Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Za koga je v JLA in po JLA kuhal Poklukar? Zakaj je lahko afera Poklukar past za Janšo s stranI DVOJCA ODPADNIKI JLA- OBALA!
Nekomu moraš biti zelo lojalen, saj se tam zberejo vsi obveščevalni podatki in opažanja skrbno izbranih natakarjev.
prava .
Slovenija

Petek, 9. Februar 2024 ob 04:50

Odpri galerijo

Boštjan Poklukar. Milan Kučan in Janez Janša. Odgovor Boštjana Poklukarja na Facebooku. Napisana prošnja Boštjana Poklukarja za vstop v TO z dne 19.8.1991. Odločba ministrstva za obrambo s podpisom Janeza Janše, da je Poklukar postal To z dnem 17.7.1991. (Foto: Facebook, Topnews, Insajder)

Spoštovani notranji minister Boštjan Poklukar, vaš odgovor je navadno norčevanje. To ni odgovor vreden ministrskega položaja. Vso spoštovanje do poklica kuharja. Ravno tako do oseb, ki imajo telent in znajo dobro kuhati. Kuhanje v družbi, kuhanje med prijatelji, kuhanje v politiki in kakršno koli podobno kuhanje je pa eno najbolj zavržnih dejanj, ki pa na ministrskem položaju ne bi smelo imeti mesta. Takšne lastnosti pomenijo izredna korupcijska tveganja, promovirajo negativno selekcijo in imajo za posledico najnižjo kvalitativno raven pri svojem delu. Edino kar je obalni strukturi ostalo za hec je, da si pokurijo SD, Novo Slovenijo in še vojaško-gospodarsko-politično koroško. Zdaj pa se lahko še okoristimo s borčevskimi in penzionističnimi organizaciji. Pa en lep pozdrav od Ankaranskega Hrvatinskega hriba. Potrebno pa je izkoristiti še preostali del vojaških udelžencev JLA, ki so bolj ali manj sodelovali pri osamosvojitvi Sloveniji. Ali pa kuhali. Afera Poklukar je zanima predvsem iz dejstva, ali bodo odpadniške strukture JLA in akterjev grobarjev dela slovenskega pomorstva in gospodarstva ujele v past predsednika stranke SDS Janeza Janše? Razkrivamo vse malenkosti, kako so dejansko scenaristi Ankaranskega Hrvatinskega hriba s pomočjo svetovalcev odpadnikov JLA celotno afero naštudirali do malenkosti. Nič, čaka se samo 3 4 HOP, da bo afera Poklukar postala osrednja novica v slovenskih dominantnih medijih. Zanima nas, za koga je Poklukar kuhal v JLA in po JLA kuhal? Za Prigožina vemo. Kuhal je Putinu. Za Poklukarja pa ne vemo. Ne moreš biti kar tako kuhar v vojaškem hotelu na Bledu. Nekomu moraš biti zelo lojalen, saj se tam zberejo vsi obveščevalni podatki in opažanja skrbno izbranih natakarjev. Ne more ena manjša skupinica v državi začeti zasedati vse pomembne funkcije v državi. Pa če tudi ti Obala to podeli kot¨tolažilno nagrado za pretekle zasluge! Ali so vam dani lažni položaji vredni za tolažilno nagrado?

Dobro jutro, spoštovani notranji minister Boštjan Poklukar. V aferi Poklukar smo dobili tisto, kar smo hoteli. Zelo verjetno sva oba medija Insajder in Prava sprovocirala toliko notranjega ministra Boštjana Poklukarja, da se je odzval na očitke.

Foto: Posnetek zaslona- Insajder

Po predstavljeni dokumentaciji in zapisih nekdanjega obveščevalca Antona Peinkirherja se je dalo razbrati, da je bil takrat Poklukar v enoti JLA na Gorenjskem. Naši viri so nam povedali, da je Poklukar služboval v vojašnici JLA v Ratečah kot kuhar. Še več, Anton Peinkiher v članku z naslovom Lažni »heroj osamosvojitve« z »množico medalj«: Zakaj so na MORS očitno »antidatirali« odločbo o zaposlitvi Poklukarja (2) zapiše sledeče:

" V skladu s pozivom Predsedstva RS o odpoklicu starešin in civilnih oseb na službi v JLA, z dne 27.6.1991, ki je zagotavljal prestopnikom iz JLA enake statusne in socialne pravice kot v JLA, bi namreč Poklukar, če bi res prestopil iz JLA v TO v predpisanem roku do 18.7.1991, dobil odločbo MORS za dela in naloge KUHARJA, ne pa vojaškega INŠTRUKTORJA, ker je Poklukar leta 1989 končal 3 letno gostinsko srednjo šolo na Bledu, smer kuhar, in se po dosegljivih podatkih 1989 tudi zaposlil v JLA kot civilna oseba na službi v JLA, kot kuhar v vojaškem hotelu JLA »Svoboda« na Bledu.V začetku leta 1990 je Poklukar odšel na služenje vojaškega roka v JLA in se v začetku 1991 vrnil v službo v JLA v Sloveniji, v vojaški hotel Svoboda na Bledu, na delovno mesto kuharja, kot poklicni pripadnik JLA. Ob tem Poklukar na vsa vprašanja v zvezi s prestopom iz JLA in glede njegove zaposlitve v JLA ne odgovarja."

Še enkrat vam pokažemo vsa vprašanja spletnega medija Insajder, ki so jih že maja 2023 poslali notranjemu ministru Boštjanu Poklukarju.

To so novinarska vprašanja medija Insajder z dne 23.5.2023.

1. Katero poklicno šolo in kdaj je to šolo končal, katero smer?

2. Kje je bila ministrova prva zaposlitev, kje, kdaj, in v katerem odobju je bil tam zaposlen?

3. Kje je bil zaposlen leta 1991, v kateri ustanovi in na kakšnem delovnem mestu?

4. Ali je služil vojaški rok do leta 1991 in kje, v kateri enoti in na katerem mestu?«

Ker v sedmih dneh niso podali nobenih konkretnih odgovorov jim je uredništvo Insajderja 30. maja 2023 poslalo novih deset vprašanj:

1. Kdaj in kje je g. Poklukar prestopil kot pripadnik JLA iz JLA v TO?

2. Kje, na katerem štabu TO je podpisal prestopno izjavo?

3. Kje je ta njegova prestopna izjava?

4. Na katero delovno mesto in kdaj se je zaposlil v TO?

5. Ali je bil usposobljen za to delovno mesto v TO ob zaposlitvi leta 1991?

6. Ali je opravil zdravniški pregled za zaposlitev v TO leta 1991?

7. Kdo mu je v 3. PŠTO Kranj - Gorenjska pokrajina TO, pomagal pri zaposlitvi v TO?

8. Ali je v jeseni 1991 kuhal in prevažal hrano na Pokljuki, v Kranju in Ratečah?

9. Ali je v jeseni in zimi 1991 z avtomobilom za dostavo hrane na Pokljuko ali drugje povzročil karambol z avtomobilom TO ter se zvrnil s ceste?

10. Kdaj se je v TO zaposlil kot vojaški policist in ali je imel za to delovno mesto potrebne kompetence in usposabljanja, tudi opravljen zdravniški izpit in varnostno preverko, ker je vojaški policist tudi takrat bil pooblaščena uradna oseba in nosil osebno orožje?"

Na vsa ta vprašanja je molčal. Vse do današanjih dni. Na večino od teh vprašanj tako ni odgovoril. Tako da v primeru notranjega ministra Boštjana Poklukarja ŠE VEDNO OSTAJA ODPRTIH VEČ VPRAŠANJ kot odgovorov.

Se Poklukar s svojim odgovorom norčuje iz vseh državljanov?! Zakaj javno nočete odgovoriti, ali ste povzročili prometno nesrečo z vozilom Teritorialne obramb v jesenkih-zimskih mesecih 1991? Za koga ste kuhali v JLA in po JLA?

Vse kaže, da so informacije o začetkih kuharske kariere sedanjega notranjega ministra dosegle tudi vrh ministrstva za notranje zadeve. Le ta se je na očitke odzval s sledečim odgovorom:

Sodeč po odgovoru sedanjega ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja lahko sklepamo, da je bil v času osmosvojitvene vojne kuhar v vojašnici TO v Ratečah. Kot kaže je res bil, saj smo v komentarjih pod objavo prebrali odgovore, ki potrjujejo navedbe Poklukarja.

Ampak spoštovani notranji minister, vi niste s tem odgovorom rešili popolnoma nič. S tem ste samo ovrgli, da zelo verjetno niste bili pripadnik JLA v času osamosvojitvene vojne. To je to. Kaj pa ostala vprašanja. Kaj se dogajalo na Pokljuki? Zakaj molčite oziroma nočete odgovoriti, ali ste z vozilom teritorialne obrambe v jesenskih- zimskih mesecih povzročili prometno nesrečo in se zvrnili s ceste? Ali sklepate, da tega niste dolžni pojasniti slovenskim državljanom?

Prošnja Boštjana Poklukarja. Kot je zapisal notranji minister Boštjan Poklukar: "S papirji pa smo se ukvarjali po zmagi!" (Foto: Posnetek zaslona- Insajder)

Spoštovani notranji minister Boštjan Poklukar, vaš odgovor je navadno norčevanje. To ni odgovor vreden ministrskega položaja. Vso spoštovanje do poklica kuharja. Ravno tako do oseb, ki imajo telent in znajo dobro kuhati. Kuhanje v družbi, kuhanje med prijatelji, kuhanje v politiki in kakršno koli podobno kuhanje je pa eno najbolj zavržnih dejanj, ki pa na ministrskem položaju ne bi smelo imeti mesto. Takšne lastnosti pomenijo izredna korupcijska tveganja, promovirajo negativno selekcijo in imajo za posledico najnižjo kvalitativno raven pri svojem delu.

Foto: Prava.si

Ali je Boštjan Poklukar ???"speči agent"???? odpadniške vojaške struje iz "gorenjske JLA elite?" Halo, SOVA in KNOVS, kje ste???!

Stvar je v resnici zelo resna. Boštjan Poklukar se je po končani tri letni kuharski šoli na Bledu zaposlil kot kuhar v blejskem hotelu Svoboda. V svojem odgovoru tega minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar ni zanikal, da je kuhal za gorenjsko JLA vojaško elito. Ne bi nas čudilo, če se je takrat mladi Poklukar zelo sprijateljil z nekaterimi iz vojaške JLA gorenjske elite. V gorenjskem delu JLA sta sodelovala kasnejši general vojne za Slovenijo Janez Slapar, pa isto se je takrat po gorenjskih koncih potikal kasnješi šef logistike na MORS Ludvik Zvonar.

Zelo dobro se ve, da v omrežju vojske poteka ves čas boj med odpadniškimi silami iz vojaških struktur JLA in osamosvojiteljev. Točno tako stanje je bilo na Ministrtvu za obrambo leta 1991. Potekal je boj med odpadniško strujo kadrov JLA in prihajajočim vojaškim kadrom osamsvojiteljev.

Kdo bi bil bolj primeren kandidat za odpadniško omrežje JLA kot mlad kuhar, ki je pridno kuhal pripadnikom JLA? Vedeli so, da zaradi telesnih predspozicij bo zelo verjetno v vojski kuhar. Veste, tudi v vojaških kuhinjah se marsikaj govori. Tukaj se lahko vprašamo, kdo mu je dejansko omogočil politično kariero.

Vprašanje Boštjana Poklukarja sploh ni nedolžno. Glede na vsa nepojasnjena vprašanja se sprašujemo kje je Slovenska obveščevalna služba? Še več, o vseh nejasnostih pred slovensko javnostjo bi moral
spregovoriti tudi trenutni minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in nemudoma predstaviti vso dokumentacijo. Le prikazana dokumentacija in zelo obširen javni zagovor glede na do sedaj znane uradne podatke o Poklukarju.

Kaj čaka KNOVS??? Že torek bi morala biti IZREDNA SEJA KNOVS-a !!! Že v torek bi moral minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar odgovarjati na vprašanja članov komisije o svoji preteklosti v JLA. Zakaj je o tem molči v svoji uradni biografiji? A ga je sram, da je bil kuhar za gorenjsko vojaško JLA elito v hotelu Svoboda na Bledu? Če tega ne bi načrtno prekrival bi to imel zapisano med svojo uradno biografijo na straneh MNZ. PIKA!


Milan Kučan in Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-Topnews)

Ali bodo odpadniki JLA in Obala v past ujeli Janezo Janšo v aferi Poklukar?

Verjetno ste že ugotovili, da v našem mediju vidimo članek in nam je zelo hitro jasno, zakaj se je pojavila novica o zamolčani preteklosti Boštjana Poklukarja prav sedaj in načrtno v spletnem mediju Insajder.

Korak za korakom vam bomo hoteli prikazali scenariste, producente in igralce v novi filmski uspešnici Svobodni JLA kuhar Poklukar. Nam je bilo zelo sumljivo, zakaj se je zgodba v spletnem mediju Insajder pojavila prav sedaj v tem trenutku. Sami trdimo, da njihova osnovna zgodba drži in da je zelo verjetno, da minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar res zavaja slovenske državljanje s svojimi uradnimi podatki. Sodeč po zadnjem odgovoru Poklukajra se lahko sklepa, da je bil pripadnik TO v Ratečah kot kuhar.

Zakaj se je omenjena afera pojavila na spletnem mediju Insajder? Ker gre za enega ključnih medijev, ki spadajo v orbito starojugoslovanskih JLA vojaških struktur. Ni čudno, da se v članku lepo vidijo odtisi odpadniške struje iz vojaške strukture JLA v Sloveniji. Zato nas niti ne čudi, da je pod članki podpisan prav Anton Peinkirher.

Potrebno je vedeti, da so prav strukture omrežja grobarja dela slovenskega pomorstva po cesti pobirali odpadnike vojaške struje JLA. Nekje je bilo potrebno delati. Zato so izumili pojem korporativna varnost. Svoje sposobnosti so dokazovali v podjetjih akterjev grobarjev dela slovenskega pomorstva ter v slovenskih ugrabljenih institucijah, kjer imajo škarje in platno že vsaj zadnjih dvajset let.

Zdaj pa v čem je glavni catch 22 afere Poklukar? Afera bo prej ali slej eksplodirala v slovenski javnosti (saj imajo vsi akterji povzročitelji afere i motiv, da to tega pride). Na vsa do sedaj predstavljena dejstva bo Poklukar zelo težko preživel afero. Zelo dvomimo, da ne bodo na 3 4 HOP na poziv Obale skočili osrednji slovenski mediji.

Kaj je je ključen motiv v tej zgodbi? Da vključiš popolnoma vse akterje, ki samo čakajo na 3 4 HOP poziv Obale, da postanejo igralci v aferi Poklukar. Jasno je, da minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar molči o svoji preteklosti z razlogom. Kako se je vse to lahko zgodilo in kaj se je dogajalo lahko več preberete na Insajderju.

Zdaj se ve, da je nekdo Boštjanu Poklukarju naročil, na kak način se bo lahko zaposlil v strukturah Teritorialne obrambe. On je le izpolnil tisto, kar so mu naročili. Ves preostali proces so izpeljali drugi, ki jim je bilo v interesu, da bo Boštjan Poklukar imel dostop do informacij znotraj Teritorialne obrambe.

Kdo se je sedaj znašel v situaciji CATH 22? To je nihče drug kot predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša. Zakaj? Ker je v tistih prelomnih osamosvojitvenih časih zasedel mesto obrambnega ministra. Brez podpisa Janeza Janše v vlogi obrambnega ministra Boštjan Poklukar ne bi moral postati pripadnik TO in kasneje v Slovenskih vojskah. To je več kot očitno dejstvo. Tega se enostavno ne more zanikati. A sodeč po odgovoru Poklukarja, je bil v osamosvojitveni vojni pripadnik TO in se je s papirji ukvarjal po zmagi. Mogoče po tem odgovoru obstaja logična razlaga tistih dveh dokumentih, ki jih je predstavil Insajder.

Odločba ministrstva za obrambo s podpisom takratnega obrambnega ministra Janeza Janše. (Foto: Posnetek zaslona- Insajder)

Zdaj pa se hitro spomnimo, kaj se najbolj očita pravosodni ministrice dr. Dominiki Švarc Pipan. Da pred podpisom pogodbe ni temeljiteje preverila vseh dejstev in z vednostjo ministra za finance dr. Klemna Boštjančiča in predsednika vlade dr. Roberta Goloba skozi okno vrgla skoraj osem milijonov davkoplačevalskega denarja za nepremičninsko podrtijo. Ona trdi ves čas, da je žrtev zarote nižjih uradnikov. Plus to, da ne pozabi dodati, da so ji celotno afero skuhali akteriji iz SDS in SD.

Tudi v aferi Poklukar se lahko pričakuje, da v osrednjih medijih ne bo krivec tisti, ki je dejanje storil napako, ampak tisti, ki je to dejanje podpisal in dovolil, da se je zgodilo. Podpisnik dokumenta je Janez Janša. Zelo verjetno bodo osrednji mediji terjali od Janše odgovornost, zakaj je to dovolil v primeru zaposlitve v TO Boštjana Poklukarja.

Zakaj bodo storili? Da bodo lahko v osrednjih medijih marginalizirali napako Domiko Švarc Pipan in s prstom spet pokazali na svojo najljubšo medijsko tarčo Janeza Janše. Zelo verjetno bo Janša povedal, da je takrat dnevno dobival na mizo stotine takšnih prošenj. Komu je zaupal, da so mu pripravili predlog oziroma odločbe, da Boštjan Poklukar postane pripadnik Teritorialne obrambe? Odgovor Janše je logičen. Nižjim uradnikom na ministrstvu za obrambo.

Komu je zaupala Dominika Švarc Pipan? Nižjim uradnikom. Vidite podobnost??? Oba, Janša in Švarc Pipan sta zaupala nižjim uradnikom. Ja, obe zgodbi nista malo podobni, a bodo osrednji mediji v zadevi Poklukar hitro v zgodbo vpletli Janšo. In kaj bo verjetno sledilo?

Zaradi preusmerjenosti pozornosti od krivde Boštjana Poklukarja se pričakuje po preteklem delovanju 3 4 HOP osrednjih medijev afero hitro preusmerili v zloglasno trgovino z orožjem. Hitro se bodo pojavili članki o trgovini z orožjem na mediju Necenzurirano. Hitro bo z največjim veseljem strankarski kolega Pokljukarja, obrambni minister Marjan Šarec odpiral arhive in kazal s prstom v vpletenost Janše.

Ob tem treba dodati, da je Janez Janša do sedaj svojo vpletenost že večkrat pojasnil predvsem v svojih literarnih delih, ki jih je izdal v preteklosti. Če bodo osrednji mediji provocirali s tematiko s trgovino z orožjem, bomo z veseljem predstavili vse tisto, kar vam bodo spet ZAMOLČALI! Kot vedno!

Prosimo vas, zakaj se v tej aferi oglaša na družbenem omrežju le Aleš Hojs, ne pa Janša. Ker se nekdo iz SDS pač mora. O zaposlitvi Boštjana Poklukarja pa se do sedaj uradno Janša javno ni oglasil. Isto se ni oglasila stranka SDS.

A ni smešno, da je afera v javnosti že zunaj teden dni !!, osrednja slovenska politična dominantna stranka zgrajena na vrednotah slovenske pomladi in osamosvojitve pa še vedno ni sklicala tiskovne konference o sporni preteklosti Boštjana Poklukarja???

Janez Janša dobro ve, da ne sme skočiti v nastavljeno past. Zelo verjetno čaka, da bo morebiti afera Poklukar eksplodirala v javnosti in jo bo kasneje s svojimi javnimi nastopi urgiral. A zelo dobro se ve, kaj bo narativa v osrednjih medijih. Janša= Švarc Pipan. Oba sta bila na koncu podpisnika. Mogoče bo Janša povedal, da so vse odločitve o zaposlitvah v Teritorialne obrambe potrjevali na vladi in lahko del objektivne odgovornosti pade tudi na takratnega predsednika vlade Lojzeta Peterletu-

Foto: Prava.si

Ali bodo na afero skočili v Novi Sloveniji, ki VODI KNOVS??? Obala čaka, da se spravite na 3 4 HOP delat, fantki iz NSI!

Kateri politični stranki oz. strankam bi bil interes, da se afera Poklukar znajde v osrednjih medijih? Ne boste verjeli, ampak stankama Levica in Nova Slovenija.

Zelo verjetno obe stranki nista imela v osamosvojitvenih časih nobenih kadrov na obrambnem ministrstvu v letu 1991. Sedanja največja parlamentarna in vladna stranka Gibanje Svobode bo pač morala požreti, da bo Boštjan Poklukar nekaj dni ali pa tednov žrtveno jagnje. Verjetno bodo poskusali s pomočjo svojega obrambnega ministra Marjana Šarca celotno afero Poklukar s pomočjo osrednjih medijev zapeljati v zgodbo o trgovini z orožjem. Jebiga, spet so volitve tukaj in bomo uporabili Niko in Jašo, da bosta malce osvežila spomin mlajši generaciji.

Potrebno je vedeti, kdo je tukaj tako imenovani vezni člen med stukturami vojaškega omrežja JLA, grobarji slovenskega gospodarstva ki morejo ubogati grobarje dela slovenskega pomorstva in akterjev iz cerkevenga kroga vatikanskega kardinala Franca Rodeta? Zelo znanih delov akterjev omrežja slovenskega lobista Marka Pogorevca, nekdanjega dolgoletnega vodjo korporativne varnosti na državnem Telekomu. Njihov vpliv je najbolj viden na delu slovenskega tožilstva.

O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovi DOSJE STRICI NEČAKOV GOLOBOVE VLADE: Razkrivamo strice Požarjeve sedmerice, ki vladajo s slovenskimi MILIJARDAMI!!! in Dosje: Tožilka Mateja Gončin.

Mi smo v preteklosti že razkrili določen del omrežja stranke Nova Slovenija. To smo najbolj jasno zapisali v člankih z naslovomi Ali bo tranzicijski rak uničil sedanjo vlado? in Marko Pogorevc-tranzicijski težkokategornik, ki korak za korakom uničuje sedanjo vlado!, kjer smo razkrili dobršen del političnega gospodarskega omrežja Nove Slovenije.

Zdaj nam je tudi jasno, zakaj si je Nova Slovenija izobirila s pomočjo vladnih strank vodenje Komisije za nadzor javnih financ in Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb. Ker bodo akterji grobarjev dela slovenskega pomorstva namignili akterjem grobarjev slovenskega gospodarstva, da mora biti Nova Slovenija
frontman afere Poklukar.

Glede na vsa do sedaj znana dejstva se lahko pričakuje, da bo predsednik KNOVS-a, poslanec Nsi Janez Žakelj kmalu sklical tiskovno konferenco ter na komisijo poklical vse odgovorne. Tukaj mora minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar temeljito slovenski javnosti predstaviti vsa svoja dejstva, kako se je znašel v tej aferi.

Odgovoriti bo moral tudi na vprašanje, s kom ohranja stike z vojaške struje JLA. Katerim nekadnjim pripadnikom JLA se Boštjan Poklukar pogovarja o slovenski politiki? Glede na afero lahko hitro pričakujemo, da se bodo v slovenski javnosti pojavila imena, ki so bila takrat vodilna v gorenjski vojaški strukturi JLA, bazirane v hotelu Svoboda na Bledu.

Mogoče se vam sliši vse čudno, a boste videli, da se bo afera razvila po točno določenem scenariju. Mogoče se pa ne bo, zdaj ko smo v našem mediju razkrili celotni scenarij v produkciji in režiji ankaransko hrvatinskega hriba z igralci, ki so na svojo vlogo v tem filmu že pristali v letu 1991. Eni že leta 1989 v vojaškem JLA blejskem hotelu Svoboda kot kuharji. Nekateri kot obrambni ministri.

Nič, že videna zgodba. Jebiga, Istrani se smejijo skupaj z odpadniki vojaške struje JLA. Ljubljančani, Korošci, Dolenjci in Gorenjci pa medijsko vedno najbolj NASKRAJO! Pa naj je to Litijska ali afera Poklukar. Vedno v ozadju podobna scenaristična produkcijska režiserska ekipa, le igralce menjujejo. Tako pač je. Čas je, da predvsem izvoljene parlamentarne politične stranke končno spregledate!!!

P.S: A ste mogoče vedeli, da sta predsednik uprave Zavarovalnice Triglav Andrej Slapar, sina generala Janeza Slaparja in predsednik odvetniške zbornice Slovenije Janez Starman, sin znanega obalnega pokojnega odvetnika Daniela Starman sošolca na Pravni fakulteti v Ljubljani????? V njuni družbi tudi Goran Klemenčič??, nekdanji mož Nine Zidar Klemenčiič.

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1486 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec.Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno.Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva diši po videzu za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami daje videz obvladovanja kraljice postopkov- tožilstvo. Že večkrat smo posumili po našem laičnem razmišlanju, da omenjena skupina na videz izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar po našem mnenju veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo že vrsto let navidezno s "svojo ugrabljeno hčerkico SDT" dobesedno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. Primer Klemen Boštjančič.To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1329 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

153 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1596 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1774 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

178 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
JLAOBALA BoštjanPoklukar janezjanša afera KuharJLA JLA vojska LudvikZvonar JanezSlapar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Za koga je v JLA in po JLA kuhal Poklukar? Zakaj je lahko afera Poklukar past za Janšo s stranI DVOJCA ODPADNIKI JLA- OBALA!