Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
DOSJE STRICI NEČAKOV GOLOBOVE VLADE: Razkrivamo strice Požarjeve sedmerice, ki vladajo s slovenskimi MILIJARDAMI!!!
Samostojni novinar Bojan Požar je razkril sedmerico vplivnih politično-gospodarskih posameznikov, ki so osrednje figure odločanja v sedanji vladi dr. Roberta Goloba. Mi vam razkrivamo njihove strice.
prava .
Slovenija

Četrtek, 13. Oktober 2022 ob 09:47

Odpri galerijo

Aldo Krejačič, Borut Jamnik, Bruno Korelič, Franc Rode, dr. Robert Golob, Janez Zemljarič. (Foto: Posnetek zaslona- Primorske novice, Radio Krka, Twitter, Wikipedija, STA)

Bojan Požar je razkril, da so v času sedanje vlade najbolj vplivni predsednik vlade RS dr. Robert Golob, predsednik Modre zavarovalnice Borut Jamnik, član uprave Save Matej Narat, predsednik SDH Žiga Debeljak, finančni minister v Golobovi vladi Klemen Boštjančič, nekdanji predsednik vlade Anton Rop in lobist Marko Pogorevc. Zato smo se odločili, da vam tokrat razkrijemo njihove strici. Med njimi so tudi Bruno Korelič, Aldo Krejačič, Janez Zemljarič in Franc Rode. Vse kaže, da se po dolgem času vračajo na sceno Yesovci z Žigom Debeljakom, da izpolnijo svoj dolgoletni načrt prevzem najpomembnejših gospodarskih družb v Sloveniji. Vse to z blagoslovom Boruta Jamnika. Obalni operativec z Dunajske 119 v Ljubljani je svoj imperij pripeljal pred dokončno implozijo. V boju in uničevanju igralcev poslovnega kroga Janeza Zemljariča si je pomagal s slovenskim sodstvom, policijo, tožilstvom, nadzornimi institucijami, slovenskimi (para) državnimi družbami in skladi. Jamnik je mislil, da njegova parkirišča v tujih skladih se ne bodo nikoli obračunala. A je prišla vsakokratno letno plačilo parkirne v obliki plačila obresti. Jamnik je pripeljal situacijo tako daleč, da grozi kolaps sistema. S tem bi se zgodil tudi kolaps in uničenje Slovenije. S tem pa bi obalni gospodje izpolnili svojo ljubezen do Padanije. Nič, Jamnik pač potrebuje kaos. V Golobovi vladi se je pravkar pričel. 

Slovenija se je lahko leta 1991 dokončno osamosvojila in postala po tisočeletju vladavine pod Rimljani, Hasburžani in Jugoslavijo dokončno samostojna država. Svojo samostojnost smo imeli nekje do leta 2004, ko smo vstopili v Evropsko Unijo. Takrat smo dobili novega izvršnega gospodarja iz Bruslja. A dokler bo EU koristna predvsem slovenskemu gospodarstvu, ne glede na vse, je še vedno "najboljša" rešitev med najslabšimi. 

Zakaj smo pričeli s takšnim uvodom? Popolnoma preprosto. V času balkanske morije v 90.ih so se države nekdanje Jugoslavije osamosvojile in postale samostojne, a so ključne politične-gospodarske posle na območju nekdanje Jugoslavije še vedno opavraljale stare jugoslovanske strukture. Tako so na območju Balkana zavladali dolgoletni črnogorski predsednik (vlade) države Milo Đukanovič, udbaški kadri hrvaške HDZ, kader Slobodana Miloševiča srbski predsednik Aleksandar Vučić in dolgoletni voditelj Republike Srbske Milorad Dodik. 

V ta mozaik dodajte ščepec predvsem obalnih in koroških struj iz Slovenije in balkanski cirkus je popoln. Zakaj vam to pripovedujemo? Predvsem zaradi zgodb o elektriki, plinu, nafti in droge na območju Balkana. Vsi zgoraj našteti balkanski akterji tvorijo balkanski krog dolgoletnih spornih poslovnih političnih praks na Balkanu. Čas je, da tudi slovenski mediji od ta levih in desnih začnejo vsa dogajanja v Sloveniji povezovati v skupno balkansko zgodbo in bodo hitro prišli do presenetljivih zaključkov.

V našem mediju smo že predstavili v članku Dosje Petrol: Kako je slovenska-balkanska kamarila vzporednega mehanizma zavladala v poslih z nafto in plinom na Balkanu!!! zgodbo o balkanski naftni kamarili. Igralci se menjajo, a modus operandi od rajnke Jugoslavije ostaja enak. Poslovne-politične procese na območju Balkana je odlično v svoji knjigi Vzporedni mehanizem globoke države opisal ekonomist in raziskovalec polpretekle zgodovine dr. Rado Pezdir. 
				Foto: Prava.si			Foto: Prava.si

Elektro balkanska hobotnica bo pokopala sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba!

Tudi aktualni predsednik vlade dr. Robert Golob naj ne misli, da lahko mirno spi. Njegov "otrok", slovenska elektro hobotnica Gen-I s šestnajstimi hčerinskimi podjetji v tujini se bo korak za korakom razpletla.

Še kot novinar Nova24tv sem v uvodu v članku svoji nekdanji novinarski kolegici zapisal, da je na lepe oči izginilo v času vladavine Goloba na Gen-I pol milijarde evrov. Na vsa vprašanja je Robert Golob odgovoril v oddaji Tema dneva na Nova24tv in očitke o izginuli pol milijarde evrov označil za smešne in plod domišljije.


				Foto: Prava.si			Foto: Prava.si

Vendar pa je več razkritij enega najboljših slovenskih raziskovalnih novinarjev Bojana Požarja nakazovalo, da so se tudi v družbah Gen-I, Gen in Gen-energija izvajali večkrat "kreativno vodstvo." Spomnite se samo spornega nakupa Elektro energije, najpomembnejše hčerinske družbe Elektro Ljubljane v roke Gen-I. Posel sta izpeljala Golob in Andrej Ribič (nekdanji dolgoletni direktor Elektro Ljubljana), oba sedaj pomembna akterja stranke Gibanje Svoboda. Takratni direktor Elektro energije pa je bil sedanji resorni minister dr. Bojan Kumer.

Ob razkritju spornega poslovanja s kosovskim veleposlanikom na Hrvaškem Martinom Berishajem družbe Gen-i Beograd so se pojavile še druge sporne zgodbe, v katerih je osrednjo vlogo igral Golob. To so bile sporne zgodbe hčerinskih družb v tujini družbe Istrabenz sistemi in Istrabenz-Gorenje ( predhodnice Gen-I) in morebitnih poslov (koncesij) s hidroelektrarnami v Republiki Srbski, spornih potez na mestu državnega sekretarja za energetiko v Drnovškovi tretji vladi ali le vzdrževanje enega od parkirišč svojega znanca iz Dunajske 119 v Ljubljani.


				Foto: Prava.si			Foto: Prava.si

V našem mediju Prava smo predstavili nekaj dejstev, ki smo jih videli z njihovih poslovnih poročil. Z več poznavalci energitke v Sloveniji in na Balkanu smo govorili, da bi moral biti čisti letni dobiček Gen-I vsaj med tri do pet odstotkov od vseh celoletnih prihodkov. Glej ga zlomka, Gen-I je imel v povprečju dobiček vsega 1,72 % in po naših izračunih je na ta način izpuhtelo na lepe oči vsaj 322 milijonov evrov v času vladavine dr. Roberta Goloba. 

Albanski analitik Astrit Gashi je ob razkritju afere s kosovskim veleposlanikom na Hrvaškem Martinom Berishajem, v povezavi z denarnimi nakazili beograjske podružnice Gen-i poudaril, da je Gen-i v samem vrhu srbske elektro mafije. “Gen je ključni del srbske energetske mafije, ki jo vodita Vojin Lazarevič in Damir Fazlić. Na to omrežje sta bila povezana bosansko podjetje in fiktivno podjetje iz Londona,” je zatrdil in dodal, daje bilo Kosovo leta prisiljeno kupovati elektriko od podjetja Gen, pri katerem naj bi Berishaj služil kot posrednik.


				Na levi strani sporna balkanska elektro-energetska prijatelja sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, Vojin Lazarević in Damir Fazlić. (Foto: Posnetek zaslona- BalkanInsight in Capital.ba)			Na levi strani sporna balkanska elektro-energetska prijatelja sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, Vojin Lazarević in Damir Fazlić. (Foto: Posnetek zaslona- BalkanInsight in Capital.ba)

Dodaten kontekst je ponudil ekonomist Dragan Radović, ki je med drugim pojasnil, da v Srbiji na letni baz izgine za 1,2 milijardi evrov elektrike, na celotnem segmentu energetike pa za kar 12 milijard. 

Predvsem trditvam Astrida Gashija potrjujeta dva članka, ki smo jo našli na svetovnem spletu. O spornih potezah dvojca Lazarevič in Fazlić in podjetju Rudnap si lahko preberete v članku Fiktivnim fakturama oštetili budžet Srpske za 1,5 miliona KM spletnega medija Capital.ba in članek z naslovom Balkan Energy Moguls’ Financial Woes Deepen objavljen v spletnem mediju BalkanInsight.

Ob tem vam priporočamo še v branje analizo o Elektroprivreda Srbija dolgoletna bančnika, ekonomista Branka Dragaša. Prav njegova analiza razkriva balkanski modus operandi delovanja največjih balkanskih energetskih podjetjih.

Strici Požarjeve sedmerice so Bruno Korelič, Aldo Krejačič, Janez Zemljarič in Franc Rode! Koroška struja Janeza Zemljariča umira na obroke, obalna struja se rešuje pred implozijo in kam se bo obrniča Pogorevčeva struja dečkov!?

Samostojni novinar Bojan Požar je v članku EKSKLUZIVNO: 7 VELIČASTNIH, KI KADRUJEJO PO DRŽAVNIH FIRMAH IN OBVLADUJEJO MILIJARDE. VSA IMENA IN NJIHOVA TEHNOLOGIJA razkril sedanje osrednje najpomembnejše politično-poslovne igralce na slovenski sceni. 

To so trenutni predsednik vlade dr. Robert Golob, predsednik Modre zavarovalnice Borut Jamnik, član uprave Save Matej Narat, sedanji predsednik Slovenskega državnega holdinga (SDH) Žiga Debeljak, minister za finance v Golobovi vladi dr. Klemen Boštjančič, nekdanji predsednik vlade Anton Rop in nekdanji direktor policije in nekdanji dolgoletni uslužbenec na Telekomu Marko Pogorevc.


				Foto: Posnetek zaslona-Požareport			Foto: Posnetek zaslona-Požareport

V našem mediju smo že večkrat pisali, da že več let poteka t.i. državljanska vojna med obalno strujo pod vodstvom prvega operativca Boruta Jamnika in koroško strujo starih obveščevalnih struktur iz poslovnega miljeja Janeza Zemljariča. Dolgoletne vladarje vzporedne mehanizma dohiteva starost in so korak za korakom izgubljajo svojo moč. Sami pa vse kaže nimajo dovolj inteligentnih naslednikov (nečakov in vnukov), da bi obvladovali ključne odločitve v slovenskem gospodarstvu.

Zato bomo v nadaljevanju razkrili "strice iz ozadja" omenjene sedmerice. Mogoče ne veste, a izraz "strici iz ozadja" si je domislil nihče drug kot Borut Jamnik.

1. Predsednik vlade dr. Robert Golob


				Foto: Posnetek zaslona- Nova24tv, fotomontaža Demokracija

Foto: Posnetek zaslona- Nova24tv, fotomontaža Demokracija

Pa gremo po vrsti. Držijo informacije, da sedanji predsednik vlade dr. Robert Golob ne prepušča ključnih kadrovskih pozicij svojim ministrom in koalicijskim partnerjem. Ja, Golob je navajen na menedžersko samoodločanje iz časa Gen-I in tudi gospodarsko-politično ni tako naiven kot so bili njegovi predhodniki na njegovi zadnjih levih vlad po Drnovšku ( Borut Pahor, Alenka Bratušek, Miro Cerar in Marjan Šarec).

Potrebno je tudi vedeti, da je bil oče Roberta Goloba, Valentin Golob, od leta 1976 do 2002 direktor Soških elektrarn. Energetika je bila sedanjemu predsedniku vlade "položena v zibko." Tudi sam je bil med osrednjimi protoganisti ustanovitve Holdinga slovenskih elektrarn (HSE) in elektro hobotnice GEN-I.

Lahko se Robert Golob čuti še tako močnega, ne sme pozabiti, da je bil Gen-I le eden izmed najpomembnješih parkirišč za parkiranje deležev podjetij in delnic Golobovega dolgoletnega znanca iz Dunajske 119 v Ljubljani, predsednika Modre zavarovalnice Boruta Jamnika.

2. Predsednik Modre zavarovalnice Borut Jamnik


				Predsednik Modre zavarovalnice Borut Jamnik. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Predsednik Modre zavarovalnice Borut Jamnik. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Predsednika Modre zavarovalnice Boruta Jamnika smo že večkrat označili za osrednjega operativca obalnih struktur. Njegov stric iz ozadja je njegov "samooklicani rejnik" Bruno Korelič, nekdanji dolgoletni predsednik uprave Luke Koper. Kdor ima vzvode moči v Luki Koper, nadzoruje slovensko gospodarstvo so nam že večkrat zaupali zelo dobri poznavalci slovenske medijske scene.

Jamnik je svoje ljudi (Andrej Prah) nastavil v različne "neodvisne državne institucije" ( Agencije za trg vrednostnih papirjev, Agencija za varstvo konkurence itd...), ministrstvo za finance, SDH, DUTB in s pomočjo svojega Združenja nadzornikov Slovenije v nadzorne svetove (para) državnih družb. A ste se kdaj vprašali, zakaj Borut Jamnik se še nikoli ni javno soočil s policijskimi preiskavami in postopki?

Odgovor je preprost, saj mu je varovanje pred policijskimi-tožilskimi-sodnimi organi zagotovil krog Alda Krejačiča, nekdanjega dolgoletnega direktorja Splošne plovbe. V naših člankih smo razkrili strukturo obalnih policijskih kadrov (Darko Muženič, Dean Jurič, Ljubo Volmut), v prihodnje bomo razkrili še Krejačičevo shemo posameznikov v sodstvu.

Hitro boste presenečeni, kdo je vse bil zaposlen v Splošni plovbi in kasneje postal pomembna figura v slovenskem pravosodju. Poleg njiju pa je potrebno omeniti še nekdanjega dolgoletnega direktorja Istrabenza Janko Kosmine in pokojnega Jožeta Krajnca iz Intereurope. To so ključne osebe, ki ves čas Jamniku varujejo hrbet, da se lahko igra igrice kaosa z vsakokratno vlado v zadnjih petnajstih letih.

3. Matej Narat, član uprave Sava


				Matej Narat. (Foto: Posnetek zaslona-Hudo.com)

Matej Narat. (Foto: Posnetek zaslona-Hudo.com)

Sledeči je Matej Narat, član uprave Sava. Sam izhaja iz poslovnega kroga Janeza Zemljariča. Nekdanji sporni bančnik se je v preteklosti soočil z veliko kazenskimi ovadbami in bil tudi obsojen.

Hitro je spoznal, da je bolje biti na strani, ki ima pred roko pravice dobesedno mir. Ni mu preostalo drugega, da se je uklonil Jamnikovi volji in se parkiral v Savi.

Ne smemo pozabiti, da je Jamnik v Savi zgradil ekipo, da mu nadzoruje "državo v državi" na področju turizma. Poleg Narata so bili pomembni členi Save še Klemen Boštjančič, Dejan Rajbar ( vodilni uslužbenec Save, predstavnik sklada York v Sloveniji in eden izmed vodilnih uslužbencev sklada Elements Capital), Vanessa Grmek ( vplivna uslužbenka SDH).

Pomemben delež naložb Save se skriva tudi v obalnem turizmu. Zato nas ni presenetila poteza Jamnika, da se je javno angažiral ob morebitni prodaji deleža York morebitnim "madžarskim" kupcem. Upajmo le, da bo SDH izvedel revizijo poslovanja Save od obdobja 2012 do 2022, kot je ob prodaji Save državnemu SDH sprejela zadnja Janševa vlada.

4. Žiga Debeljak


				Žiga Debeljak na združenju Yes- Združenje mladih managerjev Slovenije. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Žiga Debeljak na združenju Yes- Združenje mladih managerjev Slovenije. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Sledeči je Žiga Debeljak. Slovenska javnost mu je hitro nadela vzdevek levi Matoz zaradi pomembnih funkcij na področju slovenskega gospodarstva. Debeljak si je svojo kariero zgradil v Merkatorju in Gorenju. Po naših informacijah si naj bi s čudnimi posli po Balkanu naj Debeljak nakopičil za več deset milijonov evrov vredno premoženje v nepremičninah v državah nekdanje Jugoslavije. Enako je zapustil tudi Gorenje v času pred (po) prevzemu kitajskega Hisensa. Z velikimi rdečemi številkami, ki jih je pridelal skupaj z morebitnim novim nadzornikom Debeljakovega SDH,  deček pri Celju Franja Bobinca, nekdanjega dolgoletnega predsednika uprave Gorenja. Ne smemo pozabiti, na dolgoletno sodelovanje Debeljaka z Melito Kolbezen, pomembno sodelavko Debeljakovega vodenja Merkatorja. Skupaj sta podjetniške moči združila v podjetju Advicu.

Med drugim je avtor članka v svojem članku  Žiga Debeljak, “najljubši prijatelj” Zorana Jankovića, se skupaj s svojo zaupnico Melito Kolbezen vrača na sceno v podjetju Advico! objavljen v Nova24tv se razkrije, da je v resnici osrednji usmerjevalec Debeljaka nihče drug kot Borut Jamnik. Kje so se njune poti združile? V združenju Yes-združenje mladih managerjev Slovenije. Dolgo je v tem interesnem združenju svojo moč ohranjala za svoj vpliv tudi odvetnik Miro Senica in gospodarstvenik Janez Škrabec. A sta oba odpadla, združenje pa je preplavil predvsem vpliv denarja mednarodnega LGBT lobija. V tem združenju so imeli pomembno besedo dečki. Med njimi tudi Marko Pogorevc, še en dolgoletni poslovni partner Jamnika, ki skrbi predvsem za mir na desnem spektru.

Tako je Jamnik oba korak za korakom odpikal in ju poslal na smetišče zgodovine. Škrabec svoj imeperij rešuje v Belorusiji, Senica pa izgublja en pomemben primer za drugim.

5. Finančni minister v Golobovi vladi Klemen Boštjančič


				Finančni minister v Golobovi vladi dr. Klemen Boštjančič. (Foto: Vlada RS)

Finančni minister v Golobovi vladi dr. Klemen Boštjančič. (Foto: Vlada RS)

Kdo je dejanski goddfather finančnega ministra Klemna Boštjančiča? Sam nam je ob prisegi dejal, da za sabo nima ne stricev ne tetk. Ima pa tudi pozitivno mnenje o Borutu Jamniku. Velikokrat se omenja, da Boštjančič spada v Jamnikov krog. Res je, da se lahko dobršni meri zahvali prav Jamniku, da je prišel tako v Savo kot sedaj na mesto finančnega ministra v trenutni vladi.

Vendar smo ob prebiranju članka Menedžer, ki je izgubil partijo v Dnevniku opazili, da je svojo kariero pričel kot Petrolov štipendist. Takrat, ko je bil izvršni direktor Petrola Jože Petrovič.

V Petrolu je vztrajal vse do leta 1997, več kot deset let. Poznavalci scene trdijo, da bi za Boštjančičem stal isti kot za Jamnikom, nekdanji direktor Luke Koper Bruno Korelič. 

6. Nekdanji predsednik vlade Tone Rop


				Anton Rop. (Foto: Posnetek zaslona-Youtube)

Anton Rop. (Foto: Posnetek zaslona-Youtube)

Sledeči je naveden Tone Rop. Dolgoletni kader Janeza Zemljariča. Znani so sestanki Zemljariča in Ropa v eni izmed stavb na Dunajski ulici v Ljubljani.

O Tonetu Ropu bi marsikaj povedal znani ajdovski podjetnik Aleš Štrancar, ko so hoteli njegovo podjetje Bia Separations dobesedno uničiti Tone Rop, sin Janeza Zemljariča, odvetnik Vladimir Zemljarič ter sam Zemljarič.

Skupaj z Ropom pa sta sodelovala tudi v nekaterih obalnih projektih, ki so se končali klavrno. Rop pa s pomočjo svoje partnerke Melite Župevc ( zaposlena v kabinetu predsednika vlade RS dr. Roberta Goloba) se po dolgem času vrača na slovensko poslovno-politično sceno.

Vse kaže, da mora odpadke na prostem trgu pobirati tudi Jamnik, da si mora pomagati s kadri koroškove in dečkove struje. Rop pa tudi ni skrival ugodja in se je hitro prilagodil Jamnikovim odločitvam. Žal Janez Zemljarič na Ropa več nima vpliva, saj je nekdanji dolgoletni vpliv vodja vzporednega mehanizma je popolnoma dementen in preživlja dneve v enem izmed domov za upokojence v Ljubljani.

7. Lobist Marko Pogorevc


				Marko Pogorevc. (Foto: Posnetek zaslona- Fotomontaža Demokracija, Prava.si)			Marko Pogorevc. (Foto: Posnetek zaslona- Fotomontaža Demokracija, Prava.si)

Za finale je Bojan Požar razkril Marka Pogorevca. O njem se je že v preteklosti pisalo, saj je svojo lobistično moč črpal predvsem z dolgoletnega položaja na Telekomu. Komu pripada Pogorevc? Skrbi za poslovne interese poslovnega kroga kardinala Rodeta. Pogorevčeve predstavnike se zelo rado poimenuje za dečke.

Tukaj se lahko spomnimo na znameniti intervju hrvaškega kardinala Milana Simčiča, ki smo ga objavili v našem mediju. "Socialisti boste vladali, mi pa bomo nadzorovali gospodarstvu", je med drugim povedal.

Prav ta struja ima tudi pomemben vpliv na del slovenskega tožilstva. Cerkveni dostojanstveni v naši državi pa si še danes nočejo priznati, da so jim dve zelo uspešni gospodarski družbi Zvon 1 in 2 uničili podtaknjeni udbaški kadri vzporednega mehanizma. Upajmo le, da so se iz te zgodbe kaj naučili. 

Jamnikov implozični poker lahko Slovenijo pripelje v kolaps! Ali bo napihnjeni Jamnik šel rakom žvižgat zaradi plačil "obrestnih parkirnin" v tujih skladih!? Modri deček z Dunajske 119 v Ljubljani preživi, če v vsaki vladi ustvari kaos!

V sedanji situaciji se zdi, da so na sceno zavladali spet Yesovci. Vendar so težave mnogo hujše. Poslovni milje Janeza Zemljariča umira korak za korakom ter se vdaja v usodo političnih gospodarskih spletk modrega dečka z Dunajske 119 v Ljubljani. Tudi ta modri deček prihaja iz družine krščanskih socialistov, a ga je hitro poskusila "prevzgojiti" izolska rdeča teta Breda Pečan. Ob tem pa ji je pomagal tudi Korelič. Jamnik je bil že nekajkrat v preteklosti opozorjen, da naj ne pozabi, da ga je ustvarila UDBA.

Borut Jamnik je v igri, da spodnese koroško  strujo starih obveščevalnih struktur Zemljaričevega kroga s pomočjo tujih skladov. Nad izvrševalce koroške struje je poslal policijo, agencije in sodstvo, da se jim je njihov imperij sesul. Prevzeli so jih večinoma tuji (slovenski) investicijski skladi (Elements Capital, York, Apolo, Alfi itd...). Državljan Kane slovenskega gospodarstva pa se sooča tudi s tem, da mu primanjkuje kadra. Zato velikokrat pobere za svoje interese prav tiste, ki jih je malo prej potunkal in nad njih pošiljal policijo, tožilstvo, sodstvo in medije. Modri deček z Dunajske 119 v Ljubljani ni pozabil niti to, da je dosegel, da so Gregor Golobič, Bojan Petan, Sebastjan Selan čim bolj odaljeni od stranke Gibanje Svoboda.

V ta namen je bila pripeljana nekdanja novinarka spletnega medija Necenzurirano, Siola in Poslovnega Dnevnika (gospodarska rubrika v Petanovem Dnevniku) Vesna Vuković, prva violina v štabu Golobove stranke. Vukovičeva opravlja le v prispodobi naloge t.i. Jamnikovega policista in skrbi, da se nepridipravi ne bi slučajno "spajdašili" z Golobom. Predvsem na druščino okrog Petana in Gregorja Golobiča ( Selan, Bonanza, Franci Zavrl, Nikola Damjanič itd....  

A je pozabil, da parkirnina pri tujih skladih stane v obliki letnih obresti. Jamnik je prišel v situacijo implozije, ko se mu lahko imperij v rokah obalnih gospodov sesuje kot hišica iz kart. Zato mu ustreza vsakokratni kaos v vsakokratni vladajoči eliti. Za njega ni pomembno, ali bo vladal Janša ali Golob. 

Prve zametke kaosa so že na vidiku. Draginjska kriza na področju plina, hrane, elektrike je prvi resni preizkus sedanje Golobove vlade. Vendar se je že na krizi elektrike in povišanja cen električne energije ugotovilo, da je bila omenjena kriza v Sloveniji umetno ustvarjena. Le zato, ker je večina najpomembnejših elektro trgovcev v državi raje plačala pogodbene kazni v višini 10 % in so raje podpisali nove pogodbe z veliko dražjimi cenami. O Golobovi potezi, da je prodal po zelo nizkih cenah za deset let v tujino in jo sedaj od istih odkupuje po šestkrat dražji ceni pa raje sploh ne smemo izgubljati.

Bojan Požar je predstavljal eksluzivnih 7 trenutno najpomembnejših politikov-gospodarstvenikov v Sloveniji. Mi smo vam predstavili njihove strice. Saj še veste, kdo si je izmislil izraz "strici iz ozadja"?

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1141 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec. Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu so zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno. Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami obvladuje kraljico postopkov- tožilstvo izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo s svojo ugrabljeno hčerkico SDT dobesno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1147 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

133 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1502 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1744 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

158 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
STRICI NEČAKOV GOLOBOVE VLADE Aldo Krejačlč bruno korelič borut jamnik franc rode marko pogorevc Žiga Debeljak Tone Rop Klemen Bočtjančič Robert Golob Lazič Fazič

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

DOSJE STRICI NEČAKOV GOLOBOVE VLADE: Razkrivamo strice Požarjeve sedmerice, ki vladajo s slovenskimi MILIJARDAMI!!!