Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
Kaj se ima TOŽILKA Mateje GONČIN vmešavati v INTERNO DELO IN ORGANIZACIJE POLICIJE???! Ali smo šli čez les!!!
Ali je to tožilstvo čist zbeznelo? To ni nobena veja oblasti! Zadeva je tako neumna, da smo še skoraj MI NASEDLI!
prava .
Kronika

Petek, 29. Marec 2024 ob 16:29

Odpri galerijo

Tožilka Mateja Gončin. (Foto: Posnetek zaslona-Večer, Domen Mal Žurnal 24)

V našem mediju smo že nekajkrat razkrivali ozadje delovanje uradnice Mateje Gončin, zaposlena kot višja tožilka na Specializiranem državnem tožilstvu. O njej smo tudi pisali, da ima ključno vlogo v primeri povezanih s trgovino z drogo in podjetjem Splošna plovba Portorož. Zdaj med "mini pavzo" v sodnem procesu Kavaški klan pa se je Mateja Gončin odpovedala varovanju zaradi nesoglasij z vodstvom Centra za zaščito in varovanje. Vse kaže, da mora tožilstvo s slepilnimi manevri vplivati na sodni proces Kavaški klan. Celotna medijska hajka pa le zato, ker je vodstvo CSV vodji varovanja Gončinove dalo slabo delovno oceno. Ker je odvetnik David Sluga vodji varnost Gončinove na srečanju s posebno komisijo ugotovil, da v njej sodelujeta dva člana, ki sta neposredno odgovorni prav osebi, ki je dal vodji varovanja Gončinove slabo delovno oceno je zahteval, da se umakneta iz komisjie. Ker vodstvo CVZ ni padlo pod pritiski odvetnika Sluge, tožilke Mateje Gončin ter ostalega kolesja derivatnih operativcev omrežja Komandos se je nad znjimi pričel izvajati prvo medijski umor, zdaj pa bo sledil še zelo verjetno tožilski pregon. Vse to zaradi ene slabe delovne ocene? Nek zaposlen policist na policiji dobil malo slabšo oceno. Tožilstvo kot institucije je zbeznelo. Zakaj sem napisal kot novinar institucija? Ker je očitno neka uradnica na tožilstvu to institucijo očitno ugrabila. Ne verjamemo, da ima ta uradnica resnično toliko znanja, da bi lahko zorganizirala tako medijsko hajko. Kako poimenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?

Smo enih redkih medijev v Sloveniji, ki si upa predstavlja tudi drugo plat zgodbe v sodnem procesu Kavaški klan. Smo verjetno edini medij v državi, ki si upa predstavi drugačni pogled na zadnje dogodke glede tožilke Mateje Gončin in njenih domnevnih težav z varovanjem. To smo tudi jasno zapisali v članku z naslovom Ali se je ??"uradnica skupine KOMANDOS"?? na kraljici vseh postopkov-tožilstvu Mateja Gončin odrekla varovanju in sledenju?

Foto: Prava.si

V čem je ključen problem v zadevi Gončin? Kot je poročal Večer, so vodji njenega varovanja vodstvo Centra za zaščito in varovanje podelili slabo delovno oceno. Le ta se je pritožil in se skupaj z odvetnikom Davidom Slugo udeležil srečanja na posebni komisiji. Na tej komisiji se je pojavila težava, da sta bila v njej dva člana komisije neposredno podrejena osebi, ki je spisala slabo delovno oceno.

Vodstvo CVZ tega ni hotelo storiti, zato so Gončinovi zamenjali ekipo varnostnikov. Gončinova se je varovanju odpovedala, ko je vodstvo CVZ po opravljeni službeni poti v tujino zamenjalo ekipo varnostnikov, ki so jo "zelo korektno in strokovno varovalo in nanjo ni imela pripomb. Se je pa hitro znebila nove ekipe, saj med varovano osebo in varnostniki mora obstajati zaupen odnos so zapisali medijski kreatorji zadeva Gončin.

Slugo pa je najela tudi Gončinova, saj je v njenem imenu zahteval vpogled v interno poročilo policije! Še več, vse kaže da je za medijske akcije novinarskih operativk omrežja Komandos koristna tudi Nova24tv, kjer so prvi ekskluzivno razkrili napete odnose med CVZ in tožilko Matejo Gončin.

Foto: Posnetek zaslona-Slovenske novice

Med drugim smo izvedeli, da je Gončinova odkrila "policijo v policiji" znotraj CSV. Tako so ključni krivci za odpoved varovanja Gončinovi izpostavljeni Boris Praznik ( vodja sektorja za notranje preiskave in integriteto (SNPI) v Službi generalnega direktorja policije (SGDP)), Uroš Lepoša SGDP, njegov pomočnik Iztok Škerbec, tiskovna predstavnica policije Maja Ciperle Adlešič, njen mož- namestnik GPU Iztok Ciperle, direktorica UKOM Petra Bezjak Cirman, trenutna generalna sekretarka GS v odhajanju Vesna Vukovič in uslužbenec NPU Boštjan Mlačnik in pomočnik vodje CVZ Jurij Šubic. V preteklosti pa se je razkrilo, da je Vesna Vuković mimogrede "obiskala Darka Muženiča" na NPU med vlaganjem "kazenske ovadbe." Kot Darko Nevzatović v primeru Kavaški klan. Vendar spoštovani državljani, vprašajte se, kako imenujemo tisto osebo, ki se boji policista na vsakem vogalu?

Foto: Prava.si

Kaj se ima TOŽILKA VMEŠAVATI V INTERNO DELO IN ORGANIZACIJO POLICIJE????? Gre le za borbo vsaj treh struj znotraj policije za zapuščino Boruta Šukljeta! Nekateri pa pri tem za svoje podle cilje koristijo tožilstvo?! HALO! Kam pa smo prišli????

Vse kaže, da je večina medijev v Sloveniji nasedla tožilski zgodbi Mateje Gončin. V čem je sedaj bistvo problema? Zaradi nekega medsebojnega spora zaradi ene slabe delovne ocene je Gončinova zagnala medijsko hajko nad vodstvene kadre CSV. Kaj pa ima ena uradnica, zaposlena na SDT se vmešavati v notranje zadeve drugega neodvisnega organa? Gre za spor dveh oseb znotraj CSV. To je vsa UMETNOST zadeve Gončin!

Vprašajte se, kdo je dal Gončinovi pooblastila, da se mimo vseh zakoniskih pravil VMEŠAVA s pomočjo medijev v interni postopek drugega neodvisnega organa- policije. Zdaj lahko vsak uradnik zaposlen na tožilstvu mimo svojih nadrejenih kliče direktorja policije in notranjega ministra in bo postavljal pogoje glede svojega varovanja! Varovanje je okej pri vseh osebah, samo Gončinova se sedaj počuti veliko bolj varna brez varovanja! To v zadevi Kavaški klan! Resno, spoštovani državljani, to pravljično zgodbo boste kupili?

Spremljajte v tej zadevi odzivanje policije. Če kaj ve policija, ve to, da ne sme nasesti na provokacije. Zakaj so thio in se ne odzivajo? Ker vedo, da se po smrti Boruta Šukljeta izvaja že dlje časa trajajoča vojna med vsaj tremi vplivnimi strujami v policiji.

Vsaka smrt prinese boj za nasledstvo. Tako so nas v preteklih le&h zapus&li Janez Kocijančič, Janez Zemljarič, Aldo Krejačič in Borut Šuklje. Zakaj smo izpostavili prav ta štiri imena? Ker smo jih v naših člankih že večkrat predstavili za ključne stratege na področjih represivnih organov v Sloveniji. Verjetno smo bili enih redkih medijev v Sloveniji, ki smo razkrili zakaj v času #depolitizirane policije spremljamo po odstopu nekdanje notranje ministrice Tatjane Bobnar spopade znotraj vsaj dveh do treh struj akterjev znotraj policije.

Na kratko povedano. Obalni kadri so korak za korakom ugrabili prosto po Mirku Bandlju "koroško provienco" v policiji. Korak za korakom so jih obalni kadri kupili z različnimi mednarodnimi službami ali pa so za nagrado postali strokovnjaki za korporativno varnost ali pa le izvedli pogodbe na podlagi korporativne varnosti.

Vendar je znotraj struje obalnih kadrov traja že dlje časa borba za prevlado. Predvsem omrežje akterjev grobarjev slovenskega gospodarstva že dlje časa kontrolirajo Urad za preprečevanje pranjee denarja, del NPU, del GPU (gospodarski kriminal).

Foto: Prava.si

Obalni kadri v policiji pa izhajajo iz vzpostavljenega omrežja Komandos, kjer je ključno vlogo igral nekdanji direktor Splošne plovbe Portorož lani umrli Aldo Krejačič. Tudi afera Li&jska je bila le derivat tega omrežja in tudi Nina Zidar Klemenčič se ni naključno pojavila v tej zgodbi kot odvetnica Sebastjana Vežnaverja.Vse kaže, da imajo derivatni opera&vci na policiji in tožilstvu skupine Komandos težavo, da se bodo prej ali slej našli junaki na tožilstvu, ki bodo procesirali kazenske postopke pro& podjetju Splošna plovba Portorož. Celotna zgodba se je pričela že leta 1972 z ustanovitvijo takoimenovane skupine Komandos, kjer je imel eno izmed ključnih vlog Aldo Krejačič. Vsaj tako je nekdo napisal leta 2007 v Financah.

Omenjena zgodba glede Gončinove se dogaja prav po scenariju te skupine. Ali je Gončinova sploh ve, kaj se o njej piše v medijih? Še nikjer nismo zasledili njene lastne ustne izjave. Ves čas beremo kot da nekdo nekaj sporoča v njenem imenu. Mi smo o Gončinovi že večkrat dejali, da že vrsto let " presenetljivo zadolžena" za primere trgovine z drogo in Splošne plovbe Portorož.

Še več, hecno je najbolj to, da omenjeno skupino Gončinova po navedbah virov medija Nova24tv razkriva organ CVZ kot "policijo znotraj policije." Zdaj je Gončinova "nehote" odkrila "globoko državo" v policiji! HALO!

Mi smo že v članku z naslovom NE BOJ, MESARSKO KLANJE ZA ZAPUŠČINO BORUTA ŠUKLJETA V V POLICIJI!! dne tretjega decembra 2022 zapisali, da Lindav ni dobil mandata za generalnega direktorja policije, ker je v ozadju poteka "ne boj, mesarsko klanje" za zapuščino v letu 2022 umrlega Boruta Šukljeta. Umrl po "dolgotrajni bolezni naravne smrti."

"Nekdanji notranji minister v Drnovškovi vladi (1999-2000) in dolgoletni diplomat je bil tista oseba, ki je v ozadju sugeriral, dajal napotke medijem in sodelavcem organov pregona in bil osrednji režiser medijskih-policijskih akcij proti t.i. motečim poslovnim konkurentom njegovih naročnikov. Tako v gospodarstvu kot v politiki. "

V članku z naslovom V policiji vlada POPOLNA ZMEDA! NE VE SE VEČ KDO PIJE IN PLAČA ! z dne sedmega avgusta 2023 smo zapisali sledeče:

"V naših člankih smo že večkrat zapisali, da ključne funkcije v slovenski policiji, na tožilstvu, na Vrhovnem sodišču Republike Slovenije, neodvisne nadzorne institucije za nadziranje podjetnikov in gospodarstvenikov že slabih dvajset let nadzira obalna klika grobarja dela slovenskega pomorstva in poslovno omrežje Boruta Jamnika. Gre za obvladovanje Slovenije s strani klike, ki se ni nikoli preizkusila na volitvah. Ne more pa ena banda, ki se ni nikoli preizkusila na volitvah vzeti državo za talca. Tipični klasični in šolski STATE CAPTURE( ugrabitev države). Nikoli si ne bi mislili, da bo smrt Boruta Šukljeta povzročila boj med lastnimi policijskimi kadri akterjev okrog Splošne plovbe. Spremljamo policijski Verdun. Tudi Vesna Vuković je zelo verjetno zaradi dveh člankov o Splošni plovbi iz leta 2018 napisanih na Siolu prejela dve opozorilni kolumni s strani vplivne obalne novinarke RTV Slovenija Eugenije Carl. Tudi Carlova je v svojih kolumnah kritično v svojih tekstih nastopila tako direktorja NPU Darka Muženiča in sedanjega v.d. GPU Senada Jušiča. Nič, Alenka Drolc ne sme pasti!!! Pa naj stane kar hoče!!!"

Foto: Prava.si

Kaj se dogaja sedaj? Podobna zgodba. A spremljate en zanimiv pojav v času sedanje vlade. Vedno 3 4 HOP OBALA "resni osrednji mediji" vržejo na plano en konflikt znotraj policije. Vse kaže, da je sedaj tarča napada Center za zaščito in varovanje. Spomnite se, da je zaradi tega prišlo do prvega trenja med nekdanjo ministrico za notranje zadeve Tatjano Bobnar in trenutnim predsednikom vlade dr. Robertom Golobom. Prav v tej zgodbi se je pojavil prvič Miloš Njegoslav Milović.

Tudi medijski politični KPK case Golob vs Bobnar je le naivna predstava za slovensko rajo. Prav na tak način sta problem Bobnar vs Golob predstavila v zadnji Tarči orto LDS kader Mirko Bandelj in odvetnik Goloba Stojan Zdolšek. Tukaj imata popolnoma prav. Ker oba vesta, kaj se v resnici dogaja. Zdolšek pa je s temi akterji, ki jih je tudi med vrsticami razkril na Tarči poslovno sodeloval. Isto jih pozna Drago Kos, pa verjetno tudi Mirko Bandelj. Saj brez njih NI POSLA za FANTE!

Zdaj pa je pomembna še ena informacija. Nihče se do zdaj ni ukvarjal, iz katere odvetniške struje prihaja nova generalna državna tožilka Katarina Bergant. Potem pa smo bili pozorni na nekaj informacij. Prva pomembna informacija je, da je Bergantova žena diplomata Klemna Berganta. Kot je razkril Bojan Požar, "pa seveda ne zaradi lokacijsko zanimivega vikenda, ki ga imata v Fiesi."

Foto: Prava.si


Kdo so v preteklosti obvladoval diplomacijo, pravo in policijo? Še vedno delujoči operativci omrežja pokojnega Boruta Šukljeta. Laura Ham še vedno pridno dela svoj posel. Zelo sumimo, da je tudi Bergantova kot vodja slovenskega generalnega tožilstva izbranka miljeja akterjev Boruta Šukljeta. Enako kot je v kabinetu predsednika vlade Šukljetov izbranec Vojko Vovk.

Kot smo že zapisali, lahko gre le za slepilni manever v procesu Kavaški klan. Namesto z njenim načinom vodenjem postopkov se ukvarjamo s slepilnimi manevri vodenja njenih kazenskih zadev. Ker se z njenimi primeri (Kavaški klan, Splošna plovba Portorož) in njeno kvaliteto delo ocenjuje z zunaj pripravljenimi slepilnimi manevri. Enkat za spremembo policija ne pade na provokacije od zunaj. Bo pa sedanje vodstvo policije moralo tudi za nazaj preveriti, kako in na kakšen način je Gončinova usmerjala delo policije in zakaj so bili izsledki njihovih preiskav pod Gončinovo taki kot so bili.

Opazujemo, da se v tej zgodbi pojavljajo odtenki triangla akterjev obalne novinarke Eugenije Carl, predsednika Odvetniške zbornice Janeza Starmana in njegovega odvetniškega partnerja Gregorja Velkaverha (v preteklosti tudi dolgoletni podpredsednik Odvetniške zbornice Slovenije) in uradnice Mateje Gončin, zaposlena kot tožilka na SDT. Bralci iz Kopra pa so nas prijazno opozorili, da pri vplivu na pravosodje premalo izpostavljamo vlogo Velkaverha. Vemo in jo poznamo, a vse se razkrije ob svojem času.

Triangel. Foto: Posnetek zaslona-Google pictures


Mogoče Vesna Vukovič tega ni ugotovila takoj, a bi lahko vedela, da je Mojca Pašek Šetinc le uporabljala besednjak Eugenije Carl pri komprotiranju dveh ključnih preiskovalnih parlamentarnih komisij Gibanje Svoboda. Obala ne popravlja sedaj Janezu Starmanu imidž na TV Slovenija 1 kar tako. Še v jutranji program nacionalke pride strokovno razlagat o mediaciji. Jebiga, strah pred obvladovanjem policije ima zelo velike oči!

P.S: Kaj pa če je policija na pravi poti?

Luka PeršGalerija slik

Zadnje objave

Tue, 18. Jun 2024 at 18:22

283 ogledov

Ali je kriminalna združba locirana na Bavarskem dvoru s pomočjo svojih SDT slug preprečila prodajo Celjskih mesnin?
Slovensko javnost je presenetila novica, da se zapleta pri prodaji slovenskega podjetja Celjske mesnine hrvaški poslovni skupini Braća Pivac. Celjske mesnine veljajo za eno večjih slovenskih podjetij iz živilskopredelolovalne industrije. Celjske mesnine že vrsto let obvaladujeta dvojec Danilo Dujović in Izidor Krivec. Foto: Posnetek zaslona-NecenzuriranoZdaj pa se je vmešalo v prodajo podjetja Celjske mesnine tožilstvo- kraljica postopkov. Natančneje, specializirano državno tožilstvo. Kaj so storili? Zaradi kazenskega postopka iz leta 2010 uveden proti Dujoviću so na specializiranem državnem tožilstvu so zahtevali vpis plombe. Tako so med drugim v Necenzurirano razkrili, da je na podlagi sklepa Okrožnega sodišča v Celju z dne 12.6.2024 s katerim so zakonitemu zastopniku ali katerikoli drugi pooblaščeni osebi za čas šestih mesesev prepove odtujitev ali obremenitev 60- odstotnega poslovnega deleža družbenika. Kot še poročajo v Necenzurirano, da ostaja edino vprašanje, če je tožilstvo reagiralo pravočasno. Foto: Prava.siAli je kriminalna združba z okolice Bavarskega dvora spet ugrabila del SDT, da je preprečila prodajo podjetja Celjske mesnine? Krivec prodal podjetje napačnemu kupcu, ki ni po godu akterjem omrežja Bratovščina sinjega galeba?Vendar nas omenjena novica sploh ni presenetila. Celo če se pojavi kot osrednja dnevna novica v mediju Necenzurirano. Kaj je medij Necenzurirano, za koga deluje in kakšni so njihovi interesi pa smo v našem mediju predstavili v članku Novinarska trojka je ključni medijski glasnik interesov GROBARJEV SLOVENSKE POLITIKE IN GOSPODARSTVA VSEH IDEOLOŠKIH BARV!.A se je kdo vprašal, zakaj je specializirano državno tožilstvo reagiralo komaj sedaj? Zakaj tega niso storili že takoj na začetku postopkov? Tudi nam se je zdela poteza čudna, a so nam strokovnjaki iz gospodarskega prava razložili, da poteza tožilstva ni sporna.Foto: Posnetek zaslona-PozareportSporno je edino to, da se je zgodilo to komaj sedaj. Zakaj je spet v glavni vlogi specializirano državno tožilstvo? Kdor je naš reden bralec, smo v našem mediju že večkrat opredelili, da velja del specializiranaga državnega tožilstva za ugrabljeno institucijo. Že večkrat smo zapisali, da kriminalna združba , ki s svojimi lovkami obvladuje kraljico postopkov- tožilstvo izkorišča omenjeno institucijo za uničevanje svojih političnih in gospodarskih nasprotnikov vseh IDELOŠKIH BARV. To se intezivno dogaja že od leta 2008. Vsi ti plani se delajo v nekaterih okoliških stavbah v Ljubljani v okolici Bavarskega dvora. Foto: Prava.siSkrajno zavrženo je če je kraljica postopkov izvršitveni pomočnik kriminalni združbi, ki deluje na trgu, kjer naj bi pravo veljalo. Sploh pa je to nepredstavljivo, če se to dogaja v konkretni članici EU. Kje je tu spoštovanje evropske pristopne pogodbe in zaveza spoštovanja prava?Zelo dobro se ve, da tožilstvo ne bi reagiralo nikoli, če bi Krivec in Dujović prodala podjetje pravemu kupcu. Zdaj, ali je Hrvat, Srb, Slovenec je popolnoma vseeno. Ker če bi prodala pravemu kupcu, specialzirano državno tožilstvo ne bi reagiralo nikoli. Ali res verjamete, da se je nekdo na SDT čudežno spomnil, na kak način bi se preprečila prodaja podjetja?V resnici je stvar veliko hujša. Kraljica postopkov- tožilstvo s svojo ugrabljeno hčerkico SDT dobesno izvaja selekcijo, kdo si lahko v Sloveniji privošči vse in se mu ne zgodi popolnoma nič ( Splošna plovba Portorož, a ne spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin), na drugi strani pa so pripravljeni s pomočjo 3 4 HOP OBALA "večinskih resnih osrednjih" medijev uničiti vsakega posameznika. To se dogaja tudi v primeru prodaje Celjskih mesnin. Mogoče pa je Krivec pozabil poklicati nekdanjega soseda sedanjega predsednika vlade dr. Robert Goloba z Dunajske 119 v Ljubljani. Kot marsikdo drug v preteklosti. Se zgodi. Jebiga!Bavarski dvor v Ljubljani. (Foto: Posnetek zaslona-Kam.si)Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

868 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Mon, 17. Jun 2024 at 17:18

109 ogledov

Kavaški klan: Tožilcu Jožetu Levašiču se podira primer Kavaški klan! Sodni senat zavrnil obtožnico proti Kosti Tabakoviču!
V našem mediju že dlje časa spremljamo sodni proces Kavaški klan. Vse naše slutnje, da gre v resnici za maščevanje obalnih kriminalistov zaradi trgovine z drogo (kokain) s se več ali manj uresničujejo. Temu primerni so tudi bili dokazi tožilstva, o katerih smo v naših člankih večkrat zapisali, da so po našem laičnem mnenju zelo šibki.Poleg osrednjega procesa Kavaški klan se je proces prepletal z drugimi sodnimi primeri. Poleg primera Božič se je velikokrat na sojenju izpostavljala zadeva Maribor. V zadevi Maribor se je tudi na osrednjem procesu večkraz izpostavilo, da sta hotela osrednjo pričo tožilstva Darka Nevzatovića ubiti brata Tabaković. O tem si je v svojih člankih dajala duška "kraljica črne kronike"- peneloginja in dolgoletna novinarka Večera Damjana Žist.Članek "kraljice črne kronike" o bratih Tabaković. (Foto: Posnetek zaslona- Večer)A se je med procesom izkazalo, zakaj so rabili ustvariti še eno vzporedno zgodbo. To se je po laičnem mnenju avtorja članka dokazalo tistega dne, ko je obramba zahtevala za pričo Marka Hota, brata poslanke SD Meire Hot. O tem smo v našem mediju pisali v člankih z naslovom Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito?? in Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!. Še zdaj se spominjam malo morje fotografij, kjer je bila videna marihuana in kokain. Tožilec v sodnem primeru Kavaški klan Jože Levašič. (Foto: Posnetek zaslona- Dnevnik)Sodni senat zavrnil obtožnico tožilca Jožeta Levašiča proti Kosti Tabakoviču! Se obalni kriminalistični kliki s pomagači na NPU in SDT podira zgodba??????V naše uredništvo smo prejeli informacije od naših virov, ki zelo dobro poznajo brata Tabakovič. Že nekaj časa smo tudi mi v osrednjih medijih pričakovali, da bodo pisali o vloženi obtožnici proti bratoma Tabaković, ki jima je tožilstvo očitalo poskus uboja oz. atentata na Darka Nevzatovića.Vendar smo sedaj izvedeli, zakaj Damjana Žist in novinarska kompanija iz osrednjih večinskih medijev molčijo. Ker je sodni senat obtožnico proti bratoma Tabakovič zavrnilo. Kot smo izvedeli, je senat naprej specializiranemu državnemu tožilcu Jožetu Levašiču pojasnil, da so njegove obtožbe neustrezne, nesklepčne in odvečne. Pri tem so se nekatere navedbe ponavljale večkrat in očitali so mu tudi slabe določnosti.Senat je Levašiču dal tri dni časa, da obtožnico dopolni in popravi. V nasprotnem primeru bi jo senat zavrgel. Tožilec Jože Levašič je zaprosil, da bi v desetih dneh na tožilstvu odpravili napake. Senat je tej prošnji ustregel. Vendar ni pomagal niti desetdnevni dodatni rok. Kljub popravkom je sodni senat tudi v drugo zavrnil vloženo obtožnico tožilca Jožeta Levašiča. Velika zmaga za obrambo, hud poraz za kraljico postopkov- tožilstvo.Luka Perš

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

1416 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1726 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

151 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš
Teme
Ajdovščina Ankaran Apače Beltinci benedikt BistricaObSotli Bled bloke Bohinj borovnica bovec Braslovče Brda Brežice brezovica Cankova Celje CerkljeNaGorenjskem Cerknica Cerkno cerkvenjak cirkulane Črenšovci ČrnaNaKoroškem Črnomelj Destrnik divača dobje Dobrepolje dobrna DobrovaPolhovGradec Dobrovnik DolenjskeToplice DolpriLjubljani Domžale Dornava Dravograd Duplek GorenjaVasPoljane gorišnica Gorje GornjaRadgona GornjiGrad GornjiPetrovci grad Grosuplje Hajdina HočeSlivnica Hodoš Horjul Hrastnik HrpeljeKozina Idrija ig IlirskaBistrica IvančnaGorica Izola Jesenice Jezersko Juršinci Kamnik KanalObSoči kidričevo kobarid kobilje Kočevje Komen Komenda Koper KostanjevicaNaKrki Kostel kozje kranj KranjskaGora križevci kronika krško Kungota Kuzma Laško Lenart Lendava litija Ljubljana Ljubno ljutomer Logatec LogDragomer LoškaDolina LoškiPotok LovrencNaPohorju Luče Lukovica Majšperk makole Maribor markovci Medvode Mengeš Metlika mežica MiklavžNaDravskemPolju MirenKostanjevica mirna MirnaPeč Mislinja MokronogTrebelno Moravče MoravskeToplice Mozirje MurskaSobota muta Naklo nazarje NovaGorica Novomesto Odranci oplotnica Ormož osilnica pešnica Piran pivka podčetrtek podlehnik Podvelka Politika poljčane polzela Postojna prebold Preddvor prevalje Ptuj Puconci RačeFram Radeče Radenci RadljeObDravi Radovljica RavneNaKoroškem RAZKRIŽJE RečicaObSavinji RenčeVogrsko Ribnica RibnicaNaPohorju RogaškaSlatina rogašovci rogatec ruše SelnicaObDravi Semič Sevnica Sežana SlovenjGradec SlovenskaBistrica slovenskekonjice Sodražica Solčava SrediščeObDravi Starše Straža

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kaj se ima TOŽILKA Mateje GONČIN vmešavati v INTERNO DELO IN ORGANIZACIJE POLICIJE???! Ali smo šli čez les!!!