Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
NE BOJ, MESARSKO KLANJE ZA ZAPUŠČINO BORUTA ŠUKLJETA V POLICIJI!!!
Zakaj izbranec Tatjane Bobnar za mesto generalnega direktorja slovenske policije Boštjan Lindav ni dobil mandata? Odgovor je preprost. V ozadju poteka krvavi politični boj za zapuščino umrlega Boruta Šukljeta,dolgoletnega režiserja policijskih akcij.
prava .
Slovenija

Sobota, 3. December 2022 ob 12:15

Odpri galerijo

Boštjan Lindav, Borut Šuklje, Tatjana Bobna, Damir Črnčec, Boštjan Šefic (Foto: Posnetek zaslona- Vlada Republike Slovenije, Wikipedia, Hudo.si, STA)

Ali ste presenečeni glede zakulisnih igric v slovenski policiji? Notranja ministrica Tatjana Bobnar je kot pridna šolarka "počistila" 150 kadrov svojega predhodnika, ministra za notranje zadeve v zadnji Janševi vladi Aleša Hojsa. Pri tem ji je pomagal v.d. GPU Boštjan Lindav. Glej ga zlomka, za "nagrado" Lindav ni dobil mandata generalnega direktorja policije. Zakaj ne? Nič posebnega, v ozadju poteka "NE BOJ, MESARSKO KLANJE" za zapuščino letos umrlega po dolgotrajni bolezni "naravne smrti" Boruta Šukljeta. Nekdanji notranji minister v Drnovškovi vladi (1999-2000) in dolgoletni diplomat je bil tista oseba, ki je v ozadju sugeriral, dajal napotke medijem in sodelavcem organov pregona in bil osrednji režiser medijskih-policijskih akcij proti t.i. motečim poslovnim konkurentom njegovih naročnikov. Tako v gospodarstvu kot v politiki. V osrednjih vlogah se pojavljajo po informacijah Požareporta in Dnevnika sedanja piarovka Gibanje Svobode Vesna Vukovič, državni sekretar na ministrstvu za obrambo Damir Črnčec in neformalni svetovalec za varnost predsednika vlade Roberta Goloba Miloš Njegoslav Milović. Časnik Delo pa že namiguje, da bi bil lahko naslednik Bobnarjeve Boštjan Šefic, dolgoletni prvi operativec Boruta Šukljeta. Spletni medij Domovina pa namiguje na Damira Črnčeca. Vse kaže, da hoče obalno omrežje grobarja dela slovenskega pomorstva panično na novo postaviti svoje omrežje z kadri, ki so sedaj obljubili zvestobo njim.  

Takoimenovana slovenska tranzicijska levica ne more iz svoje kože. Levosredinska vlada pod vodstvom Roberta Goloba bi morala z lahkoto odvoditi sedanji mandat vlade do 2026. Stranka Gibanje Svoboda ni enotna stranka, ampak je nastala kot produkt starih levih političnih strank ter različnih struj s področja gospodarstva, sodstva, tožilstva in policije. Gibanje Svoboda ni nič drugega kot DEMOS, ki je klavrno propadel. Tako se bo v bližnji prihodnosti zgodilo tudi s Svobodo. 

Še več, kot smo v našem mediju že večkrat ugotavljali, so v stranki Gibanje Svoboda struje, ki že desetletja med sabo bijejo t.i. državljansko vojno. V njej se že desetletja spopadata t.i. obalna struja s prvim operativcem predsednikom Modre zavarovalnice Borutom Jamnikom in koroška struja starih obveščevalnih sil nekdanje službe državne varnosti sedaj že hudo dementnim Janezom Zemljaričem.

Če si želite predstavljati, kako funkcionirajo nekdanji pripadniki službe državne varnosti si poglejte srbsko serijo Tajkun in opazujte lik Balše. Lik Balša je vse tisto, kar poimenujemo pod izrazom vzporedni mehanizem. Balšo pa z lahkoto lahko zamenjate s slovenskim resničnostnim likom kot je Dragan Isajlovič, sedaj ponosni gradbinec novih nepremičnin v Ljubljani.

S to vojno enostavno t.i. večji del slovenske desnice nima nič. Razen tistih, ki pripadajo omrežju fantka vatikanskega kardinala Franceta Rodeta. Dobro veste, kdo so tile fantki na spomladanskem polu. Zelo dobro se ve kakšna je sprega med Rodetom in vsemogočim tožilstvom. Poznavalci pa zelo dobro vedo, kako "neodvisno" dela tožilstvo. 

Nekaj dni po zmagoslavju leve sredine na predsedniških volitvah in sedaj še na referendumu bi vsak pričakoval, da bodo vladali mirno in brez pretresov. Predvsem ob dejstvu, da so do njih servilni tudi večinski mediji v naši državi. A vse kaže, da gre spet za račun brez krčmarja.


				Vesna Vukovič in Damir Črnčec po informacijah Bojana Požarja rušita kar štiri ministre sedanje Golobove vlade. (Foto: Posnetek zaslona-Požareport)			Vesna Vukovič in Damir Črnčec po informacijah Bojana Požarja rušita kar štiri ministre sedanje Golobove vlade. (Foto: Posnetek zaslona-Požareport)

Dvojec Vuković-Črnčec želita spodnesti notranjo ministrico Tatjano Bobnar! Medija Požareport in Dnevnik prišla do podobnih imen, ki rušijo Bobnarjevo! Tatjana, si mogoče pozabila, kdaj si se zamerila obalnemu omrežju grobarja dela slovenskega pomorstva?!!!

Več slovenskih medijev je poročalo, da na zadnji seji vlade niso hoteli trenutnemu v.d. generalnega direktorja GPU Boštjanu Lindavu podeliti mandat generalnega direktorja GPU. Vzrok za to naj bi bil, da je sedanja ekipa notranjega ministrstva pod vodstvom nekdanje dolgoletne višje uslužbenke policije Tatjane Bobnar premalo odločna pri čiščenju nekdanjih policijskih in kriminalističnih kadrov iz pretekle Janševe vlade.

Janšo zelo radi etikirajo dominantni mediji s "fašistom" in "diktatorjem." Pa čeprav niti približno nikoli zares ni obvladoval policije, še manj pa je imel možnost nastavljati t.i. svoje kadre!!!

Vendar v obsežni izjavi ministrstva za notranje zadeve je jasno zapisano, da so prečistili z vsemi "problematičnimi" kadri t.i. nekdanje oblasti in jih odstranili z odločanja.

"Politika se mora končati pred vrati generalnega direktorja policije," je dejala sedanja notranja ministrica Tatjana Bobnar. Pri čemer pa z veliko verjetnostjo lahko zapišemo, da sploh ni lagala. Saj to obvladujejo postkomunistične struje tranzicijske levice. Najmanj pa politika.

Sama pa je tudi zatrdila, da so premestili znotraj policije že 150 kadrov, ki so jih nastavili v času zadnje Janševe vlade.


				V Petanovem Dnevniku razkrivajo podobne informacije kot jih je v preteklosti razkril Požareport. Nič, le Petanovi obalni obveščevalci so se znašli na stranskem tiru. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)			V Petanovem Dnevniku razkrivajo podobne informacije kot jih je v preteklosti razkril Požareport. Nič, le Petanovi obalni obveščevalci so se znašli na stranskem tiru. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)

V nadaljevanju pa je tudi povedala, da bo vztrajala z Lindavom kot svojim kandidatom za generalnega direktorja Policje. Ali bo v tej bitki zmagala Bobnarjeva, bomo videli.

Eden najbolje obveščenih novinarjev v državi Bojan Požar je v seriji člankov ( Izpoved specialca: Milović je žul, začeli smo na Catch the cash, za Jankovića ven metal Rogovce, a pri Golobu gre predaleč, Najbolj prikrivano ozadje Golobove vlade: Vojak, agentka pod krinko novinarke in specialec, Vodovodarji: Negola, Golobov neformalni svetovalec za varnost proti direktorju Sove, Kako si plačujejo novinarje: Golobovih 103 tisoč evrov samo za eno novinarko s portala Necenzurirano in Pri Golobovih hud boj za oblast: Vukovičeva in Črnčec rušita kar štiri ministre: Bobnarjevo, Loredana, Brežana in celo Kumra) razkril, kdo nosi hlače v Gibanju Svoboda.

Jasno je, da je to predvsem ena osrednjih dolgoletnih medijskih operativk Boruta Jamnika in nekdanja novinarka Dnevnika, Siola in Necenzurirano Vesna Vukovič, sedaj formalno zaposlena kot vodja stike z javnostjo v Gibanju Svoboda.

Poleg nje pa se v člankih Požarja kot osrednja protoganista pojavljata še Damir Črnčec in Miloš Njegoslav Milović. Vloga Milovića v Gibanje Svoboda je predvsem razjezila sedanjega predsednika UEFA Aleksandra Čeferina. To pa zaradi nerazščičenih računov med (postkomunističnimi strujami) Čeferinom in Milovićem v preteklosti.


				Neformalni svetovalec Roberta Goloba Miloš Njegoslav Milović ima še neporavnane račune s predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom. Na sliki s Tanjo Fajon, ko sta se skupaj potapljala še z Neformalni svetovalec Roberta Goloba Miloš Njegoslav Milović ima še neporavnane račune s predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom. Na sliki s Tanjo Fajon, ko sta se skupaj potapljala v skupini "dvajsetih" ljudi. (Foto: Prava.si)

Zanimivo je tudi to, da je Dnevnik v lasti poslovneža Bojana Petana( njegov poslovni imperij "za jajce drži" postkomunistična kolaterala zloglasnega sklada York)  v članku z naslovom Tatjana Bobnar vrgla rokavico Robertu Golobu novinarjev Zorana Potiča in Petra Lovšina  Kaj Golob "(ovi)" sporoča "(jo)" Bobnarjevi in policiji zapisali sledeča dejstva v obeh člankih.

"Po zamenjavi oblasti so v policiji zamenjali skoraj vse problematične policijske vodje in jih nadomestili s kompetentnimi kadri. Ukinili so tudi Hojsovo upravo avtocestne policije, števec vseh premestitev pa naj bi se bližal številki 150. Vedno več naših sogovornikov je tako prepričanih, da je v ozadju obračuna z Bobnarjevo in vrhom policije zgolj boj za vpliv na policijo in informacije, s katerimi razpolaga." (članek Tatjana Bobnar vrgla rokavico Robertu Golobu)

V nadaljevanju se razkrije ista informacija kot v člankih Bojana Požarja. Osrednji vpliv na aktualnega premiera slovenske vlade Roberta Goloba glede policijskih zadev imata Damir Črnčec, sedaj državni sekretar na Šarčevem ministrstvu za obrambo in neformalni svetovalec Goloba Miloš Njegoslav Milović. 

"Kot smo že poročali, so bili v policiji in njenem centru za varovanje in zaščito postavljeni pred dejstvo, kdo in kako bo varoval Goloba, pri čemer je morala policija vladi prepustiti policiste, ki jih je odbral vodja Golobove skupine, nekdanji specialec in Milovićev kolega Robert Kešpert," so zapisali v Dnevniku.


				Obalni kriminalist Dean Jurič in njegova hiša v Ankaranu. (Foto: Posnetek zaslona-Prava, Google maps, Youtube)

Obalni kriminalist Dean Jurič in njegova hiša v Ankaranu. (Foto: Posnetek zaslona-Prava, Google maps, Youtube)

Mogoče je na prvi pogled presenečenje, da se v člankih Dnevnika pojavljajo identična imena kot jih je prej v svojih člankih razkril Bojan Požar. V resnici ne. Le obalni obveščevalci Bojana Petana so se spet znašli na stranskem tiru v sedanji vladi Roberta Goloba ali pa jih takoj razkrijejo drugi osrednji slovenski mediji, če se dogovorijo za kakšno službo v (para) državnih podjetjih. 

Tudi v našem mediju smo že večkrat zapisali, kdo ima glavno besedo pri postavljanju ključnih kadrov v slovenski policiji, tožilstvu in sodstvu. V resnici gre predvsem za obalno omrežje grobarja dela slovenskega pomorstva. Se čudite, zakaj so v javnosti morali nekaterih resnih očitkov o njunem spornem delovanju očistiti tako sedanjega direktorja NPU Darka Muženiča in njegovega obalnega prijatelja in kriminalista Deana Juriča. 


				Boštjan Šefic se je v preteklosti zapletel v hud škandal na Sovi. Veljal je za prvega zaupnika Boruta Šukljeta. (Foto: Posnetek zaslona-Svet24 in RTV Slovenija)			Boštjan Šefic se je v preteklosti zapletel v hud škandal na Sovi. Veljal je za prvega zaupnika Boruta Šukljeta. (Foto: Posnetek zaslona-Svet24 in RTV Slovenija)

Boštjan Šefic, prvi operativec Boruta Šukljeta! Umrli diplomat in nekdanji notranji minister v Drnovškovi vladi po dolgi bolezni "naravne smrti" Šuklje bil dolgoletni režiser za specialne medijske-policijske akcije proti motečim igralcem slovenskega gospodarstva in politike!

Zanimivo, v članku z naslovom Kdo bo svetoval predsednici in kdo ne v časniku Delo z dne 3. decembra 2022 novinark Barbare Eržen in Suzane Kos je ob koncu članka zastavljeno vprašanje nekdanjemu svetovalcu za naciolano varnost Boštjanu Šeficu v kabinetu odhajajočega predsednika države Boruta Pahorja. Med drugim piše, da se Šefic v zakulisju pojavlja kot naslednik ministrice Bobnarjeve, a te izjave Šefic ni želel komentirati. Spletni medij Domovina pa namiguje, da bi lahko bil naslednik Bobnarjeve kar sam Damir Črnčec.

Mogoče je pa res čas, da se po dolgih letih razkrije, kdo je bil dlje časa angel varuh obalnih grobarjev na eni strani in  režiranje policijskih akcij na t.i. moteče akterje v slovenski politiki in gospodarstvu na drugi strani. Kdo je bila ta oseba? Letos umrli Borut Šuklje, nekdanji notranji minister v Drnovškovi vladi (1999-2000). Šukljetova smrt pa bi lahko dali v isto skupino "naravnih smrti in delovnih nesreč" kot so v preteklosti svojo življensko pot končali poslovneža Peter Rigl in Robert Rotar in kriminalist Simon Golub. 

Eden vidnejših operativcev Šukljeta je bil Boštjan Šefic. Z njim se je večkrat sestajal na različnih lokacijah po Obali. To nas niti ne čudi, če na kratko pogledamo kariero Boštjana Šefica.

Od leta 2000 je bil dlje časa zaposlen v Sovi in je skrbel za črni fond denarja SOVA-e v podjetju Webs. Zaradi tega se je pred leti znašel v hudi aferi. Kasneje je s Sove odšel v službo nekdanjega agenta SDV Zorana Debeljaka v podjetje ECOSEC, poslovno svetovanje, d. o. o.

Od leta 2013 do 2020 pa se je gibal na različnih položajih po ministrstvih. V preteklosti je Svet24 v članku z naslovom   Utrujen kakor Šefic: njegova tajna preteklost novinarja Simona Rojca zapisali, da Šefic velja za odličnega prijatelja nekdanje premierke, sedaj morebitne bodoče ministrice v Golobovi vladi Alenke Bratušek in nekdanjega krta stranke SAB Iztoka Puriča. Sedaj so se spet vsi znašli v stranki Gibanje Svoboda. Naključje?!!!

Šefic je bil državni sekretar na notranjem ministrstvu od leta 2013 do 2018. V času obrambne ministrice Katičeve v Šarčevi vladi je bil od septembra 2018 do do marca 2019 njen svetovalec. V aprilu 2020 pa je v tretji Janševi vladi prevzel naloge sekretarja v kabinetu ministra za notranje zadeve Aleša Hojsa za področje problematike migracij. Novembra 2020 pa je postal svetovalec za nacionalno varnost pri predsedniku države Borutu Pahorju.


				Foto: Prava.si			Foto: Prava.si

V preteklosti "prijatelji", sedaj smrtni sovražniki! Vse le zato, kdo bo zmagovalec Šukljetove zapuščine!!

V enem izmed naših člankov smo razkrili, kdo so ključni strici t.i. nečakov sedanje Golobove vlade (DOSJE STRICI NEČAKOV GOLOBOVE VLADE: Razkrivamo strice Požarjeve sedmerice, ki vladajo s slovenskimi MILIJARDAMI!!!). Kot se dogaja poslednja bitka na področju upravljanja z milijardami v lasti slovenskih (para) državnih družb, se isto dogaja na področju policije.


				Foto: Prava.si

Foto: Prava.si

Potrebno je vedeti, da so v preteklosti bili v simetriji moči slovenske policije, tožilstva in sodstva povezani nekdanji agenti SDV, omrežje grobarja dela slovenskega pomorstva in vatikanski vpliv kardinala Rodeta predvsem na slovensko tožilstvo. Težava je nastala, ker se je z zmago Gibanje Svoboda popolnoma izgubila moč nekdanjih fantov službe državne varnosti. Okrepili pa sta se predvsem obe drugi struji. Niti ena od njih ne mara liderja desnice Janeza Janšo, ker je preko Boruta Petka pod prevelikim vplivom Boruta Jamnika. Zato vas naj ne čudijo zadnje poteze stranke Nova Slovenija.


				Borut Šuklje. (Foto: Posnetek zaslona-Blog Boruta Šukljeta)

Borut Šuklje. (Foto: Posnetek zaslona-Blog Boruta Šukljeta)

Kaj se sedaj dejansko dogaja? Nič posebnega, le to, da v živo spremljamo "NE BOJ, MESARSKO KLANJE" za postkomunistično nasledstvo Boruta Šukljeta. V razvejani mreži Boruta Šukljeta se pojavljajo tako imena nekdanjih predsednikov/ podpredsednikov Odvetniške zbornice Slovenije (predvsem tistih, ki so bili poslovno povezani z obalnima podjetjema Splošna plovba in Luka Koper), odvetnikov vidnih političnih predstavnikov na t.i. levici in desnici, vidnih policijskih funkcionarjev v oddelkih za gospodarski kriminal, pranje denarja na GPU in "medijskih morilcev" v osrednjih slovenskih medijih. Nič, en odvetnik (ica) pa je tudi zaradi brezveznega FUKANJA zakuhal(a) padec ene izmed slovenskih vlad v preteklosti. Jebiga, se zgodi!!!

Težava se je zgodila, da je "nenadoma" Šuklje po dolgotrajni bolezni umrl "naravne smrti." Z drugimi besedami, trenutnim akterjem se je ponudila življenjska priložnost za zasedbo prestola. Seveda kot v vsaki zgodbi v bitki za prestol se je tudi tukaj zgodilo, da naslednik noče biti eden, ampak jih hoče biti več. Podobno kot se je dogajalo po nenadni "naravni smrti" Petra Rigla.


				Tudi poslovnež Robert Rotar je umrl sumljive smrti. (Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv)

Tudi poslovnež Robert Rotar je umrl sumljive smrti. (Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv)

Potrebno je vedeti, da prestolonaslednik lahko postane nekdo iz Obale oz. tisti, ki bo vestno izpolnjeval ukaze omrežja grobarja dela slovenskega pomorstva. Eden osrednjih igralcev tega omrežja je nekdanji vodja SK PU Koper Ljubo Volmut. Njegova dolgoletna protežiranca sta trenutni manj sposobni in konfliktni direktor NPU Darko Muženič in po  neuradnih, a zanesljivih informacijah Nova24tv sveža delovna interventna pomoč na NPU obalni kriminalist Dean Jurič. NPU in vodstvo policije pa te informacije do sedaj še nista zanikala.


				Poslovnež Peter Rigl je Poslovnež Peter Rigl je " umrl naravne smrti." Nekaj dni oz. en dan pred smrtjo je bil pri zdravniku. Izvidi so pokazali, da je popolnoma zdrav. Naslednji dan je umrl med partijo golfa zaradi "posledic zastoja srca." To se je zgodilo leta 1999. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Ne smemo niti pozabiti niti na nekdanjega pretendenta za prestol SDS, ki se je preveč približal Urški. Po informacijah Bojana Požarja pa je Črnčec s svojimi prebranimi ciljnimi podatki navdušil tudi trenutnega naivnega predsednika vlade Roberta Goloba.

Za Črnčeca se ve, kar smo v našem mediju že večkrat zapisali, da se je v mandatu Šarčeve vlade spustil v vojno z grobarjem slovenskega gospodarstva v podobi modrega dečka z Dunajske 119 v Ljubljani. Seveda neuspešno, ker je prehitro odnehal!!! Črnčec pa je po porazu zmotno spoznal, da je bolje z Obalo sodelovati kot pa iti z njo v brezpredmetno vojno. Kaj se sedaj dejansko dogaja? Nič posebnega, le to, da v živo spremljamo "NE BOJ, MESARSKO KLANJE" za nasledstvo vpliva na policijo Boruta Šukljeta. Po vzoru vojne, ki še traja za prevzem vpliva v gospodarstvu in energetiki Petra Rigla. Prav Rigl je bil tvorec elektro lobija v naši državi.

V času epidemioloških razmer v zadnji Janševi vladi pa je potekala tudi t.i. načrtna spreobrnitev Črnčeca v poslušnega izvajalca nalog obalnega omrežja grobarja delnega slovenskega pomorstva.

Po zelo zanesljivih informacijah se je Črnčec pol leta nahajal v eni izmed hiš v naselju Jagodje blizu Izole. Še več, prebival je v objektu, katerega je bil lastnik eden izmed izvršnih direktorjev DUTB-a Aleksander Lozej. Lozejeva žena pa je seveda sodnica v Kopru. Poznavalci vedo o njenem sojenju veliko povedati.


				Tudi kriminalist Simon Golub je umrl v Tudi kriminalist Simon Golub je umrl v "delovni nesreči."(Foto: Posnetek zaslona-Dnevnik)

Zato nas ne smejo presenetiti informacije zaradi nepodaljšanja mandata sedanjega v.d. direktorja GPU Boštjana Lindava. Spoštovani državljani, ste že pozabili, da sta Lindav in Tatjana Bobnar v preteklosti dolgo desetletje zasedala pomembne vodilne funkcije v slovenski policiji? Vprašajte se, v imenu koga?

Vse bolj se dozdeva, da sta Bobnarjeva in Lindav bili le še eni figuri v preteklih režijskih policijskih akcijah Boruta Šukljeta. V resničnem življenju ali pa v hollywoodskih filmih in serijah se dogaja vedno en in isti modus operandi. Po smrti mafijskega šefa v krvavem boju njegovi nasledniki velikokrat počistijo za njegovimi najožjimi sodelavci.

Zelo verjetno je, da hoče Šefic v ozadju svojega novega pridobljenega položaja odstraniti Bobnarjevo, Lindava ter še druge igralce v policiji, ki predstavljajo brez svojega mesije potencialno nevarnost kot sneta sekira.


				Boštjan Lindav, Borut Šuklje, Tatjana Bobna, Damir Črnčec, Boštjan Šefic (Foto: Posnetek zaslona- Vlada Republike Slovenije, Wikipedia, Hudo.si, STA)			Boštjan Lindav, Borut Šuklje, Tatjana Bobna, Damir Črnčec, Boštjan Šefic (Foto: Posnetek zaslona- Vlada Republike Slovenije, Wikipedia, Hudo.si, STA)

Na koncu bomo z veliko žalostjo ugotovili, da ne gre za nič drugega; kako najbolj učinkovito obdržati protipravno pridobljene premoženjske koristi in njihovo davčno učinkovito repatriacijo iz davčnih oaz v Slovenijo. Policija ni v lasti t.i. levih in desnih kot pravi Bobnarjeva. V tridesetih letih pa je že vsem jasno, da gre za spopad postkomunističnih kriminalnih struktur za prevlado v policiji. Nič, čaka nas NE BOJ, MESARSKO KLANJE!!!

P.S: Kaj bosta v tej situaciji naredila tandem Gregor Golobič in Bojan Petan? Ali imata sploh še kaj prave moči!!!

Luka Perš

  

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1141 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec. Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu so zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno. Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami obvladuje kraljico postopkov- tožilstvo izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo s svojo ugrabljeno hčerkico SDT dobesno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1147 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

133 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1502 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1744 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

158 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Policijska zapuščina Boruta Šukljeta Borut Šuklje Tatjana Bobnar Boštjan Lindav damir crnčec Robert Golob Miloš Njegoslav Milović Vesna Vuković

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

NE BOJ, MESARSKO KLANJE ZA ZAPUŠČINO BORUTA ŠUKLJETA V POLICIJI!!!