Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Ali se je ??"uradnica skupine KOMANDOS"?? na kraljici vseh postopkov-tožilstvu Mateja Gončin odrekla varovanju in sledenju?
Spoštovani državljani, kako poimenujete tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?
prava .
Politika

Sobota, 23. Marec 2024 ob 07:24

Odpri galerijo

Mateja Gončin in nekdanji direktor Splošne plovbe Portorož, lani umrli Aldo Krejačič. Nekdo je leta 2007 napisal, da je Krejačič akter skupine Komandos, Gončinova pa že več let skrbi za kazenske ovadbe proti Splošni plovbi Portorož. (Foto: Posnetek zaslona-Dnevnik in Primorske)

Kdo je Mateja Gončin? Že v preteklosti smo jo označili za dolgoletno specializirano tožilsko operativko za posebne akcije akterjev grobarjev dela slovenskega pomorstva in omrežja tožilke Blanke Žgajner. Še to, Harij Furlan je že leta 2012 dal obema negativno oceno. Ima pa tudi glavno besedo pri primerih s trgovino prepovedano drogo in Splošno plovbo Portorož. Zdaj je Gončinova zagnala medijsko hajko, da so ji njeni varnostniki preverjali kamere in da ne vedo oceniti, kdaj neznano vozilo sledi Gončinovi. In omnenjena ekipa je le povedala, da je preverjala svoje zaposlene. Saj se niso zlagali. Postavite celotno zadevo v popolnoma drug kontekst. Kaj pa če je "korektna ekipa" Gončinove z njo prej sodelovala pri poslovanju s podatki? Varovanje je varovanje, ne pa kriminalistična dejavnost! Pa še nekaj nas je zmotilo na prvi pogled. Tožilka Mateja Gončin se zdaj počuti veliko bolj "varno" brez varovanja v "najhujšem kriminalnem procesu v zgodovini Slovenije"? Zakaj Mateja Gončin ni obvestila svojih nadrejenih na Specializiranem državnem tožilstvu (Darja Šlibar) in Vrhovno državno tožilstvo (Mirjam Kline)? Se nadrejni bojijo izpostaviti za Matejo Gončin? Zdaj lahko ena "uradnica"kliče generalnega direktorja policije in notranjega ministra, ker se njej ne zdi varovanje okej? Je ona kvalificirana strokovnjakinja za varnost? Ima mogoče kakšno diplomo, magisterij ali doktorat iz tega področja? Saj je sama "uradnica" izkušeno zatrjuje, da ji je sledil neznan avtomobil. Kaj pa če je ona že kdaj tisti avtomobil kdaj prej videla v kakšnem drugem primeru povezan s trgovino s prepovedanimi drogami ali kazenskimi ovadbami proti Splošni plovbi, za katere uradnica Mateja Gončin veselo skrbi že desetletje in pol v zvezi s slovenskim ladjarjem, ki je čez noč ostal brez 26 ladij in nekaj sto milijonskega premoženja v evrih. Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu? Mateja Gončin je le ????dekla??? omrežje Komandos. ????Dekla????? svojega gospodarja ne more zapustiti nikoli. Pa če tudi si to želi, a jo gospodar prijazno opomni, da hiše gospodarja ne splača zapustisti. Popoln paradoks, tožilka in tožilstvo se počuti veliko bolj in neprimerno varno brez varovanja policije- Center za zaščito in varovanje. Ogrožena je samo pred vrati sodišča. Tam stojijo z brzostrelkami. Absurd!

Klasika, spet se v procesu Kavaški klan NABIJA varnost! V čem je ključen problem tožilstva, policije in osrednjih medijev v procesu Kavaški klan? Nihče izmed teh ni računal na dejstvo, da bom tam sedel vsak dan deset mesecev, si pridno zapisoval vse, kar je bilo izrečeno in vse to povezal v zgodbo obalne kriminalistične klike ter omrežja grobarjev dela slovenskega pomorstva. Lahko pa ji imenujemo skupina KOMANDOS.

Tega si nisem jaz izmislil, ampake nekdo tako zapisal v časniku Finance v letu 2007. Verjetno bomo to besedilo predstavili v prihodnje, saj je napisano le to, kar mi v našem mediju konstantno OPOZARJAMO ZADNJI DVE LETI NON STOP vse politične in gospodarske akterje v Sloveniji! Tudi zadnji nastop Stojan Zdolška je med vrsticami v Tarči napovedal, da prav to omrežje stoji za napadi na sedanjega predsednika vlade Roberta Goloba. Zakaj to Zdolšek ve? Ker je v preteklosti z njimi tudi poslovno sodeloval.

Zdaj pa se vrnimo terminu VARNOST na procesu Kavaški klan. Že v poletnih mesecih so osrednji mediji uprizorili 3 4 HOP OBALA medijski napad predvsem na obtožene, da s svojimi zunanjimi pajdaši ogrožajo življenje sodnika Tomaža Bromšeta, predsednika senata na Kavaškem klanu in podpredsednika okrožnega sodišča v Ljubljani odgovornega za kazenske zadeve. Sam sodnik je na procesu dejal, da s strani obtoženih ali njihovih bližnjih ni prejel nobene grožnje.

Dalje glede te FAMOZNE VARNOSTI. Nikoli policisti niso imeli v letu 2023 ob varovanju prostora pri sebi polavtomatskega orožja. Čudežno, od januarskih procesov v letu 2024 so ga pričeli razkazovati pri sebi. Iskreno napišem, da se zaradi tega počutim ZELO NEPRIJETNO!

Isto se je glede "VARNOSTI" dogajajo dlje trajajoča trenja med Klemenom Kadivcem, policijo in tožilstvom. Zakaj? Zaradi "VARNOSTI" so z danes na jutri mislim da v maju oziroma v juniju 2023 premestili Klemna in Blaža Kadivca iz Ljubljane v Celje ter obratno. Izkazuje se, da policija umetno ustvarja SITUACIJE glede VARNOSTI ves čas v sodnem postopku Kavaški klan! Razlogo je popolnoma preprost. Ker smo v našem mediju napisali verjetno že dvajset člankov, kjer razkrivamo pravo resnico o sodnem procesu Kavaški klan.
Klemen Kadivec je že večkrat povedal, da za vso t.i. psihološko gonjo proti njemu, njegovemu bratu Blažu Kadivcu in ostalim obdolženim stojita direktor NPU Darko Muženič in predvsem tožilka Mateja Gončin.

Foto: Prava.si

!Ustvarjena afera ??? "uradnice skupine Komandos"???? zaposlene na kraljici vseh postopkov Mateje Gončin, ker jo "zasleduje neznan avtomobil,pregledujejo posnetke kamer "zlobni" "kadri" Janševe vlade???????? Zdaj se počuti sama BOLJ VARNA kot z varovanjem!????????

Glej ga zlomka, v spletnem mediju Nova24tv se pojavi članek Hude obtožbe na račun policije v zvezi z varovanjem tožilke Mateje Gončin. Kot smo slutili, so glavnemu desnemu medijuv Sloveniji nastavili zelo dobro past. Že nekaj ur kasneje, ob 14:32h Večer objavi članek "kraljice črne kronike" Damjane Žist z naslovom Očitki tožilke so hudi: Zakaj Mateje Gončin, ki ji grozi Kavaški klan, policija ne varuje več?

Če kdo ve predstaviti "uradne zgodbe" miljeja Komandosa in prodati slovenski javnoti, vedo to storiti medijske operativke. Tudi omenjeni članek je predstavljen na ta način. Kaj je bistvo?

Tožilka Mateja Gončin se je po devetih mesecih odpovedala policijskemu varovanju. Med drugim je povedala, da je bila prejšnja ekipa varnostnikov korektna, z novo ekipo pa ni našla "skupnega jezika."
Ključni krivci po mnenju Gončinove so osebe Tomaž Brezic, Jurij Šubic, Branko Bedič, Robert Kočevar in Jana Šmit. Se spet ponavlja Litijska, spoštovani državljani, ko bodo za vse krivi uradniki??? Kaj se v članku še posebej poudari? Da je bila večina naštetih tam bila zaposlena že v času Janševe vlade. 3 4 HOP OBALA RESNI MEDIJI bodo spet veselo nabijali o JANŠISTIH v policiji!

Dalje, kot je poročala Žistova, tožilka Mateja Gončin očita vodstvu CVZ, da naj bi nezakonito pregledovali kamere na domu in v okolici doma tožilke, zato da bi preverjali svoje varnostnike in da je CVZ podal napačno oceno pri varovanju tožilke, ko je bila namenja na zaslišanje na eno izmed ambasad v Ljubljani in je v avtomobilu, v katerem je bila tožilka, sledilo neznano vozilo. V policiji odpovedi varovanja tožilke Gončinove ne komentirajo, ker ne razkrivajo podatkov o osebah, ki jih varuje policija, še med drugim poroča Večer.

Tožilka Mateja Gončin pa je o tem prvo obvestila generalnega direktorja policije Senada Jusića, a se na njene pritožbe ni odzval. Gončinova je šla še stopničko višje in obvestila notranjega ministra Boštjana Poklukarja. Le ta je direktoratu za policijo in druge varnostne naloge naročil, da morejo izvesti izredni nadzor.
Notranjevarnostni postopek, ki ga je policija uvedla zaradi preveritve določenih okoliščin pri izvajanju varovanja ene od varovanih oseb, je pokazal na določena tveganja in neskladna ravnanja izvajalcev, piše današnji Večer. Na policiji pravijo, da so bila ugotovljena tveganja takšne narave, da so terjala sprejetje ustreznih ukrepov za njihovo odpravo pišejo na N1 Slovenija.

V anonimki iz Nova24tv pa piše sledeče:
"“Za tako imenovano “šolanje smrklje” (vodstvo Centra za varovanje in zaščito, CVZ) jo je večkrat označevalo z različnimi neprimernimi izrazi med drugim tudi zato, ker je ženska) je na CVZ gonjo na tožilko in discipliniranje prevzel pomočnik vodje Jurij Šubic,”navaja anonimka in dodaja, da je slednji v sorodstvenem razmerju z vodjo varovanja pri sodniku Bromšetu. Šubic naj bi se je lotil z “vsemi topovi predvsem v delu, ko se je spravil na njene družinske člane z namenom pridobiti material (govorimo o nepravilnostih, ki bi se zgodile med delom ali privatnem času), ki bi lahko kasneje služile za diskreditiranje ob morebitni neposlušnosti”. "

Ekskluzivno so o "težavah z varovanjem" tožilke Mateje Gončin razkrili na Nova24tv. (Foto: Posnetek zaslona-Nova24tv)

???Uradnica skupine Komandos???? zaposlena na SDT je del problema kraljice vseh postopkov- tožilstvo, ne pa rešitve. Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?

Kaj je najbolj zanimivo? Že dlje časa se dogajajo notranji boji v policiji po smrti Boruta Šukljeta. Zanimivo, tožilstvo je tudi zavrglo vse kazenske ovadbe proti "Janševi policiji iz obdobja 2020-2022" glede nepravilnega postopanja pri "ljudskih spontanih" protesih v režiji aktivstov Jaše Jenulla in kompanije. Preiskujejo pa samo še protest iz 21. oktobra 2021 so poročali prosto po Dejanu Verčiču "vladni bilten" Necenzurirano. Zdaj pa se želi še ustvariti novo medijsko vojno med Specializiranim državnim tožilstvom in Centrom za varovanje in zaščito.

Foto:Prava.si

Zdaj pa malce osvetlimo malce zgodovine o tožilki Mateji Gončin. Slovensko javnost si je odlično zapomnila, ko je zaradi njene napake v procesu Balkanski bojevnik ni podala zahteve za podaljšanje pripora in je omenjeni obtoženec pobegnil v Bosno in Hercegovino.

Foto: Prava.si


Tudi mi smo v preteklosti že omenjali Matejo Gončin. Trinajstega oktobra 2023 smo objavili članek z naslovom Tožilka Mateja Gončin »SOLIRALA« v zadevi Kavaški klan in OČITNO KRŠILA 450.ČLEN ZKP! Kako bodo ukrepali odgovorni?!. V njem smo problematizirali dejstvo, da Mateja Gončin z obiskom pri "skesancu" Alenu Bajcu kršila 450. člen Zakona o kazenskem postopku. Da je kršila 450. člen ZKP si nismo MI IZMISLILI!, ampak je to povedal predsednik senata v zadevi Kavaški Klan Tomaž Bromše. Specializirano državno tožilstvo je tudi nam poslalo zahtevek za popravko članka, a smo ga zavrnili. Smo pa bili toliko fair play in sem ga objavil na mojem X profilu.

Podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani odgovoren za kazenske zadeve in predsednik senata v procesu Kavaški Klan Tomaž Bromše je javno sam povedal, da je zelo verjetno pri zaslišanju "skesanca" Alena Bajca tožilka Mateja Gončin kršila 450.člen Zakona o kazenskem postopku! (Foto: Novice posnetek)

Veliko bolj kritično pa smo tožilko Matejo Gončin predstavili v članku z naslovom Dosje: Tožilka Mateja Gončin objavljenega dne 5. julija 2023. Med drugim smo zapisali, da gre za ključno operativko za posebne akcije akterjev grobarjev dela slovenskega pomorstva in omrežja tožilke Blanke Žgajner.

Tako smo zapisali, da Gončinova že vrsto let nadzoruje predvsem dve področji. To so primeri povezani z drogo in vložene kazenske ovadbe akterjem proti podjetju Splošna plovba. V preteklosti pa so slovenski tožilci zavrgli več kot deset kazenskih ovadb proti akterjem Splošna plovba Portorož. Oziroma skupini KOMANDOS.

Gončinova pa je v preteklosti tudi rada poslušala navodila iz vrha Odvetniške zbornice Slovenije. Če ste kdaj prebrali naše članke o Odvetniški zbornici Slovenije vam je hitro jasno, kam pes taco moli. Verjamemo pa tudi, da je sedanji predsednik Odvetniške zbornice Slovenije Janez Starman svojo pisarno iz Kopra v Ljubljano preselil tudi zaradi tega, da bo kot predstavnik odvetnikov lažje sodeloval z organi sodstva in tožilstva.

Gregor Velkaverh, nekdanji dolgoletni podpredsednik Odvetniške zbornice Slovenije in Janez Starman, sedanji predsednik Odvetniške zbornice Slovenije in dolgoletna "odvetniška zaveznika" s skupno "ločeno" odvetniško pisarno. (Foto: Posnetek zaslona-Odvetniška družba Velkaverh Starman)

Zdaj se vprašajte, resno, pri vseh varovanjih v Sloveniji je vse okej, samo pri tožilki Mateji Gončin je DRAMA na 3 4 HOP OBALA , "resni osrednji slovenski mediji"? Zakaj ste resni? Ker imate rubriko vreme.

Tukaj je ZELO POTREBNO PREVIDNO brati, kaj sploh sporoča v takoimenovani uradni izjavi Mateja Gončin. Prvo sporoča, da je bila njena prejšnja ekipa varnostnikov korektna. Nakar se zgodi menjava. Naenkrat se Gončinova več ne počuti varno. Naenkrat ji policisti pregledujejo posnetke kamer. Kot so rekli, da preverajo kolege.

Zdaj se vprašajte sledeče, kaj hudiča se je videlo na tistih posnetkih, da vsi "resni osrednji mediji" poročajo o težavah z varovnjem tožilke Mateje Gončin in je se zagnal ves medijski krik? Kaj pa, če se je prejšnja ekipa varnostnikov in Mateja Gončin preveč zbližali in si lahkotno delili informacije? Kaj pa, če je bil kdo od prejšnje ekipe varnostnikov, ki so zamenjali z "janšističnimi kadri" bil krt za kakšen klan? Ali pa mogoče sama Gončinova?

Kaj pa, če so posnetki pokazali, da je nekdo preveč povezan s kom? Ali so med ogledom posnetkom ugotovili, da je prejšnja ekipa varnostnikov pred zamenjavo z Gončinovo morda bila prelahkotna glede varovanja s podatki??????? Varovanje je varovanje, ne pa KRIMINALISTIČNA DEJAVNOST!! Kaj pa če Gončinova skupaj z varnostniki ni dovolj skrbno varovala podatke iz procesov? Ne vem, samo meni se je zdela obramba zagovornikov teh deset mesecev na vsako finto policije in tožilstva preveč pripravljena.

Mateja Gončin je znana po tem, da se jo loti Happy preganjavica. Samo ona je videla, da bi jo naj ogrožal neznani avtomobil, ko so jo peljali na eno izmed slovenskih ambasad na zaslišanje. Zakaj je morala biti sama kot kaže ves čas živčna in je ugotovila SAMA!, da ji nekdo sledi. Ona ja, policisti NE. Njo, ki jo vozijo pod varovanjem in da ji sledijo!

Vse kaže, da se pred GRANDE FINALOM procesa Kavaški klan odprta še ena fronta. Spet zaradi termina VARNOSTI. To je zame isti ŠTOS kot vsako slovensko vlado se nabija zaradi KOMUNIKACIJE! HALO!

Kot smo že velikokrat zapisali, so fantje v tej umazani KOMANDOS policijski-tožilski-odvetniški-sodniški igri zgolj statisti. Vsi ti štirje dejavniki so vedno držali skupaj. Tokrat v procesu Kavaški klan pa ne. Lahko zapišemo, da že od začetka procesa traja tiha zakulisna vojna med odvetniško/sodniško strujo vs policijsko/tožilsko strujo ekipe KOMANDOS na procesu. Težava je, da je v resnici na procesu odvetniška/sodniška struja "namudrila" policijsko/tožilsko strujo. Kot kaže je moralo priti do KOMANDOS razdora med policijsko/tožilsko strujo v primeru Kavaški klan. Bomo videli, kaj bodo prihodnje poteze tožilske Mateje Gončin.

Lani umrli nekdanji direktor Splošne plovbe Portorož Aldo Krejačič in njegov odvetnik Gregor Velkaverh. V Financah je nekdo leta 2007 napisal, da je Krejačič bil eden ključnih akterjev skupine Komandos. (Foto: Posnetek zaslona-Primorske novice)


Pa še nekaj nas je zmotilo na prvi pogled. Tožilka Mateja Gončin se zdaj počuti veliko bolj "varno" brez varovanja v "najhujšem kriminalnem procesu v zgodovini Slovenije"? Zakaj Mateja Gončin ni obvestila svojih nadrejenih na Specializiranem državnem tožilstvu (Darja Šlibar) in Vrhovno državno tožilstvo (Mirjam Kline)? Se nadrejni bojijo izpostaviti za Matejo Gončin? Zdaj lahko ena "uradnica"kliče generalnega direktorja policije in notranjega ministra, ker se njej ne zdi varovanje okej? Je ona kvalificirana strokovnjakinja za varnost? Ima mogoče kakšno diplomo, magisterij ali doktorat iz tega področja? Saj je sama "uradnica" izkušeno zatrjuje, da ji je sledil neznan avtomobil.

Kaj pa če je ona že kdaj tisti avtomobil kdaj prej v kakšnem drugem primeru povezan s trgovino s prepovedanimi drogami ali kazenskimi ovadbami proti Splošni plovbi, za katere uradnica Mateja Gončin veselo skrbi že desetletje in pol v zvezi s slovenskim ladjarjem, ki je čez noč ostal brez 26 ladij in nekaj sto milijonskega premoženja v evrih . Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

283 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec. Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu so zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno. Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami obvladuje kraljico postopkov- tožilstvo izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo s svojo ugrabljeno hčerkico SDT dobesno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

868 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

109 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1416 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1726 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

151 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Ajdovščina Ankaran Apače Beltinci benedikt BistricaObSotli Bled bloke Bohinj borovnica bovec Braslovče Brda Brežice brezovica Cankova Celje CerkljeNaGorenjskem Cerknica Cerkno cerkvenjak cirkulane Črenšovci ČrnaNaKoroškem Črnomelj Destrnik divača dobje Dobrepolje dobrna DobrovaPolhovGradec Dobrovnik DolenjskeToplice DolpriLjubljani Domžale Dornava Dravograd Duplek GorenjaVasPoljane gorišnica Gorje GornjaRadgona GornjiGrad GornjiPetrovci grad Grosuplje Hajdina HočeSlivnica Hodoš Horjul Hrastnik HrpeljeKozina Idrija ig IlirskaBistrica IvančnaGorica Izola Jesenice Jezersko Juršinci Kamnik KanalObSoči kidričevo kobarid kobilje Kočevje Komen Komenda Koper KostanjevicaNaKrki Kostel kozje kranj KranjskaGora križevci krško Kungota Kuzma Laško Lenart Lendava litija Ljubljana Ljubno ljutomer Logatec LogDragomer LoškaDolina LoškiPotok LovrencNaPohorju Luče Lukovica Majšperk makole Maribor markovci Medvode Mengeš Metlika mežica MiklavžNaDravskemPolju MirenKostanjevica mirna MirnaPeč Mislinja MokronogTrebelno Moravče MoravskeToplice Mozirje MurskaSobota muta Naklo nazarje NovaGorica Novomesto Odranci oplotnica Ormož osilnica pešnica Piran pivka podčetrtek podlehnik Podvelka Politika poljčane polzela Postojna prebold Preddvor prevalje Ptuj Puconci RačeFram Radeče Radenci RadljeObDravi Radovljica RavneNaKoroškem RAZKRIŽJE RečicaObSavinji RenčeVogrsko Ribnica RibnicaNaPohorju RogaškaSlatina rogašovci rogatec ruše SelnicaObDravi Semič Sevnica Sežana SlovenjGradec SlovenskaBistrica slovenskekonjice Sodražica Solčava SrediščeObDravi Starše Straža

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ali se je ??"uradnica skupine KOMANDOS"?? na kraljici vseh postopkov-tožilstvu Mateja Gončin odrekla varovanju in sledenju?