Podpri delovanje neodvisnega raziskovalnega medija prava.si
PODRTIJA IN GOLOBOV WATERGATE: Ugrabitev UPPD???, zloraba FURS???, curljanje tajnih podatkov v medij Necenzurirano???
Grobarji slovenskega gospodarstva bežijo pred IMPLOZIJO!
prava .
Slovenija

Torek, 12. Marec 2024 ob 08:43

Odpri galerijo

Foto: Posnetek zaslona-Pozareport, Portalplus, Gov.si, Prava,si, Facebook

Dobro jutro, slovenski organi pregona. Ja???, resno???, po treh mesecih ste izvedli šestnajst hišnih preiskav v zadevi Litijska. Bravo, slovenski državljani so ponosni na vas! Pa resno, koga vi hecate!????

Zdaj, ko so že vsi dokazi postali stokrat kontramirani v dveh mesecih! Če bi vi bili resna neodvisna institucija, bi takoj že 30. decembra po izvršilu kupnine v pripor odpeljali pravosodno ministrico Dominiko Švarc Pipan, Nino Zidar Klemenčič in Sebastjana Vežnaverja. Ne, vi ste raje 60 dni s pomočjo delom tožilstva in delom vaših sokolegov v NPU in preostalih delih policije ustvarjali medijsko zgodbo, da se ključnim akterjem ne bo zgodilo popolnoma nič.

Kdo so osumljenci? Prav tistih enajst oseb, ki jih je v svojem javnem poročilu kot ključne krivce ožigosala z dušo Keyserja Sozeja nekdanja ministrica za pravosodje dr. Dominika Švarc Pipan. Med dosedanjimi osumljenci tako ni Švarc Pipan, odvetnice Zidar Klemenčič, Igorja Šoltesa in nikogar z finančnega ministrtva!To le pomeni, da je UPPD spet mižal na eno oko. So pa ugotovili, da si je nekdo protipravno razdelil 3,4 milijona evrov. To še ni vse, zdaj bo še državno odvetništvo zahtevalo še eno cenitev. Res, Ankaransko-Hrvatinski hrib, že ste dolgočasni z vašo zgodbo!

Bumerang afere slovenske verzije afere Watergate

Vse kaže , pa se dogaja bumerang afekt afere WATERGATE tako vladni koaliciji kot "resnim" osrednjim medijem. V lanskem letu smo spremljali 3 4 HOP OBALA! medijski policijski tožilski stampedo nad nekdanjega direktorja Urada za preprečevanje pranje denarja dr. Damjana Žuglja. Vzrok pa, da naj bi pod njegovim vodstvom nezakonito brskali bančnih računih več kot 200 fizičnih oseb. Med njimi se je najbolj problematiziralo brskanje računov balkanskega medijskega mogotca Dragana Šolaka.

Foto: Posnetek zaslona- N1 Slovenija

Mi smo v našem mediju v več člankih predstavili, zakaj so Šolakovi mediji ter ostali 3 4 HOP OBALA osrednji "resni" mediji v tem primeru tako panični. Odgovor se skriva v sedanji direktorici UPPD Anki Vrabec Božič (živeča na območju Ankaransko-Hrvatinskega hriba), ki je bila pred zasedbo direktorske funkcije zaposlena v eni od družb, ki je lastniško povezana z Draganom Šolakom. Prav Vrabec Božič bi naj v mandatu Žuglja bdela v UPPD nad primerom Šolak. Konflikt interesov, spoštovana Vrabec Božič, Šolak in KPK!?
Damjan Žugelj pa je kot odgovor na vse medijske tožilske policijske očitke in ustrahovanja odgovoril s tremi obsežnimi, strokovnimi analizami o današnji politični tožilski policijski situaciji v naši državi.

Kdor je zelo pozorno prebral vsa tri njegova sporočila za javnost bo hitro ugotovil, da je Damjan Žugelj izpostavil le tisto, kar mi v našem mediju opozarjamo že DVE LETI! Da je našo triintrideset let staro Slovenijo UGRABILA majhna klika z Obale (mogoče 20 posameznikov) z mešanico akterjev ugrabiteljev slovenskega gospodarstva in akterjev ugrabiteljev dela slovenskega pomorstva. Težava je, da prihaja za vse IMPLOZIJA. Ja, zato pa smo se malo medijsko politično klali dva meseca na zgodbi Litijska, a ne akterji omrežja Splošna plovba Portorož in tokrat za spremembe akterji omrežja Sava Re, ki pa so tako le del operativnega omrežja akterjev grobarjev slovenskega gospodarstva?

Foto: Prava.si

Tako pridemo do zgodbe, ki je prejšnji teden razburjala slovensko javnost. V njej se je pojavilo tudi moje ime. A vse bolj se zdi, da se dogaja le klasičen 3 4 HOP OBALA medijski politični policijski tožilski konstrukt proti tistim medijem, ki veljamo za janšiste. Pa če tudi sami Janšo kdaj pa kdaj zelo ostro skritiziramo. Ne, samo če kaj BEVSKNEŠ proti NJIM, si takoj označen za janšista! Ampak Obala pa se smeji, ko spet pobira smetano!

Dolgoletni raziskovalni novinar Bojan Požar je pretekli teden napisal serijo člankov, kjer je razkrival WATERGATE v sedanji vladi pod vodstvom dr. Roberta Goloba. V njih je problematiziral, da za potrebe političnega cirkusa nad mediji blizu desnice oz. medijem, ki so kritični do tranzicijske levice bila ustanovljena preiskovalna parlamentarna komisija, ki se ukvarja z financiranjem teh medijev. Kot kaže, do sedaj ni bil posebej pozoren na izjave nekdanje predsednice omenjene komisije Mojce Pašek Šetinc. Ob našem laičnem spremljanju afere je bila vsa spornost razkrita že v mesecih oktober in november 2023. Verjetno je zadeva medijski pospešek dobila z objavo Mojce Pašek Šetinc, da so ji na Delu cenzurirali njen intervju in nekaj njenih odmevnih medijskih izjav je takoj zatreslo Golobovo vlado. Še Vesna se je "odločila", da bo zapustila mesto generalne sekretarke Gibanje Svoboda. Jp, mogoče pa je le "ubogala" svoje bogove.

Ključna težava omenjene parlamentarne preiskovalne komisije je neutemeljeni prejem zasebnih tajnih podatko s strani FURS-a v o preiskovancih komisije. Tako smo lahko spremljali medijski ping pong med Mojco Pašek Šetinc in direktorjem FURS-a Petrom Grumom, kdo je dejanski krivec za nastalo situacijo!

Foto: Posnetek zaslona-Požareport.

Necenzurirano pridobiva tajne podatke Urada za preprečevanje denarja????????????

Že nekaj časa lahko v člankih spletnega medija Necenzurirano večkrat lahko opazite, da so njihovih člankih včasih objavljene informacije, ki veljajo za tajne v institucijah Urad za preprečevanje pranje denarja, Finančne uprave Republike Slovenije, Nacioanlnega preiskovalnega urada, dela specializiranega državnega tožilstva itd.. Kot ključno akterko v tej aferi raziskovalni novinar Bojan Požar opredeljuje nekdanjo novinarko Necenzurirano in kmalu "nekdanjo" generalno sekretarko stranke Gibanje Svoboda Vesno Vuković.

Vsak medij ima svojo zgodovino. Enako jo imajo tudi novinarji Necenzuriranega. Glede na to, da se omenjena komisija ukvarja s financiranjem medijev, bom z največjim veseljem pred celotno slovensko javnostjo "ure in ure" govoril o finančni plati tega portala. Že kot novinarje Siola in njihove nekdanje družbe Providentia jih je razkril eden najboljših slovenskih davčnih strokovnjakov Ivan Simič.

Sam pa sem kot novinar Nova24tv o celotnih hobotnici podjetja Providentia napisal v članku z naslovom [Ekskluzivno] Medijski tajkun Odlazek financira novinarsko trojko preko podjetja Kokos! Lastnik Kokosa je nekdanja žena Odlazka, Alena Nardini! objavljen dne 1.2.2021.

Foto: Posnetek zaslona- Nova24tv

Kot je razkril Požar, ima direktor družbe Providentia Tomaž Modic, kjer je bil ustanovljen spletni medij Necenzurirano kot strokovni sodelavec ene izmed preiskovalnih komisij sestanke s predstavniki Računskega sodišča, Finančne uprave Republike Slovenije, Slovenske obvščevalne službe in Nacionalni preiskovalni urad.

V preteklosti pa se je slovenska javnost že zgražala nad primerom, ko je Vesna Vukovič "podala kazensko ovadbo" in "nehote obiskala" še direktorja NPU Darka Muženiča. Ampak Vesne ne ganejo niti tvoja jasna opozorila Eugenija Carl, jebiga! Za njo sta bogova le Golob in Jamnik prosto po Sebastjanu Jeretiču!

Foto: Kako so akterji omrežja grobarjev dela slovenskega pomorstva "razkrivali" delovanje Vesne Vukovič. (Foto: Posnetek zaslona RTV Slovenija)


Svoja zadnja razkritja in po več kot 60 dneh!!! sprožene policijske hišne preiskave v aferi Litijska ter Golobovo afero Watergate je Bojan Požar na svojem profilu na x zapisal sledeče:

"Če so lahko prestavili aretacijo ruskih vohunov, potem lahko usmerjajo tudi to, kdaj bo policija izvedla hišne preiskave
- Včeraj pride v javnost mega eksplozivna zgodba. Watergate Golobove Svobode, ki jo javno potrdi vsaj ena isajderska poslanka, nejavno pa itak mnogi, afera pa lahko odnese generalno sekretarko vladajočega Gibanja Svobode in generalnega direktorja Fursa, no vsaj morala bi jih. Ampak, glej ga zlomka, ravno danes zjutraj štartajo hišne preiskave v aferi Litijska, potem ko se že 2 meseca cela država ukvarja s to afero. In kdo to prvi objavi, spet, glej ga zlomka: Necenzurirano, portal ki ga obvladujeta Vesna Vuković in premier Robert Golob, in tisti portal, ki je preko novinarja-preiskovalca Tomaža Modica tudi neposredno vpleten v Watergate Golobove Svobode.
"Saj, kakšen smisel sploh imajo hišne preiskave dva meseca potem, ko so dokazi že zdavnaj počiščeni?!"
In zdaj, glavni keč: z malo teorije zarote bi lahko rekli, da je nekdo včeraj poklical na policijo, naj hišne izvedejo danes. 24 ur po izbruhu afere Watergate Golobove Svobode, da se pozornost javnosti obrne drugam.
- Če so lahko prestavili aretacijo ruskih vohunov, potem lahko usmerjajo tudi to, kdaj bo policija izvedla ene navadne hišne prepozne preiskave..."

Z zapisom se ne bi morali bolj strinjati. Predvsem iz dejstva, ker smo v naših tekstih točno na to že večkrat opozarjali v naših tekstih. Afera Nepremičninska podrtija se odvija po točno določenem scenariju, kot smo o njem pisali v našem mediju.

Samo malo si preberite vse naše članke na temo nepremičninska podrtija:

Karma je BIČ DOMINIKA! Akterji grobarjev dela slovenskega pomorstva in gospodarstva DOKAZALI, da je DOMINIKA ZERO!!!

Ali je Dominika Švarc Pipan storila morebiti NAKLEPNO KAZNIVO DEJANJE, da je reševala "GLITCH" NINE ZIDAR KLEMENČIČ?

TRI ŠTRI ZDAJ DOMINIKA! Ankaransko Hrvatinski hrib poskrbel za filmsko uspešnico z naslovom NEPREMIČNINSKA PODRTIJA!

ENO KLJUČNIH VLOG v NEPREMIČNINSKI PODRTIJI JE ODIGRAL MOŽ Dominike Švarc Pipan, Matic Pipan??? Keš se znašel tudi v Dubaju??

DOKUMENTI: Dominika Švarc Pipan LAŽE!PETEGA OKTOBRA 2023 JE SAMA IZRECNO POVEDALA, DA BO KEŠ ZA LITIJSKO ZRIHTALA PRI GOLOBU!

Kdo bo tisti pravosodni minister, ki bo ugotovil, kdo je Boštjančiča napeljal, da je izvršil plačilo kljub nasprotovanju?

SLIKOVNA KORELACIJA AFERA NEPREMIČNINSKA PODRTIJA: Ali se iz teh "različnih algoritmov" da izračunati korelacijo?

Foto: Prava.si


Zdaj pa pridemo do trenutka, kjer trčita afera Litijska in preiskovalna parlamentarna komisija o financiranju nekaterih "desnih" in tistih medijev, ki so kritični do tranzicijske levice. V obeh so v glavnih vlogah novinarji Necenzuriranega.

Foto: Posnetek zaslona-Necenzurirano

Spomnite se samo člankov na tem mediju, ki je do potankosti natančno razkrival zneske kredita Nine Zidar Klemenčič, vračilo dolga Vežnaverja žalskemu podjetniku Enisu Draganoviću itd.. Ali se mogoče spominjate, kako je v času zadnje Janševe vlade omenjena novinarska trojka uprizarjla medijske umore na urad za preprečevanje pranje denarja pod vodstvom dr. Damjana Žuglja? Prva poteza, ki jo je naredila Golobova vlada je bila odstavitev Žuglja in postavitev Anke Vrabec Božič z v.d. direktorico Urada za preprečevanje pranje denarja.

Na vlogo Anike Vrabec Božič smo opozarjali v sledečih člankih:

DESANT IZ OBALE NA URAD ZA PREPREČEVANJE PRANJE DENARJA! Razkrivamo osebe za reševanje vojaka Darka, operativca Ljuba Volmuta

Slovenija azil za Šolaka: Golob dirigira, Muženič orkestrira, Vrabec pa pleše! SOVA, ZBUDITE SE!!!

Na sliki direktorica Urada za preprečevanje pranje denarja dr. Anika Vrabec Božič. (Foto: Prava.si)

Brez zamere, se nikomur ne zdi čudno, da je prav novinarska dvojica iz Necenzuriranega spet objavila ekskluzivne podatke o točnih zneskih Sebastjana Vežnaverja. Mi smo napisali, da bi moral Urad za preprečevanje pranje denarja takoj iti v akcijo. Kot kaže so res šli. Samo ne za organe pregona. Tožilstvo je

kraljica kazenskega postopka.

Lepo se vidi, da je bilo potrebno hitro po volilni zmagi v letu 2022 REINŠTALIRATI staro ekipo, ki že leta in leta sodelovala z zunanjo združbo, ki je te podatke koristila za potapljanje in uničevanje političnih konkurentov svojih naročnikov.

Ko pa se te podatki "z lopato nosijo ven" iz finančno obveščevalne institucije kot je UPPD, FURS, policije in kraljice vodenja kazenskih postopkov- tožilstvo; potem pa je to kriminal najvišje stopnje! in ogroža notranji in zunanji ustroj Republike Slovenije po najvišji rdeči stopnji.

Zakonski par Mile Šetinc- Mojca Pašek Šetinc prevzemate zveze in zaščito kadrov pokojnega Janeza Kocijančiča????

Afera Watergate Gibanje Svobode v glavnih vlogah z Vesno Vuković se ne bi zgodila, če ne bi v lanskem letu iz svojih vrst "nagnali" poslanko Mojco Pašek Šetinc, tudi nekdanjo predsednico te preiskovalne komisije, ki se je spremenila v Watergate Svobode.

Pašek Šetinc je med drugim povedala, da so na komisijo dobili vsaj v enem primeru "preveč radodarnih" podatkov z FURS-a. Sama pa je podala izjavo za medije ter nastopila v oddaji 24ur večer. Med vrsticami se je dalo razbrati, da je več ali manj pritrdila navedbam Požareporta. To je bil tudi eden ključnih vzrokov, da je Mojca Pašek Šetinc doživela cenzuro!!! svojega intervjuja v enem izmed podkastov medijske hiše Delo v večinski lasti povezanih družb v lasti Stojana Petriča. Mogoče pa je nekdanja novinarka RTV Slovenija le hotela bolj pravično delovati in si ni hotela dodatno omaževati imena.

Po drugi strani pa Pašek Šetinc zelo dobro pozna novinarske metode kmalu nekdanje generalne sekretarke Gibanje Svoboda Vesne Vuković. Tudi mi smo njeno delovanje opisali v članku z naslovom Tandem Vukovič-Jamnik perverzna uničevalca slovenskega gospodarstva, političnega prostora, zasebnikov in intelektualcev!!! objavljenega 11. decembra 2022. Če pozorno prebirate Požarjeva članka o Watergate Gibanje Svoboda je Požar z drugimi besedami in s pomočjo svojih virov napisal to, kar smo mi decembra 2022. Požar pa je lani presenetil z člankom, da bi naj dokončno počilo med Vesno Vuković in Borutom Jamnikom.

Foto: Prava.si

Zdaj je prišel čas, da se mora Jamnikovo omrežje odkrižati tako Vesne Vuković kot Mojce Pašek Šetinc. Najlažje se bosta uničili obe akterki v klasičnem "ženskem dvoboju" nevidnih nizkih udarcev.

Borut Jamnik je "spoštoval" v preteklosti Janeza Kocijančiča. Le ta pa je bil zelo dober prijatelj z možem Mojce Pašek Šetinc, lobistom Miletom Šetincem. Kocijančič je Šetincu z veseljem razkril svoje posle in ga povezal s svojim omrežjem. Po smrti Kocijančiča je največ "podedoval" Kocijančičevih vez prav Mile Šetinc. To pa seveda ne ustrezu nikomur drugemu kot akterjem grobarjem slovenskega gospodarstva. Mi tega občutka še vedno nimamo, a počasi nam nekaj daje slutiti, da si želi biti končni zmagovalec dvoboja Vuković vs. Pašek Šetinc nihče drug kot nekdanji sosed Roberta Goloba na Dunajsti cesti 119 v Ljubljani.

Zato je potrebno storiti vse, da se obe odkriža. Jamnik ve, da je Šetinc Pašek skupaj s svojim možem zelo nevarna njegovemu imperiju. Pa še zlezla je v Kocijančičove čevlje, kljub temu da so za njo preveliki. Isto kot si prizadeva v Zemljaričeve čevlje natakniti Marta Kos, pa so tudi za njo omenjeni čevlji preveliki.

Ve se, da je Vesna Vuković pri sebi hrani verjetno najbolj obremenjajoče informacije o vsakem posamezniku v Sloveniji. Tega se zaveda tudi Borut Jamnik, da si je Vukovičeva ustvarila najbogatejši stranski produkt o njem in se je more znebiti. Zelo zanimivo bo spremljati, ko bo Vukovićeva pri sebi dejansko ugotovila, da ji medijske napade pošilja Jamnik in flota akterjev in operativcev pokojnega dela grobarja delov slovenskega pomorstva. Samo opazujte, kako so ženske v Svobodi odpadele eno za drugo. Marta Kos, Tatjana Bobnar, Mojca Pašek Šetinc. Jp, ker so " #ONAVE." Vse od njih je eden izmed zaposlenih v SID banki umaknil iz Svobode.

Problem nekdanjega direktorja UPPD Damjana Žuglja ni to, da so brskali, ampak so preprečili brskanje za drugim, originalnim gospodarjem brskanja. Medijski tožilski policijski NPU stampedo je doživel le zato, ker postavil tak sistem, ki je onemogočil brskanje. Sedaj pa ko je stara ekipa spet nazaj se po javno objavljenih informacijah se indicira in sluti, da se spet brska. Z izgovorom, da preiskovalna komisija rabi te podatke.

Luka Perš

Galerija slik

Zadnje objave

Tue, 11. Jun 2024 at 15:06

887 ogledov

Komentar: Desnica vrnila udarec tranzicijski levici ! Bo izkoristila politični kapital na prihodnjih parlamentarnih volitvah?
Slovenija je spet odločala. Po super volilnem letu 2022 so tokrat volilni upravičenci izbirali devet evropskih poslancev in odločali o štirih vprašanjih na posvetovalnih referendumih. V letu 2022 so takoimenovane sile tranzicijske levice zelo hudo premagale desnico, kjer že skoraj dve desetletji na njem prevladuje Slovenska demokratska stranka pod vodstvom Janeza Janše.Že skoraj dve desetletji v Sloveniji spremljamo v "osrednjih večinskih resnih" medijih na trenutke zelo manipulativno zrežirane medijske 3 4 HOP AFERE v sodelovanju z delom sodstva, delom tožilstva in delom policije.Nič drugače ni bilo niti tokrat, a so se vse nastavljene afere razblinile v manj kot 24 urah. Isto so zadnji dan pred volitvami javnomnenjske raziskave hotele vplivati na dejstvo, da bo trenutna največja vladna stranka Gibanje Svobode osvojila tri poslanske sedeže v novem sklicu evropskega parlamenta.V letu 2022 je tudi zaradi pandemičnih časov v Sloveniji močno slavila tranzicijska levica. Še Golob si je dovolil in je pošiljal prvaka opozicije v dokončno upokojitev. Vendar se je tokrat zadnji smejal Janez Janša. Predsednik SDS Janez Janša. (Foto: Posnetek zaslona-X)Z zelo dobro in premišljeno kampanjo začinjeno s kolegialno tekmovalnostjo so osvojili štiri evropske sedeže. Njihovi evropski poslanci so postali Romana Tomc, Zala Tomašič, Milan Zver in Branko Grims. Presenečenje večera je bila definitivno izvolitev Grimsa in Tomašičeve za dobršel del slovenske javnosti. Za nas osebno niti ne, saj smo vedeli, da tako Branko Grims in Zala Tomašič izvajata zelo dobro osebno kampanjo na terenu.Zala Tomašič je izkoristila le svojo dolgoletno delovanje v stranki, mednarodne izkušnje, prepoznavnost svoje očeta Borisa Tomašiča in pomoč svoje prijateljice Zale Klopčič, podpredsednice SDM in v zadnjih mesecih vplivne mnenjske voditeljice na desnem političnem polu. Ob tem se je tudi izkazalo, da je podmladek SDS "premagal" "staro gardo" SDS-a, saj je Tomašičeva prejela več kot 25 tisoč glasov in med vsemi kandidati osvojila odlično peto mesto. Mlada kandidatka SDS Zala Tomašič je z zadnjega mesta na kandidatni listi osvojila neverjetnih 26.794 glasov. Omeniti pa moremo še eno mlado obetavno politično silo iz SDS, Karin Planinšek, voditeljica podkasta Na tekočem. Upajmo le, da bo mlada Karin še naprej ostala pogumna in se še naprej izpostavljala v slovenski javnosti.Zala Klopčič in Karin Planinšek, mladi članici SDS, ki sta se dokazali s svojim javnim izpostavljanjem. Tudi Novi Sloveniji je uspelo osvojiti en mandat evropskega poslanca. Tokrat jih bo prvič v evropskem parlamentu predstavljal njihov predsednik Matej Tonin. V nekaterih slovenskih medijih smo že prebrali, da bi Tonin zelo rad izvedel taktiko Boruta Pahorja iz leta 2008. Isto so zapisali, da bi lahko na naslednjem kongresu Nove Slovenije padel njihov dolgoletni generalni sekretar stranke Robert Ilc. Predsednik Nove Slovenije Matej Tonin. (Foto: Posnetak zaslona-X)Kljub osvojenemu sedežu v Novi Sloveniji bolje da ne spijo na lovorikah. Ne glede, da je bila volilna udeležba veliko manjša, so uspeli zadržati svojo volilno bazo. Vsaka stranka samostojno vodi svojo politiko. Upajmo le, da se jim bo igranje na karto izključevanja Janeza Janša za morebitnega mandatarja desno sredinske vlade obrestovalo. Ali smo v Sloveniji končno dobili po dolgem času tretjo močnejšo stranko iz desnega političnega pola? Slovenska ljudska stranka je dokazala, da z karizmatičnim osrednjim kandidatom kot je bil dr. Peter Gregorčič lahko pride do skoraj osmih odstotkov. Kljub temu, da je Gregorčič med vsemi kandidati zasedel četrto mesto po preferenčnih glasovih se jim je sedež v evropskem parlamentu izmaknil za nekaj tisoč glasov. Dr. Peter Gregorčič. (Foto: Posnetek zaslona-X)Mogoče pa je Slovenska ljudska stranka le preživela dolgotrajno notranjo politično krizo. S predsednikom stranke Marko Balažicem, podjetnikom Alešem Štrancerjem, prvim predsednikom slovenske vlade Lojzetom Peterlom in morebitnim Gregorčičem vstopom v SLS bi imeli lepo priložnost, da postanejo relevantni politični igralec v Sloveniji. Upajmo le, da se bodo stari kadri SLS počasi umaknili v ozadje in novi ekipi dopustili ustvarjanje gradnje novo podobe SLS. Bomo videli.Že nekaj časa pa se ugiba o prihodnosti sedanjega poslanca SDS Anžeta Logarja. Res je Logar v intervjuju za Reporter namignil, da bi bil pripravljen prevzeti SDS v skladu z dogovorom dolgolentnega predsednika stranke Janeza Janše. Logar po sedanji zmagi SDS na evropskih volitvah lahko pozabi, da bi naslednje leto zasedel mesto predsednika SDS. Kako se bo odločil, bomo videli. V primeru, da bi res šel ustvarit stranko bi to lahko bil zadnji manjkajoči mozaik takoimenovane desne sredine, da bi naskakovala zmago na parlamentarnih volitvah v letu 2026. Predsednik stranke SLS Marko Balažic. (Foto: Posnetek zaslona- X)V primeru, da bi tudi sedanji predsednik SLS Marko Balažic razumno ravnal in ponudil vodenje stranke Gregorčiču, bi ob današnjem razmerju sil predstavniki politične desnice premagali politične sile tranzicijske levice na prihodnjih parlamentarnih volitvah.Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

1567 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Thu, 6. Jun 2024 at 11:31

113 ogledov

KAVAŠKI KLAN: Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da se je v komunikaciji ??NAČRTNO??? PREKRILO KRIMINALISTA NPU ERŽENA?
Po dolgih treh mesecih smo se udeležili obravnave v sodnem procesu Kavaški klan. Tudi sodnik Tomaž Bromše nas je lepo pozdravil po dolgem snidenju. Verjetno smo bili v lanskem letu edini medij v državi, ki se je od lanskega aprila naprej udeležil večino obravnav. Večkrat smo tudi izpostavili, zakaj nas je omenjeni sodni primer tako zelo zanimal. Vzpostavila sta se tudi dva medijska tabora v omenjenem primeru.V preteklih tekstih smo velikokrat kritični do argumentiranja dokazov s strani Specializiranega državnega tožilstva (SDT). V sodnem procesu je veljal za enega osrednjih adutov tožilstva in policije zasežena komunikacija v aplikaciji SKY. Mi smo v našem mediju napisali v preteklosti kar nekaj člankov s kritično vsebino, kjer se je indično razkrivalo, da zelo verjetno za vso zgodbo stojijo akterji obalne kriminalistične klike s svojimi pomagači v NPU in GPU. Le zato, ker so jim fantje verjetno rekli NE. Kot Cobra in še marsikdo drug. Zato nas ne čudi, da se zaradi lastnih spornih in nezakonitih poslih z drogo zlorablja del tožilstva, del policije in del sodstva. Zelo dobro se ve, kdo ima edini pravo kontrolo nad pošiljkami drog v Sloveniji? To niso akterji iz podzemlja, ampak tisti, ki v naši državi predstavljajo pravico, red in zakonitost.Vse to smo opisovali v člankih z naslovi Ali bo razkrita Sky komunikacija med pričanjem trojke Hot,Đelilović,Nezvatović pokazala indic, da je NPU deloval nezakonito??, Ali je Meira Hot alias "Seka" uporabljala ID 3G0N55 v "balkanski- mednarodni kriminalni" aplikaciji Sky ID 3G0N55?!, Dosje Kavaški klan:Razkrivamo, v katerih zgodbah VISI ključna priča tožilstva Darko Nevznatovič! Bil je klasičen Keyser Söze! , Kavaški klan: Ali mora OBALNA-KRIMINALISTIČNA TROJKA počistiti sledi za morebitnim najhujšim škandalom slovenske POLICIJE?!!! in Insajder Kavaškega klana razkriva stranpoti policijskega vzporednega mehanizma lociran na Obali! Vse kaže, da se stare prakse tožilstva in policije ponavaljajo. Glede na to, da nas tri mesece ni bilo smo bili prepričani, da je sojenje že pri koncu in spremljamo že predstavitev dokazov s strani obrambe. Mogoče se je to tudi dogajalo na tistih obravnah, ki jih v tem času nismo obiskali. A smo se v svojih predvidevanjih spet zmotili.Težavo za proces predstavljajo pridobljeni uradni podatki Sky komunikacije iz Francije. Vse kaže, da so Francozi spet poslali nekaj materiala. Kaj se je spet zgodilo? Stara zgodba, ki jo spremljamo že ves čas procesa.Tožilstvo bombastično predstavlja s strani policije posredovane komunikacije z aplikacije Sky. Priznamo, ob poslušanju teh dokazov res misliš, da so fantje največji negativci na svetu. A spet se je zgodil dobri stari deja vu. Mi smo že večkrat v prejšnjih tekstih o sodnem procesu Kavaški klan poudarili, da predvsem osrednji akter procesa Klemen Kadivec velja za zelo dobrega poznavalca Sky aplikacije. Isto njegov mlajši brat Blaž Kadivec, odlično podkovan s pravnim znanjem. To mu je med procesom z besedami izkazal predsednik senata okrožni sodnik Tomaž Bromše - podpredsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, odgovoren za kazenske zadeve.Zakaj direktor NPU Darko Muženič dovoli, da njegovi sodelavci v komunikaciji SKY prekrivajo ime kriminalista NPU Nejca Eržena???Po predstavitvi dokaza s strani tožilstva se je oglasila obramba. Tokrat odvetnik Klemna Kadivca Branko Gvozdič. Spet je lahko le ponavljal besede, ki smo jih v lanskem letu slišali stokrat. Tudi tokrat se je izkazalo, da sta policija in tožilstvo SPET PRIREDILA KOMUNIKACIJO SKY! VERJETNO ŽE STOTIČ V TEM PROCESU!!! Kako dolgo še, spoštovana policija in kraljica postopkov- tožilstvo????????Kaj so spet prikrili? Vlogo ključne priče tožilstva Darka Nevzatovića pri čudnem izginotju finančnih sredstev. O tem smo v našem mediju že večkrat pisali. Indici, ki so se sestavljali skozi celotni proces lahko po naši laični oceni zatrdimo, da Nevzatović ni niti malo nedolžen bil pri tem, ko je domnevnim članom slovenske celice Kavaškega klana izginjal njihov denar.Že ves čas policija in tožilstvo s pomočjo osrednjih "resnih" medijev napihujejo proces glede "varnosti". Iskreno, jaz se počutim ves proces varnega, razen tega, da sem se moral nekaj časa navaditi na policiste s stelivom v roki. Tudi glede osrednje priče tožilstva Nevzatovića so s policije pisali takšne ali drugačne odgovore glede njegove varnosti. Zdaj pa pazite!V komunikaciji aplikacije SKY policija in tožilstvo dopustita sliko, na kateri so vidni Nevzatović, njegova žena in oba njuna otroka. Tožilstvo se je odzvalo, da bi obramba potem spet komplicirala, zakaj so to sliko prekrili. Zanimivo, prekrili so v preteklih razkritih komunikacij SKY malo morje zvočnih posnetkov, fotografij, zdaj pa se jim tega ni bilo vredno storiti? Gladko bi lahko tožilstvo s pomočjo dopisa policije zahtevalo, da se omenja fotografija zaradi varnosti Nevzatoviča ne razkrije. Tukaj se lahko samo laično vprašate, kdo ima koga za norca glede varnosti? Pa tudi zgodba s tožilko Matejo Gončin je po nekaj medijskih spinih verjetno zaradi razkritij našega medija utihnila v slovenski javnosti.Sledilo pa je še eno zanimivo razkritje. Policija in tožilstvo sta ZELO VERJETNO načrtno prekrila vlogo kriminalista NPU Nejca Eržena in njegovo vlogo v primeru umorjenega Daniela Božiča. Verjetno se je njegovo ime v zadevi Božič pojavljalo že na sodišču. Kot je povedal tožilec Marko Godec, vso komunikacijo Sky pridobi SDT s strani NPU.Zdaj se nam postavlja vprašanje, kdo je ta posameznik ali večja skupina posameznikov znotraj NPU, ki že ves čas procesa Kavaški klan ZELO VERJETNO NAČRTNO sistematično prekriva in ima za norca na prvem mestu kraljico postopkov- tožilstvo. Ali pa to ena tožilka iz SDT in en višji uslužbenec NPU vse to usklajujeta na sestankih? Ali so še vedno glavni Kdaj se bodo pričeli procesirati postopki proti Splošni plovbi Portorož in balkanskih GENI-alnih poslih sedanjega predsednika vlade dr. Roberta Goloba, spoštovana SDT tožilka Mateja Gončin in direktor NPU Darko Muženič?Luka Perš

Tue, 4. Jun 2024 at 17:14

1474 ogledov

Razkrivamo hobotnico kadrov Antona Balažeka, ki so svojo mesto našli v Golobovi Gibanje Svoboda!
V našem mediju smo že večkrat razkrivali politično poslovno omrežje nekdanjega lendavskega župana in kandidata na listi Desus-Dobra države na letošnjih evropskih volitvah Antona Balažeka. V preteklosti smo tudi razkrili, da je že dlje časa zaposlen kot svetovalec pri poslancu madžarske narodnostne skupnosti Ferenca Horvatha. V preteklosti smo tudi pisali o spornem poslu, kjer je sodeloval znan slovenski podjetnik Martin Odlazek. To smo razkrili v članku z naslovom V kakšne rabote se je z medijsko-smetarskim tajkunom Odlazkom zapletel madžarski narodnostni poslanec Ferenc Horvath? objavljen dne 19. novembra 2021.Razkrili smo tudi, da je Anton Balažek s pomočjo določenih kadrov ima določen vpliv po informacijah naših virov iz lendavskih koncev na kadre Gibanje Svoboda. Največji vpliv naj bi imel na delovanje aktualnega poslanca Gibanje svobode in nekdanjega državnega sekretarja na ministrstvu za kmetijstvo Dejana Dejan Süča. Pisali pa smo tudi o tem, da je mu j zavod Minta, ki ga je ustanovila Pomurska madžarska narodnostna skupnost nakazovali na mesec zneske v višini 4000 evrov. PMNS je takrat vodil prav aktualni poslanec DZ RS Ferenc Horvath. O tem smo v našem mediju pisali v članku z naslovom Dejan Süč, Tomaž Vesel Golobove vlade! V popoldanskem šihtu zasluži vsak mesec štiri tisoč evrov! Za kmetijstvo se mu FUČKA!! (objavljen dne 22. septembra 2022) in Madžari jezni na Dejan Süča! Kdaj bo ukrepala Irena Šinko in Süču ZABIČALA, da se naj NEHA ZAJEBAVATI S PRIVATNIMI BIZNISI! (objavljen dne 30. avgusta 2023).Zdaj pa smo v uredništvu prejeli pismo žvižgačev, ki razkrivajo kdo so v Lendavi "elita". Večina "elite" prihaja iz kroga Antona Balažeka, ki so se sedaj "prikradli" v lendavsko organizacijo trenutno največje vladne in parlamentarne stranke Gibanje Svoboda. Avtorji izpostavljajo poleg Horvatha, Balažeka in Süča še Mirjam Balažek (žena Antona Balažeka), ravnateljico Dvojezične šole Lendava Silvijo Hajdinjak Prendel, učiteljico na srednji šoli Lendava Heleno Antolin Tibaut in njenega moža, direktorica Ljudske univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc, občinski svetnik z GS Sven Serjaš in aktualna romska svetnica v lendavskem občinskem svetu in podpornica GS Nataša Horvat. Celotno besedilo si lahko preberete in ocenite sami, ali navedbe držijo.Se Anton Balažek na volitve v EU Parlament na listi Desus financira s strani Narodnostnega poslanca Ferenca Horvatha"Zanimivo kakšne denarje pobira Anton Balažek s svojim podjetjem AB Poslovne storitve Anton Balažek. Take zaslužke si ne morejo navadni Slovenci in Slovenke privoščiti. To lahko le iz denarja za Narodnosti ob asistiranju Horvatha.Največji "oboževalec" in financer Balažeka je Horvath Ferenc. Le kako da si Horvath ne izbere kakega mladega manjšinca in da možnost za zaposlitev mlademu Lendavčanu. Ne, on rajši finacira iz DZ RS upokojenca in s tem nekomu odžira dohodke. Poleg tega pa so na PMNS kupili od občine Dobrovnik prostore ( sedaj stojijo prazni) za potrebe PMNS oziroma za potrebe ene zaposlene na PMNS, ki ima zelo bližnje "prijateljske" odnose z Antonom Balažekom. Horvath Ferenc pa je Balažeku šel na roko in kupil prostore za osebno prijateljico Balažeka.No to je lendavska elita v krog katerih so vključene elite, ki se ne menijo za navadne ljudi temveč denar delijo v svojem krogu. Kdo so lendavski elitneži:Poleg Balažeka je še vidno s strani "pošteno" ( Horvath imel je ta slogan na volitvah) Ferenca Horvatha izdatno financiran Dejan Süč ( Labaratorij velikih zgodb - Dejan Süč s.p.), ki je pridobival enormne zneske ( vir Erar) pred, med in po kampanji za volitve v DZ RS. Bo pa zanimivo spremljat zaslišanja preiskovalne komisije, ki bodo doletela tudi njega , zaradi prikritega financiranja volilne kampanje Gibanje Svobode. Seveda ne smemo pozabiti na ženo Antona Balažeka- Mirjana Balažek ( 5Plus Mirjana Balažek - vir Erar).Vidni elitneži so še ravnateljica Dvojezične šole Lendava Silvija Hajdinjak Prendel, ki je mimogrede sestrična poslanca Horvatha. Verjeli ali ne kot ravnateljici je uredil s predlogom zakona o financiranju dodatka za uporabo madžarskega jezika. Znaša 15- odstotkov pri njeni plači vsak mesec. Sramota, navadni klientalizem brez primere. V kratkem bo Balažekova hčerka prestopila v Dvojezično Srednjo šolo Lendava. Zanimivo bi bilo pogledat plače direktorjev v javnih ustanovah v Sloveniji. Plača Silvije Hajdinjak Prendel ekstremno izstopa iz vrst drugih ravnateljih slovenskih srednjih šol. Lahko se tudi povpraša ministra za šolstvo Feldo. Baje pa bi lahko imela s temi dodatki višjo plačo od resornega ministra."Izjemna lendavka eminenca" je učiteljica na srednji lendavski šoli Helena Antolin Tibaut. Je zelo "vsestranska". Starši so nad njo zgroženi, saj se po njihovem mnenju vlači vsepovsod in zanemarja poučevanje svojih učencev. S svojim možem izvajata v KS Gaberje privatni biznis. Helena je predsednica KS Gaberje, njen mož pa Gaberskega turističnega društva. Kaj imajo od tega Gaberčani? Veliko delajo za nič, Helena se pa nastavlja novinarjem. Njen mož kot predsednik Turističnega društva Gaberje prodaja svoje vino na vseh prireditvah ( drugi vinarji ne morejo zraven- niti če so cenejši) in iz skupine blagajne si nakazuje denar za vino - po kdo ve kakšni ceni. Naj pa povemo da je Helena Antolin Tibaut tudi svetnica Gibanje Svoboda.Med lendavske elitneže spada tudi Rahela Hojnik Kelenc, ki je nasledila "družinski" JAVNI ZAVOD, saj je enostavno pod Antonom Balažekom za njemu podporo se je ustoličila za "večno"???? direktorica Ljudske Univerze Lendava. Rahela se pa ukvarja z razpisi za romsko problematiko, kjer je ogromno denarja. Rada se pohvali, koliko finančnih sredstev je pridobila na razpisih. Na žalost mesto in Lendava nima nič od tega. Denar se porablja za elitneže kjer zelo radi potujejo, feštajo in tako izpuhti ves pridobljeni denar.Če pa pogledamo strukturo zaposlenih na Ljudski univerzi. Zato nas ne čudi, kam gre denar, saj sta v javnem zavodu zaposlena trenutno dva občinska svetnika z liste Gibanje Svoboda! To sta: Sven Serjaš, katera žena dela na lendavski občini in Nataša Horvat. Le ta kot kandidatka Gibanje Svoboda ni prišla v občinski svet. Na ponovnih volitvah za romskega predstavnika - ker na rednih volitvah (zanimivo) ni bila kandidata - kandidira sama Nataša Horvat! Kot edina kandidatka za romsko občinsko svetnico je bila izvoljena v lendavski občinski svet. Seveda Nataša Horvat vedno negira da je iz kvote Gibanje Svoboda.Glej ga zlomka - dokaz : Nataša Horvat "romska svetnica" je bila imenovana v volilno komisijo v Dolgi vasi iz Gibanje Svoboda- kakšna slučajnost! Ja, za Natašo Horvat je mogoče slučajno za druge pač ni- tako pač je!V prejšnjem mandatu je bila občinska svetnica tudi direktorica Ljudske Univerze Lendava Rahela Hojnik Kelenc. Lahko rečemo, da je lendavska ljudska univerza "privatni inkubator zaokrožene celote kadrov Gibanja Svobode v Lendavi". Povezovalec pa je kdo drug kot Dejan Süč, "vajenec" Antona Balažka- ki ga je lansiral kot neuspešnega kandidata za župana Lendave.V Lendavi teh elitnežev nimajo zelo radi. Kot prvo so vrata pokazali Ferencu Horvathu, ki mu ni uspelo zasesti predsedniško mesto v krovni instituciji pomurskih Madžarov. Vsekakor imajo zadosti teh "svinjarij", ki jih je počel kot "mali Bog". A si lahko zamislite pohlepnost po funkciji in denarju, sedaj želi spremeniti celo zakon o združljivosti njegovega poslanskega mandata in vodenje PMNS. Verjemite nam, da se Marija Požonec in ostali predhodni predsedniki PMNS se obračajo v grobu s takimi predlogi.Vprašanje je ali bo Horvath v predlog uvrstil združljovost poslanskega in županskega mandata. To bi razumeli kot konstruktiven predlog. Horvath Ferenc gleda le sebe in svoje elitneže. Verjamemo, da mu bodo tudi ostali parlamentarci pokazali vrata. V kolikor ne bodo oni sami odgovarjali za take podle rabote.Bomo pozorno spremljali.....Luka Perš

Mon, 27. May 2024 at 10:26

777 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:

Mon, 27. May 2024 at 10:26

170 ogledov

FOTOGALERIJA: Romsko društvo za razvoj športa mladine in otrok uspešno izpeljali izvedbo malonogometnega turnirja na Pušči
"Z velikim zadovoljstvom ter ponosom smo prestali krst ter uspešno opravili s prvim malonogometnim turnirjem.V čast in v ponos nam je, da smo na našem turnirju romi ter ne-romi brez težav se družili, skupaj igrali nogomet, pili za šankom ter se smejali v obraz vsem, ki mislijo, da so take stvari nemogoče. Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem našim prijateljem, sponzorjem, obiskovalcem, vsem ekipam - skratka vsem, ki so bili del organizacijske skupine. Prav tako zahvala tudi našim "oldtajmerjem" - ekipi NORTON, ki so kljub letom še vedno gibčni ter pravi virtuozi z žogo. Prav tako se zahvaljujemo Luki Peršu, ki si je rezerviral dan samo za nas.Fotogalerija:>Luka Perš
Teme
organi Pravosodno Pregona slovenski AnikaVrabecBožič VesnaVukovič Necenzurirano TomažModic BorutJamnik obalnigrobarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

PODRTIJA IN GOLOBOV WATERGATE: Ugrabitev UPPD???, zloraba FURS???, curljanje tajnih podatkov v medij Necenzurirano???