Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Vroče na Judo zvezi Slovenije! Kako želi Bogdan Gabrovec ustoličiti slamnatega kandidata Lovrencija Galufa!
Ekskluzivno razkrivamo, kako želi Bogdan Gabrovec, predsednik OKS na Judo zvezo Slovenije ustoličiti svojega slamnatega kandidata Lovrencija Galufa. Pri tem mu pomaga zloglasni Miran Kos, brat Draga Kosa in sin Gabrovca, Željko Gabrovec!
prava .
Slovenija

Nedelja, 26. September 2021 ob 16:25

Odpri galerijo

Bogdan Gabrovec, predsednik OKS in Lovrencij Galuf. (Foto: Posnetek zaslona-OKS, Slovenske novice Prima foto)

Gabrovčev izbranec za novega predsednika Judo zveze Slovenije je kandidat iz ulice Lovrencij Galuf. Gabrovec je celo tožil lastno zvezo in gladko izgubil, a nadaljuje z brutalnimi pritiski.

Dogajanja v Judo zvezi Slovenije, eni najtrofejnejših športnih zvez zadnjega desetletja v Sloveniji, ki že več kot pol leta nima stabilnega vodstva, pred torkovo volilno skupščino dosega vrelišče. Olimpijska medalja Tine Trstenjak iz letošnjih iger v Tokiju, izgublja lesk v dimu srditega boja za prevlado v tej športni organizaciji.

Bogdan Gabrovec je po nastopu svojega prvega mandata na čelu krovne športne organizacije leta 2015 odstopil kot dolgoletni predsednik Judo zveze Slovenije. Mesto predsednika je tedaj prevzel znani in nekdaj uspešni mariborski judoist Darko Mušič, ki mu je mandat potekel konec prejšnjega leta. Takrat so se pričele neslutene razprtije, ki so privedle do razklanosti do tedaj zelo uspešno delujoče organizacije, ki se ponaša s kar petimi medaljami iz olimpijskih iger.

Nemir in razdor v judoistično družino je vneslo osebno vpletanje Bogdana Gabrovca v volilno tekmo za predsednika Judo zveze Slovenije. Gabrovec, ki za svoj vpliv v športu ne izbira sredstev, želi (podobno kot na Olimpijskem komiteju) na čelo Judo zveze Slovenije postaviti svojega izbranca, in sicer Lovrencija Galufa, ki pa, kot pravijo naši sogovorniki, ni nikoli od blizu videl judoističnega tatamija. Gabrovčeve intrige, pritiski na članice Judo zveze in nekatere posameznike se je začelo že pred dobrim letom, v času priprav na tedanjo prvo volilno skupščino. Na volitvah za predsednik Judo zveze Slovenije sta se lani decembra pomerila do tedanji predsednik Mušič in Gabrovčev izbranec Galuf.

Splet okoliščin je prinesel neodločen volilni rezultat, ki je bil posledica razdvojenosti volilnega telesa. Ponovljene volitve med omenjenima kandidatoma kljub srditim pritiskom Gabrovca za zmago njegovega kandidata niso prinesle zmagovalca. Tako se slovenski judoisti in judoistka odpravljajo že tretjič na volitve, na katerih bodo le poskušali izvoliti predsednika in člane izvršilnega odbora s polnim mandatom.


				Darko Mušič, sedanji uspešni predsednik Judoi zveze Slovenije. (Foto: Posnetek zaslona-Judo zveze Slovenije)

Darko Mušič, sedanji uspešni predsednik Judoi zveze Slovenije je postal žrtev spletk predsednika OKS Bogdana Gabrovca. (Foto: Posnetek zaslona-Judo zveze Slovenije)

Gabrovec, ki se vse bolj in bolj zapleta na športnem terenu in odpira nove fronte s številnimi posamezniki in nacionalnimi športnimi zvezami je, kot se zdi povsem izgubil kompas. Predvolilna tekma se je začela tudi na Olimpijskem komiteju Slovenije, o čemer podrobneje piše spletni portal Požareport. Prav zato Gabrovec išče rešitve in Judo zveza je njegov »domači teren«. Vendar je tudi tukaj v odprtem ognju z neenako mislečimi.


				Bogdan Gabrovec hoče svojega kandidata Lovrencija Galufa nastaviti s pomočjo Mirana Kosa, brata Draga Kosa. (Foto: Posnetek zaslona-Delo)			Bogdan Gabrovec hoče svojega kandidata Lovrencija Galufa nastaviti s pomočjo Mirana Kosa, brata Draga Kosa. (Foto: Posnetek zaslona-Delo)

Gabrovec spletkari s pomočjo svojega Judo kluba iz Slovenj Gradca ter Miranom Kosom, zloglasnim bratom Draga Kosa

Gabrovec je poskušal razveljaviti prejšnje volitve ali vsaj rezultat volitev ter na vrat na nos na čelo zveze postaviti Galufa in to tako (da, res je), da je tožil in sodno preganjal kar lastno zvezo. Da bo mera polna, je zoper Judo zvezo Slovenije vložil tožbo tudi nesojeni predsednik Galuf in Gabrovčev judo klub iz Slovenj Gradca. Šlo je za orkestriran napad prvega človeka športa v Sloveniji in njegovih zvestih oprod na judoiste. Pri tem jih je zastopal, verjeli ali ne, odvetnik Miran Kos, brat razvitega Draga Kosa, mojstra prevratov in zakulisnih iger, ki je bil vedno v središču velikih afer (Holmec, Vič, Patria in druge). Okrajno sodišče v Slovenski Bistrici je 16. avgusta tožbo Gabrovca in somišljenikov proti judo zvezi ostro zavrnilo.

Ko je Gabrovec na sodišču doživel hladen tuš in je v glavni razpravi kljub jasnemu stališču sodnice Irene Mohorko Hernja, da njegova pritožba nima pravne osnove, je na prigovarjanje svojega odvetnika Kosa tožbo tik pred izrekom sodbe umaknil, sicer bi jo sodnica Mohorko Hernja, kot je dejala, gladko zavrgla.

To je Gabrovca še dodatno razburilo, ki v svoji odločitvi, da Galufa ustoliči na vrh judiostične zveze, ne izbira sredstev. Pri tem določenim posameznikom v judo klubih obljublja mesta v novem izvršilnem odboru zveze, nekaterim klubom zaposlitve njihovih športnikov v organih državne uprave (policija, vojska).

Obljublja še, da jim bo uredil plačana mesta za trenerje v programu panožnih športnih šol idr. Posebej agresivno se je lotil ljubljanskih klubov, kjer so nekateri poslovno vezani na Svetovno judo zvezo. Še huje pa Gabrovec pritiska na druge z grožnjami, da bodo te statuse in privilegije izgubili v kolikor v torek ne glasujejo za Galufa.

Da za dosego svojega cilja ne izbira sredstev je dokazal tudi s tem, da je v Ljubljano pred dnevi zvabil predsednika svetovne judo zveze Mariusa Vizerja, Romuna, ki živi na Madžarskem. Na srečanju s predstavniki judo klubov je Vizerju podtaknil informacije o razmerah v Judo zvezi na način, da naj predstavnikom t.i. druge strani, ki se Gabrovcu ne želijo ukloniti, zažuga. Pri tem Vizerju očitno ni povedal, da so na sodišču on in njegovi privrženci gladko izgubili bitko, in za seboj pustili goro stroškov in slabe volje. Gabrovec je v svojem kratkem in zmedenem govoru zbranim predstavnikom judo klubov govoril o vojnem stanju, kar kaže, da povsem izgublja tla pod nogami. 

Kdo je Lovrencij Galuf in zakaj ga ja Gabrovec izbral za svoje orodje

Galufa imajo v njegovem ožjem krogu za bolano ambicioznega. Svoje mesto pod soncem poskuša najti preko politike, kjer se je po razhodu s stranko SDS pred leti, iskal med levimi strankami, a brez vidnega uspeha. Trenutno se predstavlja kot pomemben akter v stranki SMC ob boku Zdravka Počivavška.

V kvoti te stranke je bil letos celo imenovan za člana Strokovnega sveta RS za šport, kjer pa je predvsem podaljšana roka Bogdana Gabrovca. Galufova naloga v tem strokovnem svetu je onemogočati projekte Janeza Sodržnika, sicer podpredsednika Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez in enega najverjetnejših Gabrovčevih naslednikov na čelu te organizacije. Gabrovec s svojimi kadri na ta način širi obvladovanje športnega omrežja, predvsem pa športnega denarja.

Galuf ja tudi član Sveta Fundacije za šport, ki bdi nad milijoni športnega denarja. Galuf pa je med člani sveta Fundacije za šport eden od najbolj aktivnih akterjev na terenu, ki vsevprek obljublja športni denar. Seveda za lastno promocijo in obstoj v tej finančno posvečeni instituciji.

Galuf tudi že nekaj mesecev neuspešno uresničuje Gabrovčev načrt zamenjave predsednika Sveta Fundacije za šport Aleša Remiha. Remih je desna roka Janeza Sodržnika, s katerim je, kot omenjeno, Gabrovec v srditem spopadu v boju za naslednika na Olimpijskem komiteju Slovenije. Gabrovec in Galuf pa med 17-članskim Svetom Fundacije za šport (med njimi je tudi Franc Očko, generalni sekretar Judo zveze Slovenije) nikakor ne najdeta večine za zamenjavo Remiha.

Cilj ni le Remih, Gabrovec in Galuf želita z odstavitvijo Remiha zakorakati tudi v Nadzorni svet Loterije Slovenije, d.d. kjer je Remih, kot predstavnik Fundacije za šport celo predsednik (kljub temu, da je Fundacija za šport le 10 % solastnica loterije). Galuf ima ambicije, da nato namesto Remiha zasede mesto predsednika Nadzornega sveta te dobičkonosne družbe in se v naslednjem koraku celo zavihti na čelo te tudi za športne in invalidske organizacije, pomembne družbe.

Gabrovec ve, da v športu izgublja moč in da za preživetje potrebuje vzvode do denarja. Ob Loteriji Slovenije je njegov steber še Športna loterija, kjer pa ima v Nadzornem svetu Tomaža Barado, svojega izbranca za vodenje Olimpijskega komiteja Slovenije po letu 2022. Tam pa Gabrovec trči ob interese Enza Smrekarja, predsednika Smučarske zveze Slovenije in seveda Aleksandra Čeferina, saj odvetnik iz njegove odvetniške pisarne celo predseduje Nadzornemu svetu Športne loterije.    

Galuf je tako povsem neznano ime v slovenskem judu, se je pa v preteklosti že potegoval za mesto športnega funkcionarja. Leta 2012 je neuspešno kandidiral za vodstvene strukture Strelske zveze Slovenije. Takrat je postal predsednik te zveze general Janez Slapar.


				Galuf je neuspešno reševal mariborsko gradbeno podjetje Konstruktor pred stečajem, bil pa je tudi prokurist propadlega Športnega centra Pohorje. (Foto: Posnetek zaslona- 24ur, VisitMaribor)			Galuf je neuspešno reševal mariborsko gradbeno podjetje Konstruktor pred stečajem, bil pa je tudi prokurist propadlega Športnega centra Pohorje. (Foto: Posnetek zaslona- 24ur, VisitMaribor)

Galuf neuspešno reševal mariborsko gradbeno podjetje Konstruktor VGR in bil prokurist v propadlem Športnem centru Pohorje! Bil tudi član nadzornih svetov v Palomi in Iskra Avtoelektrika!

V preteklosti je Galuf ob neuspešnih športnih kandidaturah, neuspešno reševal mariborsko gradbeno podjetje Konstruktor VGR, ki je končalo v stečaju. Kasneje je bil prokurist v propadlem Športnem centru Pohorje, ki je neslavno in z milijonskimi dolgovi prav tako obtičalo v stečaju. S strani politike je bil zadolžen tudi za čuvanje državne imovine, ko je bil član nadzornega sveta podjetja Paloma, d.d. in Iskra Avtoelektirka. To državno imovino je čuval tako dobro, da je bila ta nato poceni prodana tujcem.

Galuf je član sveta Fundacije za šport kot predstavnik Zveze wushu tajiquan Slovenije in Kickboxing zveza Slovenije (povezava), katere član predsedstva in blagajnik te zveze je Tomaž Barada, ki ga Gabrovec rine za novega šefa olimpijskega komiteja. Funkcijo člana sveta Fundacije za šport Galuf tudi glasno propagira v svoji kandidaturi za predsednika Judo zveze Slovenije, predvsem z obljubami, da bo iz tega naslova »zrihtal« sredstva za delovanje zveze.

Proti Galufu poteka postopek razrešitve kot člana sveta Fundacije za šport, razkrivajo naši viri

Sicer pa proti Galufu teče postopek razrešitve kot člana sveta Fundacije za šport, saj je, kot pravijo naši viri, nezakonito na tej funkciji. Kot zakoniti zastopnik športnega društva je kršil Zakon o lastninskem preoblikovanju Loterije Slovenije, ki določa kdo je lahko član tega Sveta. Galufovih apetitov po športnih funkcijah pa še ni konec. Lani je namreč postal tudi podpredsednik javnosti sicer neznane Teqball zveze Slovenije.


				Željko Gabrovec, sin Bogdana Gabrovca na obisku v Budimpešti. (Foto: Facebook)			Željko Gabrovec, sin Bogdana Gabrovca na obisku v Budimpešti. (Foto: Facebook)

Gabrovec lobira za Galufa preko Teqball zveze, ki jo vodi sin Gabrovca, Željko Gabrovec

Predsednik Teqball zveze pa je Željko Gabrovec, sin Bogdana Gabrovca. Galuf se zelo aktivno angažira v tej novi Teqball zvezi, kar je razvidno tudi iz njihovega Facebook profila.

O ustanovitvi te eksotične pojavne oblike športa je poročal tudi časnik Večer in ovekovečil ustanovno druženje, kateremu so ob predsedniku Željku Gabrovcu prisostvovali tudi njegov oče Bogdan Gabrovec, Galuf, Sašo Šindič iz Judo kluba Bežigrad in Štefan Cuk iz celjskega judo kluba (vir).

Gabrovec posebej računa na podporo nekdanjega judoista in poslovneža Saša Šindiča na torkovih volitvah. Slednje neposredno potrjuje načrtno delo Gabrovca, ki z ustanavljanjem novih organizacij poskuša zagotoviti nove glasove pri glasovanju v olimpijskem komiteju. Pri tem pa vpleta ljudi izključno iz svojega judoističnega kroga. Za interese katere športne zveze bi deloval Galuf je seveda neznanka. Kot pravijo viri blizu športnih krogov, da za tiste, ki bodo njemu v največjo korist in po godu Bogdanu Gabrovcu.

Iz kroga članic Judo zveze Slovenije pa glede Gabrovčevega kandidata in njegovega agresivnega delovanja prihajajo zaskrbljeni odzivi. Galuf, ki judoistične sredine seveda ne pozna, z Gabrovcem na čelu ni bil zmožen oblikovati vodstvene ekipe, ki tej zvezi pritiče. Za podpredsednika volilni skupščini predlaga povsem neizkušenega Boruta Maroška, iz Gabrovčevega domačega judo kluba iz Slovenj Gradca.

Za podpredsednico pa je Marjan Fabjan iz Celja posodil svojo nekdanjo šampionko Urško Žolnir. Vodenje tako pomembne zveze, kot poudarjajo poznavalci judoistične scene, bi želela prevzeti povsem neizkušena ekipa, in to v zelo zahtevnih okoliščinah, povezanih s pandemijo Covid-19 in v razmerah popolne notranje razklanosti.

Iz kroga članic Judo zveze Slovenije pa prihajajo najrazličnejši odzivi in predvsem nasprotovanja eksperimentiranju na njihovih plečih s športno političnimi in neizkušenimi kadri.

Hkrati, kot opozarjajo iz judoistične scene, gre tudi za neetično ravnanje Bogdana Gabrovca, kot predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije, ki ves svoj mandat glasno poudarja svojo nevtralnost do vseh članic slovenske krovne športne organizacije.

Še več Gabrovec s svojim ravnanjem in pritiski na članice Judo zveze Slovenije načrtno in zavestno krši temeljna načela Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez, katere predsednik je, in so zapisana v 7. členu Pravil Olimpijskega komiteja.

S svojim ravnanjem in vpletanjem v volilne aktivnosti in celo preferiranje izbranega kandidata, Gabrovec kot predsednik Olimpijskega komiteja, grobo napada in tepta načelo suverenosti Judo zveze Slovenije, ene najvidnejših članic Olimpijskega komiteja Slovenije.

Kako se bodo razpletle torkove volitve v Judo zvezi, pa bomo izvedeli kmalu. Vsaj sodeč po informacijah naših virov se v primeru izvolitve slamnatega kandidata Lovrencija Galufa obeta, da bo še naprej imel glavno besedo v Judoistični zvezi Slovenije sedanji predsednik OKS Bogdan Gabrovec.

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1276 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec.Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno.Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva diši po videzu za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami daje videz obvladovanja kraljice postopkov- tožilstvo. Že večkrat smo posumili po našem laičnem razmišlanju, da omenjena skupina na videz izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar po našem mnenju veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo že vrsto let navidezno s "svojo ugrabljeno hčerkico SDT" dobesedno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. Primer Klemen Boštjančič.To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1227 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

140 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1538 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1751 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

163 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Bogdan Gabrovec Lovrencij Galuf Judo zveza Slovenija volitve Miran Kos Željko Gabrovec

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vroče na Judo zvezi Slovenije! Kako želi Bogdan Gabrovec ustoličiti slamnatega kandidata Lovrencija Galufa!