Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
DOSJE KRIMINALISTIČNI OPERATIVCI LJUBA VOLMUTA: Razkrivamo imena kriminalistov, ki delujejo v interesu OBALNEGA MEHANIZMA!!!
Obalni kriminalisti Dean Jurič, Dejan Grandič, Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Heidi Fluher so se znašli v kazenski ovadbi Davida Klemenca. Preberite si ovadbo in ocenite, kdo laže in govori resnico.
prava .
Slovenija

Četrtek, 18. Avgust 2022 ob 17:04

Odpri galerijo

Dušan Ribaš, Dean Jurič, Dejan Grandič, Ljubo Volmut. (Foto: Posnetek zaslona- Primorske novice, Policija, Facebook)

V preteklosti so osrednji slovenski mediji poročali o kriminalni združbi v Kopru. Osrednje ime je bil Valon Hoxlaj oz. Cobra. Le ta je dne 21. maja 2021 dal intervju za Topnews in za glavna krivca označil vplivnega obalnega kriminalista Deana Juriča in nekdanjega vodjo koprskih kriminalistov Matjaža Hrovatina. Hrovatin se je moral soočiti tudi s strani takratne generalne direktorice slovenske policije mag. Tatjane Bobnar z izredno odpovedjo o zaposlitvi. Vzrok pa najdenih nekaj sadik konoplje pri njegovem očetu, ki je bolehal za rakom in jo je uporabljal le za lastno uporabo. A vse kaže, da je resnica popolnoma drugačna in se ponavlja stara zgodba. V več uredništev slovenskih medijev je prispela kazenska ovadba Davida Klemenca. Klemenc je udeležen v sodnem procesu, kjer se mu očita sodelovanje s Kavaškim klanom so poročale Slovenske novice. A iz več policijskih in kriminalističnih virov smo izvedeli, da vsebina njegove kazenske ovadbe drži in se je dejansko vse to dogajalo. Tako so bili v hude kriminalne rabote in v trgovino z drogo na Obali vpleteni dolgoletni "cappa di banda" obalne kriminalistične struje vzporednega mehanizma Dean Jurič, Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Dean Grandič in vse kaže naivna kriminalistka Heidi Fluher. Za vse to sta vedela ves čas sedanja notranja ministrica v Golobovi vladi mag. Tatjana Bobnar kot njen izbranec na mestu v.d. generalnega direktorja slovenske policije Boštjan Lindav. Prav Fluherjeva je vse šokantne podatke zaupala svojemu nekdanjemu službenemu kolegu Davidu Klemencu. Vendar so omenjeni le igralci, ki jih omenja v svoji ovadbi Klemenc le izvršitelji ukazov obalnih veljakov iz Splošne plovbe. Ne pozabite, da tako novi stari vodja NPU Darko Muženič in vodja urada za preprečevanje denarja Anika Vrabec Božič prihajata iz Obale. Predvsem za Juriča in Muženiča velja, da sta pod direktnim vplivom dolgoletnega obalnega kriminalista Ljuba Volmuta. Izvedeli pa smo tudi, da je Volmut opravil nekaj poslov v podjetju Draga Kosa.  Vse zapisane besede v članku nam je potrdil tudi Matjaž Hrovatin, nekdanji dolgoletni vodja koprskih kriminalistov in dolgoletni tajni sodelevec za preganjanje najhujše oblike kriminala. Sam je pripravljen razkriti še marsikaj zanimivega o ugrabiteljih policije z Obale in si enkrat za vselej očistiti ime v slovenski javnosti. Hrovatin pa se je zaradi medijske diskreditacije umaknil na delo v tujino.  Čas je, da se enkrat za vselej razkrijejo ugrabitelji slovenske policije, tožilstva in sodstva z Obale! Za njih ne velja, ali je leva oz. desna vlada. Pomembno jim je, da jim nihče ne odzvame moči in se jim ne upre, ki so si jo prigrabili ob nastanku samostojne države. Spoštovani bralci, svetujemo vam, da si ob koncu članka pozorno preberete obe kazenski ovadbi in sami ocenite, kdo vam govori resnico in kdo laže.

V našem mediju že dlje časa opozarjamo na t.i. državljansko vojno med obalnimi veljaki s prvim operativcem predsednikom Modre zavarovalnice Borutom Jamnikom in koroško vejo starih obveščevalnih struktur iz poslovnega-obveščevalnega kroga Janeza Zemljariča. Jp, Slovenija je res že od leta 1991 samostojna in neodvisna država, a to ne moremo zatrditi na področju policije, tožilstva in sodstva.

Kot je omenil samostojni novinar Bojan Požar, so stare povezave iz nekdanje službe države varnosti (UDBA/SDV) ostale v policiji, tožilstvu in v sodstvu in preko teh struj obvladujejo pomemben del slovenskega gospodarstva tako doma kot v tujini. Kdor si je prebral knjigo Vzporedni mehanizem globoke države dr. Rada Pezdirja mu je celotna zgodba jasna v nekaj sekundah.

V zadnjih tridesetih letih je vse ključne pozicije v teh institucijah prevzela obalna klika in korak za korakom spodrivala koroško vejo in prevzemala nadzor nad ključnimi institucijami v državi. Zakaj pa gospodarski-poslovni krog Boruta Jamnika ni dobil še nobene kazenske ovadbe?

V našem članku z naslovom Darko Muženič: Kako nizko mora Golob pasti, da bo prvič poiskal pomoč in odreagiral? Enako tudi Bojan Petan in bivši SDV! z dne 31. junija 2022 smo razkrili ključne igralce. Večino ključnih potez v slovenski policiji, tožilstvu in sodstvu se dogaja iz Obale. To se dogaja že vsaj trideset let. Ključno vlogo igrajo predvsem policijski, sodniški in tožilski kadri iz bazena Splošna plovba Portorož. Ali z drugimi besedami, kadri tesno povezani z Aldom Krejačičem, Antonom Karižem in Egonom Bandljem. 

Že v zgoraj omenjenem članku smo razkrili, da je v preteklosti ključne policijske operacije usmerjal sedaj pokojni diplomat Borut Šuklje. Kot smo izvedeli, bi naj njegovo vlogo v zakulisju prevzel potapljač Tanje Fajon, Miloš Njegoslav Milović. Poleg njega se omenja tudi državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo in prvega operativca Marjana Šarca, Damirja Črnčeca. Po podatkih naših policijskih virov iz Obale pa so Črnčeca že večkrat videli prespati v vasi blizu Izole.


				Foto: Prava.si			Foto: Prava.si

LJUBO VOLMUT, CAPPA DI BANDA OBALNE POLICIJSKE STRUJE  

V zgoraj omenjenem članku smo izpostavili tudi ime Ljuba Volmuta, nekdanjega kriminalista na SKP PU Koper. Preko Ljuba Volmuta imata odločilen vpliv na delovanje koprskih kriminalistov in policistov prav Aldo Krejačič in Jamnikov samooklicani rejnik Bruno Korelič. Ključni vlogi obvladovanje policije za obalno omrežje ves čas igrata PU Koper in PU Celje. Zato vas naj ne čudi, ko se pred leti znebili celjskega kriminalista Simona Goluba. Le ta je po "uradnih podatkih" padel z lestvice in se ubil. Dan pred pričanjem na Logarjevi komisiji. Čudno.

Ljubo Volmut je tista oseba, ki stoji za večino napisanih kazenskimi ovadbami proti političnim in gospodarskim nasprotnikom obalnega omrežja. To je enkrat javno povedal tudi predsednik SDS-a Janez Janša. Vendar Volmut tesno povezan z omrežjem Splošne plovbe. Tako je njegov svak bil direktor hčerinskega podjetja Splošne plovbe v tujini, Splošne plovbe Singapur. Preko tega podjetja pa so se izvajale različne finančne mahinacije. Z veseljem vse zgoraj besede potrdimo, saj hranimo za vse to dokaze v uredništvu.

Enako nam je več virov potrdilo, da je Volmut opravljal določene naloge v podjetju Draga Kosa, nekdanjega vplivnega kriminalista in prvega predsednika Komisije za preprečevanje korupcije. To nam je potrdil tudi Matjaž Hrovatin, nekdanji dolgoletni vodja koprskih kriminalistov.


				Ljubo Volmut. (Foto: Posnetek zaslona-Primorske novice)

Ljubo Volmut. (Foto: Posnetek zaslona-Primorske novice)

Volmut pa je vedno imel postavljene ljudi v vrhu PU Koper, da so lahko nadzorovali vse in jih pri njihovih poslih ni motil popolnoma nihče. Predvsem pri trgovini z drogo (kokain, heroin itd..). Ključni vlogi sta igrala Alenka Drolc in Dean Jurič. Na oddelku gospodarskega kriminala pa Darko Muženič, sedanji vodja NPU.


				Dean Jurič. (Foto: Posnetek zaslona- Facebook)

Dean Jurič. (Foto: Posnetek zaslona- Facebook)

Dean Jurić je osrednji igralec obalni igralec Ljuba Volmuta in "cappo di banda" alias "one man band" obalne kriminalitete in trgovine z drogo! Pri tem so mu pomagali oz. mu pomagajo Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Dean Grandić in Heidi Fluher!

Kdo sploh je Dean Jurič? Nihče drug, ki si je s skupino zvestih sodelavcev podjamril koprsko in s tem tudi slovensko policijo. Potrebno je vedeti, da je Juričeva skupina aktivna že vsaj petnajst let in vodena s strani Ljuba Volmuta. Kdo so ključne osebe Juriča?

To so Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Dean Grandič in žal vse kaže naivna kriminalistka Heidi Fluher (Hrvatin). Vse te obremenjajoče podatke razkrila ovadba  Davida Klemenca. Sam se nahaja že dlje časa v koprskem priporu, kjer se mu očita sodelovanje s slovensko vejo Kavaškega klana.

V odmevnem intervjuju za Topnews dne 21. maja 2021 je Valon Hoxlaj povedal, da sta za njegovo aretacijo odgovorna predvsem Dean Jurič in takratni vodja koprskih kriminalistov Matjaž Hrovatin.

Edina žrtev je bil Hrovatin, ki je s strani takratne generalne direktorice slovenske policije, sedanje notranje ministrice v Golobovi vladi mag. Tatjane Bobnar dobil izredno odpoved o zaposlitvi. Hrovatin je dejal, da sta za vse sporne akcije koprskih kriminalistov vedela tako Bobnarjeva kot sedanji v.d. generalnega direktorja slovenske policije Boštjan Lindav. A sta oba le ščitila policijske-kriminalistične predstavnike vzporednega mehanizma. Predvsem sta bila zaščitnika Deana Juriča. 

V mediju Nova24tv so dne 17. avgusta 2022 objavili članek z naslovom Nekdanja tajna sodelavca podala prijavo zoper skupino kriminalistov  med njimi tudi Jurič, ki mu je bil očitno napoti Hrovatin raziskovalne novinarke Nova24tv Sare Kovač.

V njej so povzeli del zgodbe, s katero se je moral soočiti osrednje žrtveno jagnje obalnih policijskih in kriminalističnih veljakov Matjaž Hrovatin. Po letih kalvarije se je odločil, da se ne bo več skrival pred nikomer in bo povedal svojo plat zgodbe razkril slovenski javnosti. Hrovatin je bil žrtev nameščene policijske akcije, saj so pri njegovem očetu odkrili osem sadik prepovedane konoplje. A je bil njegov oče hud rakav bolnik in si je s smolo le lajšal bolečine. Ni pa izvajal nobene prodaje prepovedane droge. Več si lahko preberete v članku na Nova24tv.


				Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv

Ob koncu članka si boste lahko prebrali obe ovadbi. V glavnih vlogah nastopajo Dean Jurič, Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Heidi Fluher. Poleg njih se še pojavlja ime kriminalista-forenzika Sebastijana Nedoha in nekdanjega policista Renata Peruša. Le ta je bil pred leti v sodnem procesu zaradi zlorabe prostitucije in trgovine z ljudmi so poročale Primorske novice dne 21.10.2011. Kot smo izvedeli, je letos umrl zaradi raka. V kazenski ovadbah se še pojavi ime koprskega kriminalista Jasmina Agiča. Za Nedoha je Klemenc v kazenski ovadbi zapisal, da je izdajal informacije najboljšemu prijatelju svojega sina, Luki Staraju, o preiskavi streljanja v Portorožu. Na spletu smo našli podatek, da je bil tudi registrirani nogometaš FC Koper in po poklicu ribič. V obeh ovadbah se pojavlja ime Eneja Bodlaja. Med policisti-kriminalisti se pojavljajo še imena Ernad Rastoder, Aljoša Zboden in Beno Tenko.

Eno osrednjih vlog pa je v kazenski ovadbi Hoxlaja odigral kriminalist Dejana Grandiča, tesni sodelavec Ribaša in Juriča. Grandič na PU Koper opravlja naloge pomočnika vodje sektorja kriminalistične policije. 

V obeh kazenskih ovadbah se poleg bratranca Cobre, Nysreta Hoxlaja pojavlja še ime večkrat obsojenega preprodajalca droge na Obali Sebastijana Fortune. Poleg njega pa se iz sveta obalnega podzemlja pojavljajo imena Bedran Shkurti, Darka Radonjić, Elton Shkurti, Aleksander Djurasevic. Darko Radonjić je lani januarja odprl samostojno podjetje, kjer se ukvarja s prevozništvom in prodajo vozil.


				Dušan Ribaš. (Foto: Posnetek zaslona-Policija, Primorske novice)

Dušan Ribaš. (Foto: Posnetek zaslona-Policija, Primorske novice)

Na spletu smo našli tudi članek iz Slovenskih novic z dne 7.julija 2022 avtorice Moni Černe z naslovom Razbili narkokartel: razkrivamo, kdo naj bi sodeloval v kriminalni združbi (FOTO). Na naslovni sliki na članku sta vidna prav David Klemenc in Nysret Hoxhaj. Kot je vidno iz članka, sta bila oba Klemenc in Hoxhaj obdolžena, da sodelujeta z Eltonom Shkurtijem. Le ta pa naj bi bil povezan z zloglasno črnogorsko kriminalno združbo Kavaški klan. Elton Shkurti pa je v zadevi Cobra po poročanju Primorskih novic in Dnevnika iz 22. marca 2018 priznal vse in dobil pet let zapora. Bedran Shkurti pa je bil pomemben igralec kriminalne združbe iz Izole.


				Nysret Hoxlaj in David Klemenc. (Foto: Posnetek zaslona- Slovenske novice, Moni Černe)

Nysret Hoxlaj in David Klemenc. (Foto: Posnetek zaslona- Slovenske novice, Moni Černe)

Poleg njih se pojavlja ime Bedrane Ahmič (Skhurti). Le ta se je znašla v albanskih medijih v povezavi s kriminalno združbo Ergysa Dashita. To si lahko preberete v članku z naslovom Si organizohej grupi i Ergys Dashit, kush ishin “kapot” e rajoneve italiane dhe detyra e sllovenes Bedrana Ahmiç objavljen dne devetega aprila 2022 v albanskem mediju Gazetaexpress.

Poleg nje se pojavlja ime Dejana Ilievskega. Na spletu smo našli, da je imel kratek čas status samostojnega podjetnika, kjer se je ukvarjal z pomožnimi gradbenimi deli in se tudi ukvarjal z dejavnostjo pretovarjanja.

V ovadbah se pojavlja ime še znanega prodajalca droge iz Obale, Kristijana Kocijančiča. Leta 2017 so v Dnevniku pisali, da je imel zaradi droge obsojeni Kocijančič sodni proces zaradi premoženja v vrednosti skoraj 146 tisoč evrov do katerega je po mnenju tožilstva prišel na nezakonit način.

V ovadbah se pojavi ime Asmirja Selimovića. Na spletu smo našli, da je lastnik podjetja Bagris, zemeljska pripravljana dela iz Ankarana. Podjetje je ustanovil 27. januarja 2021. Pojavljalo pa se še imena Matej Peroša, Aljoša Zboden, Sandi Kmetec, Oliviera in Karlo Bisachi.


				Dejan Grandič. (Foto: Posnetek zaslona- Primorske novice)

Dejan Grandič. (Foto: Posnetek zaslona- Primorske novice)

Kazenski ovadbi Klemenca in Hoxlaja razkrivata zelo sporne prakse delovanja kriminalista Deana Juriča in njegovih pajdašev! Preberite si obe ovadbi in ocenite, ali si Jurič, Ribaš, Kirbiš, Grandič in Fluherjeva zaslužijo, da opravljajo delo kriminalista! Za vsa ta dejanja sta v preteklosti vedela tako Tatjana Bobnar kot Boštjan Lindev! Kdo bo odgovarjal!?

V tekstu smo že pisali, da ključne naloge v slovenski policiji opravlja obalna klika s svojimi zvestimi pomagači. Nič drugače ni sedaj. NPU je prevzel Volmutov učenec Darko Muženič, naloge Urada za preprečevanje pranje denarja pa še obalna operativka, Anika Vrabec Božič. V preteklosti je bil dolgoletni šef na uradu Muženič.

Njegova edina naloga je bila, da prepreči kazenske ovadbe proti Splošni plobvi. Enako nalogo je imela v vrhu slovenske policije Tatja

na Bobnar, ki zaseda vrhove slovenske policije s kratko pavzo že od leta 2009. Enako njen izbranec na mestu v.d. generalnega direktorja slovenske policije Boštjan Lindev.

V objavljeni kazenski ovadbi, ki so jo delno predstavili v članku na Nova24tv se pojavljajo sledeči kriminalisti z Obale. Tako sta Klemenc in Hoxlaj sporna dejanja v trgovinah s prepovedanimi drogami očitalu "cappu di bandi" Deanu Juriču in Juričevim tesnim sodelavcem. To so Dušan Ribaš, Mitja Kirbiš, Dean Grandič in Heidi Fluher.

Objavljamo vam originalno zapisano kazensko ovadbo Davida Klemenca. Ob tem vas opozarjamo, da smo besedilo napisali v originalu, ne glede na slovnične napake, ki se pojavljajo. Ob tem boste na koncu članka lahko videli obe originalni napisani kazenski ovadbi. Preberite si vsebino in ocenite sami, ali si zgoraj našteti kriminalisti ne zaslužijo izredne odpovedi in da za svoja dejanja odgovarjajo pred sodiščem ( a to sodišče ne sme biti v Kopru op. a.).  

Kazenska ovadba proti koprskim policistom in kriminalistom na S.K.P. Koper s strani Davida Klemenca:

Spodaj podpisani David Klemenc roj. 19.11.1982 v Kopru podajam prijavo zoper skorumpirane policiste na S.K.P. Koper.

Heidi Fluher je moja znanka že dalj časa tako da mi je večkrat zaupala kako informacijo glede dela S.K.P. Koper. Za nekatere teh informacij je bila tudi finančno nagrajena. Že cca. 10 let nazaj ji je bila dodeljena naloga da se zbliža z menoj pa je le to zavrnila in mi kasneje povedala.

Začetek oktobra 2019 mi je povedala za akcijo v Izoli ko TPS (tajni policijski sodelavec op.a.) se giblje v krogih Bedrane Shkurti, Darka Radonjića in Eltona Shkurtija ter kako jih prisluškujejo, vedela pa je vse detajle saj intimno prijateljevala s tajnim sodelavcem policije kateri prihaja iz P.U. Celje. To mi je vse povedala, ko je TPS z njo prekinil razmerje.

To zgodbo sem kak teden kasneje zaupal prijatelju Nisretu Hoxsayu ko sva bila skupaj na dopustu v Turčiji, na kar mi je odgovoril da to že ve saj "Šnifi" to veselo razlaga po Izoli, saj je tudi on dobiva info iz S.K.P. od Dušana Ribaša oz. Duškota. Ko sem vse to povedal Heidi Fluher je ona povedala v službi in mi kasneje zaupala da je bil predvsem Mitja Kirbiš zelo prestrašen in radoveden o temu kdo je ta ki to govori in bi se rad srečal z njim. Da oceni kaj oseba ve in kako bi to lahko škodilo njemu in njegovemu mentorju Ribašu. Za vse to je bila kasneje H.Fluher nagrajena z boni trgovini Muller v vrednosti 250 evrov.

V obdobju po temu sva se večkrat dobivala največkrat ko je bila popoldne v službi ali dežurna in sicer v bližini S.K.P. Natančneje parking pri naselju 15.maj, kjer mi je v pogovorih zaupala več stvari glede službe in sodelavcev.

- O šefu Deanu Juriču da kako vsi vedo da je "pokvarjen in podkupljiv" ampak da je to javna skrivnost v policiji saj je dobro povezan na obeh straneh zakona in zato nedotakljiv.

-O Dušanu Ribašu da ji je kot drugi oče ter da je že dolga leta Juričev najtesnejši sodelavcev in je z njim zraven pri vseh sumljivih poslih.

- O Mitji Kirbišu da dovoli oz. ve za vse preprodaje prijatelja Peruš Renata ( tudi bivši sodelavec) da ima slike in dokaze vendar mu nič ne naredi ampak samo drži v šahu oz. ga izsiljuje da od njega dobi info, med drugim o Nysretu Hoxmaju za katerega je mogel Peruš zrihtati s tem da ga prepriča da se sestane s Kirbišem kjer bi le ta želel info o Matjažu Hrovatinu v zameno pa Hoxhaju dal datajle o njegovih postopkih katere vodijo zoper njega (N.H.).

Hoxhaj ni želel sodelovati saj mu je bilo takoj jasno da je Kirbiš nepošten. Govora je bilo tudi o Sebastijanu Fortuni, da kako eden največjih prodajalcev na Obali in kako mu nič ne morejo saj vedo da je močno povezan v vrhu koprske P.U. Dolgo niso vedeli kdo je njegova naveza, da so zaradi tega nižje rangirani krimininalisti S.K.P.-ja nemočni, so pa kasneje ugotovili da je Fortuna sodelaval z Kirbiš Mitja in predvsem Ribaš Dušan kateri je poskrbel da je bil
Fortuna vedno korak naprej pred vsemi in zato se je velikokrat izvlekel brez oz. minimalno kaznijo. Tudi v tem primeru je "javna skrivnost" da sta bila Kirbiš ter predvsem Ribaš s strani Fortune bogato nagrajena finančno kot z informacijami.

Največkrat sva debatirala o bivšem kriminalistu Matjažu Hrovatinu saj je bilo očitno da je prav on "trn v peti" vodilnim koprskega S.K.P. Vse to kar so mu naprtili da je z namenom njegove diskreditacije in uničenjem njegovega imena saj so se ga bali ker so vedeli da ima obremenilne dokaze zoper njih, da če ga uspejo odstranit iz policijskih vrst njegova beseda ne bo imela več teže, in tako se bo vse glede njih enostavno pometlo pod preprogo.

Glede Matjaža je tudi rekla da mu želijo naprtiti krajo približno 20 kg konoplje na nekem zasegu ( avtocesta počivališče Risnik). Da ker niso vodilni vedeli od kod Hrovatinu informacije o postopku glede njega so različnim delavcem razlagali različne zgodbe o temu kdo je šel Hrovatina prijavit v Ljubljano in čakali katera info se bo pojavila ( seveda so bile informacije katere so se širile lažne).

Ker je Hrovatin ob prihodu iz pripora prvega poklical Jasmina Agiča so nad njim uvedli interno neuradno opazovanje saj so sumili da prav Agič in Hrovatin sodelujeta. To so vedeli nekateri kriminalisti ki so bili blizu Juriču in Ribašu. Zaplet zgodbe nastane nekje v začetku leta 2020 ko mi je H. Fluher ponudila da lahko zrihta Nysretu pravega "bossa" Deana Juriča ter da ga ta sprejme v svoj krog, pod pogojem da se zbliža z Matjažem H. in jim pomaga ga potunkat, ter naj ga pred Juričem čimbolj očrni.

Nysret ni želel a mi j H. Pluher začela razlagati o opombah v računalniku ( ki se tičejo Hoxsaja) katere naj preverim ( kar so kasneje tudi storili) ter da lahko oni preuredijo tako da izpade da jih je napisal policist Ernad Rastoder za katerega se ve da je bil Matjažev človek tako da bo Nysret lažje verjel zgodbi katera je bila da Nysret plačuje stanovanje Eneju Bodlaju kateri v zamenu za to prevaža mamila z Nysretovim avtom Audi A3.

Kar je popolnoma izmišljeno saj že v štartu Bodlaj Enej nima vozniškega dovoljenja saj je znan po temu da ni sposoben vozit bicikla in motorja kaj šele avtomobila v katerem ni nikoli sedel za vozniški sedež ane da bi znal avto voziti ali sploh prižgat in menjat prestave. Resnica je da Hoxlaja in Bedlaja je vezalo le to da sta skupaj kadila travo.

Dal sem ji Nysretovo št. 069 900 974 nakar jo je predala Juriču. Kasneje enkrat avgusta 2020 mi je Nysret povedal da je Juriča informiral za en nasad katerega je bil dogovor da ga skupaj z Matjažem pokradla ter ga tam Jurič in njegovi ujamejo a se na koncu ni izšlo saj Hrovatin ni želel sodelovat.

Nazadnje sem imel z njo opravkav 20.10.2020 ko mi je prišla na stadion Bonifika, kjer sem pomagal organizaciji tekme, povedat da od naslednjega dne to je 21.10 Nysreta priklopijo na prišlukovanje in opazovanje.

Naj ima še cca. 2 tedna telefon pol pa naj razbije in vrže da ne bo takoj očitno in posledično sumljivo, pa tudi ne ujamejo pogovore ki sta jih imela onadva po Faceboku kjer je ona bila pod imenom Tarantela Adelaide in Heidi Tarantela z njo sem po Facebooku in aplikaciji Viber s sporočili ki se izbrišejo oz. kodiranimi komuniciral tudi jaz.

Naj še iz S.K.P. Koper omenim še neprofesionalnega kriminalista- forenzika Sebastjana Nedoha kateri je izdajal informacije o hišni preiskavi (opozoril) ter o streljanju v Portorožu osebi Luka Staraj (prvoobtoženi) kateri je najboljši prijatelj Nedohovega sina Jakoba.
David Klemenc

FOTOKOPIJA KAZENSKE OVADBE DAVID KLEMENC:

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

659 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1504 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

107 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Tue, 4. Jun 2024 at 17:14

1405 ogledov

Razkrivamo hobotnico kadrov Antona Balažeka, ki so svojo mesto našli v Golobovi Gibanje Svoboda!
V našem mediju smo že večkrat razkrivali politično poslovno omrežje nekdanjega lendavskega župana in kandidata na listi Desus-Dobra države na letošnjih evropskih volitvah Antona Balažeka. V preteklosti smo tudi razkrili, da je že dlje časa zaposlen kot svetovalec pri poslancu madžarske narodnostne skupnosti Ferenca Horvatha. V preteklosti smo tudi pisali o spornem poslu, kjer je sodeloval znan slovenski podjetnik Martin Odlazek. To smo razkrili v članku z naslovom V kakšne rabote se je z medijsko-smetarskim tajkunom Odlazkom zapletel madžarski narodnostni poslanec Ferenc Horvath? objavljen dne 19. novembra 2021.Razkrili smo tudi, da je Anton Balažek s pomočjo določenih kadrov ima določen vpliv po informacijah naših virov iz lendavskih koncev na kadre Gibanje Svoboda. Največji vpliv naj bi imel na delovanje aktualnega poslanca Gibanje svobode in nekdanjega državnega sekretarja na ministrstvu za kmetijstvo Dejana Dejan Süča. Pisali pa smo tudi o tem, da je mu j zavod Minta, ki ga je ustanovila Pomurska madžarska narodnostna skupnost nakazovali na mesec zneske v višini 4000 evrov. PMNS je takrat vodil prav aktualni poslanec DZ RS Ferenc Horvath. O tem smo v našem mediju pisali v članku z naslovom Dejan Süč, Tomaž Vesel Golobove vlade! V popoldanskem šihtu zasluži vsak mesec štiri tisoč evrov! Za kmetijstvo se mu FUČKA!! (objavljen dne 22. septembra 2022) in Madžari jezni na Dejan Süča! Kdaj bo ukrepala Irena Šinko in Süču ZABIČALA, da se naj NEHA ZAJEBAVATI S PRIVATNIMI BIZNISI! (objavljen dne 30. avgusta 2023).Zdaj pa smo v uredništvu prejeli pismo žvižgačev, ki razkrivajo kdo so v Lendavi "elita". Večina "elite" prihaja iz kroga Antona Balažeka, ki so se sedaj "prikradli" v lendavsko organizacijo trenutno največje vladne in parlamentarne stranke Gibanje Svoboda. Avtorji izpostavljajo poleg Horvatha, Balažeka in Süča še Mirjam Balažek (žena Antona Balažeka), ravnateljico Dvojezične šole Lendava Silvijo Hajdinjak Prendel, učiteljico na srednji šoli Lendava Heleno Antolin Tibaut in njenega moža, direktorica Ljudske univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc, občinski svetnik z GS Sven Serjaš in aktualna romska svetnica v lendavskem občinskem svetu in podpornica GS Nataša Horvat. Celotno besedilo si lahko preberete in ocenite sami, ali navedbe držijo.Se Anton Balažek na volitve v EU Parlament na listi Desus financira s strani Narodnostnega poslanca Ferenca Horvatha"Zanimivo kakšne denarje pobira Anton Balažek s svojim podjetjem AB Poslovne storitve Anton Balažek. Take zaslužke si ne morejo navadni Slovenci in Slovenke privoščiti. To lahko le iz denarja za Narodnosti ob asistiranju Horvatha.Največji "oboževalec" in financer Balažeka je Horvath Ferenc. Le kako da si Horvath ne izbere kakega mladega manjšinca in da možnost za zaposlitev mlademu Lendavčanu. Ne, on rajši finacira iz DZ RS upokojenca in s tem nekomu odžira dohodke. Poleg tega pa so na PMNS kupili od občine Dobrovnik prostore ( sedaj stojijo prazni) za potrebe PMNS oziroma za potrebe ene zaposlene na PMNS, ki ima zelo bližnje "prijateljske" odnose z Antonom Balažekom. Horvath Ferenc pa je Balažeku šel na roko in kupil prostore za osebno prijateljico Balažeka.No to je lendavska elita v krog katerih so vključene elite, ki se ne menijo za navadne ljudi temveč denar delijo v svojem krogu. Kdo so lendavski elitneži:Poleg Balažeka je še vidno s strani "pošteno" ( Horvath imel je ta slogan na volitvah) Ferenca Horvatha izdatno financiran Dejan Süč ( Labaratorij velikih zgodb - Dejan Süč s.p.), ki je pridobival enormne zneske ( vir Erar) pred, med in po kampanji za volitve v DZ RS. Bo pa zanimivo spremljat zaslišanja preiskovalne komisije, ki bodo doletela tudi njega , zaradi prikritega financiranja volilne kampanje Gibanje Svobode. Seveda ne smemo pozabiti na ženo Antona Balažeka- Mirjana Balažek ( 5Plus Mirjana Balažek - vir Erar).Vidni elitneži so še ravnateljica Dvojezične šole Lendava Silvija Hajdinjak Prendel, ki je mimogrede sestrična poslanca Horvatha. Verjeli ali ne kot ravnateljici je uredil s predlogom zakona o financiranju dodatka za uporabo madžarskega jezika. Znaša 15- odstotkov pri njeni plači vsak mesec. Sramota, navadni klientalizem brez primere. V kratkem bo Balažekova hčerka prestopila v Dvojezično Srednjo šolo Lendava. Zanimivo bi bilo pogledat plače direktorjev v javnih ustanovah v Sloveniji. Plača Silvije Hajdinjak Prendel ekstremno izstopa iz vrst drugih ravnateljih slovenskih srednjih šol. Lahko se tudi povpraša ministra za šolstvo Feldo. Baje pa bi lahko imela s temi dodatki višjo plačo od resornega ministra."Izjemna lendavka eminenca" je učiteljica na srednji lendavski šoli Helena Antolin Tibaut. Je zelo "vsestranska". Starši so nad njo zgroženi, saj se po njihovem mnenju vlači vsepovsod in zanemarja poučevanje svojih učencev. S svojim možem izvajata v KS Gaberje privatni biznis. Helena je predsednica KS Gaberje, njen mož pa Gaberskega turističnega društva. Kaj imajo od tega Gaberčani? Veliko delajo za nič, Helena se pa nastavlja novinarjem. Njen mož kot predsednik Turističnega društva Gaberje prodaja svoje vino na vseh prireditvah ( drugi vinarji ne morejo zraven- niti če so cenejši) in iz skupine blagajne si nakazuje denar za vino - po kdo ve kakšni ceni. Naj pa povemo da je Helena Antolin Tibaut tudi svetnica Gibanje Svoboda.Med lendavske elitneže spada tudi Rahela Hojnik Kelenc, ki je nasledila "družinski" JAVNI ZAVOD, saj je enostavno pod Antonom Balažekom za njemu podporo se je ustoličila za "večno"???? direktorica Ljudske Univerze Lendava. Rahela se pa ukvarja z razpisi za romsko problematiko, kjer je ogromno denarja. Rada se pohvali, koliko finančnih sredstev je pridobila na razpisih. Na žalost mesto in Lendava nima nič od tega. Denar se porablja za elitneže kjer zelo radi potujejo, feštajo in tako izpuhti ves pridobljeni denar.Če pa pogledamo strukturo zaposlenih na Ljudski univerzi. Zato nas ne čudi, kam gre denar, saj sta v javnem zavodu zaposlena trenutno dva občinska svetnika z liste Gibanje Svoboda! To sta: Sven Serjaš, katera žena dela na lendavski občini in Nataša Horvat. Le ta kot kandidatka Gibanje Svoboda ni prišla v občinski svet. Na ponovnih volitvah za romskega predstavnika - ker na rednih volitvah (zanimivo) ni bila kandidata - kandidira sama Nataša Horvat! Kot edina kandidatka za romsko občinsko svetnico je bila izvoljena v lendavski občinski svet. Seveda Nataša Horvat vedno negira da je iz kvote Gibanje Svoboda.Glej ga zlomka - dokaz : Nataša Horvat "romska svetnica" je bila imenovana v volilno komisijo v Dolgi vasi iz Gibanje Svoboda- kakšna slučajnost! Ja, za Natašo Horvat je mogoče slučajno za druge pač ni- tako pač je!V prejšnjem mandatu je bila občinska svetnica tudi direktorica Ljudske Univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc. Lahko rečemo, da je lendavska ljudska univerza "privatni inkubator zaokrožene celote kadrov Gibanja Svobode v Lendavi". Povezovalec pa je kdo drug kot Dejan Süč, "vajenec" Antona Balažka- ki ga je lansiral kot neuspešnega kandidata za župana Lendave.V Lendavi teh elitnežev nimajo zelo radi. Kot prvo so vrata pokazali Ferencu Horvathu, ki mu ni uspelo zasesti predsedniško mesto v krovni instituciji pomurskih Madžarov. Vsekakor imajo zadosti teh "svinjarij", ki jih je počel kot "mali Bog". A si lahko zamislite pohlepnost po funkciji in denarju, sedaj želi spremeniti celo zakon o združljivosti njegovega poslanskega mandata in vodenje PMNS. Verjemite nam, da se Marija Požonec in ostali predhodni predsedniki PMNS se obračajo v grobu s takimi predlogi.Vprašanje je ali bo Horvath v predlog uvrstil združljovost poslanskega in županskega mandata. To bi razumeli kot konstruktiven predlog. Horvath Ferenc gleda le sebe in svoje elitneže. Verjamemo, da mu bodo tudi ostali parlamentarci pokazali vrata. V kolikor ne bodo oni sami odgovarjali za take podle rabote.Bomo pozorno spremljali.....Luka Perš

Mon, 27. May 2024 at 10:26

775 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:

Mon, 27. May 2024 at 10:26

165 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:>Luka Perš
Teme
Obalna kriminalistična kriminalna klika Ljubo Volmut Dean Jurič Dušan Ribaš Dejan Grandič Heidi Fluher David Klemenc Matjaž Hrovatin Darko Muženič

Zadnji komentarji

Gauis Terrence :

13.6.2024 01:29

Mail - Cybergenie (AT) Cyberservices (DOT) C O M. W/App - +1 - 2 - 5 - 2 - 5 - 1 - 2 -0 - 3 - 9 - 1. W_E_B - Cybergeniehackpro . X Y Z. To recover lost or stolen Bitcoin and other cryptocurrencies, CYBER GENIE HACK PRO has become the go-to option for individuals and companies. Reliable and efficient recovery services are becoming more and more necessary as the cryptocurrency business expands rapidly. CYBER GENIE HACK PRO distinguishes itself from competitors by employing a group of exceptionally proficient blockchain analysts and cybersecurity specialists who use state-of-the-art forensic methods to track the flow of digital assets, even in the most intricate situations. To increase the likelihood of a successful recovery, their all-encompassing strategy combines rigorous on-chain research, calculated cooperation with law enforcement, and the most recent advancements in crypto tracking technology. Cyber Genie Hack Pro is unique in that they have recovered millions of dollars worth of digital money that was lost or stolen, and it has never wavered in its dedication to maintaining client confidentiality. Throughout the recovery process, clients can be sure that their private information and belongings will be handled with the highest care and secrecy. Cyber Genie Hack Pro offers the know-how and resources to understand the complex world of blockchain transactions and restore lawful cryptocurrency holdings to their owners, regardless of the cause—a hack, a software bug, or a straightforward human error. Cyber Genie Hack Pro, the leading authority on Bitcoin and cryptocurrency recovery, offers priceless comfort to individuals who have been harmed by the inherent dangers of the digital asset ecosystem. I was a sinking boat of lost bitcoin until Cyber Genie Hack Pro rescued me from the boat. Find Cyber Genie Hack Pro via the info above. Thank you.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

DOSJE KRIMINALISTIČNI OPERATIVCI LJUBA VOLMUTA: Razkrivamo imena kriminalistov, ki delujejo v interesu OBALNEGA MEHANIZMA!!!