Slovenija
Fantovska druščina Amarja Ličine NI POSILILA DOMŽALSKE LOLITE! "Posiljena" petnajstletnica imela že 50 neresnih fantov!!!
Vrhovna državna tožilca Hinko Jenull in Mirjam Kline v primeru matere Suzane Kocjančič spodkopavata "vladavino prava"!!!
DOSJE KRIMINALISTIČNI OPERATIVCI LJUBA VOLMUTA: Razkrivamo ime naročnika strelskega dogodka v Portorožu!
Ali nam grozi kolaps dobave zdravil za lekarne?!
Dejan Süč, Tomaž Vesel Golobove vlade! V popoldanskem šihtu zasluži vsak mesec štiri tisoč evrov! Za kmetijstvo se mu FUČKA!!
Pol milijona nepovratnih sredstev letno za razvojne projekte Elektra Ljubljana
Dosje ACTUAL IT: Obalni fantje izvedli državni udar! DVA MESECA SABOTIRALI DELOVANJE LUKE KOPER, TOVOR PA TOVORILI V TRST!!!
Agencija za varnost prometa z odmevno akcijo "Najhitrejši včasih ne pridejo na cilj"
Mojca Prelesnik zavrnila večino naših zahtev o ustrezni izobrazbi slovenskih sodnikov! LJUDSTVO, SODBA JE VAŠA!
Žrtev Romana Uranjeka:"Uriniral mi je po obrazu in telesu, polival vroči vosek po telesu, porival steklenico v vagino..."
Mariborski plesni učitelj Jure Krajnc nov spolni in fizični Smodej na kulturni sceni? Proti njemu že vložena kazenska ovadba!
Razkrivamo primer sodne dražbe Dušana Smodeja! Na njej se lahko borite za dve sliki Uranjeka! Upnica Smodeja je Tina Šturbej!
Mladoletnica fafala kurac Smodeju v avtu, če ne, bi jo ubil!Smodejevi prijatelji jo gledali omamljeno z GHB! Kje je policija!
Ali je leta 2004 takratni novinar Mladine in član NSK Jaša Kramaršič Kacin omamil in analno posilil mladoletnega fanta?!!!
Ali bo afera Smodej rodila še novo korupcijsko afero v zdravstvu? Objavljamo nova šokatna pričevanja Smodejevih žrtev!
Objavljamo popravek in odgovor policije o Ivanu Mijatoviču! Vasković trdi, da se je vse zgodilo 2019!
Zadnje objave
prikaži časovnico