Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Slovenija azil za Šolaka: Golob dirigira, Muženič orkestrira, Vrabec pa pleše! SOVA, ZBUDITE SE!!!
Intesa San Paolo finančna poveznica med slovenskim srbskim poslovnežem Draganom Šolakom in obalno kliko.
prava .
Slovenija

Sreda, 21. December 2022 ob 17:26

Odpri galerijo

Darko Muženič, Drago Šolak in Anika Vrabec Božič. (Foto: Posnetek zaslona- Fotomontaža Demokracija, Vlada RS in Republika)

Razkrivamo resnično ozadje skrivnostne famozne sobe T na Uradu za preprečevanje denarja. V njej ni potekal noben lov na čarovnice oz. pregon zoper slovenske novinarje, politike, gospodarstvenike in druge izpostavljene državljane Republike Slovenije. Zakaj so se dogajali medijski umori in diskreditacije proti nekdanjemu direktorju Urada za preprečevanje denarja Damjanu Žuglju? Le ta se je pred dnevi odzval v obširni izjavi za javnost o primeru Muženič. Razkrilo se je, da so se diskreditacije na račun Žuglja dogajale predvsem zato, da nekateri slovenski mediji zaščitijo sedanjo v.d. urada Aniko Vrabec Božič- njihovo podatkovno mulo. V preteklosti se je odvijala znotraja urada obširna mednarodna finančna obveščevalna preiskava zoper slovenskega srbskega poslovneža Dragana Šolaka. Segment znotraj tega ( prekrškovni postopek) je bdela prav Vrabec Božič. Zanimivo je predvsem dejstvo, da je po odhodu iz UPPD v spomladanskem času letošnjega leta po dani odpovedi našla svoj službeni prostor pod svobodnim soncem v Šolakovem Telemachu. Prvi dan Golobove vlade je bila že postavljena za v.d. UPPD. Ali je naključje, da so s pomočjo Muženiča nekdanji preiskovalci v zadevi Šolak postali preiskovanci Muženičeve dolgoletne sodelavke in preiskovalke na NPU Tine Pahor in kriminalista NPU Marka Koširja? Čudno je tudi dejstvo, da je slovensko pravosodje brez obrazložitve potihoma v tej zadevi zavrnilo zahtevo po mednarodni pravni pomoči.  Novinarska vprašanja smo poslali tudi na ministrstvo za pravosodje, ODT, SDT in policijo. Na naša vprašanja so odgovorili z ministrstva za pravosodje in ODT. Iz ministrstva za pravosodje so ostro zanikali naše navedbe, ODT pa nam je odgovoril, da ne vedo točno za kateri primer sprašujemo. Naši žvižgači pa so nam povedali, da se v odgovoru ministrstva za pravosje in ODT lepo opazi, koga dejansko ščitjo v tej zadevi in bodo posredovali tudi dokaze, da predvsem ministrstvo za pravosodje v svojem odgovoru zavaja. Bomo videli. Specializirano državno tožilstvo pa nam je odgovorilo, da v zadevi o katerih smo jih spraševali je v fazi predkazenskega postopka. Odgovorili so nam tudi s Generalne policijske postaje. V svojem odgovoru so nam zaupali, da v Nacionalnem preiskovalnem uradu na podlagi prejete prijave (s strani FURS-a in Urada za preprečevanje denarja) vodijo predkazenski postopek zaradi suma storitve kaznivega dejanja Zlorabe uradnega položaja ali pravic po I. odstavku 257. člena KZ-1. Zavrnili so pa tudi, da izvajajo nezakonite kriminalistične preiskave nad nekdanjami zaposlenimi v Uradu za preprečevanje denarja.

Slovensko javnost že nekaj časa buri sedaj že ovržena kazenska ovadba proti sedanjemu direktorju NPU Darko Muženiču. Kot so poročali slovenski mediji v preteklosti, so mu očitali netransparentno delovanje z evropskimi sredstvi pri obdelavi listin za ureditev arhiva Urada za preprečevanje denarja v času Muženičevega mandata. Še več, kljub temu, da je nekdanja ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar povedala, da bo počakala do konca postopkov proti Muženiču ga je kljub temu še pred koncem preiskave v.d. GPU Boštjan Lindav imenoval za direktorja NPU. Pred dnevi so slovenski mediji poročali, da so postopki proti Muženiču zaustavljeni.

Foto: Posnetek zaslona- Svet24, Bobo

A zgodba okrog Muženiča je dobila nov preobrat. Z zelo obsežno in strokovno izjavo se je oglasil nekdanji direktor Urada za preprečevanje denarja Damjan Žugelj. V njej je zelo analitično razložil, kako je sedanje vodstvo urada pod vodstvom v.d. Anike Vrabec Božič dobesedno opralo krivde Muženiča. MORDA SO NEZAKONITI IN NETRANSPARENTNI kriminalistični postopki v izvedbi kriminalistke NPU TINE PAHOR in kriminalista NPU MARKO KOŠIRA le maščevanje sodelavcev Žuglja, ki so kazensko ovadbo posredovali Evropskemu tožilskemu uradu (EPO). Zelo logično, a po zanesljivih informacijah gre za zgodbo največjega državnega kriminala. Morate pa tudi vedeti, da sta bila zelo verjetno Tina Pahor in Darko Muženič sodelavca na gospodarskem kriminalističnem oddelku v Kopru pod vodstvom Alenke Drolc.

V svoji izjavi je Damjan Žugelj izpostavil sledeče:

Famozna soba T ni bila namenjena preganjanjem slovenskih novinarjev, politikov in drugih izpostavljenih državljanov, še najmanj pa pregonu novinarske trojke spletnega medija Necenzurirano!!!

V preteklosti  se je velikokrat pojavljala informacija o t.i. zloglasni sobi T na Uradu za preprečevanje denarja. Predvsem medij Necenzurirano je zganjal pravi lov na čarovnice na nekdanje vodstvo urada. Vendar je Žugelj z izjavo za javnost dobesedno razgalil medijske umore nekdanje novinarske trojke iz Necenzuriranega. V njej je zapisal sledeče:

V čem je sploh poanta zgodba o famozni sobi T? Čas je, da se razkrije enkrat za vselej resnica. Malokdo je zelo podrobno analiziral zelo izčrpno izjavo Žuglja. Sam pa sem se podal po sledeh. Pridobili smo dokument, ki navidez nima nobenega smisla z ničemer. Vendar pa so majhne stvari pogosto očem skrite. Šli smo po sledeh.

V oči nam je padla še ena zelo zaskrbljajoča izjava Žuglja:

Škandal!!! Anika Vrabec Božič se zaposlila v družbi Dragana Šolaka, kot zaposlena v Uradu za preprečevanje pranje denarja vodila prekrškovni postopek proti enemu izmed podjetij iz poslovnega imperija Dragana Šolaka!!!

Vsebina dokumenta med drugim razkriva armatno podrobnost, ki je tudi vprašanje državne varnosti.  Za odgovore smo zaprosili tudi uradne institucije. V čem je bistvo problema? Z dokumentom, ki ga imamo pri sebi je jasno videno, da je bila sedanja v.d. urada Anika Vrabec Božič v letu 2022 zaposlena v družbi Telemach. V tem ni na prvi pogled nič spornega, če ne bi ravno ta družba znašla kot osrednja točka v mednarodno finančnem škandalu.

Namreč Anika Vrabec Božič je imela stik s konkretnimi podatki in je tudi bila seznanjena za kakšno vrsto preiskave gre. Nenazadnje to potrjuje samo dejstvo, da je bdela nad prekrškovnim postopkom ene izmed povezanih preiskovanih družb. Naključje? Prekršek je bil zaustavljen, ona pa z novo službo v Telemachu. Z družbe Telemach, kjer je bila zaposlena največ dva meseca je prevzela funkcijo v.d. direktorja Urada za preprečevanje pranja denarja. 

Pridobili smo dokument, ki razkriva, da se je v letu 2022 Anika Vrabec Božič po odhodu z Urada za preprečevanje denarja zaposlila v družbi Telemach. Kot takratna zaposlena je bdela nad prekrškovnim postopkom proti eni izmed poslovnih družb v lasti Dragana Šolaka. (Foto: Bralec Prava.si)

V resnici zadeva ima zelo čudno ozadje oz. zelo smrdi. Ta ista v.d. direktorica je lažno pretvorila nekdanje preiskovalce, ki so zadeve pripeljali do konkretnih kazenskih ovadb v preiskovance. 
Vprašanje je sledeče. Zakaj kriminalisti NPU oz. konrektno Tina Pahor in Marko Košir nezakonito zastrašujeta nekdanje preiskovalce, če pa Muženič trdi, da je popolnoma nedolžen v primeru netransparetne porabe evropskih srestev. Še več, kot smo že napisali, je bil tudi oproščen. Zato se sprašujemo, zakaj se ukvarja z zadevo in po zadnjih informacijah zelo pogosto obiskuje urad, če je nedolžen? Česa se boji?

Foto: Posnetek zaslona- Siol.net

Sova, zbudite se iz zimskega spanca! Gre za ogrožanje slovenske nacionalne varnosti!!! Zakaj je šla Milovičeva potapljačica Tanja Fajon "svojemu srbskemu političnemu prijatelju" Aleksandru Vučiču?

Morda je na začetku šlo le za osebno maščevanje, vendar je po naročilu nekoga iz zunaj napoti k velikemu mednarodnemu škandalu. Ali sta to vedela nekdanja notranja ministrica Tatjana Bobnar in sedanji v.d. GPU Boštjan Lindav? Ni pomembno, zagotovo pa je to vedel trenutni predsednik vlade dr. Robert Golob zoper katerega po poročanju medijev potekajo preiskave zaradi "čudnih poslov" v hčerinski GEN-I Beograd.

Ali je zato šla zunanja ministrica in "velika prijateljica srbske politike" Tanja Fajon v Beograd? Dve milijarde meddržavnega ekonomskega sodelovanja ali dva milijona evrov opranih skozi GEN-I Beograd to je sedaj vprašanje?

Famozna soba T ni nič drugega, kjer so se ustrezno zaščitili mednarodni finačni obveščevalni podatki z največjo stopnjo tajnosti in tu zagotovo po naših zanesljivih informacijah ni bil subjekt preiskave noben novinar, noben politik leve proivence, še najmanj pa medijska družina Martina Odlazka kamor spada tudi medij Necenzurirano. Gre za eklakatni primer politične zlorabe trdega nevarnega korektnega zakonitega dela slovenske neodvisne državne institucije.

Dobro obveščeni pravijo, da je šlo za preiskavo zoper poslovni imperij slovenskega srbskega poslovneža Dragana Šolaka, ki ima svoje lovke tudi v slovenskih neodvisnih institucijah.

Nenazadnje so vsi državni telefoni pri njegovem operaterju, družbi Telemach. Spoštovana Sova, sredi preiskave ste bili opozorjeni na varnostno tveganje. Kaj hudiča sploh delate ali ste še vedno v zimskem medvedjem spancu?!

Dragan Šolak in Dragan Đilas. (Foto: Posnetek zaslona-Kurir)

Imamo tuje državljane, imamo "pomagače" slovenske državljane, imamo telefonske pozive in sporočila pri preiskovanem subjektu in imamo osebo, ki se je sprehajala med Uradom za preprečevanje pranje denarja in preiskovancem. O vsem tem bi morali biti obveščeni in ustrezno ukrepati, saj gre za hudo ogrožanje slovenske nacionalne varnosti. Pri tem vas sprašujemo, kako je lahko taka oseba kot je Anika Vrabec Božič dobila dovoljenje za pristop k podatkom za oznako tajno.

V.d. Urada za preprečevanje pranje denarja Anika Vrabec Božič. (Foto: Vlada RS)

Kako lahko dovolite, da trenutno potekajo para-preiskave v zadevah o katerih so bili spisi zakonito predani organom pregona. Zakaj ministrstvo za pravosodje niste odobrili zahtevi za mednarodno pravno pomoč. Ali je v ozadju nov hud korupcijski škandal? Kdo bi vedel.

Foto: Prava.si

Ali smo na sledi nečesa velikega? 

Edini, ki bi lahko bil zmagovalec v teh preiskovalnih zgodbah je aktualni predsednik vlade Robert Golob. V kolikor bi uspel diskreditirati preiskovalno skupino v zadevi Šolak bi s tem morda lahko strgoval svojo prostost v zadevi GEN-I Beograd in prijatelj Goloba Martin Berishaj. Morda za tem stoji tudi sedanji kosovski predsednik vlade Albin Kurti. Le ta kljub odprtim preiskavam  kosovskim institucij še zmeraj vneto brani kosovksega veleposlanika na Hrvaškem in "Golobovo mulo" Martina Berishaja. Ste zato bili na obisku v Srbiji, spoštovana "Milovičeva" potapljačica, zunanja ministrica Tanja Fajon? Ali pa le hočeta zaščititi lastnika golf igrišč na Bledu in v Moravskih Toplicah za katerega vemo, da je že dlje časa v t.i. vojni s trenutnim srbskim predsednikom Aleksandrom Vučičem?

Škandalozno je to, da bi Slovenija morala opraviti neodvisni del preiskave, ne pa, da jo ves čas minirajo z nedovoljenimi sredstvi. Ali je naključje, da je ravno v tistem obdobju ( konec 2018- začetek 2019) GEN-I v Sloveniji v dveh transakcijah nakazal Gen-I Beograd natanko dva milijona dvestopetdeset tisoč evrov (vir Erar: 19.9.2018 300 tisoč, 18.10.2018 1.850.000 EUR)?!!

Nakazila GEN-I v GEN-I Beograd. (Foto: Twitter, Nova24tv)

Ali je to naključje, da je ravno takrat kosovski veleposlanik na Hrvaškem Martin Berishaj ustanovil svoje podjetje MB Consulting in prejel vplačila GEN-I Beograd in kasneje dvigoval gotovino? Ali so to preiskovalci spregledali, zagotovo pa Boštjan Lindva in Tatjana Bobnar nista. Tukaj je preveč naklučij v časovno ozkem gabaritu.

Zakaj Martin Berishaj ni dobil direktno nakazail iz GEN-I Slovenija, če je pred kosovsko parlamentarno komisijo javno priznal, zakaj je dobil finančna sredstva iz GEN-I Beograd? O tem pa več v prihodnjem članku. 

Odgovor Ministrstva za pravosodje:

Spoštovani,

vaše informacije ne držijo. Ministrstvo za pravosodje ni seznanjeno z okoliščino, da bi druga država slovenske pravosodne organe zaprosila za pravno pomoč v zvezi z navedeno slovensko pravno oziroma fizično osebo. Skladno s 5. členom Pogodbe med Republiko Slovenijo in Republiko Srbijo o pravni pomoči v civilnih in kazenskih zadevah (v nadaljevanju: Pogodba) se namreč zaprosila prosečih pravosodnih organov ene države pogodbenice posredujejo neposredno zaprošenim pravosodnim organom druge države pogodbenice.

Ministrstvo za pravosodje v zadevah mednarodne pravne pomoči nima vloge pristojnega organa za izvršitev zaprosil za pravno pomoč, saj so za to v kazenskih zadevah pristojna okrožna sodišča in okrožna državna tožilstva. Navedeno pomeni, da je bilo morda zaprosilo srbskega pravosodnega organa neposredno posredovano v izvršitev krajevno pristojnemu okrožnemu sodišču oziroma okrožnemu državnemu tožilstvu, ki je skladno s Pogodbo in ZKP sprejelo odločitev, ali je zaprosilu mogoče ugoditi ali ne, ter odgovor o tem posredovalo neposredno organu prosilcu.

Odgovor vodje ODT v Ljubljani višje državne tožilke Katarine Bergant:

Spoštovani!

V zvezi z vašimi vprašanji vam sporočam, da so zastavljena preširoko da bi vam lahko posredovali odgovore. Vpisniki na ODT v Ljubljani so namreč vodeni po osebah in številkah dospelih ovadb policije in ne po vsebini zadev, pri čemer poizvedujete o morebitnem prejemu naznanila hudih kaznivih dejanj, kar je še posebej širok pojem, še posebej upoštevaje dejstvo, da s strani Finančne uprave Slovenije redno prejemamo kazenske ovadbe zaradi različnih kaznivih dejanj. Brez točne navedbe na katero zadevo naj bi se nanašala kazenska ovadba ali imena oškodovanca tako ne vemo na katero zadevo se nanaša vaše vprašanje, zato vam odgovorov ne moremo posredovati.

 Z vljudnimi pozdravi

 dr. Katarina Bergant

višja državna tožilka

vodja tožilstva

Odgovor Specializiranega državnega tožilstva (SDT):

Spoštovani,

v zvezi z vašim vprašanjem vas obveščamo, da je zadeva o kateri povprašujete v fazi predkazenskega postopka, zato vam zaradi interesa preiskave in varstva osebnih podatkov več informacij ne moremo posredovati.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Specializirano državno tožilstvo RS

Odgovor Policije :

Pozdravljeni,

V zvezi s prejetim naznanilom Urada RS za preprečevanje pranja denarja in 

Finančne uprave RS je Nacionalni preiskovalni urad podal na državno 

tožilstvo poročilo na podlagi določb 148/10. člena Zakona o kazenskem 

postopku.

Dodajamo, da v Nacionalnem preiskovalnem uradu na podlagi prejete prijave 

vodimo predkazenski postopek zaradi suma storitve kaznivega dejanja Zlorabe 

uradnega položaja ali pravic po I. odstavku 257. člena KZ-1. Predkazenski 

postopek usmerja Specializirano državno tožilstvo, zato odločno zavračamo 

neutemeljene navedbe o nezakonitih preiskavah zoper nekdanje preiskovalce

(predvidevamo sicer, da ta pojem uporabljate za zaposlene na Uradu RS za

preprečevanje pranja denarja), prav tako predkazenski postopek vodimo 

zaradi podanih razlogov za sum storitve konkretiziranega kaznivega dejanja

ter v zvezi s tem ne izvajamo »fishinga«. Zaradi tega ne pristajamo na

načrtno diskreditacijo dela Nacionalnega preiskovalnega urada niti 

kriminalistov, ki svoje delo opravljajo strokovno, zakonito in skladno s

pravili stroke, po usmeritvah pristojnega državnega tožilca.

S spoštovanjem 

Drago Menegalija 

Predstavnik policije za odnose z javnostmi 

za področje kriminalitete

Luka Perš

Priloge:

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1276 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec.Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno.Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva diši po videzu za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami daje videz obvladovanja kraljice postopkov- tožilstvo. Že večkrat smo posumili po našem laičnem razmišlanju, da omenjena skupina na videz izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar po našem mnenju veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo že vrsto let navidezno s "svojo ugrabljeno hčerkico SDT" dobesedno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. Primer Klemen Boštjančič.To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1227 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

140 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1538 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1751 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

163 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Golob dirigira Muženič orkestrira Vrabec pa pleše Anika Vrabec Božič Darko Muženič Robert Golob Soba t sova

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Slovenija azil za Šolaka: Golob dirigira, Muženič orkestrira, Vrabec pa pleše! SOVA, ZBUDITE SE!!!