Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Golobov LANDSLIDE VICTORY za JAMNIKOV BAILOUT DESTABILAZIJO države!Jamnik vse politične playerje ponižal v PERSONO NON GRATA!
Čas je, da sedanji predsednik vlade dr. Robert Golob neha plesat po taktih svojega "frenda" z Dunajske 119 v Ljubljani! A sam sploh ne ve oz. noče vedeti, da mu navadni neizvoljeni državni uradnik nastavlja eno mino za drugo. Vse do bridkega konca!
prava .
Slovenija

Sreda, 20. Julij 2022 ob 17:03

Odpri galerijo

Robert Golob in Borut Jamnik. (Foto: Posnetek zaslona- Domovina, RTV Slovenija, Vzajemci)

Sedanji predsednik vlade dr. Robert Golob se je znašel v situaciji kot vsak drugi predsednik vlade v Sloveniji. Naenkrat je udarila draginjska kriza s cenami elektrike, nafte, plina, živil in življenjskih potrebščin. V resnici se dogaja destabilizacija države. To najbolj ustreza predsedniku Modre zavarovalnice Borutu Jamniku, da lahko s svojimi operativci pri državnih regulatorjih, (para) državnih podjetjih, finančnih skladih, zavarovalnicah vleče Goloba v eno past za drugo. Še več, po poročanju urednika Požareporta in samostojnega novinarja Bojana Požarja se mu obeta spet vrnitev v nadzorni svet Telekoma, časnik Delo pa je poročal da bi lahko Jamnik zasedal vrh državne SID banke. Nič, dogaja se le to, da bo Golobova lanslide victory ustvarja pogoje za Jamnikov bailout na račun slovenskih davkoplačevalcev. Najbolj donosen posel je destabilizacija države. 

Ja, na aprilski dan parlamentarnih volitev (24.4.2022) se je zgodil v Sloveniji efekt t.i. lanslide victory oz. po slovensko prepričljiva zmaga. Izraz se uporablja takrat, kadar ena stranka oz. kandidat prepričljivo zmaga z veliko prednostjo. Izraz je postal priljubljen v 19. stoletju za opis zmaga, v kateri je opozicija "pokopana", podobno kot geološki zemeljski plaz pokoplje vse, kar je na njegovi poti lahko preberemo na svetovnem omrežju. 

Gibanje Svoboda je (pričakovano) nepričakovano zmagala z ogromno prednostjo. Vendar ne na dobljene odstotke podpore, ampak število poslanskih sedežev. Teh so dobili enainštirideset in malo je manjkalo pa bi lahko sami imeli absolutno večino. A tudi njihov volilni ples je terjal svoj davek, zato so sestavili novo levosredinsko vlado s strankama Socialnih demokratov in Levico. Na volilni dan v Cankarjevem domu je avtor opazil predvsem poklapane obraze obeh strank in sami so v pogovoru s piscem članka izrazili razočaranje nad svojim volilnim rezultatom. Edino Gibanje Svoboda je na volilni dan plesalo celo noč v ljubljanski Cvetličarni blizu sedeža največje slovenske komercialne televizije POP TV/Kanal A.


				Veselje članov Gibanje Svobode ob razglasitvi zmage na aprilskih parlamentarnih volitvah,. (Foto: Posnetek zaslona- Publishwall, STA)

Veselje članov Gibanje Svobode ob razglasitvi zmage na aprilskih parlamentarnih volitvah,. (Foto: Posnetek zaslona- Publishwall, STA)

Ena zanimiva informacija o komercialni televiziji Kanal A.  Zanimivo, kot je razkril Bojan Požar v svoji knjigi Nevarna razmerja slečene Slovenije iz leta 2001 je veljal za dolgoletnega direktorja prve slovenske komercialne televizije Igor Vezovnik, kasnejši direktor Slovenske tiskovne agencije. Še več, sedanji dolgoletni urednik Požareporta je v knjigi zapisal sledeče:

"Praktično je ostal samo večni Kanalov uslužbenec in zaupnik za vse čase Igor Vezovnik, bivši poklicni delavec državne varnosti na Primorskem, ki je zvesto služil vsem, ki so doslej gospodarili in lastninili na Kanalu A: Zoranu Poliču, Douglasu Fultonu in zdaj Jurencu. Menda je skrivnostni ključ njegovega obstoja v tem, da je uradna dokumentacija Kanala A na sodnem registru v Ljubljani dokaj nepregledna, Vezovnik pa je v njej zabeležen kot prvi in edini direktor, tako da se brez njegovih podpisov praktično ne more kaj dosti narediti."

To le pomeni, da so nekdaj zasebno podjetje spreminili v državno podjetje na račun slovenskih davkoplačevalcev, kjer vladajo malce koroški malo obalni kadri. Tudi iz nekdanje državne varnosti.


				Igor Vezovnik, nekdanji poklicni pripadnik nekdanje službe državne varnosti, nekdanji dolgoletni direktor Kanal A in direktor STA. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Igor Vezovnik, nekdanji poklicni pripadnik nekdanje službe državne varnosti, nekdanji dolgoletni direktor Kanal A in direktor STA. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Zakaj je ta informacija pomembna? V naših tekstih smo že večkrat pisali, da poteka t.i. državljanska vojna med obalnimi strukturami z operativcem, predsednikom Modre zavorovalnice Borutom Jamnikom in koroško vejo starih obveščevalnih struktur iz poslovnega-političnega miljela Janeza Zemljariča. V naših tekstih že od sedmega januarja razkrivamo delovanje nikoli izvoljenega na volitvah dolgoletnega državnega uradnika z Modre zavarovalnice, na kak način si prisvaja politično-gospodarsko moč v Sloveniji. Enako se dogaja v vrstah sodstva, tožilstva in policije.

Kdo je t.i. goodfather Boruta Jamnika, smo razkrili v tekstu z naslovom Borut Jamnik na eleganten način končal kariero Roberta Goloba v GEN-I, sedaj mu pa navidezno tlakuje pot v politiko?.

Ne glede, da je prvi dan po volitvah kazalo na popolno ponižanje Jamnikovega kroga, je v štiriindvajsetih urah po volilni zmagi stvari postavil na svoje mesto. Ja, za Jamnikov krog je pomembno, da držijo vse niti v svojih rokah. Mimogrede pa se še maščuje starim strukturam za njihove grehe, ko je zaradi njih mladi Borut Jamnik v otroštvu doživel tragično izkušnjo.

Borut Jamnik ima najraje, ko se s svojo žrtvijo igra kot legendarni Jigsaw iz filmske serije Žaga. Svoji žrtvi nastavlja eno mino za drugo, dokler žrtev ne podpiše kapitulacije in se vda njegovim interesom. Nekako tako se igra tudi s sedanjim predsednikom vlade dr. Robertom Golobom. Če kdo misli, da je Janez Janša zaslužen zato, da Golob ni dobil mandata na mestu predsednika uprave GEN-I se krepko moti.

Vse kaže, da je postal Golob sneta sekira in se ni imel več voljo iti Jamnikovih igric. Za nagrado ni dobil mandata, a je postal kasneje zmagovalec volitev in zasedel najmočnejšo politično funkcijo v državi. Za razliko od Goloba je Jamnikov mladostni prijatelj Marko Jazbec dobil nov mandat za predsednika (para) državne SavaRe že osem mesecev pred iztekom mandata.

Aktualni predsednik vlade Dr. Robert Golob je v eni izmed izjav za časnik Delo izjavil, da so strici iz ozadja vabljeni, da pomagajo pri reševanju države in stopijo v ospredje. Enako je povedal za svojega dolgoletnega znanca iz Dunajske 119 v Ljubljani. A vse kaže, da je za navadnega državnega uradnika Boruta Jamnika situacija prišla tako daleč, da se je znova prisiljen postaviti v ospredje.

Ob zgodbi o poslovni sagi Sava smo zapisali, da je obalna struktura pred tridesetimi letami gradila, dvajset let uničevala, zadnjih deset let pa se je znašla v srditi imploziji. Spomnite se samo Jamnikovega nastopa, ko se je sam ponudil, da bi skupaj s Kapitalsko družbo plačal kupnino Save za sklad York. Ja, pozicija sklada Yorka je le v tem, da opravlja funkcijo začasnega parkirišča lastnika podjetja, s katerim opravljajo še naprej domači kapitalistični asi.

A vsako parkirišče stane in Jamnik v določenem trenutku ni imel kapitala, da bi zaščitil eno svojih najpomembnejših zvodov svoje gospodarske moči. A mu je spet uspelo s svojimi nastavljenimi kadri v Slovenskem državnem holdingu, da se mu ni zgodil podoben scenarij kot pri izgubi mariborske Nove kreditne banke Maribor.

Tako sta se v zadnjih dneh pojavili dve novici o Borutu Jamniku. Prvo je lansiral Borut Požar, da želi s kadri Kapitalske družbe in svoje Modre zavarovalnice ponovno zavihteti na vrh kot morebitni novi predsednik nadzornega sveta v Telekomu. Ali se bo dejansko vrnil ali nastavil le pet zvestih kadrov bomo videli prihodnje.


				Foto: Posnetek zaslona- Delo			Foto: Posnetek zaslona- Delo

Veliko bolj je presenetil članek v Delu z naslovom Borut Jamnik iz ozadja v ospredje objavljen v torek, dne 19. julija 2022, da je med favoriti za zasedbo mesta predsednika  Slovenska izvozne in razvojna banke (SID Banka). Čakala pa bi ga tudi plača v višini več kot 20 tisoč evrov bruto. Novinarka Dela Suzana Kos med drugim piše, da bi SID banka ne bi bila le podpora izvozu, ampak bi skrbela ob kreditiranju vseh bančnih storitev in veliko licenco Banke Slovenije. Njena bilančna vsota presega 2,8 milijarde evrov in njena edina lastnica je država.


				Tudi cene bencina so del načrta, s katerimi Jamnikovo omrežje destabilizira državo. (Foto: Posnetek zaslona- Delo)			Tudi cene bencina so del načrta, s katerimi Jamnikovo omrežje destabilizira državo. (Foto: Posnetek zaslona- Delo)

Jamnikov bailout za 2,8 milijarde evrov za reševanje lastne implozije!

Ob razkrivanju poslovne sage o prodaji deleža Save v lasti ameriškega-luksemburškega sklada Yorka enemu izmed madžarskih skladov blizu madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbana smo razkrili vse najpomembnejše igralce Jamnikovega omrežja.

Vanessa Grmek kot prebivalka Obale je zasedala v preteklosti ključna mesta v Savi turizem, GEN-I in v Slovenskem državnem holdingu. Trojica iz Elements Capital Managment (nasledniki nekdanjega NFD propadlega tajkuna Staneta Valanta) Dejan Rajbar, Aleš Škoberne in Andrej Prah vsak s svojo vlogo pomagajo izvrševati Jamnikovo voljo. Rajbar kot varuh sklada York in eden izmed pomembnih predstavnikov Save, Škoberne s pripravljanjenimi hudičevimi pogodbami za kapitulacijo slovenskih družb v zasebni ali državni lasti (vprašajte Bojana Petana, kdo mu sedaj nagaja pri poslu s teniškimi igrišči v Portorožu in ga izsiljuje za plačilo parkirišča v skladu York op.a.), Prah pa s svojimi kadri nadzoruje najbolj pomembne regulatorje na področju koncentracijske moči v slovenskem gospodarstvu.


				Aleš Škoberne, Dejan Rajbar in Andrej Prah so vodilni v Elements Capital Managment in ključni operativci Jamnikovega poslovnega-političnega omrežja. (Foto: Posnetek zaslona- ECM)

Aleš Škoberne, Dejan Rajbar in Andrej Prah so vodilni v Elements Capital Managment in ključni operativci Jamnikovega poslovnega-političnega omrežja. (Foto: Posnetek zaslona- ECM)

Starejša obalna garda pa mu krije hrbet na sodišču, policiji in v tožilstvu. Vsi najbolj pomembni kadri so prišli iz Obale. To ve zelo dobro tudi Miro Senica ob svojem zadnjem odmevnem porazu v sodnih dvoranah Vrhovnega sodišča Republike Slovenije.

Jamnik potrebuje izredne razmere, da se lahko lažje igra s svojo žrtvijo. Tokrat mu osrednjo žrtev predstavlja trenutni predsednik vlade dr. Robert Golob. Naenkrat je državo zajela draginjska kriza. Popolnoma nepričakovano so eksplodirale cene plina, elektrike in nafte. Poleg ukrajinske krize, covida se je sedanji vladi zgodil še eden največjih požarov na Krasu.

Takoimenovani landslide victory se spreminja v destabilizacijo države. Predvsem je čudno, zakaj pri cenah elektrike in nafte se država ni takoj odpovedala davku na dodano vrednost in kuje v teh težkih časih vojne dobičke na račun njenih prebivalcev. Če ne drugega, se bo to zgodilo kmalu, ko se bo odstotek DDV znižal iz 22-odstotkov na 9-odstotkov. A vodilni so dopustili, da se je v tem kratkem času cene električne energije dvignila tudi za 400 odstotkov, kar je neverjetno ob podatkih, da so cene električne energije v slovenskih hidroelektrarnah, termoelektrarnah in jedrski elektrarni ostale praktično nespremenjene.

To pomeni, da bo država kovala še vedno vojne dobičke, saj bo še vedno pobrala v absolutnem znesku več DDV-ja, kljub temu, da ga bo znižala za več kot polovico. Gre za čisto zavajanje potrošnikov. Tiste, ki bo najbolj udarilo po žepu, pa vlada dr. Roberta Goloba zamolči. Z njegovo reformo bodo najbolj prizadeti trgovci, ki po določenih statističnih parametrih spadajo med velika podjetja. S tem ne bodo deležni ukrepov proti draginji. Po domače to pomeni, da se bodo vsi izdelki v trgovskih mrežah pod nujno morali podražiti. Kar pa spet ponovno po domače pomeni, da bodo ljudje zaradi nezadovoljstva morali iti na cesto in protestirat. Točno je tukaj ultimativni cilj takoimenovanega modrega dečka. Zaradi hudih protestov, javnih izgredov in popolne destabilizacije političnega okolja bo privredla izsilnega padca mednarodnega rejtinga slovenske države. Mednarodna ocena naše države v očeh tujih revizorjev bo povzročila drastični skok cene zadolževanja. Tako za naprej kot za korekcijo obstoječih obrestnih mer za nazaj. To je pa tudi ultimativni cilj, saj so tu skriti grajeni priboljški z merjenjem v desetinah in stotinah milijonov. Sprašujemo se že večkrat, kaj dela Slovenska obveščevalna služba pod katerimkolim vodstvom že.  

Enaka je zgodba s cenami nafte in bencina, saj je sodček nafte v zadnjih tednih padel na nizko raven, a cene bencina in nafte se še vedno gibljejo med 1,7 in 1,6 evra na liter. Ob tem ne pridejo v poštev izgovori, da je Slovenija še vedno cenejša od večine sosednjih držav. Pri dražjih zadolžitvah padajo tudi večji procenti obresti za posrednika, kdo se dogovarja za te posle. Kdo je spet tukaj v ozadju? Nihče drug kot ljudje z finančnega ministrstva pod patronotam Boruta Jamnika. Zato vas naj ne čudi, zakaj je z lahkoto uničil še skoraj vsako vlado v zadnjem desetletju.

Ob koncu vas sprašujemo, spoštovani bralci in bralke, ali Borut Jamnik doživlja svoj bailout? Izraz bailout pomeni dejanje, ki daje finančno pomoč propadajočemu podjetju ali gospodarstvu, da ga reši pred propadom. Kaj počne Jamnik?

Nič drugega, da bi s pomočjo SID banke se rešil pred implozijo lastnega imperija in prihajajočega propada. Ključni finančni toki za Jamnikovo omrežje za uničevanje finančnih nasprotnikov iz tabora koroške struje starih obveščevalnih struktur iz poslovnega miljeja Janeza Zemljariča  ter ostalih predstavljajo Kapitalska družba (KAD), Slovenski državni holding (SDH), GEN-I pod vodstvom nekdanjega dolgoletnega predsednika uprave in trenutnega predsednika vlade dr. Roberta Goloba in novomeška Krka, kjer Jamnik sedi kot eden izmed članov nadzornega sveta.


				Borut Jamnik bije že večletni boj oz. je v t.i, državljanski vojni s strukturami  starih obveščevalnih služb iz poslovnega miljeja Janeza Zemljariča. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)			Borut Jamnik bije že večletni boj oz. je v t.i, državljanski vojni s strukturami starih obveščevalnih služb iz poslovnega miljeja Janeza Zemljariča. (Foto: Posnetek zaslona- Finance)

Poleg tega še obvladuje denarni tok v državnih skladih kot so Triglav skladi, Infond in Modra zavarovalnica. Enega pomembnih tokov mu predstavljajo zavarovalnice Triglav, SavaRE in Modra zavarovalnica. Velik vpliv ima tudi na poslovni imperij t.i. pokojninske tajkunke prosto po Reporterju Alenke Žnidaršič Kranjc in njeno operativko Karmen Dietner. Poleg tega pa obvladuje še sklad Elements Capital Managment (Rajbar, Škoberne, Prah), Alfi, KF Finance, P & S Capital v lasti Deana Mikoliča.

Kaj bi bilo lepše darilo za Jamnika, da v svoj imperij pridobi še SID banko in jo s pomočjo svojega znanca, finančnega ministra Klemna Boštjančiča in 53 nevednih poslancev sedanje vladajoče koalicije preoblikuje po lastnih željah. S tem pa bo poskrbel, da bo še naprej bežal pred neizbežno implozijo in se reševal z milijardami evrov premoženja slovenskih davkoplačevalcev. Plešemo.

Luka Perš

 

 

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

1276 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec.Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno.Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva diši po videzu za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami daje videz obvladovanja kraljice postopkov- tožilstvo. Že večkrat smo posumili po našem laičnem razmišlanju, da omenjena skupina na videz izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar po našem mnenju veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo že vrsto let navidezno s "svojo ugrabljeno hčerkico SDT" dobesedno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. Primer Klemen Boštjančič.To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

1227 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

140 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1538 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1751 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

163 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Jamnikov bailout za destabilazijo Slovenije borut jamnik Robert Golob draginja destabilizacija države elektrika plin bencin SID Banka telekom

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Golobov LANDSLIDE VICTORY za JAMNIKOV BAILOUT DESTABILAZIJO države!Jamnik vse politične playerje ponižal v PERSONO NON GRATA!