji.Na dan srečanja, dobro uro pred sestankom jo je poklical neznani klicatelj in ji povedal, da ve, da ima srečanje z gospodom D. Kosova sploh ni vedela, kdo jo kliče in je preverila kasneje pri svojem gospodu D z ATVP ali je koga obvestil. Rekel je, da ne in nima pojma, kako je neznanec izvedel za njun sestanek. Kosova v nadaljevanju pove, da se je za omenjeni sestanek z gospodom D dogovorila po elektronski pošti. Za njen sestanek ni vedelo niti uredništvo. Gospod D pa se je znojil in dobil fleke na svoji modri srajci. Kasneje je zadevo prijavila policiji. Sledilo je novo presenečenje za Kosovo, ko je izvedela pri takratnem glavnem uredniku časopisa Delo Urošu Urbasu, da ga je klical Damir Črnčec in se naj umiri ter da je policija našla neznanega klicatelja. Izkazalo se je, da je to bil direktor SOVA Rajko Kozmelj. V zameno, da ne bi povzročala težav, je pristala na intervju s Kozmeljem. Kosova ni verjela navedbam Kozmelja, da mu je telefonsko številko posredoval telefonsko eden izmed slovenskih znanih strokovnjakov za področje obveščevalne - varnostne tematike, a ji je ta dokazal, da to ne drži.Ob koncu se spet vrne na Boruta Jamnika za hipec ter spet izpostavi boj Šarčeve vlade z omrežjem Boruta Jamnika. Tako je izpostavila afero Kralj, ko je bil cel HALO! v javnosti, ker je naiven Šarčev Brane Kralj po telefonu prijazno poklical Ireno Prijovič, dolgoletno tesno Jamnikovo sodelavko. Izpostavi, da je o njem v preteklosti ogromno pisala in se ga mnogi pomembni posamezniki v državi bojijo. Zaradi tega je prejela tudi nekaj čestitk, da si je sploh upala pisati o njegovih centrih moči ter o tem, ali je bil Jamnik zaupanja vredna oseba za upravljanje pokojninskih sredstev javnega sektorja.Primož Damjanovič. Foto: Posnetek zaslona- ATVPAli je skrivnostni gospod D Primož Damjanovič, spoštovana novinarka Dela Suzana Kos?Vendar me je v celotnem intervjuju najbolj zanimalo, kdo je skrivnostna oseba gospod D. Sama novinarka je povedala, da gre za višjega uslužbenca ATVP oz. za enega izmed vodstvenih kadrov agencije.Mi smo malce pogledali na spletno stran ATVP in ugotovili, da je edini vodstveni kader agencije, ki se piše na D Primož Damjanovič, namestnik direktorice agencije. Potem nekaj časa premišljujem, zakaj mi je to ime od nekod poznano?Aja, spomnil sem se, da sem ga verjetno omenjal v tabeli nadzorovanja regulatorjev in institucij z omrežja ljudi Boruta Jamnika. Stična točka med Jamnikom in Damjanovičem je bila odvetnica in dolgoletna višja uslužbenka ATVP Alja Markovič Čas in tudi žena nekdanjega direktorja ATVP Miloša Časa.To je shema, kako si je Borut Jamnik s svojimi ljudmi podredil ključne regulatorje za svoje delovanje. V shemi opazite tudi ime Primoža Damjanoviča. (Foto: Posnetek zaslona- Bralec Prava.si)Za Damjanoviča velja, da je bil na vseh mogočih funkcijah ATVP, a nikoli direktor. Baje da je grebator. Verjetno je Damjanovič kontaktiral nekoga od akterjev iz omrežja ljudi Boruta Jamnika, kljub zanikanju novinarki Dela Suzani Kos. Nekdo iz tega omrežja, ki ga omenja Kosova je zelo verjetno opravil klic do Kozmelja preko morebitnih posrednikov na višjih vladnih pozicijah pod vodstvom Marjana Šarca.Ona je hotela intervju, on pa izgleda, da je to Jamniku povedal. Da pa je nekdo iz teh krogov šel obveščat direktorja Sove, HALO!!. Direktor Sove se je vmešal v civilno sfero. Pa to je NO GO!!!Največji krivec pa je tisti, ki ga je nagovoril k takemu početju in to ime je potrebno nujno najti, razkriti in ovaditi. Na tej točki se državljani Republike Slovenije sprašujemo, kdo ima takšno moč, da lahko usmerja in zlorablja delovanje Slovenske obveščevalne službe?? Kozmelj je bil očitno le potrčko in ob tem gre za eklatantno ustrahovanje državljanke-civilistka. Še huje, opravlja poklic novinarja!!! To je NO GO!! Kar pa ustrahovanje tudi je!! Ko te nekdo z obveščevalne pokliče pomeni, da gre v trenutku za pritisk in ustrahovanje! In to po avtomatizmu! To je NO GO!!!Razlog tudi za izredno komisijo za nadzor in delo varnostnih služb, pa tudi kakšna preiskovalna parlamentarna komisija! Razlog za prevzem objektivne odgovornosti. Dobro vemo, kaj to pomeni! Zakaj? Kaj dela SOVA, da je nekaj takega možno!? Takšna institucija mora biti organizirana na način, da lahko varuje samo sebe.V zadevi novinarke Suzane Kos je SDT škandalozno zavrnil njeno kazensko ovadbo. (Foto: Posnetek zaslona- Times, Google)SDT še enkrat dokazal, kdo ga dejansko obvladuje!Ob zgodbi novinarke Dela Suzane Kos bi moralo biti pravilom pika. PA NI! Suzana Kos je izpostavila še nekaj bolj grozljivega. Da imajo te lovke ključni vpliv ali morda celo sprego nad oddelkom SDT za preiskave oseb s posebnimi pooblastili. Kar pa če je res, zamaje temelje demokracije države članice EU.Če pa držijo vse glasnejše govorice, da dejansko tožilstvo, še posebej SDT vodi neka starejša gospa upokojenka iz bivših tožilskih vrst. Splošno znano je, da je zelo blizu nekaterim ključnim zloglasnim cerkvenim funkcionarjev od katerih ima konkretni rad razkošje in fantke.Pri tem pa je že vse skupaj postane ogabno in zavrženo! Sploh pa če še pomislimo, da se je še nepotizem razširil po delu tožilskih vrst. Če pa to strujo povežemo s posrednikom/ kurir - pripadnikom obalne klike, ki je sin pokojnega družinskega prijatelja omenjenih oseb- pa pade mrak pred očmi.Luka Perš
Teme
Domžalska Lolita lažno prijavila posilstvo skupinsko posilstvo Domžale amar ličina TikTok videoposnetki

Zadnji komentarji

vapanaki vapanaki :

28.9.2023 10:09

Dovolj je, da poslušamo stroko? --------------------------------------------------------- Ta pa je močna. Stroka že več kot sto let kako in kaj glede Savinje. Pri vseh poplavah Savinje se vidi delovanje stroke. Koliko denarja so že dobili župani za regulacijo nasipov in urejanje izliva Pake v Savinjo. Braslovče. Kanlizacija skozi naselje Gmajne leta 2017. Potem datum 2022.Ja, en velika figa. Braslovški župan je dejal na prvem sestanku vaščanov Gmajne, levi breg. Da je dobil tri miljone za kanalizacijo? Kje pa bo ta kanalizacija. Kje vam podatek, da hočejo vsi stran iz Gmajne? Več kot polovica prisotnih je bila proti. Zakaj sedaj delajo na nasipu levi breg, če pa bo Gmajna po novem teren za razlivanje Savinje. Bodo za neposlušne nekje na delu kjer je odneslo nasip naredili zaporo in jo ob prvi prili dvignili, da poplavjo tiste neposlušne, rekoč saj smo vas opozarjali kako bo. Takrat ne boste ničesar dobili. Aja župan občine Šmartno ob Paki naj bi občina sanirala Hudi potok, ki se izuliva pri brvi preko Pake v Pako. Torej poplave ne bi bilo, da so redno vzdrževali nasip, ki ga je odneslo. Vzdrževali niso niti trikotni nasip ali škarpo v sotočji Pake in Savinje. Ma, niso ničesar naredili od kote Letuš do kote izliva Pake v Savinjo. Levi breg. Pred leti je bilo govora, da bodo naredili izulivno področe na kmetijskih območjih na desnem bregu Savinje. Braslovčani so bili proti. Naj zaliva Gmajnarje na levem bregu Savinje. Žuapni raje prirejajo veselic kot, da bi skrbeli za nasipe, levi breg Savinje. Tak stroka se naj nakem spelje.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!