Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
[KAZENSKI OVADBI IN DOPIS] Objavljamo novi kazenski ovadbi proti obalnemu kriminalistu Deanu Juriču!
Novi kazenski ovadbi Davida Klemenca in Nysreta Hoxhaja proti obalnemu kriminalističnemu omrežju Deana Juriča. Njune navedbe je z dopisom SDT potrdil še nekdanji kriminalist Matjaž Hrovatin. Sprašujemo pa tudi tožilko Tamaro Pahor, koga ščiti?!
prava .
Slovenija

Sobota, 10. December 2022 ob 13:49

Odpri galerijo

Obalni kriminalist in sveža interventna delovna sila na NPU Dean Jurič. (Foto: Posnetek zaslona-Primorske novice, Ilona Dolenc)

Razkrivamo novi kazenski ovadbi Davida Klemenca in Nysreta Hoxhaja. Ob tem pa dodajamo še dopis nekdanjega koprskega kriminalista Matjaža Hrovatina poslan Specializiranemu državnemu tožilstvu (SDT). Le ta v svojem dopisu vse navedbe pritrjuje in razkriva še dodatne podrobnosti o obalnem kriminalistu Deanu Juriču in njegovi ekipi. V mesecu avgustu je slovenska javnost izvedela za njuni kazenski ovadbi proti koprskim kriminalistom Deanu Juriču, Dušanu Ribašu, Mitji Kirbišu, Deanu Grandiču in Heidi Fluher. Pred dnevi je spletni medij 24ur poročal, da so proti omenjenim kriminalistom ustavljeni postopki, saj ne kaže nič na njihovo krivdo. Tokrat pa vam razkrivamo še septembersko kazensko ovadbo Klemenca in Hoxhaja. V njej še enkrat potrdita svoje navedbe iz prejšnje kazenske ovadbe. Kje je ključni problem? Na koprski policiji, NPU in koprski enoti SDT (specializirano državno tožilstvo) zelo dobro vedo, da lahko pod težo dokazov pade "nedotakljivi obalni kriminalistični šerif" Dean Jurič. Hoxhaj pa je že več mesecev pred aretacijo vedel, da ga bo Jurič zaprl na podlagi podtaknjenih dokazov. Le zato, ker jim ni pomagal pri dokončnem uničenju imena in kariere nekdanjega sodelavca Juriča, Matjaža Hrovatina. Izvedeli pa smo tudi nekaj informacij o tožilki Tamari Pahor. Sama je bila slab mesec dni pred aretacijo Nysreta Hoxhaja obveščena s strani dveh policistov, da so vsi dokazi proti Klemencu in Hoxhaju podtaknjeni. Enako je tudi izvedela resnični vzrok, zakaj morata Nysret Hoxhaj in David Klemenc končati za zapahi. Koga ščitite, spoštovana tožilka Tamara Pahor?

V našem mediju že dlje časa pišemo o sumljivih praksah obalnih kriminalistov pod vodstvom nekdanjega dolgoletnega šefa koprskih kriminalistov Deana Juriča. 

O njegovi t.i. temni plati je v slovenski javnosti prvič spregovoril sedaj zapornik Valon Hoxhaj, ki je padel v akciji Cobra. Le ta je v intervjuju za Topnews maja 2021 povedal, da je Juričeva ekipa zahtevala, ali bodo delali na ulici za njih ali pa jih več ne bo. V mesecu avgustu 2022 sta spletna medija Nova24tv in Prava, kasneje še preostali osrednji mediji poročali, da sta David Klemenc in Nysret Hoxhaj vložila kazensko ovadbo proti skupini koprskim kriminalistom. V njej so se znašli Dean Jurič, Heidi Fluher, Mitja Kirbiš, Dean Grandič in Dušan Ribaš.

Sledila so nekatera razkritja domnevnih nepravilnosti Juriča in ekipe. Tako smo predstavili anonimko iz leta 2010, kjer je več neimenovanih obalnih kriminalistov obtožilo Juriča, Ribaša in tudi njunega nekdanjega šefa Ljuba Volmuta več spornih dejanj, v katerih je sodelovala trojica.

Isto smo v našem mediju razkrili, da je po pričevanju zapornika Mehmeda Mehmutovića bil Jurič tesni prijatelj in znanec člana Kavaškega klana Darka Nezvatovića. Še več, kot smo razkrili v zadnjem članku o Juriču je nekdanji dolgoletni vodja koprskih kriminalistov Mehmutoviću tudi zagotovil po telefonu, da za eno izmed svojih dejanj (poskus uboja Alena Zilića) ne bo odgovarjal pred sodiščem. Poskus uboja Zilića pa je Mehmetović izvedel po naročilu Nezvatovića in Juriča. Tako je trdil v svojih vloženih kazenskih ovadbah in v pismu srbski ambasadi.

Pred nekaj dnevi pa smo tudi razkrili, da je eden izmed prebivalcev Ankarana moral Juriču plačevati za mir pred organi pregona pet tisoč evrov na mesec. To je trajalo štiri leta. Večino mesečnih plačil sta uskladili mama Ankarančana in Juričeva žena, Maja Prodan Jurič. Na ta račun pa je Jurič zaslužil med 240 do 250 tisoč evrov v štirih letih! 

Policija je do sedaj vse očitke na račun Juriča zavrnila. Oglasil pa se je tudi Jurič na razkrito informacijo o domnevmem plačevanju Ankarančana. Za Nova24tv je podal sledeče izjavo:

"Na podlagi vašega elektronskega sporočila z dne 8. 12. 2022 sem se seznanil z vsebino zapisa na portalu Prava.si, na katerega se sklicujete. Kolikor sem uspel s težavo razumeti vsebino zapisanega, naj bi jaz na neznanem kraju, v neznanem času od neznanih oseb prejel ogromno količino gotovine v mesečnih obrokih v višini 5.000. evrov. Ker določenega neznanega meseca, neznana oseba ni imela dovolj denarja, da bi mi plačala obrok, naj bi jaz zaprl njegovo neznano mamo. O pričevanju te neznane osebe, naj bi obstajal celo videoposnetek, na katerem naj bi se pogovarjale ta neznana oseba, s še dvema neznanima osebama. O takšnem dogodku, ki bi se ga glede na trditve iz zapisa o štiriletnem trajanju plačevanja moral spomniti, iskreno ne vem nič. Če pa je verjeti vašemu zapisu, da so neznani sorodniki te neznane osebe podali kazensko ovadbo zoper mene in temu priložili še videoposnetek, pa verjamem da bo Oddelek za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili pri Specializiranem državnem tožilstvu iz Ljubljane, hitro, učinkovito in strokovno opravil svoje delo pri preiskavi tega domnevnega zločina."

Obalnega kriminalista Deana Juriča bi radi spomnili, da se je omenjeni fizični napad oz. poskus le tega na Juriča zgodil v maju 2021. Tako je omenjeni Ankarančan plačeval po kmečki logiki v obdobju 2017-2021. Juriča pa v svojem odgovoru izziva tožilstvo, da se naj loti preiskovanja primera, če je bila zaradi tega primera proti njemu vložena kazenska ovadba. Juriču ob tem še obljubljamo, da bo slovenski javnosti v kratkem predstavljen pogovor njega in enega izmed osumljenih na Whatsappu. Enako se bo tudi razkrilo, kdo je ukradel iz parkiranega kamiona na enem izmed obalnih postajališč med 25 do 50 kilogramov kokaina.


				Dean Jurič, Nysret Hoxhaj in David Klemenc. (Foto: Posnetek zaslona- STA, Slovenske novice Moni Černe)			Dean Jurič, Nysret Hoxhaj in David Klemenc. (Foto: Posnetek zaslona- STA, Slovenske novice Moni Černe)

Heidi Fluher želela, da se David Klemenc fizično znese nad košarkarjem Alanom Hodžičem in njenim bratom! 

V svojih kazenskih ovadbah sta David Klemenc in Nysret Hoxhaj očitala koprskim kriminalistom Deanu Juriču, Dušanu Ribašu, Mitji Kiribišu, Deanu Grandiču in Heidi Fluher, da so sodelovali v zaroti "podtikanja afere" njunemu motečemu službenemu kolegu, sedaj nekdanjemu kriminalistu Matjažu Hrvatinu.

V naše uredništvo pa smo prejeli še dve novi kazenski ovadbi Klemenca in Hoxhaja z dne 27. septembra 2022. Obe ovadbi je za zapisnik sprejel  mag. Andrej Pilko, višji kriminalistični inšpektor, Posebni oddelek SDT (specializirano državno tožilstvo).

V njej sta oba še enkrat podprla očitke in dejstva iz njune avgustovske ovadbe. Klemenc med drugim trdi, da ga je zaposlena na SK PU Koper Heidi Fluher sporočala informacije iz koprske kriminalistične postaje dlje časa. Sam pa jo pozna že vsaj deset let. Tako je Fluherjeva na nogometni tekmi na koprski Bonifiki dne 21. oktobra 2020 povedala, da prisluškujejo in spremljajo njegovega prijatelja Nysreta Hoxhaja.

Še več, Fluherjeva je tudi hotela, da se Klemenc in njegovi prijatelji fizično znesejo nad občasnim slovenskim košarkarskim reprezentantov Alenom Hodžičem. To pa le zato, ker je Hodžič z Fluherjevo imel občasne spolne odnose.

"Od mene je hotela, da ga pretepemo, mu polomimo noge, ga damo v prtljažnik in sicer naj jaz s svojimi prijatelji poskrbimo za to," piše v ovadbi Klemenca. To pa ni bilo edino. Fluherjeva je hotela, da bi Klemenc na svoj način razčistil še z njemim bratom zaradi dediščine.

Fluherjeva mu je med drugim povedala, da sta   Denis Burnič in Jusuf Čvoraka novačila borce za ISIS in so obema kriminalisti sledili brez kakršnih kolih dovoljenj.

Klemenc tudi izjavi, da je ves čas sodeloval le z Fluherjevo. Dolgoletni sodelavec Juriča Matjaž Hrovatin je bil po besedah Klemenca ves čas center opazovanja.

Hrovatina se je del koprskih kriminalistov bal, saj so vedeli, da o njih ve enostavno preveč. Predvsem tista dejanja, ki niso skladne z zakonom. Poleg tega Klemenc piše, da je Hrovatin sodeloval preiskovalcem na NPU Matjažem Vršičem. Enako je tudi razkril, da so hoteli podtakniti lažen zaznamek policista Ernada Rastoderja, ker je bil ta v dobrih odnostih z Hrovatinom.

" Povem, da smo sedaj kolateralna škoda zadev med kriminalisti samimi in Hrovatinom, ko niso imeli več koristi od nas. Zato zamerim, da se govori, da so moje pisanje in Hoxhajevo neko maščevanje," zaključi Klemenc.


				Obalni kriminalisti Dušan Ribaš, Dean Jurič, Dean Grandič in Ljubo Volmut. (Foto: Prava.si)			Obalni kriminalisti Dušan Ribaš, Dean Jurič, Dean Grandič in Ljubo Volmut. (Foto: Prava.si)

Matjaž Hrovatin prekinil akcijo, ko je videl, da sta kilogram heroina osumljencu prinesla Dean Jurič in Dušan Ribaš!

Enako kot Klemenc na svojih trditvah z meseca avgusta vztraja tudi Nysret Hoxhaj. Še enkrat je potrdil, da stoji za svojimi besedami glede hudih očitkov na račun obalnega kriminalističnega omrežja Deana Juriča. Omeni, da so omenjene zadeve dogajale mnogo prej. Za prijavo se je odločil, da je ob videnih dokumentih s strani koprske policije ugotovil, da organi pregona proti  njemu nimajo enostavno nič.

Hoxhaj in Klemenc sta v resnici nastradala le zato, ker obalni kriminalistični skupini Deana Juriča nista izpolnila osrednje želje. To je, da bi z njuno pomočjo Jurič svojemu službenemu kolegu Hrovatinu z nameščenimi kaznivimi dejanji uničil kariero. To se je zgodilo kasneje, ko so pri Hrovatinu našli nekaj sadik prepovedane konoplje (uporabljal jo je njegov oče, hud rakasti bolnik) in mu po podpisu takratne generalne direktorice Policije Tatjane Bobnar izročili izredno odpoved delovnega razmerja.

" To vse se je zgodilo po tem, ko so Hrovatina že "podrli" oziroma ga prijeli in je že izgubil službo. Takrat mi je tudi govoril kaj so mu sodelavci hoteli namestiti in bo sedaj on prijavil njih nazaj," piše v ovadbi Nysreta Hoxhaja z dne 27. septembra 2022. Zaradi akcije proti Hrovatinu se je Nysret Hoxhaj večkrat sestal in se dobil z Deanom Juričem, Dejanom Grandičem in Dušanom Ribašem. 

Hoxhaj pove, da sta ga ob letošnji aretaciji obiskala obalna kriminalista Dušan Ribaš in Jasmin Agić in ga spraševala o informacijah glede Matjaža Hrovatina. Isto Hoxhaj omeni zaposleno na SK PU Koper Heidi Fluher. V svoji ovadbi Nysret Hoxhaj med drugim razkrije, da je hotel Matjaž Hrovatin v eni izmed svojih kriminalističnih akcij aretirati dva prodajalca drog, Asmira Selimovića in Sebastjana Fortuno. A sta prav Agič in Ribaš branila vsak svojega in uspešna policijska akcija je padla v vodo.

Hoxhaj pa tudi opiše, kaj se je dogajalo po njegovi vloženi avgustovski kazenski ovadbi. Tako se je z enim izmed njegovih družinskih članov sestal vodja koprskih kriminalistov za organizirani kriminal Rotar in hotel, da se Hoxhajevi ne bodo maščevali ne Heidi Fluher in Mitji Kirbišu. 

"Rotar je še rekel, da bi se tudi sam maščeval, če bi njegovemu sinu naredili to, kar so naredili meni," se je zaupal koprski kriminalist Nysretu Hoxhaju.

Ob koncu pa Hoxhaj še enkrat opiše razmerje med Dušanom Ribašem, Deanom Juričem in Olivero Bisachi. Po mnenju Hoxhaja pa mu je Hrovatin povedal, da sta Bisachiejevo Jurič in Ribaš tudi spolno zadovoljevala.

Hrovatin pa je na enem izmed tajnih opazovanj vodil akcijo proti Buršič Dančiju in Flavio Božiču, da bi jima nekdo izročil kilogram heroina. Akcijo proti obema opustil, ko je opazil po dolgotrajem opazovanju, da sta kilogram heroina osumljencema prinesla Dena Jurič in Dušan Ribaš. "Ko sem to povedal Juriču je "norel" in bil zadovoljen, da vem," je še zapisano v kazenski ovadbi Nysreta Hoxhaja.

Ob koncu Hoxhaj še navede, da se je za prijavo odločil sam, ko je spoznal, da so ga hoteli omenjeni v kazenski ovadbi izkoristiti proti kriminalistu Matjažu Horvatinu.


				Foto: Posnetek zaslona-24ur			Foto: Posnetek zaslona-24ur

Zakaj policija lahko preverljive informacije noče preveriti in vse domnevne sume sumljivega delovanja obalnega kriminalističnega omrežja Deana Juriča pometa pod preprogo?

Ob tako resnih sumih kaznivih dejanj na policiji bi pričakovali, da bodo odgovorni na zaslišanje povabili vse akterje. Kljub temu, da so v enem izmed člankov na 24ur zapisali, da so vsi očitki proti obalnemu kriminalistu Deanu Juriču brezpredmetni in odgovorni na SK PU Koper v notranjevarstvenem postopku niso ugotovili ničesar spornega se postavlja sledeče vprašanje. Zakaj tožilstvo in policija ob vseh zapisanih dejstvih nočeta zaslišati ključne prične, nekdanjega dolgoletnega sodelavca Juriča Matjaža Hrovatina? Le zato, da bi s svojimi besedami in dokazi močno obremenil Deana Juriča. Podobno je bilo na enem sodnem procesu v Mariboru, ko Juričev znanec, obalni tožilec Jože Levačič (zaposlen na SDT Ljubljana) za pričo ni hotel poklicati Matjaža Hrovatina. Prav Hrovatinovo pričanje bi lahko osumljence opralo krivde.

V najnovejši prijavi  Davida Klemenca je več kot očitno, da je sodeloval z Heidi Fluher. Razkriti podatki v prijavi je Klemenc lahko le dobil na podlagi več letnega pridobivanja informacij s strani Fluherjeve. Vse navedbe Klemenca so lahko preverljive. Vprašajte se, zakaj predvsem koprski del kriminalistične policije in tožilstva ne ukrepajo in sporne zadeve obalnega kriminalističnega omrežja Deana Juriča pometejo pod preprogo.

Eden izmed uradnih policijskih zaznamkov (hranimo ga v uredništvu) dokazuje, da je Nysret Hoxhaj že januarja 2022 vedel in povedal policstom, da ga bo obalno kriminalistično omrežje Deana Juriča strplalo v zapor zaradi Matjaža Hrovatina. Enako je tudi vedel, da je tajni agent Robi iz Celja sodeloval skupaj z Bedrano Ahmič. To se je za nekaj mesecev kasneje tudi zgodilo.


				Tamara Pahor je namestnica vodje okrožnega državnega tožilstva v Kopru. (Foto: SDT Koper)

Tamara Pahor je namestnica vodje okrožnega državnega tožilstva v Kopru. (Foto: SDT Koper)

Zakaj ne ukrepa tožilka Tamara Pahor? Sama je videla dokaze, da hočejo Davida Klemenca in Nysreta Hoxhaja Juričevi kriminalisti po krivem potunkati zaradi maščevanja Matjažu Hrvatinu!

Ob vseh sumljivih praksah obalnega kriminalista Deana Juriča so bili obveščeni tudi zaposleni na SDT. Ena izmed njih je bila tožilka Tamara Pahor.

V enem izmed lokalov na Obali so se srečali tožilka Tamara Pahor in dva policista. Oba policista sta Pahorjevi dokazovala z dejstvi, da Klemencu in Hoxlaju namerno podtikajo stvari. Kazen pa sta si zaslužila, ker Klemencu in Hoxhaju ni uspelo "zjebati" Hrovatina. Še več, kljub temu, da so vsi vedeli s kom je kdo povezan ter kdo je odgovoren tožilka Tamara Pahor ni ukrepala. A je sama že mesec dni prej vedela, da Klemenc in Hoxhaj nista kriva.

Vprašajamo se lahko, ali tožilka Tamara Pahor ščiti oz. sodeluje z osebami, ki so znani po podtikanju stvari in ščitenju obalnih dilerjev. Med drugim pa tudi sami v zameno za plačilo poskrbijo za distribucijo drog po Obali.

Nič, razkrivanje spornih dejanj obalnega kriminalističnega omrežja Deana Juriča v našem mediju še nismo zaključili. Nič, žvižgači le želijo, da se končno vesoljni Sloveniji pokaže, da je OBALA kriminalna "država v državi".

Kazenska ovadba Davida Klemenca z dne 27.9.2022:

Vložena kazenska ovadba Nysreta Hoxhaja z dne 27.9.2022:

Dopis Matjaža Hrovatina z dne 9. avgust 2022:

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1486 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec.Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno.Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva diši po videzu za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami daje videz obvladovanja kraljice postopkov- tožilstvo. Že večkrat smo posumili po našem laičnem razmišlanju, da omenjena skupina na videz izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar po našem mnenju veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo že vrsto let navidezno s "svojo ugrabljeno hčerkico SDT" dobesedno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. Primer Klemen Boštjančič.To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1329 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

153 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1596 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1774 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

178 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Nove obtožbe na račun Deana Juriča Dean Jurič Nysret Hoxhaj Matjaž Hrovatin David Klemenc

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

[KAZENSKI OVADBI IN DOPIS] Objavljamo novi kazenski ovadbi proti obalnemu kriminalistu Deanu Juriču!